S.Hawkingas ragina žmones gelbėtis iš Žemės

Pradėjo Benamis, balandžio 11, 2013, 18:56:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Belekasnu

Ai man hawkingsas kartais nusisneka

Šaulys

Stephen Hawking - neegzistuojantis personazas. Yra "laikomas kad paveikt zmoniu samone ir mastyma. isgyvenimo procentas pasireiskus siai ligai po 4-5 metu - is 10 tik du. Is tu dvieju po 10 metu nieko nelieka. Medikai matyt buvo "pakonsultuoti", puslapiuose kur ta liga minima, specialiai pazymeti kad iki siai dienai jis vienintelis zmogus pasaulyje isgyvenes 21 metus po diagnozes (priminsiu, kad jis gime 1942 Sausy). Ko gero sveikas, jaunas ir (pabreziu) be proto turtingas zmogus turi sansu kiek ilgiau issilaikyti (manau 10 metu top). Yra zmoniu kurie surinke nuotraukas tu ka mums pristato kaip ta pati mokslininka. As jas maciau ir pasikeitimai su laiku yra daugiau nei komiski ir as kalbu apie kaukuoles ir kaulu strukturos, nekalbant apie isvaizda, kuri kuo baisesne tuo maziau I ja norisi ziureti ir tuo maziau jus pastebit skirtumu. Kalbos aparata galima nusipirkti po pigiai.

Kas norit tiket tom nesamonem kurias "atseit" "jis" pasako, prasom. As ne pulsiu irodineti, nors yra pakankamai medziagos patvirtinti tai ka sakau. Dazniausiai tai ka jis sako - naudojama klaidinancios propogandos pagrindimui. Falsyvu dievuku naudojimas paremti klaidingas teorijas praktika yra sena kaip istorija. Vieni is garsiuju siuolaikiniu pavyzdziu (neskaitant to pavardes)- Rusija - Jurijus Gagarinas, JAV visi Appolo "buve menulyje" astronautai. FB ikurejas, S. Jobsas ir t.t..

Tuomet kai jums yra sakoma kad yra geniju kurie apvercia viska ir ikuria galingas organizacijas, nes jie kazkokie supernaturalus - tai pirmas zenklas kad jums pucia I akis migla.

Vienas is pavyzdziu kaip naturaliai ziurima I genijus - Nikolas Tesla - atsisakes savo isradima perduoti karinei pramonej pabaige gyvenima viesbutyje skolose ir skurde maitindamas karvelius. O as nezinau  galingesniu mokslininku nei jis. Jei butu kooperaves su kariskiais - ko gero jo balsa iki siolei girdetumem. O mokslininkai sakytu kad negali paaiskinti kaip jis taip ilgai isgyveno. Ir lengvatikiai krapstytu sau galvas taip kap dabar su tuo Stephen.


Benamis

Citata iš: Šaulys  sausio 31, 2018, 15:55:31Stephen Hawking - neegzistuojantis personazas.
Sakai neegzistuojantis, ta prasme, kad jo kaip zmogaus nera?

Šaulys

Stephen Hawking buvo jaunas perspektyvus mokslininkas kuri istiko nelaime nulemusi jo gyvenima. Jis susirgo nepagydoma, mokslo neisaiskinta iki siol liga. Del populiarumo ir tokios tragiskos atomazgos jo vardas pasidare dar labiau populiaresnis.
Taciau realybe yra ta kad nuo 3 iki 5 metu isgyvena tik 20 procentu, persiristi per 10 metu yra praktiskai neimanoma tu kuriems pasiseka labai nedaug. Jie mano manymu 1. turejo buti geliazines sveikatos ligos pradzioje, 2. kad Anglijoje tokia liga sergant isgyventi ilgai, turi tureti kruva pinigu. Pagal jauno mokslininko nuoraukas nepasakytum kad jis buvo atletu. Pinigu klausimas yra paprastas - 1. tu gimei turtingoje seimoje (ir ne taip sau turtingoje kur metines pajamos 100K. Kalba apie ne maziau 1Mil. metiniu pajamu); 2.Tavo darbai nupirko tau ateiti. Nei vienu atveju as nematau kad aplinkybes lostu mokslininko naudai. Nekalbant kad sergant tokia liga jokie moksliniai darbai tikrai ne galvoj. Pridesiu kad nors smegenu atrofavimasis ligos metu oficialiuose ataskaitose nera irodytas, taciau paskelbtame darbe as nemaciau rezultatu padetu ant ligos laiko skales. nelaimei si liga yra labai reta ir isgyvenimo procentas nedidelis todel ir tirti ko gero nelabai ka yra.
Papildomai labai abejotini jo kalbos, minciu isreiskimo sugebejimai, kurie daugeliu atveju paliekami kiekvieno fantazijos valiai. Cia mokedami kalbeti nelabai su Google asistentu susikalbi kai ko paklausi.... Bet cia ne vienintelis pastebejimas. Kaip sakiau aparatu kalbeti tokia pacia kalba yra pirkt.
Taip kad taip. Remiantis mano paprasta paieska ir tuo ka kiti zmones rinko apie ji, mano nuomone  vargsas mokslininkas paliko pasauli po pirmu 5 metu nuo ligos diagnoses. Jo vardas yra naudojamas bandant "prastumti" viena ar kita ideja.

