Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Praeivis

Klajunai, o kaip tu atskiri erdvini garsa (kalbejima) nuo tiesioginio galvoje?

Praeivis

Citata iš: San IL  rugpjūčio 02, 2015, 03:29:48Žmonės,

Noriu labai rimtai kreiptis į visus, kas turi vienokių ar kitokių problemų su Inkognito istorija.

Jūs visi išvengsit problemų, jeigu nespręsit šio klausimo - tikėti jo istorija ar ne. Šis klausimas yra visiškai beprasmis ir prie nieko nevedantis, kodėl - tuojau paaiškinsiu:

Nei vienas iš jūsų ar mūsų tos informacijos patikrinti negali. Net jeigu mes supjaustytume Inkognito į gabaliukus, ištrauktume visus jo inplantus (nepriklausomai nuo to ar jūs galvojate kad jie yra ar netikite), net jei ištirtume tą istoriją nuo pradžios iki galo - mes nieko neįrodytumėme taip, kad visi imtų ir patikėtų. (senas posakis iš meskos ausies - "parodykt skeptikui gyvą ateivį ir jis vistiek nepatikės").
Jeigu norit įsitikinti - jums patiems reikėtų viską patirti taip, kaip patyrė Inkognito ir po to lygiai taip pat kaip jis bartis su visais forumuose bandant kažką įrodyti ir atsidurtumėte toje pačioje tikėjimo/netikėjimo aklavietėje.

Ne tikėjime yra esmė.

Jūs pažvelkit į tai kaip į informaciją. Pamėginkit atrasti kitų istorijų kuriuos panašios, pateikite pavyzdžių - taip galima būtų bent pasistūmėti į priekį. Tikrinkit informaciją, rinkit viską ką randat į krūvą čia, forume - tai duos apčiuopiamos naudos.

O kaip jūs žiūrite filmus ar TV serialus? Jūs gi nepuolat tikėti ar netikėti - buvo taip ar ne, net nesusimąstot, bet žiūrit ir įdomu. Scenarijus jus įtraukia ir jums įdomu. Kažkaip panašiai reikėtų pažvelgti ir į šią istoriją, reikia apeiti tikėjimo / netikėjimo klausimą, nes jo mes niekada neįminsime jokiais įrodymais ir net neverta gaišti tiek laiko.
O sugaišta jau 10 metų - veltui. Kas nuo tų amžinų tikėjimo netikėjimo klausimų pasikeitė? Niekas.

Jūs užduokite sau klausimą - "Kuo man žalingas šios informacijos žinojimas?". Jeigu jis ne žalingas, tai kam taip saugotis jos, riejantis ir mušantis tarpusavy - tikėti ar netikėti?

Netikėkit, jei jum nuo to ramiau. Bet skaitykit kaip įdomią knygą ir po to diskutuokit, lyginkit panašius pasakojimus (o jų ne vienas ir ne du), padėkite atrasti paraleles - tik taip faktą po fakto bus galima mėginti įrodyti, ar bent jau padaryti aiškesniu.
Netikėkit, bet neapsikvailinkit vieni kitus vadindami idiotais. Čia monetos tikimybė, 50/50, lygiai tiek šansų pačiam būti idiotu.

Negaiškit laiko tam tikėjimui, juoba, kad net pats inkognito niekada neprašė juo tikėti ar juo sekti ar jį garbinti, jis nieko neprašo jūsų daryti, neprašo jūsų duoti jam pinigų - kam tiek parintis? Žmogus skleidžia informaciją.

Inkognito būdamas savo situacijoje gali tik pasirinkti - skleisti informaciją arba neskleisti, daugiau nieko. Jeigu skleis - bus išvadintas idiotu, jeigu neskleis - mes praleisim progą už ko nors užsikabint. Jeigu jūs vadinate jį idiotu - jūs tiesiogiai reikalaujate jo neskleisti tos informacijos, tai paklauskite savęs - kam tai išeina į naudą? Jums? Tiesiog neskaitykite, jei tai jus emociškai užgauna, bet leiskite skaityti kitiems.

Kam kelti tiek kvailų ir bereikšmių tikėjimo ir netikėjimo neįmanomų įrodyti klausimų, jei ta informacija nekenkia pati savaime?

Užduokite sau klausimą - ką jūs patys apskritai galite įrodyti apie nežemiškųjų civilizacijų egzistavimą?
Jeigu mes nieko negalime įrodyti patys - tai kodėl mes 10 metų reikalaujame inkognito mums kažką įrodyti?
Inkognito atviras žmogus. Kam tikrai rūpėjo, tie sugebėjo su juo susipažinti ir pabendrauti gyvai - visi likome gyvi ir nepraskeltom galvom. Ir dar maloniai priimti.

Baikit ginčus.

