Vizualizacija: nusipieškite sėkmę

Pradėjo Benamis, lapkričio 12, 2013, 15:30:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

omcikas

Tin Solderi

"In the 19th century, the famous horror writer, Egdar Allan Poe, wrote a book called 'The narrative of Arthur Gordon Pym'. It was about four survivors of a shipwreck who were in an open boat for many days before they decided to kill and eat the cabin boy whose name was Richard Parker. Some years later, in 1884, the yawl, Mignonette, foundered, with only four survivors, who were in an open boat for many days. Eventully the three senior members of the crew, killed and ate the cabin boy. The name of the cabin boy was Richard Parker."

Jeigu ši istorija tikrai tikra ir jeigu tu manai,kad tai tiesiog atsitiktinumas tai tavo skepticizmo manau nei pats Dievas pasibeldes į tavo duris nepakeistų, tu greičiau jam įrodytum,kad jo nėra negu,kad jis tau jog egzistuoja.
Tu rimtai manai,jog tokie nutikimai iš vis neturi nieko keisto, paslaptingo,antgamtiško tiesiog sutapimas ir viskas? Kokia tokio įvykio tikimybė? 00000000.....0001proc.., o juk tokių visokių keistų nutikimu ne vienas ir ne du.

Benamis

TinSoldieri, pasistengsiu ka nors greitu laiku sugalvoti, ne vien tik eksperimentui, bet ir, kad pats to noreciau, nes su sunimi, kazin ar kas nors man iseitu ;D Gaila, kad cia ne tas pats kas isjungti ir ijungti sviesa kambaryje, todel reikes dar paciam pagalvoti ko galeciau labai noreti ir, kad "atsitiktinumu" tai butu sunku pavadinti.

Beda tame, kad niekaip nepatikrinsi mano zodziu. Jeigu as parasysiu, jog man pavyko po kurio laiko tai as gi galiu specialiai sumeluoti, ar ne? Taip pat nemanau, kad pasikeistu tavo poziuris i vizualizacija jeigu ir pavyktu man gauti/igyvendinti ka nors vel :)

ojura

galiu tik paliudyti, kad tikrai veikia. dar labai geras dalykas uzsirasyti savo norus.

idenmeyou

Esu girdėjęs žodžius, kad kvailys tas, kuris netiki, bet šiuo atveju sakyčiau kvailys tas, kuris tiki viskuo.

Yra kažkam geriau kai tiki, kad vien minties ar kitokiu panašiu būdu pavers savo gyvenimą gražesnį, vieni ten medžius augina, kiti karjeras sau darosi, bet pastebėjau tik vieną dalyką, jei tu neįdėsį į norimą tikslą pastangų gali įsivaizduoti ką tik nori, tu jo nepasieksi, o jei tavo pastangos bus didelės tai ir tikslas bus pasiektas, be jokių vizualizacijų.

Dabar pilna atsirado įvairių žmonių, kurie veda paskaitas apie įvairius panašius dalykus, kuriuose neva gali jie pakeisti savo gyvenimą kažkokiu įsivaizdavimu, vat pažįstu tokių žmonių, kurie bandė materializacija, vizualizacija na nei vienam nepavyko nei turtų susikraut, nei savęs pakeist tarkim į geresnę pusę. Labiausiai siutina tai, kad yra tokių paskaitų, kur visokie "šviesuoliai" aiškina visus tuos procesus prisdengdami rimtomis teorijimos apie kvantinius procesus, kurie visai nesusiję su jų sapalionėmis ir visada kai tik užsimenama apie tuos kvantinius procesus, tai galima išgirsti tiek informacijos mažai, kad ir vikipedijoje rasti galima, arba nusikalbama į lankas, bet aišku kažkam tai reikia biznį darytis :D

Arthemia

Gal kiek pavėluotai įšokau į temą, bet norėjau pasisakyti. Darbas su savim ir savo mintimis tikrai veikia. Ir čia nebūtinai viskas susiję tik su vizualizacija. Yra ir daug kitų dalykų, kuriuos turi daryti, kad gautum tai ko nori. Nes jei tu įsivaizduosi, kad tu sėdi prie jūros ir gurkšnoji kokį kokteilį, bet tuo metu mintyse galvosi kokia prakeiktai bloga dabartinė tavo situacija, ir kaip tu netiki, kad taip gali, ir kaip tave erzina, kad Jonas, Petras ir Antanas dabar sėdi bambas išvertę, o tu ne,tai nieko ir nebus.
Pats svarbiausias dalykas yra jaustis gerai, nepaisant kaip blogai tavo dabartis gali atrodyti, tiesiog jaustis gerai. Nes viskas yra energija. Kokį emocinį dažnį išsiunti, tokius dalykus ir pritrauki. Manau, kad daug kam yra tekę susidurti su "ne ta koja iš lovos išlipau" diena. Bet esmė yra ta, kad mes patys tai susikuriam. Netyčia stuktelėję kojos pirštą į stalo koją pradedam koneveikti visą pasaulį, paleisdami keiksmažodžių virtinę ir ką nors panašaus: "Nu ir Š diena". būtent tokiu požiūriu nustatai savo dienos dažnį, o tas dažnis,kurį tu išsipinduliuoji yra Š. Normalu, kad paskui ir pritrauki kitokius nemalonius dalykus.
Tačiau, kaip minėjau, vizualizavimas nėra viskas, kitas svarbus dalykas yra ir dėkingumas. Nedėkingas žmogus niekada nepritrauks gerų dalykų. Nu čia būtų galima kalbėt ir kalbėt, neišsemiama tema. Visko, ką norėjau pasakyt nepasakiau, nes užimtų nemažai laiko. Tik tiek, kad pati savo kailiu esu patyrus kokia stipri minties ir nusiteikimo galia, ir kokius stebuklus ji geba padaryti. Norite tikėkite, norite ne - tai jūsų reikalas.
Manau, kad kiekvienas individualiai pasirenka kas jam geriau :)

