Apsesta mergina

Pradėjo Vid3L, gegužės 02, 2015, 19:11:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Mekabciel

#30
gegužės 05, 2015, 13:06:30 Redagavimas: gegužės 05, 2015, 16:15:26 by Mekabciel
Setonas,  tai zmogaus egoistinis pradas. Ego  visad randa buda save pateisinti, nuraminti, atpalaiduoti ir t.t. Ego tokia prigimtis. Del to ir sakoma, kad setonas protingas, nes ego protingas- gudrus.
Setonas tai isvirkscia kurejo puse kaip plusias ir minusas tai du vienodi lygiaverciai poliai tik nuo musu susitarimo priklauso kaip tai vadinsime. Tai vienas ir tas pats tik zmogaus savybese tai jauciama tarsi kaip kazkoks blogis. Isorinis pasaulis visa laika zmogu veikia vienodai, tik zmogus pastoviai keiciasi ir skirtingai jaucia pasauli.
Todel skirtingas busenas galima pavadinti - setonas, faraonas, moze, abraomas, adomas, demonas, angelas, velnias,  ir t.t. ir t.t. Tai  nieko bendro su kazkokiais antgamtiskumais neturintys terminai, o zmogaus busenos.

Neegzistuoja jokie setonai ar demonai, kaip savarankiskos "samoningos butybes""asmenybes" juolab apsedimai.
Apsedimas tai zmogaus nesusitvarkymas su savo ego.

Demonas taip pat zmogaus nesuvaldytas ego, kai zmogui jau pavaziuoja stogelis. Praranda sveika santyki su savo mintimis ar isoriniu pasauliu ir per smegenine pradeda eit samones srautas, kurio zmogus nebekontroliuoja ir jis tampa kaip sugedes, mirksintis monitoriaus ekrano pikselis per kuri gali parodyt ka nori, elektra monitoriu veikia vienodai, bet pikselis nera suristas teisingai su kitais ekrano pikseliais. Vat poto pradeda sneket kokiomis nors uzsenietiskomis ar siaip neaiskiomis kalbomis, nes esame visi bendrame informaciniame lauke ar noosferoje, kurioje yra visa informacija apie viska. 

Neivieno is situ terminu negalima traktuot tiesiogiai. Tas pats liecia visa biblija. Nei vieno zodzio joje neparasyta apie si materialu pasauli. Ir net ner prasmes ieskot tame, kazkokiu neatitikmenu, nesutapimu, ziaurumu ir t.t. Tas pats kas zmogus  pirma karta isijungtu kokia nors programa ir pasakytu jog sita programa yra durna, nepatogi, nepraktiska ir t.t. Nors prie jos sedejo ir dirbo profesionalu komanda, ji buvo pastoviai testuojama ir kuriama taip, kad butu kuo labiau patogesne zmogui.

Zmogaus kunas savyje turi kazkiek elektros kad kunas galetu veikti. Kaip ir bet koks kitas elektrinis buities irankis. Organai veikia atitinkamais dazniais. Taip pat zmogus turi biolauka. Biolaukui issibalansavus sutrinka zmogaus imunine sistema, tai pasireiskia ivairiais susirgimais ar organu veiklos pablogejimu.  Sutrikus organui sutrinka atitinkamai organo dazniu veikla. Elektrinis kruvis nebeveikia organo pagal norma. Biolaukui issibalansavus elektrą zmoguje paskirsto neproporcingai, o isorinis pasaulis(bendras laukas) pradeda ji veikti negatyviai, nes yra biolauko "skyles".

Sutrikus organui zmogaus mintys pradeda lokalizuotis ties tuo organu. Zmogus pradeda mastyt apie savo liga. Mintys lokalizuojasi savyje. Biolaukas yra tiesiogiai susijes su zmogaus mintimis.
Issibalansavimas gali but ne butinai fiziologiniam lygmenyje bet ir psichologiniame. Nors jie tarpusavyje irgi glaudziai suristi.

Jei zmogus bendrai yra issibalansaves, tiek fiziskai(organu dazniu veikimas) tiek psichologiskai, jam gali but sunku but tokioje aplinkoje kaip baznycia. Ji pradeda veikti radikaliai priesingos jegos, dazniai. Jei as esu ledo gabalas ir mane pradeda kaitinti su zarstekliu as pradedu dideliu greiciu keisti savo busena is kietos i skysta ir i dujine. Tas pokytis yra skausmingas, nes tai vyksta akimirksniu. Tas pats kas zmogu pasodinus i smarkiai spinduliuojancia aplinka. Smegenine prades virti.

