Antakalnio 25 nuotraukos

Pradėjo Beelzebub, gegužės 11, 2012, 19:40:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Beelzebub

Taigi, nusprendžiau įdėti prieš metus su puse darytas nuotraukos iš vizito po Antakalnio 25 - buvusią skalbyklą/ligoninę Vilniuje, kurioje galimai vaidenasi. Bet prieš tai šiek tiek papasakosiu:

Antakalnio 25 yra buvusi skalbykla su šalia esančiu priestatu. Šalia pagrindinio pastato yra sandėliukas bei pora tunelių/bunkerių. Kiek gridėjau, kažkuriuo metu ten buvo ligoninė. Pastatas yra dviejų aukštų, tačiau dar yra 2 požeminiai aukštai. Požeminiuose aukštuose yra liftas, kuris deja yra sugedęs. Nemažai žmonių teigia, jog iš tikrųjų yra 4 požeminiai aukštai. Bet kadangi liftas yra sugedęs tai niekas to negali patikrinti. Manoma, kad po žeme seniau buvo tam tikros slėptuvės bei kanalai. Šiuo metu pastatas jau yra kritiškos būsenos. Eiti ten ieškoti vaiduoklių ar šiaip pasižvalgyti nelabai verta - tai reikėjo daryti prieš kokius 10 metų, kai dar buvo nesugriuvęs antras aukštas, galima buvo patekti į požeminius aukštus.
O dabar apie vaiduoklius. Sklinda pasakojimai, jog ten buvo atliekami bandymai su vaikais ir gyvūnais. Dažniausios istorijos yra apie tai, kaip  požeminėje laboratorijoje buvo žiauriai kankinami vaikai - jiems nupjaunama kuri nors galūnė, o tada prisiuvama šuns ar kokio kito gyvūno galūnė. Vaikai tapdavo su šuns koja, šuns ausimis, šuns letena, šuns nosimi ir t.t. Buvo tikrinama kiek laiko vaikai išgyvens. Name apsilankę žmonės pasakoja istorijų apie pamatytus vaikus - kankinius, prašančius pagalbos. Šalia esančios Antakalnio vidurinės mokyklos mokiniai teigia kažkada senai radę name baisių kankintų vaikų nuotraukų bei įvairių tyrimams nauduotų instrumentų, kuriuos speciali Aro tarnyba vėliau išvežė ir sudegino. Nežinia ar tie radiniai tiesa, bet Aro tarnyba tikrai buvo atvažiavusi surinkti daiktų iš namo. Kai kurie žmonės pasakoja jog prieš 10 metų dažnai ateidavo į šį namą ir rasdavo įvairių daiktų, tokių kaip nepanaudoti švirkštai ir pan. Kai kurie žmonės žiūri į tai truputį rimčiau: 1995 metais buvo bandoma gilintis į pastato istoriją, ir ten atliekamą veiklą, tačiau gautas nurodymas iš „aukščiau" sustabdė tyrimą, ir ta mintis buvo palaidota.
Internete, žinoma, dauguma istorijų yra išgalvotos, kai kurios netgi ypatingai kvailos - pavyzdžiui jog vienų vaikų draugą tame name taip apsėdo, jog atbėgo vienuoliai iš šalia esančios bažnyčios ir jį išsinešė. Pasakojimai apie gyvūnų ir vaikų bandymus taip pat dažnai pagražinami, arba išvis išgalvoti. Tikėti ar ne - Jūsų pasirinkimas.

Šiuo metu savaitgaliais vakare namas visada yra saugomas mašinos. Bet paprastomis dienomis kiek žinau ne. Norint patekti į namą reikia perlipti metalinius vartus, nes ant jų spyna. Kito įėjimo nėra. Į antrą aukštą patekti gal ir ymanoma, bet turėtų būti sudėtinga ir pavojinga - laiptų nėra, pastatas apgriuvęs. Laiptai sugriauti jau senai, vėliau buvo pastatyti nauji (ydomu kas pastatė), bet ir jų jau nebėra. Į požeminius aukštus patekti galbūt visdar ymanoma, bet jie labai apgriuvę.