Inkognito jau 10 metų dalinasi tuo, kuo gali dalintis.
Jeigu kas nors dar iš jūsų mano kad jis psichopatas- tai galiu patikinti, kad jis sveikas, atrodo normaliai, su juo ypatingai įdomu bendrauti, jis atviro bendravimo žmogus, gyvena laimingą gyvenimą, yra sugalvojęs ir įgyvendinęs daugybę technologinių išradimų (kiek jų su savo "sveikais" protais įgyvendinome mes?), man net akys raibsta pasisukiojus po jo dirbtuves. Ir jeigu kažkas prieš 10 metų jam iš forumiečių "diagnozavo" šizofreniją - tai bent galiu nuraminti, kad per tuos 10 metų jam nepablogėjo :)

Nemačiau per visą istoriją, kad kas nors bandytų sau užduoti klausimą "kaip aš elgčiausi jei man nutiktų panaši istorija?". Man atrodo dauguma, ypač silpnesnių nervų, pabaigtų ne tik paranoidiniais sindromais, bet gal ir tikrai rimta šizofrenija, kurią taip skuba užrašyti kitam. Aš gerbiu inkognito už jo stiprybę ir nepasidavimą skleidžiant savo patirtį viešiai, tarp krūvos mėgėjų, kurie nesusimąstydami bereikalo kaišioja pagalius į ratus. Diskusijos turi būti konstruktyvios, o ne bananų respublikos lygio.
Jeigu vis dėl to kuriam iš mūsų staiga tektų susidurti su tuo patiems - tas, kas susipažinęs su jo istorija - turės daugiau pranašumo už tuos, kurie vis dar renkasi kuo tikėti kuo ne, užuot skyrę laiko perskaityti jo istorijai, o ne leisti laiką prie teliko, kuris jus nudurnins dar labiau, nei ši istorija, kuri bent turi 50% šansą būti realybe.

 Baikit rietenas, beprasmiška.


Atsiprasau uz off topic, bet ar cia ne dvigubi standartai. Vieno asmens istorija vertinama teigiamai, kito tuo tarpu neigiamai ir su uzsidegimu. Kur cia "suo pakastas"?

klajunas

Citata iš: Praeivis  spalio 11, 2017, 22:40:46Klajunai, o kaip tu atskiri erdvini garsa (kalbejima) nuo tiesioginio galvoje?
Labai paprastai, pagal vietą. Iš tikro visi garsai yra galvos viduje, tačiau tame viduje yra žmogaus homunkulas, su kuriuo sąmonė tapatina save. Tai pagal šį homunkulą ir vertinu - vieni garsai yra už homunkulo ribų, o kiti - homunkulo viduje. Išorėje homunkulo yra pasaulis, kuris turi savo vietas smegenų žievėje. Čia padarius projekcijas - garsas gaunasi už homunkulo, "erdvinis".

Praeivis

Klajunai, as is karto noriu pasakyti, kad i visa situacija as ziuriu is praktiskesnes ir apciuopiamesnes puses. Taigi, jei mano klausimai pasirodys juokingi ar izeidziantys, tai tikrai taip nera,nes paprasciausiai nesu pakankamai isigilines i sia situacija. Sakai, kad kalbiesi su balsais galvoje. Kaip tu jiem atsakineji - mintyse, ar garsiai balsu?

klajunas

Citata iš: Praeivis  spalio 11, 2017, 23:35:39Sakai, kad kalbiesi su balsais galvoje. Kaip tu jiem atsakineji - mintyse, ar garsiai balsu?
Galima atsakyti bet kuo, kas yra viduje - mintimis, vaizdiniais. Kalbantys su manimi mato visą mano sąmonę. Be to, balsai - nelabai tinkamas žodis, nes informaciją galima perduodoti ne vien balsais, bet ir mintimis su minčių integratoriumi. Garsinis pateikimas būna, kai veikia per klausos centrą.

Praeivis

Klajunai, interviu, kurio pagrindu parasytas straipsnis sakei, kad 2005 metais girdejai balsus (garsus), kurie buvo susilieje su aplinkos garsais, girdejai toliau esanciu zmoniu pokalbius. Ar tuo metu nebuvai pastebejes, kad yra pasikeites apskritai visas aplinkos garso suvokimas. Pvz. kad isskirtinai ryskiai girdi zemo daznio garsa, kuris net atrodo, kad sukuria vibracijas galvos (ausies) viduje, pvz. autobusu ar sunkvezimiu varikliu garsas, statybos ir remonto garsai, kaip kalimas kuju, grezimas, didesniu gabaritu sunu lojimas ir t.t.bei neiprastai auksto daznio garsa, kurio iki to negirdejai, ar paprasciausiai neatkreipdavai denesio pvz. raktu rysulio numetimas ant asfalto ar saligatvio, automobiliu stabdziu cypimas, sunkvezimiu stabdziu sistemos nusiorinimo garsa, kai kuriu pauksciu (pvz.kirai) skleidziami garsai ir t.t ?

