Anomalija.lt

Paranormalūs reiškiniai => Jūsų istorijos ir liudijimai => Kiti nepaaiškinami įvykiai => Temą pradėjo: Creative gruodžio 01, 2016, 23:41:39

Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative gruodžio 01, 2016, 23:41:39
Nuo 2009 metų užsiimu aktyviai sapnavimu. Būdavo visko ir sąmoningu sapnu ir tiesiog įdomiu sapnu. Pagal "sapnu hakerius" visada buvau 0 saugumo zonoje. Nesu pakalusi sapnavime gal tik šiaip karts nuo karto kažkas pavykdavo. Taip pat užsiėmiau stalkingu(sėlinimu). Pajusdavau nuovargi dažnokai todėl nusprendžiau dėmesį sumažinti realybei na pusiau sąmoningai veikti, o sapne tiesiog sekti siužetą.

2011m. Susidomėjau psichologija ir vieną vakarą prisėdau paskaityt knygą vieną, mane  krėtė šiurpas nuo tos knygos vos įskaičiau, čia man gal ir reikėjo sustot nes matomai buvo blokai savisaugos instinktas veikė, bet aš vis tiek skaičiau. Tai vat, tą vakarą užvertus knygą ir nuėjus miegot, gulėdama lovoje staiga pajuntu kažkokia nenumaldomą tylą, kad net šiurpas ėjo ir staiga "BAH" į langą ir tarsi kažkas kiaurai sieną lenkiasi ir siekia mano pakaušio(gulėjau ant pilvo), aš išsigandau baisiausiai, galvojau kad šaka atsitrenkė nuo vėjo į langą, vėliau prisiminiau kad medis seniai nukirstas ir kad buvo gruodžio pabaiga gal kas sniego gužtę metė. Išeinu į lauką pažiūrėti ir nei medžio nei sniego nieko. Tai kas tada atsitrenkė? Akivaizdus ženklas kad nereikėjo skaityt, nors gal klystu.

2012 m . nuo lapkričio 1 d. prasidėjo keisti įvykiai. Mane buvo labai įskaudinęs vienas žmogus ir aš negalėjau patikėti ką rašė facebook'e - atsiliepdavo mano jausmais, vėliau galvoju kažkas čia ne taip, nusprendžiau patikrinti kitur, atsiverčiu žiniatinklį o ten irgi rašo ir nesuprasi ar mano mintis skaito ar aš žinau ką jie parašys, bet po keliu savaičių supratau, kad iš manęs kažkaip info gauna. Todėl aš pasikesinau į savo smegenys - ieškojau skylių per kur praeina, bet dėja nieko neradau tik užsidirbau šizofreniją(sužinojau tik po metu kai nuėjau pasiklausinėt daktarų ir tai netik savo mintis girdėjau o net žinojau ką rašo žiniatikly arba facebook'e) ir keletą kompleksų, kuriu greitai atsikračiau.

2013 m. vasarį vieną diena taip pykau ant pasaulio kad berūkydama laukia liejau savo pykti mintyse. Ir kai baigiau lieti užgesinau cigaretę, nuėjau namo ir iškart į langą "BAH" bet šį kartą taip stipriai, kad galvoju jog langas galėjo išdūžti. Aš baisiausiai išsigandau(širdžiai čia neįsakysi kai praėjai per emocijas savo visas žiniatinklyje(taip jie rašė ir tai ką  jaučiau)). Galvoju kad norėjo pasakyt, kad neliečiau pykčio dėl nieku o man nebuvo niekai. Štai tos žinutės kurios buvo čia patalpintos anksčiau:

Citata iš: Creative  vasario 11, 2015, 22:48:08Savo laiku prieš kelis metus užsisėdau ant žiniatinklių dviejų, tol kol nepradėjo vykti keisti dalykai.

1. Susipykau su mama nestipriai bet pirma kart. Tuo metu atsiverčiu žiniatinkly, jame atsirado straipsnis kaip mylim savo mamas. Jo iš tikrųjų ja myliu.

2. Sugalvojau išeiti į norfą apsipirkti. Atsiverčiu žiniatinklį ten straipsnis apie tai kad princese buvo pastebėta norfoje.

3. Atsiverčiu žiniatinklį ten rašo kad šiandien keksiuku diena. Mama kaip tik tuo metu gamino keksiukus.

4. Buvau nuvažiavus į Kernavė. Grižus atsiverčiu žiniatinklį rašo apie Kernavę straipsnį.

5. Užsiėmiau sportu namuose ir griuvau ant žemes be jėgų, atsirado straipsnis su nuotrauka gulinčio sportininko.

6. Verčiu žiniatinklius ir sakau sau kad šiukšlynas ten. Atsirado po kiek laiko gal keliasdešimt minučių straipsnis kad iš šiukšliu galima irgi padaryti parduodama.

7. Patalpinu į facebook'a video su šiaurės pašvaistę. Žinitatinklį sekančia diena atsirado straipsnis kad užfiksuota nju jorke šiaurės pašvaistė.

8. Vakare važiuoju namo ir išsitraukiu megztini iš tašės nes jau šalta pasidarė, išsitraukiu ir jis smirdi truputi prakaitu kojinem, matyt mama skalbė ir blogai išskalbė. Skambina kaip tik mama ir jai sakau kad vat blogai išskalbta smirda, aišku nekaltinančiai tik informavau. Sekančia diena atsiranda straipsnis pagrindinis, kad prokuroras nesiruošia kažką daryti dėl nešvarių skalbinių.

9. Suskamba galvoje žodis "pavydi" atsiverčiu žiniatinkli ir ten pagrindinė pavydo tema- kažkas kažko pavydėjo.

10. Sakau garsiai mintimis kad pilna burna galiu šnekėt mintyse ir jie viska girdi. Atsiverčiu žiniatinklį o ten straipsnis kad mergina sugeba dainuoti pilna burna.

11. Žiūriu į žiniatinklį ir sakau mintyse kad reikia čia su dujokauke sėdėt ir žiūrėt į jį. Po keliu minučiu atnaujinu puslapį ir žiūriu straipsnis atsirado nuotraukoje su dujokauke vyras.

12. Vieną dieną paranojiškai skaitydama žiniasklaida galvojau mintyse kad viskas surežisuota. Po keliu valandų atsirado paranojiškas tomoševskio straipsnis.

13. Mirė putino treneris, jau beveik 22 h.  buvo ir sakau kad reikia į parduotuvę išgert nusipirkt, pamiršus kad nuo 22 neparduoda. Priminė tai ką tik atsiradęs straipsnis kad nuo 22 h alkoholio nedarduoda.  :D politika čia ne prie ko.