Mane labiausiai domina, tarkim žiūrint skeptiškai, jei viskas yra išgalvota, tai kam tada paprastai skalbyklai reikalingi 4 požeminiai aukštai?

Štai nuotraukos:




































Šiaip planuoju dar kadanors paskutinį kartą nueiti ten, kol namas nesugriuvo, galvoju gal dar kokį video padaryčiau, ar šiaip kokių geresnių nuotraukų, nes šios darytos žiemą, daug siego, nelabai viskas matosi. :)

RoxiO

Šį mėnesį būsiu Vilniuje, būtu įdomu apsilankyti. Jei keliese eitumėme - turbūt prisijungčiau :)

Deivis95

Butinai padaryk video arba bent savu fotkiu. Tikrai butu saunu. Pats nemazai istoriju esu girdejes. Kai kurie draugai yra buve, bet paciam dar neteko... kazkaip nelabai traukia ;D . Namas isties baisiai atrodo:



Beelzebub

Citata iš: Deivis95  gegužės 11, 2012, 20:13:12
Butinai padaryk video arba bent savu fotkiu.


Tai čia ir yra mano fotkės. ;D Bet reikėjo rudenį daryt, o ne žiemą. Jo, galvoju, kad reikia daugiau foto iš vidaus. Ten yra vienas kambarys su labai dideliais vamzdžiais, kuris dar nėra apgriuvęs ir jame labai tamsu, toks gan creepy.

Daividas

Būtų neblogai, susimatyti kada Vilniuje ir nulėkti ten. Nes vienam tai būtų per daug baisu eiti. :D Bent jau man.

Beelzebub

Citata iš: Daividas  gegužės 12, 2012, 11:49:17
Būtų neblogai, susimatyti kada Vilniuje ir nulėkti ten. Nes vienam tai būtų per daug baisu eiti. :D Bent jau man.


Šiaip dieną - tai patikėk manim, ten nė kiek nebaisu. Pastatas kiauras, beveik visur viską apšviečia dienos šviesa. Aš tai labiau norėčiau naktį ten nueiti kadanors, bet niekas su manim nenori. :D

Yra vienas minusas ten einant. Prie pat to namo yra bažnyčia ar tai vienuolynas, tai lipant per tą tvorą, dažnai pro šalį eina vienuolės, šiaip žmonės ir pan. tai truputį nekaip atrodo.

OKULTISTE

Tai kooperuojamės kada Vilniuje meet'intis ir nueiti?
Toks AntakalnioAnomalijosMiniMeet'as...

RoxiO

Citata iš: OKULTISTE  gegužės 12, 2012, 18:19:36
Tai kooperuojamės kada Vilniuje meet'intis ir nueiti?
Toks AntakalnioAnomalijosMiniMeet'as...

Deal :D

Daividas

Citata iš: OKULTISTE  gegužės 12, 2012, 18:19:36
Tai kooperuojamės kada Vilniuje meet'intis ir nueiti?
Toks AntakalnioAnomalijosMiniMeet'as...


:D :D :D

Gal jeigu diena sutaps.. ;D

OKULTISTE

Siūlykite:
Kada?
Kur?

RoxiO

Citata iš: OKULTISTE  gegužės 12, 2012, 23:06:25
Siūlykite:
Kada?
Kur?


Jei įmanoma, tai gegužės 31 d. į vakarą arba birželio 1d. ryte arba vakare :)

Beelzebub

Aš tai siūlau rudenį. Ruduo pats metas vaiduoklių namams.

Daividas

Vasarą, gal kada liepos mėnesį, birželio pabaiga - liepos pradžia. :)

Markamis

Man gegužės 31d tinka, nežinau tik ar birželio 1d. reiks į mokyklą ar ne. Jei nereiks - tada irgi puikiai tinka.

OKULTISTE

Na tai kaip matau, kol kas gegužės paskutinė diena nusimato... (Man nepatogu, bet gal prisitaikyčiau - prieš pat gynimus)...

Aukštyn