Linas Esu

#19
vasario 01, 2018, 16:33:05 Redagavimas: vasario 01, 2018, 23:22:00 by Linas Esu
Citata iš: Šaulys  vasario 01, 2018, 16:15:08Taip kad taip. Remiantis mano paprasta paieska ir tuo ka kiti zmones rinko apie ji, mano nuomone  vargsas mokslininkas paliko pasauli po pirmu 5 metu nuo ligos diagnoses. Jo vardas yra naudojamas bandant "prastumti" viena ar kita ideja.
Kas jis toks tada ? Žmogus aktorius ar robotas ? :D


Šaulys

As aisku atsiprasau jei mano samprotavimai kiek skeptiski siuo atzvilgiu. Visi mes norim tiketi tuo ar kitu stebuklu. As nuosirdziai tikiu daugeliu. Taciau einant laikui kai kurios paslaptys tiesiog atsiskleidzia pacios. Atsiranda tyrinetoju, analitiku, kurie pasiziuri giliau I viena ar kita dalyka. Kai pradedi skaityti, atidziau ziureti ir pats atkreipti demesi i detales. Tada staiga pamatai, kad nors reiskinys atrodo tiketinas is esmes, kai kurios "netycia neatskleistos" detales yra is tikruju uzpildytos musu paciu samones kuri butent taip ir dirba. Tas procesas vadinamas "duru asitverimu". Kai tos durys atsiveria, jas uzdaryti praktiskai neimanoma, nes senos tiesos analizuojjamos nauju ziniu pagrindu. Atgal kelio nera.
Taip kad ponas Moderatoriau as taip manau. :-)

Benamis

Citata iš: Šaulys  vasario 01, 2018, 16:15:08Remiantis mano paprasta paieska ir tuo ka kiti zmones rinko apie ji, mano nuomone  vargsas mokslininkas paliko pasauli po pirmu 5 metu nuo ligos diagnoses. Jo vardas yra naudojamas bandant "prastumti" viena ar kita ideja.
Drasus pareiskimas.

Tada cia sedi aktorius:



? Nes labai jau gerai tada vaidina ;)

Nera uz ka cia atsiprasineti. Kiekvienas galime tiketi viena ar kita informacija. As pats labai megstu samokslo teorijas, bet kazkodel si labai neitikinamai skamba.