14. Mintyse prisiminiau posakį : "Liubov zla, poliubish i kozla" . po savaitės praeinu pro brolio kambarį o ten kaip tik sako kažkas per tv : "kaip sakoma "liubov zla poliubish i kozla".

15. Patalpinu į fb video klipą "insanity" ir atsiranda vakare kad mieste kažkoks "insanity" vakarėlis vyksta.

16. Skamba galvoje kad jis yra angelas(neklauskit nesakysiu kas), ir atsiranda po keliu minučių fb entreprenerio-angelo nuotrauka.

17. Įsijungiu senu dainų albumą ir ten biplan klausau. Žiūriu po keliu minučių atsiranda straipsnis apie Biplan.


Na tiek to pasakojimo buvo daugiau tik čia tai ką dabar prisimenu užrašiau, bandžiau suprast kaip pritempinėjimą, arba sutapimą, tačiau jų buvo per daug kad tikrai butu paprasti sutapimai.

Citata iš: Creative  gegužės 09, 2016, 18:00:35Gali papasakot apie sichronizavimą daugiau? Skaičiau trupinėlį C. G. Jungo apie tai tačiau ten mažai buvo.

Galvoju, kad man nutiko pats sinchronizavimas. Pvz. Išeinu į lauką ir pakšt fejerverkas sprogsta ir taip porą mėnesių iš eilės, namie sėdžiu negirdžiu kad sprogsta bet tik išeinu iškart pakšt.

Arba įdedu čia muzikėlę japonų kalba ir galvoju kad "praplėsti kultūrai" visiems įdedu, atsiverčiu žiniatinklį o ten straipsnis kaip tik atsirado kad "praplėsti kultūrai" žodis žodį kaip galvojau.

Arba dabar neseniai įdėjau filmuką apie apsikabinimus ir atsiverčiu youtube ir še ten pirmam puslapyje "The Power of Hug | Jurgita Jurkute | TEDxVilnius TEDx Talks".

Arba per mano gimtadienį atsiverčiu facebook'e Psichologijos tinklapy ir žiūriu ten tortas papostintas o komentaruose "su Gimtadieniu".

Arba važiavau į Kernavę, grįžtu namo, atsiverčiu žiniatinklį o ten apie Kernavę straipsnis.

Arba rašo man pažįstamas "..Jau Atėjau" ir še tau žiniatinkly atsirado straipsnis taip ir vadinosi kad jau atėjo ir nuotraukoje milžiniška akis kas atkreipia iškart dėmesį.

Čia dar nieko, tačiau pradėjo listi į užsienį viskas, net baisu kokie mastai. Įsijungiu paklausyt sena gabalą ir ten patiko žodžiai kad "Fire me, oh fire me.." ir papostinu į facebook'a ten tik keli draugai, ir atsiverčiu facebook'e neatsimenu dabar kažkoks apie versla tinklapis buvo ir ten atsirado postas " How to not fire someone".

Arba įsijungiu kitą muzikėlę ir taip ir noriu kad išgirstu kažkas kas girdi, daina vadinosi skambiu pavadinimu "Apologize" ir dainoje skamba žodžiai "It's too late to apologize..." ir įdedu į facebook'a. Ir atsiverčiu vėl facebook'ą o ten tame pačiame tinklapyje atsiado kažką panašaus kada negalima atleisti darbuotojui.

Ir kitur iškart facebook'e (public relations tinklapy) kad gausiu velniu :D paskui nuėjau parukyt ir staiga galvoje iškilo noras paklausti ar yra ten (anapus ekrano ar realybes) toks "mark" arba "questiomark" ir grįžtu namo atsiverčiu facebook'ą o ten tame tinklapyje kur su PR (Public Relation) susije kad toks jo savininkas Markas daro seminarą. Galvoju kad gausiu lupti tikrai nuo jų :D

Arba facebook'e papostino tas PR tokia nešvankia nuotraukąkad aš išmečiau iš sarašų. Ir po dienos atsiverčiu ji vistiek pažiūrėt kaip jam sekas tai tas parašė tokia nuotrauką kur rudaplaukė mergina (kaip aš) sako "NOOOOOOOO....".

Arba mane pagyrė už nuoroda ir PR atsirado kad rudaplauke kilnoja kaip laimetoja tą pačia diena.

Arba išgirstu galvoje "angel" ir pasižiūriu facebook'e atsiado nuotrauka angelo-verslininko.

Man pradėjo galva plyšti nuo tų įvykiu kad atsiribojau, nustojau lankyt internetą pradėjau knygas skaityt, tai truputi apmažėjo viskas, bet žiniatinklį dar sunku atsiversti dėl tu antraščiu beje kaip tik viena diena pagalvojau kad skaityt žiniatinkli galima ir tik antraštėm  tai ir parašė tą pačią dieną kad naujas būdas skaityti žiniatinkly tik atraštes.

Baisu kas darėsi ir taip beveik kiekvieną dieną. :D Tai čia sinchronizavimas ar kas?
Buvo dar vienas atsitikimas apie 14h sėdžiu sau prie kompo ir tik noriu atsiversti žiniatinklį, kai mane užplūsta kažkokia panika ir persiorientuoja pojūčiai. Iš kairės pusės už nugaros pasijaučia kad kažkas yra ir staiga  išgirstu tarsi žurnalistus klausinėjančius mane, vienas klausia:"Kodėl išėjau iš organizacijos" (savanoriavau vienoj organizacijoj ir išėjau neperseniausiai to laiko). Aš išsigandau (baisi bailė pasidariau nuo tų įvykiu, viskas per emocijas ėjo) ir sakau: "Pasiklauskyt mano atstovo spaudai" ir taip porą sykiu klausia o aš tą pati atsakiau ir po keliu minučių praėjo. Po pusvalandžio atsiverčiu tą prakeiktą žiniatinklį o ten grybauskaitė duoda interviu (kaip dažnai tai būna kad taip parašyta net, kad duoda intervių?).


Nusprendžiau mažinti sedėjimą internete bet karts nuo karto vis tiek prisėdėjau patikrinti ar vis dar rašo. Rašė beveik kiekvieną dieną iki šiol, tiksliau kaip metai kai retai parašydavo o paskutiniu metu beveik nerandu (ačiū Dievui).