1) Choras - veikia sinchroniskai tokiu dazniu, kuris balansuoja zmogaus organus, sirdies ritma. Chore dainuojantys net sinchroniskai jaucia vienodas busenas - leteja ar greiteja sirdes plakimas. Veikia rezonansas. Tai moksliskai irodyta ir tai gydo.
2) Tikresni kunigai turi moket ikrauti vandeni atitinkamais dazniais. Sventintas vanduo vadinasi ne delto, kad jis kazkoks stebuklingas, o del to, kad jis ikrautas butent tuo dazniu, kuris zmoguje yra norma. Del to, toki vadeni geriant galima gydytis ligas. Ekstrasensai taip pat moka ikraudinet vandeni.
3) Baznycios architektura statoma taip, kad akustika butu geriausia. Tai reiskia, kad tokiame pastate snekancio balsas ar choras persmelkia visa patalpa ir zmoniu kunus. Balse nieko svento nera, bet balso dazniai veikia visus ir atveda ir priverstini rezonansa.
4)   Bendras informacinis laukas. Zmoniu susiburimai mintys, ketinimai veikia aplinkinius. Mintys tai tie patys impulsai, "photonai", kuriuos zmogus spinduliuoja ir tai persiduoda kitiems.
Egregoras taip pat veikia kaip priverstinis rezonansas. Ant kiek tai samoningas egregoras neturi reiksmes.

Zmogus patekes i tokia aplinka yra itakojamas to energetinio lauko bangomis. O jei yra didelis kontrastas tarp zmogaus ir aplinkos tai gali jaustis kaip bloga savijauta.

Egzorcistas ar kunigas eidamas varyt "velnio" (tvarkyt zmogaus psichines ego busenos), nesasi su savimi stipru nora, ketinima padet tam zmogui. Egzorcisto noras, tikslas ir gydo zmogu. Balansuoja jo psichine busena.

Tai ka daro egzorcistai yra visiskai fizikiniai dalykai nieko antgamtisko ar magisko neturintys.
Visa problema tame, kad mes per pora tukstanciu metu uzmirsome vidine prasme, o liko tik atributika, ritualai isoriniai veiksmai ir zodziai, kuriuos pradejome skaityt ir suprast tiesiogiai. Tie patys egzorcistai nesupranta zodziu prasmes ir poto gaunasi tarsi jie cia kazkokius tai nelabuosius ar demonus isvarineja. Ir poto tai dar placiajai masei garsiai pasako. Tai yra gudus miskas.

Egzorcizmas isnykt gali del vienos priezasties - jei zmones prades kurti sveikus santykius. Sveiki santykiai garantas musu geros psichines, fizines ir dvasines sveikatos.












Vid3L

#31
gegužės 05, 2015, 19:49:49 Redagavimas: gegužės 05, 2015, 19:51:57 by Vid3L
Citata iš: idenmeyou  gegužės 04, 2015, 15:15:09
Citata iš: Vid3L  gegužės 04, 2015, 14:15:07
Tai taip,taip, protingas  jeigu kvies į bažnyčia protingai išsivartys ir nenueis, jeigu kažkas kalbės maldą prie jo, stengsis pertraukt ir t.t
Sakai  kodėl prie kamerų elgiasi neprotingai ir pritraukia dėmesį? tai aišku jeigu tas kryžius nežinia ką jam reiškia tai jis negali ramiai išbūt, jeigu tu vaikščiotum ant žarijų irgi ramiai nebūtum, čia tas pats.


Jeigu taip žiūrėti visiškai neprotingas, nes protingas padaras veiktų taip, kad niekas net nepastebėtų, tad kam velniui pasidemonstruoti, kad paskui reikėtų iš siaubo aikčioti nuo visų kryžių, protingas visuomet žiūrėtų kaip to išvengti. Beto jeigu velnias jau taip beprotiškai elgiasi per tuos išvarymus nėra jau toks galingas, nes kiek pilna tų komedijantiškų vaizdo įrašų youtubėje tai ten užtenka vos malda pradėti kalbėti ir velnias jau draskosi.

Kaip ir sakiau netikiu nei vienu yoututbe išvarymo įrašų, nemanau, kad žmonės, kurie iš tiesų tuo užsiimtu platintų youtubėje kaip pramogą.

Na manau toliau ginčytis beprasmiška, nes aš savo o tu savo, toks nenuginčijamas dalykas, aš tikiu  vienu tu kitu, ir abu rasim kaip apginti savo pusę.Va bus kaip sharikovui, jau turbūt apsėdo velniuks. ;)

https://www.youtube.com/user/boblarsonexorcism/videos tu pažiūrėk, video tikrai nėra mažai, o čia tik vieno egzorcisto.

idenmeyou

Tokio juokingo pobūdžio video. Atrodo turėtų būti rimta, bet iš to daromos vos ne šou, keliami video vienas po kito į youtube, principe nieko kito neįrodo kaip gerą vaidybą ir surenkamus žmonių skaičius, už kuriuos galbūt net autorius gauna pinigėlio.

Aukštyn