Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Neretai atrodo, kad tavo žinutės kažkokios orinės, kliedesiai ir tiek. Bet iš tikro jose galima rasti šiek tiek užslėptą kažkokią mintį, kartais net visai neblogą. Na, bet šitoje žinutėje neišmatau jokios minties :)

vytra

Citata iš: TinSoldier  spalio 24, 2018, 20:19:39.. šitoje žinutėje neišmatau jokios minties.
- Taip, parašyta "nerišliai".. Ten suplakta daug idėjų:

1. Nesvarbu nuo kokios ligos mirštama (nereik išskirti būtent tik vėžio).
2. Žmogus būtinai privalo mirti ne dėl ligų, o dėl vidinio genetinio kodo.
3. Vidinis genetinis, kodas anot Biblijos, buvo modifikuotas "sugundymu".
4. Įgimta nuodėmė nėra kilusi nei nuo meilės nei nuo sekso: tiesiog paveldime sugadintą kodą (dėmė).
5. Anot Biblijos, Kristus gimė "be nuodėmės" ne todėl, kad Marija nebendravo su vyru, o todėl, kad Kristaus Tėvas buvo nesugadintas.

:)

elteide

Citata iš: vytra  spalio 25, 2018, 08:50:36- Taip, parašyta "nerišliai".. Ten suplakta daug idėjų:

....
4. Įgimta nuodėmė nėra kilusi nei nuo meilės nei nuo sekso: tiesiog paveldime sugadintą kodą (dėmė).
5. Anot Biblijos, Kristus gimė "be nuodėmės" ne todėl, kad Marija nebendravo su vyru, o todėl, kad Kristaus Tėvas buvo nesugadintas.

:)
o motina nesvarbu, sugadinta ji ar ne?:)

vytra

Citata iš: elteide  spalio 25, 2018, 16:51:59o motina nesvarbu, sugadinta ji ar ne?
- Ir taip ir ne.. :)

Paaiškinimas: moteris gali gimdyti ir klonus, tuomet tos moters genai nedalyvauja.


Vytautas

Sveiki. Seniai ką rašiau. Na bet čia tokį savo monologą gyvai įrašiau. Nežinau bus rezultatas ar ne. Atitinkamai video paliksiu egzistuoti ar išjungsiu.

elteide

o Vytautas sneka :) laba ir  idomu ka

Creative

#411
vasario 07, 2019, 16:46:12 Redagavimas: vasario 07, 2019, 17:05:15 by Creative
Vienas iš būdų atsikratyti žmogaus, arba pašalinti jį iš jo kelio, yra išvesti jį iš pusiausvyros. Kaip tą padaryti yra gan patikslintas būdas:

1. Susekti žmogų, jo poelgius, įpročius. Pvz: jei žmogus rūko galima susekti kada jis atsidaro langą ar išeina į lauką parūkyti.
2. Sugalvoti priemones kaip jį įbauginti. Pvz: paleisti nieko nestebinančius signalus- garsus, kaip signalizacijos kaukimas, fejerverkų ar kažko panašaus sprogimai, policijos, gaisrinės ar greitosios kaukimas.
3. Paleisti signalus tuo metu kai tikslingas žmogus išeina į lauką ar atsidaro langą ir pnš. su tam tikru dažniu, kuris žmogui po keliu sykiu pradės asocijuotis su "kas per?", Kai praeina nuo stadijos "tai įprasta, kažkas kažkur atsitiko" iki "kodėl taip dažnai ir kai aš tik atsiduriu lauke?" iki "sutapimais aš netikiu, reiškia mane seka". Vėliau žmogui nuo garsų ima šlyti nervai, prasideda nuotaikų svyravimai, atsiranda baimės ir pnš, žmogus apie nieką kitą negali beveik galvoti ir dažniausiai meta savo reikalus į šalį.