Dar 2013 m. miegu paryčiais kažkokia varna suknarkė taip kaip metalinis vaikiškas balsas sakytu:"MAMA MAMA", aš sapnuose galvoju kad tai mano vaikas mane kviečia(nors realiai neturiu vaikų), aš baisiai išsigandau, toks išėjo košmaras mano. Po savaitės vėl miegu ir sukrankė "MAMA MAMA" ir staiga pajuntu kažkas mane už veido paėmė, pakėlė truputuka ir pabučiavo ir man iškart palengvėjo, košmaro kaip nebūta, bet atsirado paslaptingasis. Po keliu mėnesiu vėl kažkas pabučiavo mane sapne tik šį kartą paprastai ir švelniau, tarsi sakytu aš vis dar čia, nors galėjo reikšti išsiskyrimą.


Bet kas atsitiko? Matai
2013 m. vasara mirė mano mylima močiūtė.
2015 m. vasara mirė mano mylima katytė.
2016 m. rudenį mirė mano mylima mama.

Atrodo visus mylinčius žmones,gyvūnus netekau. Įdomu kas bus toliau.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: cs gruodžio 02, 2016, 00:39:41
Pradų ieškotojų nutikimai, netik susiję su sapnais, bet ir realūs nutikimai yra įtakojami pradų suvokimų lyginio pažinimo. Dėl neišsimiegojimo kyla dejavu, jamaisvu ir daydreaming, epilepsija. Šizofrenija pereinamas dalykas, bet gydytojai būtinai ištęs simptomus iki kol reikės. Taip įrodys tau, kad tu sergi, tu nepajėgi pati logiškai mąstyti. Gydytojai nori kad savyje matytum baimę, prarastum savo kontrolę ir pasiduotum baimei. Trumpai ir aiškiai.

O kad tavo gyvenimas sudėliotas iš to ką domiesi, matosi. Tau įdomu garsenybės ir žvaigždės, domiesi politiniais veikėjais, kurie pasaulinio lygio žinomi. Domina, internetas, daug praleidi ir skiri laiko informacijos išgavimui. Tada išgavimas išsirodo ir pasireiškia ženklais tavo gyvenime. Aš dar pats neatradau, kodėl ir kokiu būdu, galima to atsisakyti, nes panašu, kad kuom besidomėtum, gyvenime viskas praverčia.

Yra būsenų, kai išgauta informacija perdaroma į ženklų informaciją, jai būdinga svetima kalba. Būtinai pasitaikys momentų, kad gyvenime išsirodys tavo "išgauti" dalykai, kuriais tu domies. Ženklų informacija "natūraliai" siejasi su žmogaus indentitetu ir yra galimi panaudoti suvokti betkurią gyvenimo akimirką. Tik tas suvokimas bus dirbtinis, padovanotas, tačiau vertingas.

Yra užfiksuota momentų, kai toks pasireiškimas, dar sukelia negerų būsenų ar netgi priverčia save slėgti, save nuvaryti giliau, dėl kaltės, nors kaltės čia jokios nėra. Yra išgautos informacijos efektas, kuris būtinai kažkaip tave įtikins, kad visgi tau žinoma informacija yra įtakojanti, tai tarsi tavo gyvenimo dalis. Mano suvokimu, labai logiška, netgi tai įrodo kaip ta informacija panaudojama ir kokių tikslų siekiama. Tikslai paprasti, asmenybė yra formuojama tokiu vieninteliu principu.

Galbūt, kažką negirdėto dar sužinosi,

Galima atrasti ryšį tarp tau skirtos sužinoti informacijos ir tau norimos žinoti informacijos. Aš gyvenime turėjau keistų dalykų irgi, dabar jau darau išvadas.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative gruodžio 02, 2016, 00:59:29
Citata iš: cs  gruodžio 02, 2016, 00:39:41Šizofrenija pereinamas dalykas, bet gydytojai būtinai ištęs simptomus iki kol reikės. Taip įrodys tau, kad tu sergi, tu nepajėgi pati logiškai mąstyti. Gydytojai nori kad savyje matytum baimę, prarastum savo kontrolę ir pasiduotum baimei. Trumpai ir aiškiai.
Gydytojams nepasakojau kas susije su internetu, pasakojau tik kaip jaučiuosi, kad buvau kaip gyvas numirelis (tokie tie jausmai) ir kad girdžiu karts nuokarto kažką. Prikabino man etikėtę, galima sakyt jau žinojau kokią. Ne nelaiko mane baimėje, aš pati tvarkiausi savo galvą, vaistai patys silpniausi (pagrindas raminamieji). Gal gydytojus blogus sutikai kad taip negerai rašai nors ir pati mačiau tokius tuos gydytojus, nors patekau pas gera specialistą.

P.s:
Citata iš: cs  gruodžio 02, 2016, 00:39:41O kad tavo gyvenimas sudėliotas iš to ką domiesi, matosi. Tau įdomu garsenybės ir žvaigždės, domiesi politiniais veikėjais, kurie pasaulinio lygio žinomi.
Man iki tol neidomus buvo nei politika nei garsenybės. Pripažįstu kad atsiversdavau tinklaraščius su liudna nuotaika kad ir vėl ten nieko nerasiu sau įdomaus.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: cs gruodžio 02, 2016, 01:52:36
Su diagnozėmis yra paprastai, ateini nustato pritempdami pačią artimiausią ir negirdėčiausią diagnozę (kurios tu arba norėtum, arba per kaltės jausmą išgyventum). Labai simuliuoja žmogaus norais. Vėliau patys rūpinasi, kad tikrai ta diagnozė būtų reali ir netaptų neprofesionaliu spėjimu. Todėl ištikro yra taip: tau nustato diagnozę, kol dar nieko nėra, o kai pradedi galvoti, tai jie tave ir formuoja, tu jiems pasiduodi. Arba dėl naštos, kaltės jausmo tu bandai prijausti, kad viskas realu ir tikrai gydytojai profesionalai ir nusimano diagnozuodami. Tada jau visai tu jiems palanki avelė, laukia kol palūši ir prašysi jų pagalbos. Neverta pasiduoti jų įtakoms, nes jie spėjimais formuoja žmogaus norus. Norai kartais būna netokie, lengvai suklaidina. Tik norint iš to išeiti, nebus apsieita be šalutiniu efektų, visur bus jaučiamas kontrastas. Tik negalima abėjoti, reikia iš to išeiti ir kuo greičiau. Jie tik dirbtinai sukelia komfortą, vėliau vienaip ar kitaip mėgins atiimti. Taip žaidžia visais, visų jausmais. Kadangi jiems tikrai nieko nereiškia, kaip žaidimas, kurį galima numesti.

