Reiki

Pradėjo advena, sausio 10, 2013, 20:50:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

''  Pirmos pakopos kainos 200-500litų. Priklauso nuo meistro. Jeigu kas nors norėtų, suorganizuočiau tokį dalyką su akcija, pas reiki mokytoja. Bet reikia minimum 3 žmonių, 3 dienų laisvo grafiko ir noro. Kaina būtų 100-150.  Kuo daugiau tuo pigiau. Veiksmas Kaune. ''

Čia labiau į turgų panašu,kur dėl kainos ir nuolaidų deramasi ,nei į kažkokius mokymus..Ateičiau mokytis kovos menų kokių ir sakyčiau:Va trys šimtai tukstančių,duokit man juodą diržą...
O čia dar kalba apie kažkokius ''dvasinius'' dalykus...

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Sephriel  kovo 21, 2013, 23:48:21
Visos tos "iniciacijos"..As skaitau kad,inicijuot pats save turi jeigu nori but apsaugotas nuo diletantu/sarlatanu ir uztikrintas kokybe.Juk pats pirmas tas meistras negavo iniciacijos is kazko!Pamastykit apie tai.


Pasidomėk apie pirmuosius meistrus :)


eternal.bliss

Taip atsakymo ir negavau - ką duoda tos visos pakopos paeiliui...

.L.U.T.H.O.R.

Leidžia naudoti rimtesnes praktikas.

Sephriel

jeigu norit kazka isties nuveikti tada tapkit saltiniu apart buvimo kanalu.

.L.U.T.H.O.R.

Sephriel, o tu gal savo patirtim pasidalintum?:)

Sephriel

Citata iš: Šešėlis  kovo 23, 2013, 04:44:08
Sephriel, o tu gal savo patirtim pasidalintum?:)
Kokia butent patirtim?Kas liecia Reiki,tai nepraktikavau.

.L.U.T.H.O.R.

Na, tapimo šaltiniu. :)

vArnas

Visos iniciacijos atvere kelia link Auksciausiojo As.

O del pinigu, cia ne man reikai sakyt, kodel jie ima pinigus ir pan. Matyt taip padaryta ir tiek.

Sephriel

Citata iš: Šešėlis  kovo 23, 2013, 23:53:32
Na, tapimo šaltiniu. :)

Buvimas kanalu yra raganavimo lygio ir samoningas vampyrizmas absorbuojant energija is saltinio.Priklausomai nuo energijos ir skirtingi satiniai,taciau stereotipu imama "Dieviska Sviesa"-itin auksto daznio vibracijos kurios matomos kaip itin greitai pulsuojanti permatomai balta sviesa.
"Darkness is light turned inside out".Kilmes saltinis vienas,skiriasi tik vibracinis daznis-nuo grubaus iki trancedentinio.Ta pati "sviesa" gali tiek kurt tiek griaut.Kaip ir ugnine energija gali naikint,bet gali ir gydyt naikindama.Is to seka,kad "angelai" ir "demonai" yra tos pacios kilmes kilmes,taciau laiko eigoje pasuke skirtingais keliais.Tas atitiktu "angelu nuopolio" stereotipa.
Kas liecia tema,atmeciau tapimo Dievybe imanomuma.Tad norint tapt Saltiniu turi arba but Saltiniu is prigimties arba padaryt perversma "sumaisydamas dangu su zeme" ir ikurdamas treciaja jega apart dualizmo.Gan perspektyvu-Dievybes amzinai nepasidalina valdzios tarpusavyje ir galimos sajungos is abieju "pusiu".Trukumas- "Senuju" pasipriesinimas.Potencialas-anie per mazai domisi kas ir kisasi kas vyksta toliau ju nosies.

Biski offtopic gavos.

Aukštyn