elteide

#50
spalio 18, 2017, 22:17:58 Redagavimas: spalio 18, 2017, 22:35:48 by elteide

gal kas mokėtės  taip?

Andreliooo

Citata iš: elteide  spalio 18, 2017, 22:17:58

gal kas mokėtės  taip?

Nea, bet reikes pabandyti

Paprastas

Bandziau kelis kartus,bet lb sunku atsiriboti nuo ikyriu minciu kuriuos trukdo teisingai suformuluoti vizualiacijas... Manau pirma reiktu kazkaip isvalyti galva ir mintis nuo rutinos ir  kasdieniniu problemu srauto.

Andreliooo

Citata iš: Paprastas  gruodžio 10, 2017, 23:46:40Bandziau kelis kartus,bet lb sunku atsiriboti nuo ikyriu minciu kuriuos trukdo teisingai suformuluoti vizualiacijas... Manau pirma reiktu kazkaip isvalyti galva ir mintis nuo rutinos ir  kasdieniniu problemu srauto.
hmm.. O man kaip tik lengva formuluoti vizualizacijas.

mcgyver

Citata iš: Andreliooo  gruodžio 11, 2017, 17:43:25hmm.. O man kaip tik lengva formuluoti vizualizacijas.
Dziaukis tuo, man isvis neina nieko isivaizduoti, su gera vizualizacija galima lengvai kalbas mokytis.

Arvy

  Nutiko toks dalykas, nežinau ar tai vizualizacija ar ne ,bet faktas. Buvo tai senokai. Atsirado finansinių sunkumų. Atlyginimas keli mėnesiai nemokėtas, namuose trys vaikai ir žmona ligoninėje laukia operacijos, santaupos išsekusios. Visą dieną suku galva kaip išsisukti iš situacijos, variantų nulis, kreipiausi  pagalbos ir į aukščiausią. Mastyk nemastęs, o namo keliauti  reikia ir žmoną aplankyti ir su chirurgu susitikti. Ruduo, žvarbus oras,stiprus vėjas, prietema einu galvą nuleidęs vis apie tuos pinigėlius mastydamas ir prieš nosį ant šaligatvio, pučiant vėjui  du po 100 baksų kaip priklijuoti guli. Savo akim netikiu. Apsidairiau nei gyvos dvasios aplink,pakėliau,gal netikri sakau,nuėjau į banką pasikeičiau,pasmulkinau ir visas problemas išsprendžiau, Nežinau kam dėkot,vizualizacijai- tikriausiai Aukščiausiam, taip ir padariau.

Seratna

Benamio pradeta tema yra labai gili, pilnam jos destymui, forumas nera patogiausia vieta. Tai labiau gyvenimo budas, bet kas siuos zingsnius praejas, netures daug sekmes. Daug lemia kiek zmogus issivadaves is melo mokyto nuo vaikystes. Viena is sunkiausiu detaliu yra tai, kad tokios vizualizacijos(nelabai atitinkantis pavadinimas) yra tai, kad kai zmones bando tai praktikuoti, giliai savyje jie jaucia, ta silpna jausma, sakanti "nesamone" ir t.t. taip vadinami programavimo blokai. Tai pajaute zmones, tiesiog uzmirsta tai ir tesia savo kelione kitu keliu.

Kai kas temos pradzioje paminejo loterija. Noreciau priminti, kad ne vienas zmogus nori laimeti ir ne kiekvieno zmogaus gyvenimas issivystes vienodai, pradekit nuo maziau konkurencingu zingsniu, pavyzdziui nesupykti ant kelyje jum kelia nukirtusiu vairuotojo(s), ismokyt valdyti savo kunus, mintis. Juk pirma karta ateje i sporto sale, nesportuosite su tiek pat svorio kiek sales veteranai? :)

McGyver - Kaip ir paminejau, praktika :D Net neisivaizduoji, kiek zmoniu net nesapnuoja... siaubas.

Arvy - Dekok dievui. :)

Aukštyn