Bet nesiūlyčiau mesti, jei tikrai tiki, jog tai ypatingi ženklai tavo gyvenime.

Kitiems "gyvo numirelio" jausmas ženklais perduoda apie buvimą, kažkada seniau rojuje. Tačiau tik iš teorinės pusės "buvimą" ir su sąlyga, kad "kažkada" ir kita sąlyga "tikrai". Tai išgyvenant, tenka suvokti kokia įtampa, skirtumas, tarp idealybės ir išdarkyto pasaulio. Tai yra nuojauta arba fakto pripažinimas, gilus žinojimas, jau patirto "rojaus suvokimas". Prėjusių gyvenimų patyrimas, arba mažesnis apsireiškimas kita forma.

Labai galima įžvelgti tokių grynų ar natūralių būsenų, kurių niekada ir niekur neįmanoma patirti daugiau. Todėl labai verta apsispręsti ir teisingai pasirinkti. Svarbiausia pajausti skirtumą, kur geriau, ten ir likti. Visos būsenos yra tąsomos tik negalima pasilikti iki kol labiausiai nepakenkė. O išbandyti yra nepavojinga, ypač jeigu traukia tas negatyvus pasaulis ar kokie jo motyvai. Sužinosi daugiau apie tai ko dar nežinojai.

Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Dvidešimt Trys gruodžio 02, 2016, 02:27:54
Creative, sveika ir sveikinu artimiau susipažinus su šiuo pasauliu! Nieko čia keisto neįžvelgiu, čia kuo normaliausi dalykai. Viskas juk vis dėl to tik simuliacija ir tu pradedi tai lengviau įžvelgti. Apskritai, trečioji-ketvirtoji dimensija, kurioje esame tai ir yra tik "šizofrenija", žmonės gyvena gyvenimą ir jie nežino, kad jie gyvena pačią šizofreniją, tik jie gyvena ją labai palaidą, kaip neišbaigtą voratinklio tinklą, kuris padrikas, vėjo išdraskytas. Sinchronizacija suintensyvina viską, supina gražiai tą tinklą, tada viskas labiau į viena susideda, juk viskas tik apie tave ir sukasi, taip ir turi būti, viskas ir yra viena. Tu ir esi viskas, pasaulis aplink tave sukasi, kitaip tai neturėtų prasmės. Deja, pakankamai jau parašiau, beveik kiekvienas mano žodis atitinka tų robotukų, paprastų žmogelių a.k. daktarų įsivaizduojamą šizofreniją, bet jie toli gražu net nenutuokia nieko apie aplinką, apie pasauly. Geriau į juos nesikreipti. Pats geriausias mokytojas šiuo metu, tai esi tu. Turi mokytis iš šių įvykių, svarbiausia išlikti šalto proto ir likti tik, kaip stebėtojai, galų galiausia nusišysoti kiekvienai tokiai sinchronizacijai įvykus. Čia tik pati pačių pradžia, dar daug ko turėtum pereiti, jei tik to pati nori ar tau tai lemta. Vėliau su sinchronizacija gali ateiti ir telepatija ir padažnėjęs dejavu, ar netgi ištisos dienos nesibaigiančio dejavu. Bet tai irgi tik menkniekis. Jeigu nežiūri į tai neigiamai ar neapima paranoja, kai vyksta sinchronizacijos, tada labai šaunu, gali toli nueiti, išlik stebėtoja kuo daugiau. Labai mažai yra suprantančių šiuos dalykus, bet kaip aš džiaugiuos, kad tu esi, kad yra daugiau žmonių su tokiais nuostabiais įvykiais!
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: SPACE gruodžio 02, 2016, 09:35:41
Matai Creatuk ir tu papuolei į tiesioginį matricos formavimą, čia tik apšilimas, toliau bus įdomiau.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: mcgyver gruodžio 02, 2016, 15:02:02
Man nuo 2012 iki 2014 tas pats buvo, daktarai irgi sake sizofrenija, tai prirasydavo vaistu nuo kuriu man ivare panikos priepuolius.
As pastebejau, kad kuo maziau galvoji to viskas klostosi geriau, o kaip vel uzsicklini apie galvoju viskas materilizuojasi isoreje.
Tu pastebejau daug knygu skaitai tas irgi negerai turetum apstuoti.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Dvidešimt Trys gruodžio 02, 2016, 15:47:15
Pritariu mcgyver, viskas visų pradžiai kyla iš minčių ir viskas tiesiogiai materializuojasi išorėje nuo minčių.
O dėl knygų taip pat, reik super gerai atfiltruoti visą informaciją, pirmiausia pasidaryti du skyrius, kad viską priėmu už tiesą ir antrą skyrių, kad viską question'inu, nieko nepriėmu už tiesą, tada tuos du sujungi į vieną ir labiau atsifiltruoja, balansas gaunasi.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Keleivis gruodžio 02, 2016, 19:16:23
Kuo daugiau atrandi savęs, tuo daugiau atsirandi dėmesio centre. Tie visi atsitiktinumai ištikrūju vyksta, tačiau su logišku mastymu jų neimanoma suprasti, todėl geriau, net nebandyk. Kai paleisi tai, galėsi lengviau atsipūst ir jausiesi tarsi akmuo nuo širdies būtu nusiritęs. Yra pasaulis už logikos supratimo ribų. Tu pradedi tai suprasti. Ko tau reiktų, tai dvasinio mokytojo kuris Tau padėtu išlysti iš tos vietos sveiku kailiu. Jis gali būti paprasčiausias atsitiktinis žmogus, kuris laiku ir vietoj pasakys kanors, kas su Tavim "rezonuosis" arba tiesiog naujas žmonių ratas, ar naujas atsitiktinumas, kurio dėka tiesiog suprasi kas dedasi su Tavim. Nebuvau sutikes daktaro, kuris būtų dvasiškai išsilavinęs. Todėl nemanau, kad ir Tu sutiksi tokį kuris Tau paaiškins, kas vyksta su Tavimi. Geriausiu atveju, jie Tau pasiūlys, įvairių vaistų kuriuos laikui bėgant jie tau atitaikys. Kadangi jie pasamoningai nenori ir nemoka prisiimti atsakomybės už Tave. Todėl APSISPRĘSTI, kas vyksta su Tavimi turi tik Tu.
Patarčiau nežiūrėti žiniasklaidos, juk visi žino, kad iš ten nieko gero nepasiimsi. Nebent varžais su draugais kas pirmas iš Jūsų sužinos kokianors svarbesne naujieną. Tada gali, tik dėl fun.
Bet manau kas vyksta su Tavimi, tai "paradigm shift'as" per kurį Tu sužinosi daugiau apie save ir įsisavinsi naują pausaulėžiūrą. Kitaip tariant, pagimdysi naują realybę.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: cs gruodžio 03, 2016, 00:18:47
Citata iš: Keleivis  gruodžio 02, 2016, 19:16:23Tau pasiūlys, įvairių vaistų kuriuos laikui bėgant jie tau atitaikys.
Pirma nustato diagnozę, o vėliau gydo pagal planą įvairias vaistais. Jie gudriai gydo ir placebiniais vaistais, tik džiaugiasi, kai pacientas pasako "o šitie tai jau padeda". Gydymas neišeina iš tik jiems nustatytų ribų, yra surašyti variantai, kokių griebėsi prieš tai sergantys panašiomis ligomis pacientai. Jų profesionalumas yra žinojime, ką žmogus gali padaryti prie konkrečių sąlygų. Jų sėkme tampa sutapimas. Jie laukime kantrūs, tačiau jautriai reguoja į kiekvieną smulkmeną ar simptomo pakitimą.

