Mokslininkai įrodė: aura egzistuoja

Pradėjo Benamis, sausio 22, 2013, 19:13:10

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

sausio 22, 2013, 19:13:10 Redagavimas: sausio 22, 2013, 19:34:11 by Benamis
Sudėtingos technologijos ir itin jautrūs prietaisai leido japonų mokslininkams užfiksuoti nematomą žmogaus akiai švytėjimą, sklindantį nuo žmonių.

Eksperimentas, kuriame dalyvavo savanoriai, parodė, kad nuo žmogaus kūno išties sklinda švytėjimas. Itin stiprų švytėjimą prietaisai užfiksavo sklindant nuo veido ir kaklo srities, rašo passion.ru.



Tyrime taip pat nustatyta, kad intensyviausia šviesa nuo žmogaus sklinda pirmojoje dienos pusėje. Į vakarą auros intensyvumas ima blėsti, ji tampa praktiškai nematoma.

Reikia pastebėti, kad japonų tyrimo rezultatai labai panašūs į tą švytėjimą, kuris nustatytas rusų akademiko Konstantino Korotkovo tyrimais.

Ką rodo jūsų aura?

Aura - nematomas žmogaus švytėjimas. Ši tema vilioja paslaptingumu, kaip visa, kas nepažinta, nežinoma. Kas yra aura ir kaip ji veikia mūsų gyvenimą.

Žodis „aura" kilęs iš graikų kalbos, reiškia „švytėjimą". Aura - energoinformacinis laukas, kuris supa žmogaus kūną.

Aura spinduliuoja energiją, kurioje užkoduota informacija apie žmogų, jo gyvenimo būdą, mintis ir jausmus.

Aura stulbinamai tiksliai atspindi mūsų protinę, fizinę ir dvasinę sveikatą.

Auros charakteristika

Garsaus rusų psichologo, rezervinių žmogaus galimybių tyrinėtojo Sergejaus Kliučnikovo nuomone, individualūs žmogaus auros bruožai - jos forma, dydis, tankumas, spalvų paletė priklauso nuo konkretaus žmogaus išsivystymo lygio.

Auros forma

Aura yra ovalo formos, kuris daugiau a mažiau tolygiai supa fizinį žmogaus kūną.

Auros forma būna harmoninga, jeigu žmogus psichologiškai pastovus, kupinas jėgų ir energijos. Kuo stipresnis vidinis nestabilumas, tuo mažiau simetriška aura.

Auros dydis

Auros dydžiu laikomas spinduliavimas, sklindantis už žmogaus kūno nuo kelių centimetrų iki kelių metrų.

Kuo didesnė aura, tuo labiau žmogus išsivystęs dvasiškai ir tuo stipresnis jo energetinis potencialas. Viduje silpno žmogaus spinduliavimas menkas.

Auros tankumas

Jis rodo asmenybės tvirtumą, jėgą. Kuo atkaklesnis žmogus, kuo harmoningesnis jo elgesys, tuo stipresnė ir tankesnė darosi jo aura.
Netankią aurą gali turėti depresija sergantis, energijos stygių išgyvenantis žmogus.

Auros spalvų paletė

Žmonių auros gali būti įvairiausių, nuostabiausių spalvų derinių.
Galimi įvairūs variantai, bet žmogaus aura visada yra įvairiaspalvė.

Visos prieštaringos mintys, jausmai, kuriuos kiekvieną akimirką išgyvena žmogaus siela, atsispindi žmogaus auroje kaleidoskopiniais, pačiais įvairiausiais deriniais, neįtikėtiniausiais atspalviais.

Įvairiaspalvėje paletėje visada dominuoja viena spalva. Kitų spalvų būna mažiau, jos labiau išskydusios.

DELFI.lt

Gaila tik, kad nera nei pavardziu, nei pavadinimu, tai nezinia nei kas nei kada nei ar tikrai :)

paragraf 78

Kad Konstantinas Korotkovas pripažintas kaip pseudomokslininkas besidarbuojantis Rusijos gamtos mokslų akademijoje, kuri yra kritikuojama Rusijos mokslų akademijos nes ana užsiima visokiais pseudomoksliniais ir ezoteriniais tyrimais.

Benamis

Citata iš: paragraf 78  sausio 22, 2013, 19:18:29
Kad Konstantinas Korotkovas pripažintas kaip pseudomokslininkas besidarbuojantis Rusijos gamtos mokslų akademijoje, kuri yra kritikuojama Rusijos mokslų akademijos nes ana užsiima visokiais pseudomoksliniais ir ezoteriniais tyrimais.


Hah, beskaitydamas praleidau ta eilute kur parasyta mokslininko pavarde ir vardas :-\

Diatomized

"Sudėtingos technologijos ir itin jautrūs prietaisai leido japonų mokslininkams užfiksuoti nematomą žmogaus akiai švytėjimą, sklindantį nuo žmonių."
Nei vardu, nei pavardziu nera, tuo labiau, kad straipsnis paimtas is DELFI, kurie ko gero ji gavo is kazkokio neaiskaus saltinio eilini karta su nepatikrintu ir nepagrystu turiniu.

Ezekiel

Nežinau kokia yra aurų kilmė, tačiau žmogaus kūnas spinduliuoja šviesa ir aš nekalbų apie infraraudonuosius ar teraherco spindulius.
Kioto universitetas nustatė, kad žmogaus kūnas spinduliuoja ir matomają šviesą, tačiau 1000 kartų mažiau nei gali fiksuoti akis ir švytėjimas yra biocheminės kilmės. Tai gal aiškiaregiai kažkaip sugeba matyti tokia šviesą, nežinau gal tai ir kažkas kito.
Auros kamera greičiausiai yra fotodaugintuvas, kuris labai silpna švytėjimą paverčią stiprių. Tokia technologija naudoja dinodai ar naktinio matymo prietaisai.

Aukštyn