Forumo varikliukas - koki rinktis?

Pradėjo Benamis, balandžio 05, 2012, 13:52:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Zinau, kad ne siame forume toki klausima uzdavineti, taciau pastebejau, kad ir cia yra zmoniu kurie nusimano interneto programavime, o kadangi vienintelis forumas kuriame dar lankausi yra Anomalija.lt, uzduosiu ji cia :)

Gavau sioki toki uzsakyma sukurti foruma (nedideliam projektui). Anksciau buvau prisirises prie PHPbb, taciau dabar panarses siame forume (kuris naudoja Simple Machines varikliuka) pradejau abejoti del PHPbb.

Kaip pastebejau Simple Machines turi tikrai neblogai parasyta forumo skripta + manau lengvai modifikuojamas, su PHPbb, manau butu sudetingiau.

O gal dar zinote kazkoki varikliuka kuri patartumete pasirinkti? Lauksiu nuomoniu :)

Asasinas

vBulletin dar yra, bet šitas mokamas. PHPbb nėra sudėtingas, bent kiek esu dirbęs ir modifikavęs, tai su didelėm problemom nesu susidūręs.

Benamis

O ka tu pasirinktum phpBB ar Simple Machines?

Asasinas

Aš gal ir imčiau Phpbb, paprastas, aiškus, lankstus, vistiek jau žinomas kodas, viskas daugmaž žinoma, su Simple Machine nebandęs, tai nieko komentuoti negaliu.

RoxiO

Jei uzsakovas teikia lesu, tai nupirk "IP.board", jei ne - naudok SMF. Hackeriams ji sunkiau nulauzti, be to - lengviau valdomi moduliai bei admin panele.

Benamis

IP.board tai sutinku, kad tikriausiai geriausias yra, taciau finansiniu lesu forumui neskirs uzsakovas :) Pabandysiu Simple Machine, kazkaip per si laika prisirisau prie jo ;D Dekui uz nuomones ;)

RoxiO

Jei reikes pagalbos su SMF - sakyk, padesiu, vistiek ner ka veikt. :D
Ir siaip gali bandyt parsisiust ip.board is thepiratebay ir nulauzt jei moki.

Aukštyn