Apleisto namo nutikimas

Pradėjo astropasaulis, kovo 25, 2013, 22:04:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

Ten, kur gyvenau, kaimynystėje buvo didelis apleistas namas. Žmonės sakydavo, kad ten vaidenasi. Su draugais nueidavome į jį (namas būdavo nesaugomas, be langų, durų). Aš dar iki šiol atsimenu tą jausmą, kad tarp to namo tvyrojo didžiulė neigiama eneregija. Tu tiesiog jausdavau, kad ten kažkas yra.
Kartą ėjau vienas keliu palei tą namą ir kai pasižiūrėjau į jo viršutinį langą, pamačiau, kad sukasi kilpa (iš vieno šono, į kitą).
Po pamatyto vaizdo, skubėjau į namus. Sugrįžęs, įėjus į savo kambarį staiga pamačiau negyvą juodą arklį, gulintį ant grindų.
Turbūt tai buvo haliucinacijos, tačiau man įdomu, ar ta kilpa ir negyvas arklys gali būti susiję?

paragraf 78

Turi lakią vaizduotę kaip žiūriu.
Šiaip natūralu jei prisiklausei istorijų apie namą vaiduoklį ir tada tau iš baimės visokie dalykai pradeda vaidentis. Tiesiog vaizduotė dėl baimės įsismarkauja ir pradeda neadekvačiai vertinti aplinką.

astropasaulis

Bet juk vaizduotė pasireiškia, kai pats galvoji, kai pasąmonėje kuri tam tikrą vaizdą. O šiuo atveju, vaizdai atsirado spontaniškai, ne supykino nuo jų...

paragraf 78

Vaizduotė veikia pasąmonės galia, todėl gali pasirodyti patys neįtikinamiausi vaizdiniai, net specialiai apie juos negalvojant. Pasąmonė pasinaudoja šviesomis ir panašiais dalykais ir sukuria vaizdinius. Čia nieko mistiško nėra

astropasaulis

O jeigu tai nebuvo vaizduotės vaisius? Ar tai apskritai įmanoma?

la.benas

Jėga, man kaip tik prieš miegą. Nors... Visvien neketinau miegoti. Miegas - tik silpniems!

Iron Tara

Perskaičiau temą 'Apleisto namo nutukimas'...  :-\
Visa jį gaubusį mistika išgaravo :D

paragraf 78

Citata iš: astropasaulis  kovo 25, 2013, 22:20:45
O jeigu tai nebuvo vaizduotės vaisius? Ar tai apskritai įmanoma?


Teoriškai tai įmanoma, bet praktiškai visada pradžioje reikia ieškoti galimo racionalaus paaiškinimo, o tik vėliau kuistis po mistiką.

2Pacas

Hmm idomei,haliucinacijos

Aukštyn