Štai jums ir įbauginimo mechanizmas, kurio jus neatseksite, nes naudojamos įprastos visiems atrodytų legalios priemonės.

Paprasta apsisaugojimo priemonė yra ausinukai.

solitudity

Nea... ...nemanau, jog apsisaugojimo priemonė yra ausinukai, ypač jei aplink tave vyksta kažkas, ko tu nežinai.  :)
Apsisaugojimo priemonė slypi daug giliau ir tos apsaugos pradžia yra asmens viduje, kaip atsakitos taškas viskam, kas supa aplinkui.

Creative

Atleisk, spėlioji prisiskaitęs knygų ir jomis patikėjęs. Tikrovė yra tokia, kad tave palenkti gali daug kas ir jokios meditacijos ar įsitikinimai tau nepadės prieš realybę, nebent kurį laiką, tačiau nepastoviai.

Realybė tave užklups tada kai būsi mažiausiai tam pasirengęs. pvz transo būsenoje ar tiesiog atsipalaidavęs, kai viską atrodo žinai ir viskas įprasta, kai gali tuo momentų atsipalaiduoti ir tiesiog pailsėti. Vat tada ir lauk. Kaip sakoma, kariai net miega tik primerktom akim. Tik čia klausimas: kiek tavęs užteks?

Gerai daugiau ne offtopinsiu.

klajunas

Manau, jog mintį, kad seka seniai laikas palikti už nugaros, nes šiais laikais seka visi, kas tik netingi - valdžia, verslas, policija, VSD, kriminalinė žvalgyba, vietinės gyvenamos vietos draugovinė agentūra ir t.t. Seka internetą, telefoną, laikrodyje kurį parsisiuntei kurjeriu iš internetinės parduotuvės - filmavimo kamera ir t.t. Tokia realybė. O sirenas įjunginėja ir petardas šaudo tik kvailiai, kurie mano, kad tuo galima padaryti įspūdi. Dėl to sunerimti, susijaudinti ar susinervinti tikrai ne verta, nes tai vyksta su visais iki vieno, ir konkretus žmogus nėra jokia išimtis. Kodėl nori atkreipti dėmesį - kitas klausimas. Manau geriausias atsakymas ne ausinukas, o pačiam pradėti sekti - valdžią, policiją, žvalgybą, draugovę, verslininkus. Tai mes irgi iš tikro darome - viską aplink save sekame. Galima pasekti politiką namie, galima pasekti tarnautoją darantį nusikaltimą ar imantį kyšį, sugauti už asilo ausų agentą ir t.t. Sekti gatvės teatro aktorius, kaip stulpai stovinčius agentus kelyje nuo namų iki Maximos ir pan. Mašinai tamsintais langais parodyti fuckoffa ir nekreipiant dėmesio praeiti pro šalį. Su tuo nereikia kaip nors kovoti, nes pakeisti nieko neįmanoma, geriausiai įsijungti į žaidimą pačiam. Yra galimybė atsisakyti interneto, išmesti telefoną, išimti iš mašinos GPS, atjungti išmanios televizijos kabelį, išmesti visus buitinius prietaisus iš namų, nes visi juk seka. Po tiek laiko jau reikėtų būti daug aukščiau tokios minties, kad "seka" ir kad su tuo reikia "kovoti". Mafijos įlindusios visur, į visas privačias kerteles, mes turime padaryti tą patį. Vienas iš metodų - mano autorinė psichožvalgyba. Aš iš tikro remote viewinu visą planetą. Jeigu galvoje neišeina išskleisti žemėlapio iš atminties, galima atsidaryti Google Earth ir viewinti kompiuteryje. Tik reikia žinoti adresus, vietas ir pan. Pažiūri į namo vaizdą ir matai kiaurai kas ten vyksta.