klajunas

Šito seno varianto garsai nesusiję su superklausa ir ausimis. To, kaip šis efektas padaromas mechanizmas yra kitoks - tai dviejų garso šaltinių suliejimas į vieną: pagrindinis garsas ateina iš išorės, bet jam patekus į sąmonę, ant jo uždedamas antras garsas "interpretacija". Todėl gaunasi klaidingas, iliuzinis turinio suvokimas. Toli iš tikro gali kažkas šnekėti, tačiau prasmę suvokti būna neįmanoma, bet galvoje sukeliamas papildomas prasmės šaltinis, kuris uždedamas ant to fono, ir tada atrodo, kad supranti kas yra šnekama. Žmogus pasako vienokią repliką, smegenys uždeda savo prasmę ir tau atrodo, kad iš tavęs nori pasityčioti. Tokios iliuzijos sukeliamos valdant klausos ir garsų interpretavimo centrą. Pats pradinio garso suvokimas nebūna iškreiptas. Garso suvokimas pasikeičia, tik esant ypatingoms būsenoms. Tada iš tikro neišeina atskirti tikro garso nuo ant jo uždėtos iliuzijos. Ypač tai pastebima pagal žmonių balsus, kurie pasidaro kaip mechaniniai. Garsas sodresnis, turi elektrostatinių traškesių elementų. Bet taip būna retai. Klausos nervas nepažeistas, bet prie jo gali būti prijungtas implantas, nes kartais balsus girdžiu ne galvoje bet "ausyje". 2007 m. dėl grąsinimų rašiau pareiškimą prokuratūrai, tai tada aiškinau, kad į ausis įdėtos "vidinės ausinės" - tokia mano tada buvo interpretacija.

sara

#292
spalio 12, 2017, 10:58:17 Redagavimas: spalio 12, 2017, 11:09:24 by sara
Ir as prisidesiu nes turiu ka pasakyti, ogi anksciau girdedavau kaip kiti zmones kvepuoja (seimos nariai) ir kas ikyriausia buvo kvepuodavome vienu rimtumu!( jokios asmenines, jokios ego laisves!)
Man uztad ir reikalingas zmogus is pasalies toksai kaip klajunas, bijau kad vel su seimos nariais kvepuosime bendrai , kai imsiu realiai sveikti ( reikia kvepuoti atskirai).

Praeivis

#293
spalio 12, 2017, 11:05:43 Redagavimas: spalio 12, 2017, 11:17:08 by Praeivis
Sveikinimai Sarai, kad tai buvo anksciau ir jau nebera. Dziaukites atgavusi asmenine laisve

Sara, Jus pakoregavot savo posta prirasydama "kai imsiu realiai sveikti". Jusu posto tikslas klausimu jau niekam nebekelia ;)

Praeivis

Klajunai, ar pries pirma "garsu galvoje" atveji negirdejai technologiniu garsu? (specialiai nekonkretizuosiu kokiu)

Praeivis

Dar sarai ar tik neuzmirsai parsyt kad sinhroniskai kvepuodavot "miegodami"?  Siaip cia ne klausimas, gali neatsakyti:)

sara

#296
spalio 12, 2017, 11:12:03 Redagavimas: spalio 12, 2017, 11:16:29 by sara
... Galima garsu magija pasidaryti ( dabar nepamenu kaip tai dariau), tada visi garsiai atrodo labai grazus ir ipatingi. Jus sugalvosite kaip ta magija daryti, galima su zvake, galima su vandeniu.
Praeivi kartu kvepuodavome ir miegodami. O siaube nerealus! Kaip as kvepuodavau taip ir kiti kvepuodavo ( jei as padusauju,-akurat ir kiti!)! Tie kiti buvo kaip pikiai (  kaip lipuckos...), kaip shashai.

Praeivis

Matai sara kaip atspejau tavo kvepavimo ypatumus. Sekmes tau realiai sveikstant

Papildau, kad speju juk tau patinka ruda spalva

sara

#298
spalio 12, 2017, 11:22:25 Redagavimas: spalio 12, 2017, 11:43:38 by sara
Nu jo, Praeivi,  atspejai, matyt, pats patirties turi.
Man patinka tamsiai rudos masinos, kai tokia pamatau tai groziuosi... :-)))
Tu tikrai turi telepatija, man labai patiktu rudi namai, kai tik tokias patalpas pamatau, tai man dvelkia asmeniskai prabanga. Prabangi ruda spalva turi buti-ivairiu atspalviu sokoladine. Tokia spalva labai sunku isgauti. Pati rudai rengtis tai nenoreciau, man prie veido burokine spalva.

Praeivis

Tai tik spejimas, gal kokia "telepatija". Tai paskutinis atsakymas tau. Nepyk, bet laikas brangesnis. Aciu uz susidomejima

Aukštyn