Šaulys

Dekui uz supratima.
Taigi Samokslas, samokslo teorija. Samokslas manau vykdomas pries eilinius zmones kurie kiekviena diena lenkia nugara mokedami mokescius, turedami ne daug laiko skirti teoriniams isvedziojimams ir teiginiu pagrindimams, Ideja yra ta, kad tas kas paskelbama spaudoje, televizijoje yra priimtina kaip tiesa. Deja samokslas pries paprasta zmogu vyksta kas diena. Tas isprovokuoja imtis papildomu priemoniu ir bandyti ieskoti viesu teiginiu pagrindimo. Klaida padaryta 1957 metais pasakant kad Kariniu pajegu zinioje atsidure Nezemiskos kilmes Skraidantis objektas. Veliau viskas paneigta o liudininkai gasdinami mirtimi jei uzsimintu ka mate. Viskas tesiasi iki sios dienos. Neminesiu klasikinio atvejo apie Iraka, kur mums sake kad jie gamina atomini ginkla ir intervencijos metu buvo uzmusta 1.5 milijono taikiu gyventoju. Tokiu atveju kas diena vis daugeja. Ko gero labiausiai idomios terorizmo bylos. Kai Londone sprogdino metro, nei viena CCTV kamera neveike. Ar gi cia ne samokslas, kai paprastas zmogus tikisi kad uz jo mokamus mokescius CCTV saugos nuo butent to ir tas kas turi veikti - "atsitiktinai" neveikia is viso. Pratesiu kad neseniai vykusio teroro akto metu prie parlamento is tu kas buvo Londono Akyje buvo klausiama ar nefilmuota. Yra zmoniu tvirtiniusiiu kad uz filmuota medziaga, buvo siulomos metinio atlyginimo sumos. As negaliu pasakyti kad as 100% uztikrintas masinio informavimo priemoniu teiginiais, kai jie neparemti itikinamais irodymais. Teiginys pasauliui kad mes buvom menulyje - kas yra absoliuciai milziniskas zmonijos pasiekimas, - turetu mano manymu buti pagristas kiek daugiau nei abejotinos nuotraukos. Tai turi buti geliazinis faktas. Taciau pagal tai kas yra pateikta as negaliu spresti kad tai yra 100% tiesa. Tai tiek apie samoksla. Kas ir pries ka koki samoksla vykdo?

Ar pries mus sedi aktorius? Spreskim patys. Ir as pateiksiu tiek kiek surinksiu.

Bet kol kas keturi dalykai kurie nesunkiai siandien gali buti "pataisyti"- Vaizdas? garsas? kada? ir kur? Prizadu, kad grisiu sia tema.

vytra

#23
vasario 05, 2018, 16:29:23 Redagavimas: vasario 05, 2018, 16:33:08 by vytra
Citata iš: Šaulys  vasario 05, 2018, 15:56:18Neminesiu klasikinio atvejo apie Iraka, kur mums sake kad jie gamina atomini ginkla
- kuomet pasaulyje toks ginklas seniai sukurtas, jo kurti nereikia, pakanka turėti pinigų. Pvyzdys galėtų būti Šv. Korėja, kuri ne tik ginklą, bet ir raketą gavo, deja netyčia "susisprogdino" su visu kalnu..

Citata iš: Šaulys  vasario 05, 2018, 15:56:18Teiginys pasauliui, kad mes buvom Mėnulyje - kas yra absoliučiai milžiniškas žmonijos pasiekimas - turėtų būti pagrįstas kiek daugiau nei abejotinos nuotraukos.
- Turint raketą, galinčią iškelti žmogų į Žemės orbitą, ją patobulinti reikia ne itin daug, kad nuskristi į Mėnulį. Rusai irgi tai darė, bet jiems tuomet nepavyko laiku sukurti reikiamos galios raketinio variklio. Kas dėl nuotraukų, tai tuomet buvo "šaltasis karas" ir panašaus pobūdžio informacija vaikščiojo po grifu "visiškai slaptai". USA vaidino laisvę ir demokratiją, todėl liaudžiai numetė falsifikatus iš holivudo. Šiuo metu originalai vis dar neprieinami, galima užsakyti tik kopiją, kuria gali tikėti, gali netikėti. Manoma, kad kopijos retušuojamos.

:(

TinSoldier

Citata iš: Šaulys  vasario 05, 2018, 15:56:18Teiginys pasauliui kad mes buvom menulyje - kas yra absoliuciai milziniskas zmonijos pasiekimas, - turetu mano manymu buti pagristas kiek daugiau nei abejotinos nuotraukos.
Man įdomu, kokie tai įrodymai turėtų būti? Kokių įrodymų trūksta?
Kas išsklaidytų abejones? Labai norėčiau, kad kuo konkrečiau įvardintum..

