"Curiosity" nerado gyvybės pėdsakų, bet kur jie prapuolė?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 20, 2013, 12:07:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Dvidešimt Trys

Jie paslėpti po Frame'ais, todėl aš dalinsiuos Frame'ais, kai prireiks ir kas manęs paprašys telepatiškai, aš žinosiu, kiek jum reikės, ir tada gyvybė pradeda egzistuoti, bet tam ir skirti Frame'ai, kad mes nuskristume į jau Padarytą planetą, skirtą žmonėms apsistoti, visiems savo gyvenimamas, o vienas iš tos civilizacijos žmonių išskrenda paatostogauti kada nori į kitą planetą, kur įsikuria koloniją, bet tik tai pradžiai..

San IL

Oho, nu ir duodasi tas Linas čia ant visų. Galvojau, kad tik aš jam nepatinku.

 Taip nei vieno argumento apart "aš tikiu" ir "tu-bukaprotis" nepasakei pats. Nes jų nėra ir negali būti, o tavo nuomonė juk turi būti aukščiau dievo. Visi kiti - debilai. O tu ką, pats mokslininkas? Kurios srities?

Nuo kada aliuminis rūdija? Tokia spalva, kaip plienas, nekalbu apie baltos spalvos paviršinį oksidavimasi? Ir išvis, kaip tu gali lyginti koroziją žemės atmosferos sąlygomis ir Marso? Ten beveik nėra deguonies, nėra kam oksiduoti. Kaip ir tos tavo 720 dienų atvirame kosmose.

Aš asmeniškai irgi linkęs tikėti, kad marsaeigiai ten yra ir noriu tikėti, kad info kurią gauname iš NASA nėra melas, tačiau tikrai negaliu to pačiupinėti ir patikrinti, dėl to visiškai priimu nuomonę tų, kurie netiki, nes jie turi pagrindą netikėti, nes nei tu, nei aš, nei jie tų marsaeigių nečiupinėjom ir Marse nebuvom.

 Tolimenis tokios diskusijos kelias turėtų būti įrodymų paieška, o ne vienas kitų vadinimas "bukapročiais".

 Gerų paveiksliukų įmetė @Teroras, būtų įdomu gauti nuorodas kur jie buvo rasti? Tą spalvų disbalansą galima paaiškinti ir kitaip.

Linas Esu

Citata iš: Dvidešimt Trys  rugpjūčio 05, 2017, 12:41:44Jie paslėpti po Frame'ais, todėl aš dalinsiuos Frame'ais, kai prireiks ir kas manęs paprašys telepatiškai, aš žinosiu, kiek jum reikės, ir tada gyvybė pradeda egzistuoti, bet tam ir skirti Frame'ai, kad mes nuskristume į jau Padarytą planetą, skirtą žmonėms apsistoti, visiems savo gyvenimamas, o vienas iš tos civilizacijos žmonių išskrenda paatostogauti kada nori į kitą planetą, kur įsikuria koloniją, bet tik tai pradžiai..
Išskrenda į Marsą ? :D

Aukštyn