Kaip sekami telefonai amerikoje https://www.nytimes.com/interactive/2018/12/10/business/location-data-privacy-apps.html

Creative

Citata iš: klajunas  vasario 07, 2019, 19:52:16Su tuo nereikia kaip nors kovoti, nes pakeisti nieko neįmanoma, geriausiai įsijungti į žaidimą pačiam.
Ką daryti tiems kurie niekada nenorėjo ir nenori žaisti nesvarbu kokius žaidimus?

klajunas

Citata iš: Creative  vasario 07, 2019, 20:00:48Ką daryti tiems kurie niekada nenorėjo ir nenori žaisti nesvarbu kokius žaidimus?
Belieka tik susitaikyti su tuo, kad esi peršviečiama kiaurai. Tai daroma pirmiausiai dėl biznio, norint uždirbti, nes esi kažkam resursas.

Jeigu matai, kad nori atkreipti dėmesį, ir leidiesi išprovokuojama, tai jau žaidi žaidimą. Nenori žaisti, nereikia leistis išprovokuojamai.

Jie nori tavo dėmesio, nori vedžioti už nosies. Reikia to neleisti.

Kova jau išsiprovokavimas.

Creative

#417
vasario 07, 2019, 20:27:55 Redagavimas: vasario 07, 2019, 20:35:24 by Creative
Aš tik informuoju, žinoma, su tam tikru tikslu. Ne tai ne provokacija iš mano pusės, gal tik taip pasirodė.

Jų provokacija yra jų provokacija, ką galėjau tą padariau, kur galėjau.

Kova ne kova. Nes visi jau ir taip pralaimėję, ir jie irgi, kam dar kovoti?

Matau, kad ir pats skelbi jiems karą, darau išvadas iš tavo žinučių. Todėl ir pats kovoji ir dabar skelbi kad nereikia, nors įsitraukimas į žaidimą irgi yra kova.

klajunas

#418
vasario 07, 2019, 20:37:13 Redagavimas: vasario 07, 2019, 21:03:03 by klajunas
Citata iš: Creative  vasario 07, 2019, 20:27:55Matau, kad ir pats skelbi jiems karą, darau išvadas iš tavo žinučių. Todėl ir pats kovoji ir dabar skelbi kad nereikia, nors įsitraukimas į žaidimą irgi yra kova.
Visiems vieno recepto nėra, nes žmonės ir jų situacijos skirtingos. Aš turiu kovoti, nes kovoju dėl savo gyvybės. Tu sakei, kad nenori žaisti - tai ir patariau kaip nežaisti.

Karo jokio nėra, nes jeigu jis būtų, tai būtų žiniasklaidos tema. Kol kas tik parengiamieji žaidimai. Ir gana nuobodūs bei atsibodę. Kodėl apie tai rašau? Tik todėl, kad tai proga gauti informacijos, kuri įprastinėmis aplinkybėmis neprieinama.

Gal kam pravers. O aš padarysiu maksimalią žalą.  :D

Targeted Individuals duomenų bazė, šiuo metu 600 atvejų:

https://www.savantsproject.com/database.html

Creative

#419
vasario 07, 2019, 21:39:47 Redagavimas: vasario 07, 2019, 21:44:32 by Creative
Mano psichožvalgyba prasidėjo gūdžiais laikais, kai aš vedžiau po seną man nežinomą didelį pastatą žmogų, vedžiau ir sakiau kad ten posūkis, ten laiptai, ten koridorius, ten reikia lipti į aukštą, tokios tokios duris. Mes tiesiog tikrinom ar man neprisisapnavo ir neprisisapnavo, buvo viskas taip, kaip sakiau, išskyrus smulkes detales, tokias kaip, kad patekti į laiptinę ir pakilti į aukštą, reikėjo praeiti pro visiškai įstiklintą pertvarą su stiklinėm durimis, kuriu aš nežinojau. Su bičiuliu dar pasijuokėm iš savęs išeidami iš pastato. Bet čia niekai. Visą kitą neturi reikšmės. Čia tik įdomumo dėlei.

Aukštyn