Šaulys

As siulyciau tikrai issamu darba. Niekada neprilygciau prie tokios puikios ir profesionalios analizes. Vienok nesakyciau kad tai vienintelis darbas. Siame filme nagrinejami zmonem pateikti "irodymai" profesionaliai isnagrineti. Ir tiems kas ziures patariu tureti galvoje, kad tai apie ka kalba yra tas ka mums pateike kaip tokio svarbaus ivykio irodyma. Manau angliskai jei ir nemokant a nei bu bu galima sustabdyti ties kiekvienu irodymu ir paciam issiversti ir panagrineti. As esu susipazines su dideles raiskos nuotrauku gavimo ir nagrinejimo procesu. Kryziukai ant nuotrauku tikrai turi savo vieninteli tiksla. Bet negadinsiu malonumo. Viskas yra jums atrasti. Megaukites:

https://www.youtube.com/watch?v=A6MvcIs4OcQ

antras tiesiog visas web saitas skirtas klaidinancios informacijos apie nusileidima menulyje paneigimui. Su paciais NASA mokslininku komentarais:

http://www.moonfaker.com/videos.php

Ko gero nereikia nieko daugiau paklausius ir paziurejus kad suprast kaip mes buvom apgauti. Bet as pridesiu, kad be siu, yra a 1 *10^10 darbu ir analiziu kurie paneigia tai ka mes girdejome is oficialiu saltiniu.

TinSoldier

Ačiū, bet aš nevisai to klausiau..

Esu nemažai susipažinęs su visais tais kliedesiais, bet man įdomiau ne tai, kaip nuotraukos ir pan., debunkinamos, bet kas būtų laikoma pagrįstensiu įrodymu?

Įsivaizduok, jeigu astronautai vis tik būtų pasiekę Menulį, kas tai įrodytų?

Pakartotinė kelionė? Buvo keletas.
Iš Mėnulio pargabentos uolienos? Yra tonos jų.
Tūkstančių prie programos dirbusių žmonių liudijimai? Yra, be nė vieno whistleblower'io, kuris per pusšimtį metų būtų nutekinęs bet kokią informaciją.
Daugybės šalių observatorijų, nepriklausomų astronomų ir sovietų sąjungos moderniausiais to meto aparatais vykdytas stebėjimas? Buvo.

Pamirškim nuotraukas ir visa tai, ką surašiau.
Jeigu teigiama, kad visa tai yra nepatikima, kokio tikrojo įrodymo trūksta? Koks turėjo būti pasiekimas, kad neliktų abejonių apsilankymu Mėnulyje?




Šaulys

Kaip sakiau, kas ka turi irodyti? Ar mums pateikti faktai turi kalbeti apie save. Kazkas buvo Menulyje. Ryt pavyzdziui pranesa - mes skrendam I marsa ir ekspedicija pakeliui. Tuomet mes turime tiketi, nes visa kita yra kliedesiai. Man primena vaikiska posaki "jei kaimynas nusikirto pirsta tai ir tu tada taip daryk". Tai kas sustabdo nuo to poelgio? Mastymas, kodel taip kaimynas padare? Bet mastyti nereikia. viskas laikrastyje parasyta, per televizija pasakyta kad taip buvo ir tai tiesa. O kai paklausi klausimu - turit nuotraukas ir bukit laimingi. Mes buvom. Viskas.

Manheteno projekte kurio metu buvo kuriamos branduolines bombos (1939 - 1946) dalyvavo simtai tukstanciu zmoniu per kelias US valstijas. Projektas aisku buvo slaptas o veliau ne Ideja ta kad X00000 zmoniu dirbo tame projekte ir jie nezinojo visa laika - koks projekto tikslas. Kadangi zinojimas buvo pagristas - reikejimu zinoti - nereikia ir nezinai, zinai tik tas kas tau reikia. Dabar imkim raketos statybom I Menuli (projekto vadovas buvo Van Borounas - kuris pasake, kad jo raketa I menuli niekada nenuskris). Taigi zmones state raketas kad jos skristu I menuli. jokio melo cia nera ir jokiu svilpuku svilpt nereikejo. Viena pirmuju kosmonautu igula pareiske - kaip galime siusti zmones I Menuli jei ant zemes nera rysio. Jie neslepdami kalbejo kad visa programa yra nereali. Tai jums ir  svilpukai. Taciau juokauti su valstybes programomis negalima - tai taisykle kuri galioja iki siolei! Igula buvo sudeginta treniruociu metu, parodant visiems kitiems kokios pasekmes yra uz lieziuvio nelaikyma. Tai faktas. Taigi mes turim Raketos statytojus, tikincius skrydziu, turim prigasdintus iki mirties kosmonautus ir turim liaudi, kuri maitinama falsifikuota informacija ir sventai tikinti viskuo, kas pasakoma per masines informacijos priemones. Niekas net neitaria kad galutinis rezultatas yra klastote. Nematau as niekur jokiu svilpiu. Tas kas zino tiesa (priminsiu principa - reikia zinoti pagrindu) nutildyti ir ju ne daug. Is kur buvo bendraujama su kosmine stotimi skrendancia I menuli? Tiesiogines transliacijos gi nebuvo. Transliacijos buvo retransliojamos. Detaliu pilnas internetas - kas nori suzinoti tiksliau. Taigi tiesa zinojo tik keliatas. Iskaitant Stanli Kubrika kurio pagalba ir buvo pastatytas brangiausias pasaulyje filmas.