Visi profesonalai žino, jie sudomins iki tokio lygio, kad pacientas pats imsis domėtis ar ieškoti info ir ligos priežasčių knygose ar internete. Darbo produktas - vaidyba, intrigų sukėlimas, sudominimas ir aktyvacija bendrų skausmų ar negalavimų per baimę naudojant visiems tą pačią techniką (tiek žinomą, kiek ir pacientų turėta).

Citata iš: mcgyver  gruodžio 02, 2016, 15:02:02As pastebejau, kad kuo maziau galvoji to viskas klostosi geriau, o kaip vel uzsicklini apie galvoju viskas materilizuojasi isoreje.
Tas tariamas "galvojimas" yra prijautimas keistos sąvybės(panašios į atsidavimą), kurios kiti neturi ir negali pastebėti nepatyrus. Kai dėl didelio atsidavimo "išsireiškimas" pasiekia kritinią būseną, įvyksta sąmonės sujaukimas, arba susimaišymas. T.y. Logiški dalykai atrodo "nebelogiški".
Pavyzdžiui: baiminamasi, nes nebežinoma baigties rezultato; bandoma išvengti tų pačių klaidų, bet vistiek tos klaidos daromos; dėl didelio įsitempimo ar galvojimo, kasnors praleidžiama ar nepastebima, nebetenkama pusiausvyros, kai kažkas vyksta per lėtai ar per greitai; neįdomu pasidaro veikti ar užsiimti tos pačios rūšies veiklos, nes jau kažkas kitas bandė ir dėl neaiškios priežasties nepatiko ar nusibodo.
Todėl, lengvai pačiam sau leidžiama cikliškai ar obesiškai nesuvokti. O iš aplinkos gali neateiti naudinga informacija, tau reikalinga norint tai suvaldyti ar sukontroliuoti.

Citata iš: Keleivis  gruodžio 02, 2016, 19:16:23Patarčiau nežiūrėti žiniasklaidos, juk visi žino, kad iš ten nieko gero nepasiimsi.
Kad bent mažesnioji dalis problemų išsispręstų, reikia nustoti galvoti: kaip kitam nutiko (kaip ir man) esant tokiam jausmui, tokiai būklei.

Nors ir kaip netikėtum. Apibudinimą rasi betkur, kaip nutiko kitam. Tik tas apibudinimas dar nėra dalis ir tavo gyvenimo, t.y nereiškia kad jis tau pritinka ar realiai pravers. Nereiškia, kad tu laimingai gyvensi (tokį apibudinimą) žinodamas, nes būsenos dar nėra viso gyvenimo aprašymas.

Pavyzdžiui: yra pasisakiusiųjų už sveiką mitybos discipliną, jie skelbiasi kaip jie visą gyvenimą sveikai maitinosi, bandė numesti svorio, tvirtina, kad padėjo tam tikrų maisto produktų raciono atsisakymas (riebalinių, angliavandeninių kilmės). Ir praktiškai, kiek beįstengum įmanyti, tau asmeniškai nepavyks to atkartoti ar išbandyti kaip veiksmingą metodą (arba jeigu net išmėgintum, ilgai jis neveiks). O tam kitam kam pavyko, ir kuris skelbiasi kad pavyko, jam yra sutvirtintas atsidavimas tik būtent tokiai gyvensenai. Dėl priežasties, kad visų pradai skirtingi ir nėra vieno prado, yra tiek pat tikrovės sutvirtintų atsidavimų ar pasireiškimų, apsistojimų, bandymų įgalinti, pagrįsti naudingumą. Tai tik dėl to viskas atrodo realistiškai, bet nevisiškai betkam įmanoma įsidėti ar išlaikyti dalykus ilgai.




Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative gruodžio 23, 2016, 23:03:07
Citata iš: Dvidešimt Trys  gruodžio 02, 2016, 02:27:54Bet tai irgi tik menkniekis. Jeigu nežiūri į tai neigiamai ar neapima paranoja, kai vyksta sinchronizacijos, tada labai šaunu, gali toli nueiti, išlik stebėtoja kuo daugiau...
Man ir paranoja buvo ir neigiamai į tai žiūrėjau. Dabar paranojos nera bet visvien žiuriu neigiamai, kad bent paimtu iš manęs ką nors vertingo paskelbtu tai ne kažkokį "šlamšta" skelbia.


Citata iš: mcgyver  gruodžio 02, 2016, 15:02:02Tu pastebejau daug knygu skaitai tas irgi negerai turetum apstuoti.
Citata iš: Dvidešimt Trys  gruodžio 02, 2016, 15:47:15O dėl knygų taip pat, reik super gerai atfiltruoti visą informaciją, pirmiausia pasidaryti du skyrius, kad viską priėmu už tiesą ir antrą skyrių, kad viską question'inu, nieko nepriėmu už tiesą, tada tuos du sujungi į vieną ir labiau atsifiltruoja, balansas gaunasi.
Knygas skaitau tik tas prie kuriu širdis traukia. Pvz, negaliu skaityti saviugdos knygu, nes nevienoj knygoj nebus aprašyta aš, o tik koks žmogus turėtų būti. Fantastinės knygos man padeda pasaulėžiūrą praplėsti, nes per tą sedėjimą žiniatinklyje susiauriejo požiūris iki minimumo,net matymas pasidarė tunelinis.