Raketos skrido I kosmosa, taciau nei viena nepaliko Zemes orbitos.

Kur tos tonos Menulio akmenu? As visiskai nezinau. Yra internete (ne tiek daug kad galetum tiket ju egzistavimu) informacijos apie tuos akmenis. Tai kas? Ar jie padeti kokiame muziejuje? 382 kilogramai - kiekvienam prestiziniam muziejuje po 10KG - uzteks visiems. Taciau tie akmenys yra kazkur paslepti.... prie ju neprisiliesi. Akmenu atveztu I zeme chemine analize skiriasi radikaliai nuo rusu nepilotuojamios stoties meginiu. As pats savo akimis maciau analizes rezultatus, - "kazkas meluoja" - buvo padaryta isvada lyginant visu ekspediciju grunto analizes. ir tai akivaizdu. Taigi kur tie akmenys? As tikiu kad Rusai turi dulkiu is kuriu daromi moksliniai eksperimentai.

Kur tie stebetojai kurie stebejo ir ka jie galejo pastebeti? skrendanti I menuli kosmini laiva? Hubble teleskopu neimanoma atskirti menulyje objektu kurie mazesni kaip 100 metru o ko gero ir keli simtai. Galiu irodyti tai matematiskai. Beje tai ne mano paskaiciavimai, o oficialus paimti is interneto.

Smulki detale: niekas iki siolei nezino Van Aleno radiaciniu dirzu poveikio. Bent taip sake NASA mokslininke kuri kalbejo apie ekspedicija I Marsa. Irasyta gyvas inteviu nekeliantis autentiskumo itarimu.

Man asmeniskai sunku ne irodyti kad ne buvo, bet kaip irodyti kad buvo Menulyje. As nerandu atsakymo kaip irodyti kad zmogus myne koja ant Menulio pavirsiaus.

Rusu tyla apie sia klastote labia lengvai paaiskinama. Rusijos ir US kosmine programa yra stiprus finansinis susitarimas. Zino tie kam reikia. Bet finansiniu susitarimu, kur sukasi bilijonai doleriu niekas nenori griauti (bent jau is vidaus) ir cia viskas paaiskinama. Zmones saudo ir uz mazesnes GRESMES atskleisti paslapti ir cia ne vaikuciu pasakos o realija.

Šaulys

Apie nereikalingu zmoniu pasalinima pridesiu kad suprastumet kaip efektyviai veikia spec tarnybos salinant gresme keliancius zmones. Londonas. BBC zurnaliste atskleide moteru priekabiavimo ir pedofilijos aukstuose valdzios sluoksniuose pozymius. Surinko medziaga ir kadangi ji buvo televizijos "veidas" ji nenturejo laiko nagrineti medziagos. medziaga perdave BBC vadovam nuspresti ka daryti. Zurnaliste po kiek laiko buvo nusauta vieninteliu suviu I galva tik isejus is namu I darba. Aisku visi iesko zudiko. Bet ar suprantat kad nesvarbu kas zudikas? Kita jauna BBC vaiku laidu vedeja rinko moteru priekabiavimo medziga, ko gero turejo kai kuriu pedofilijos faktu irodymu, buvo rasta namuose perdozavus narkotiku, karstoje vonioje (nudegimai 60%). Jos draugas - as maciau ji televiziju laidose - irgi BBC zurnalistas, laidu vedejas - buvo apkaltintas jos (ji buvo jo drauge) nuzudymu po metu isteisintas, bet "pasikore nuo depresijos". Nezinau net ka I kabutes paimti. Nei viena byla nenagrinejama ir nebus. Cia tik keliatas. Gal dabar suprantama kodel falsifikacijos lidininkai nenorejo kalbeti?

Aukštyn