Citata iš: Dvidešimt Trys  gruodžio 02, 2016, 15:47:15Pritariu mcgyver, viskas visų pradžiai kyla iš minčių ir viskas tiesiogiai materializuojasi išorėje nuo minčių.
Taip dažniausiai ką galvoji tas ir atsitinka,nors mano atveju niekur nieko neatsitiko, nebent kart nuo karto atsirasdavo straipsnis vienas kitas, daug kitu, bet tik tiek, nieko materialaus. Jokiu nauju įvykių grandinių, jokiu išvadu iš jų irgi nesulaukiau, nors gal ir pražiopsojau nes retinau sedejima, gal ir pražiopsojau.

 
Citata iš: Keleivis  gruodžio 02, 2016, 19:16:23Bet manau kas vyksta su Tavimi, tai "paradigm shift'as" per kurį Tu sužinosi daugiau apie save ir įsisavinsi naują pausaulėžiūrą. Kitaip tariant, pagimdysi naują realybę.
Buvau bandžiūsi pritaikyti praktiškai tą naują realybę, tačiau per daug spragų ir taip ir taip ir niekaip neišėjo. Liko tik grįžti prie seno, bet jau senas niekada nebus kaip seniau, kai daug ką išgyvenau, tai neliks nepastebėta, kai daug draskė žaizdas jos užgis tačiau randai lieka.


Beto nežiūriu žiniatinklio jau keli metai per tą laiką vos 4 kartus atsiverčiau pasižiūrėti. Dabar irgi truputi pradedu prie žiniatinklio vėl pratintis bet jau kitaip žiūriu į ji, vis delto dar nenustojo rašyt, pastebėjau, nuo mano akies nepraslido.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative sausio 03, 2017, 18:26:54
Per tą laiką išbandžiau visus man įmanomus veiksmų grandiniu rezultatus, bet ne viena nesuveikė, net kreipimasis į dievą nieko neatnešė (turėjau omeny vidinėje dalyje), visos mano per gyvenima surinktos įvykių grandinės nesuveikė, pasirodo jos visiškai netika tikrovėj(arba viduje), todėl man grįžti į tikrovę trūko ilgai ir tai nepilnai grįžau į savo įprastinę būseną. Tai va ką norėjau pasakyti kad ir ką galvotum-svajotum ar bandytum taikyt, tikrovė visiškai kitokia, čia veikia kitokios "žaidimo taisyklės". Patyriau savo kailiu. Dar stebiuosi kaip išgyvenau.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative birželio 07, 2017, 19:56:59
Citata iš: Dvidešimt Trys  gruodžio 02, 2016, 02:27:54Čia tik pati pačių pradžia, dar daug ko turėtum pereiti, jei tik to pati nori ar tau tai lemta. Vėliau su sinchronizacija gali ateiti ir telepatija ir padažnėjęs dejavu, ar netgi ištisos dienos nesibaigiančio dejavu.įvykiais!
Kai dar tas vyko viskas aš žiniasklaidoj pastebėjau kelis įrašus kad kažkam prasidėjo dejavu.

O galiausiai supratau kad ten netik apie mane kalbeta, suskaičiavau mažiausiai 4 asmenis. Vienas straipsnis net rašė "parodžiau kaip reikia rašyti" tai čia skaityk dar kažkas prisidėtu prie to balagano kuris ten vyko.

Atsikelus ryte visą rytą galvoje skambejo vieno filmo soundtrackas. Sedu į autobusą ir už 5 min vairuotojas pagarsino savo radija ir ten še ta daina groja kuri man visa ryta sukosi galvoje.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 26, 2017, 01:01:56
 :D  Pralinksmino o gal suglumino žiniasklaida: Taip Taip aš skaitau "magišką" literatūrą, todėl matau kad įsijautę kur reikia ar nereikia rašo žodį "Magiška" pvz :

(http://i.imgur.com/zY1ZXcf.png)

Prieš kelias dienas irgi mačiau "magišką" žodį ten pat... kiek gi galima! Jokios asmeninės erdvės!
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugpjūčio 26, 2017, 04:57:18
O kodėl ne magiška? :D



CitataMagiškas žodžio reikšmė
mãgiškas:
1. susijęs su magija, burtais; 2*. nepaprastas, stebuklingas, užburtas, užkerėtas; turintis išskirtinių, įdomių, su kuo nors reikšmingai susijusių savybių.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 26, 2017, 16:10:00
Ok, pasikarščiavau, viskas sutampa jei įsigilinus į visus šaltinius iš kur galėjo atsirasti, aš čia ne prie ko, tik panorėjau į temą įsigilinti nelaiku ir ne vietoj :D

P.s. norėčiau kad taip būtų
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 26, 2017, 18:02:57
Citata iš: Legionas  rugpjūčio 26, 2017, 04:57:18O kodėl ne magiška? :D
Magiška magiška, gi visi atrodo tokie angeleliai baltais rubais, o jei jų šimtai tai šia jau šabašas angelu :D
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 30, 2017, 23:09:54


Graži palaidinė taškuotą, kai gavau šitą nuorodą ir paplatinau fb tai atsirado Leonelio mesio taškuotas švarkas žiniasklaidoje, leonelis net padekojo už dizainą kažkam neatsimenu ar dolcegabanai ar kažkam tokio, tai buvo antrašteje, nes tuo laiku neskaičiau straipsniu o tik antraštes. Net juokinga buvo pasidarę.

O vat dieną prieš kad Leonelis Mesis yra iš argentinos tai žiniasklaida parašė antraštė kad "Dievas iš argentinos" kitaip sakant kad tik jis laimėjo geriausio futbolininko apdovanojimą tai jį pripažino žiniasklaida Dievu. Tai vat ta pati žiniasklaida parašė straipsnį po keliu menesio, kad lietuviai nuvarė po argentiną ir sakė kad jautė ten dievą. Šie du straipsniai nebuvo sugretinti, bet pasirodo yra priežastis ir pasekme, taip veikia žiniasklaida.


P.s.
    Man nostalgija tų laikų kai stogas važiavo nuo interneto ir sveikata šlijo vis labiau.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 31, 2017, 00:36:02
(https://i.pics.livejournal.com/delyagin/9517885/45597/45597_original.jpg)

Papostinau fb panašu į šitai ir straipsnis žiniasklaidoje kad europoje mažėja naftos vartotoju. Po keliu metu naftos kainos krito iki neregėtų mažumu. Ai be to po keliu valandu kai papostinau atsirado straipsnis kad kažkur jūroje naftos pastatas sugriuvo.

Arba susirašinėjų aš su draugu ir še juokais sakiau "gal nori į marsą?" ir! 3min bėgyje atsirado straipsnis kad ruošiasi kolonizuoti marsą. Čia iš tos pačios operos kai nežinai kas pirmas tai sugalvojo, pas ką mintyse pirmą tai atsirado.


Edit:

Kažką fb paspaudžiau iškart žiniasklaidoje atsirado straipsnis apie branduolinį laikrodį kuris rodė 5 min iki paleidimo. Aš išsigandau ir pasislepiau po kaldra su galva ir bijojau... po 5 minučiu atsikeliu pasižiuriu ką rašė o ten atsirado straipsnis kad valtyje užsisege viska plaukia gražioje gamtoje. Aš kaip trenkta pagalvojau kad apie mane kad aš pasislepiau po kaldra ir bijojau kai aplinkui gamta ir grožis t.y. nieko neatsitiko o viskas gražu.

Arba atsigulu į lovą ir ištraukiu viena ranką virš gsalvos mintyse norėjau paimti už rankos "nematomąjį". Kitą dieną žiuriu straipsnis kad moteris pamate kaip tarp šiukšliu kišo vaiko ranka ir jį išgelbėjo.

Vat tokios takelės šiandienai.

Dar prisiminiau. Kažkaip prisedau prie kompo apie 7 val vakaro tik tais ir atsiverčiu žiniasklaidą, verčiu versčiu ir matau mano smegenyneje susikūrė paveikslas ką man daryti kitaip tariant aš pašokau ir pradėja staiga tvarkytis nes nežinojau ar svečiai ateis pas mane ar kai man reikės eiti truputi vėliau pas kaimynę o ten turėtų būti svečiai (svečiai pagal straipsnius). Tai pašokau lovą paklojau, išsiurbiau kambarį, nbėgau po dušu greit palindau, pribėgu prie kompo pasižiūrėti žiniasklaidą o ten atsirado straipsnis su nuotrauka"Shevron CALM DOWN". Tai jo... tiesiogiai man skirta kad nusiraminčiau nes širdis plakė kaip pašėlus (dėl svečiu neaiškios kilmės). Prisedau ir pagalvojau kad jau laikas eiti pas kaimyne ir še prie jos duru prasilenkem su vienu dar nematytu man vyru  kuris ejo iš jos (tokie tie svečiai)...

Arba reikia man nueiti cigarėčiū nusipirkti tai nuejau kai grįžau straipsnis atsirado kad kažkas nuėjo vaistu į vaistinę- neblogas analogas. :D kūrybinga
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugpjūčio 31, 2017, 00:59:48
Šiandien važiavau pro Mcdonalds  . Užsimaniau mėsainio , kaip tik pamačiau kažkas pirko prie drive-in . Ar tai paranormalu ?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 31, 2017, 01:06:36
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 00:59:48Šiandien važiavau pro Mcdonalds  . Užsimaniau mėsainio , kaip tik pamačiau kažkas pirko prie drive-in . Ar tai paranormalu ?
Normalu kai nesikartoja i dieną po kelis sykius ir taip diena iš dienos :)

Nors ne. tavo palyginimas man netinka bet nesakysiu dėl ko. Nes tai paprasta o kas paprasta aš bandau nerašyti. O tai kad aš pradėjau labiau sekti save savo mintis bei veiksmus ir klausti kodel būtent darai taip ar anaip ar tai normalu? O paranormalu būna tada kai išskirtiniai atvejai padaro šį grožį paranormaliu... bet vėliau tai turėtų pasidaryti normalu nors gyventi taip tokiam pasaulelyje sudetinga.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugpjūčio 31, 2017, 01:16:57
Na mano analogas atitinka šitus paranormalius jūsų " sutapimus " . Realiai čia daugiau net pritempinėjimas gaunasi bent jau šioje citatoje :D Maždaug : ėjau vandens nusipirti , grįžau - žiūriu straipsnis apie uraganą Amerikoje .

O čia jūsų ---->

Citata iš: Creative  rugpjūčio 31, 2017, 00:36:02Arba reikia man nueiti cigarėčiū nusipirkti tai nuejau kai grįžau straipsnis atsirado kad kažkas nuėjo vaistu į vaistinę- neblogas analogas. :D kūrybinga

P.S ( didelio skirtumo nematau :D )
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 31, 2017, 01:18:11
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 01:16:57Na mano analogas atitinka šitus paranormalius jūsų " sutapimus " . Realiai čia daugiau net pritempinėjimas gaunasi bent jau šioje citatoje :D

Pritariu bet kodėl tuo pačiu metu atsirado?

Žinau buvo pritempinėjama kai aš turėjau pas psichoterapeutą nueiti galvojau 18h susitarem ir be 15 min 17h tik išsiplovus galvą atsiverčiau žiniasklaidą ir ten parodytas katinas taksi mašinoje ir antrašte "kas pavežės katiną?" tai man čia eureka galoje suskambo ir supratau kad reikia visdelto paskambinti pasiteirauti kokiu laiku susitarem susitikti ir paskambinau jei nebuciau mačius to katino tai nebučiau net pagalvojus kad man transporta ruošė jau nes susitariau iš tikrųjų 17 h susitikt, vat tokios takeles, o del transporto tai kai sedau i mikriuka  kuris iskart atvaziavo vos man išejus i gatve tai dar neeme pinigu nes netoli vaziuoti buvo. Čia tikrai pritempinejimas. Bet nebūtų to katino mašinoje ir nebutu parase kad iesko transporto nebučiau net pagalvojus kad ne 18h o 17h man rekejo buti.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugpjūčio 31, 2017, 01:31:14
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 00:59:48Šiandien važiavau pro Mcdonalds  . Užsimaniau mėsainio , kaip tik pamačiau kažkas pirko prie drive-in . Ar tai paranormalu ?
Analogas turėtų būt, Važiavai pro mcdonalds, užsimanei mėsainio, gryžęs delfi pamatei straipsnį, kad perdirbta mėsa sukelia vėžį :D
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugpjūčio 31, 2017, 01:33:18
Tai moralas tame , kad katinas buvo pranašas dėl laiko ? o kaip kiti paveiksliukai , kuriuos visą dieną matėte internete ?

Ir nepagalvojote jog tiesiog , prisiminėt ? :D :D

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 31, 2017, 01:31:14Analogas turėtų būt, Važiavai pro mcdonalds, užsimanei mėsainio, gryžęs delfi pamatei straipsnį, kad perdirbta mėsa sukelia vėžį :D
Čia yra pritempinėjimas . Jeigu ji būtų perskaičiusi straipsnį " brangs cigaretės " arba " dar ne vėlu mesti rūkyti " . Manau būtų ta pati reakcija . Kai ieškai "paranormalių sutapimų" , nesunku juos rasti . Ypač kai domiesi panašiais dalykais , save lengva įtikinti .
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 31, 2017, 01:37:38
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 01:33:18Tai moralas tame , kad katinas buvo pranašas dėl laiko ? o kaip kiti paveiksliukai , kuriuos visą dieną matėte internete ?

Ir nepagalvojote jog tiesiog , prisiminėt ? :D :D
Katinas man turi simbolinę reikšmę, todėl ir užkliuvo tas straipsnis.
Ir Legiono postas labiau primena tai kas iš tikruju vyko tik žymiai dažniau.

Nors ką čia aš... bandau ir iš jūsų pusės pasižiūrėti.. bet pvz su biplanais ir cd išlydetuves parodo kad tai nėra taip paprasta kaip pritempinejimai. Jei neatsimenat (neskaitet) tai papasakosiiu. Sedžiu prie kompo, užsimaniau senu dainu paklausyti, išsitraukiau senus cd ir isirinkau lietuviu dainas paklausyti ir beklausant (po keliu dainu) užsimaniau biplanu dainas paklausyti. Ir už valandos atsiverčiu žiniasklaidą o ten rašo kad netik biplanam kažkokį apdovanojimą suteikė bet kad "CD jau atgyvena?", tada dar vakare baigėsi office galiojimas mano bet dar veike ir straipsnis atsirado atsimenu tik paveikslelį kad parašyta jame NO COPIRATE arba kaip ten angliškai neatsiemnu.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugpjūčio 31, 2017, 01:51:03
@Creative panašu į tai ką Jungas apibūdino kaip sinchroniškumas, reikšmingi atsitiktinumai, galbūt domėjusis ir žinai. Pats ta teorija nedaug domėjausi, bet dažnai ja mėtomasi ezoterinėse grupėse :)
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugpjūčio 31, 2017, 01:59:49
Citata iš: Legionas  rugpjūčio 31, 2017, 01:51:03@Creative panašu į tai ką Jungas apibūdino kaip sinchroniškumas, reikšmingi atsitiktinumai, galbūt domėjusis ir žinai. Pats ta teorija nedaug domėjausi, bet dažnai ja mėtomasi ezoterinėse grupėse :) Panašu į tai kas vyksta tau?
Tiksliau vyko. Dabar nelabai atsiribojau nuo žiniasklaidos ir kitur bet dabar vel po truputi pratinuosi neatsilikti nuo pasaulio .. Jo skaičiau Junga bet mažai ką ten radau apie sinchroniškumą. Dvidešimt Trys irgi apie tai rašė. Bet kas iš to aš nežinau.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 01, 2017, 20:44:58
Citata iš: Legionas  rugpjūčio 31, 2017, 01:51:03Pats ta teorija nedaug domėjausi, bet dažnai ja mėtomasi ezoterinėse grupėse :)
Papasakok ką šneka ezoterinėse grupėse, labai idomu (pati neturiu tokios grupės todėl idomu)
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugsėjo 01, 2017, 22:17:07
Citata iš: Creative  rugsėjo 01, 2017, 20:44:58Papasakok ką šneka ezoterinėse grupėse, labai idomu (pati neturiu tokios grupės todėl idomu)
Apskritai tai daug ką šneka :) o kas dėl pačio sinchroniškumo, tiesiog pastebėjau, kad mėgstama visus bent kiek reikšmingus atsitikimus vadinti sinchroniškumu. 
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 01, 2017, 23:46:01
Aš apskritai nežinau kam tie sinchroniškumai reikalingi. Tuo labiau mano atveju, kai aš ir taip žinau kas yra man reikšminga. O čia šast ir visiems straipsnius parašo tiksliau ju pavadinimus ir nuotraukas, straipsniai šiaip sau buna gal net ne į temą. Tai vat kam ? kad visi matytu kas man svarbu ar nelabai (ir tai irgi kartais parašydavo)? Nonsense. Tuo labiau man, kad iškylo tai į paviršių t.y. buvo visiems padeta ant lekštutės. Idomu ar kas nors suprato kas ten vyko tais metais, iš komentarų supratau kad kažką pastebėjo nes rašė kad vėl straipsniu pavadinimai neatitinka tikrovės. Dar buvo prielaida kad norėjo mane pripratinti prie tokios žiniasklaidos viešumos, beje netik žiniasklaidoje mačiau, bet čia pagrindas.

Tai vat dar tai kad pradedi žiūrėti į naujienas kaip į netikras fake news, tarsi jie patys visas naujienas išsigalvojo ir neliko nieko tikro. Bet gerai pastebėjau kad tik nedaug straipsniu ir netokie jie svarbus buvo.

Nelinkiu niekam patirti tai ypač kai visi sutapimai viešumoje koreliuoja. Štai čia man paranoja buvo. Bet aš pastebėjau kad netik man čia nepasisekė, mačiau pora straipsniu kad ir namiškiams kliuvo ir vienos organizacijos vadovui (mano pažįstamam) tik abejoju ar jis perskaitė teisingai aš jam nieko nesakiau, bet čia vienetai, Namiškiams neužkliuvo kai perskaitė, nes tikrai tai vienetai buvo kada parašė todėl ir neturi to vaizdo.

Buvo dar vienas atvejis, kai aš pas mama atėjau į kambarį ir tik norėjau kažką pasakyti televizoriuje rodė žinias ir vienas garsiai ir įtikinamai sako "neliks šeimos", ir aš irgi sakau mamai ar liks šeima o ji sako kad ne neliks, beto turėjau omeny savo šeimą o jį nežinau atrodo suprato kad apie mūsų šeimą paklausiau o ji "ne neliks"  kas po to ir atsitiko.. šeimos neliko.. kas numirė, kas išvažiavo.

Dar būna tokie dalykai karts nuo karto galima pastebėti jei įdėmiai sekti ir stebėti aplinką. Kai tu esi su žmogumi kuris daug šneka arba tuo metu daug šneka ir aplinkui yra kitų žmonių nepažistamu kurie irgi tarpusavyje šneka buna pamatai kad tas mūsų šnekorius kartais pavartoja žodžius ar sakinius iš aplinkos ir to net nejaučia iš kur tai gavo... Bet čia šiaip ne į temą truputi.

Kai pirma karta perskaičiau apie sinchroniškumą galvojau kad man to nešviečia ir čia toli pažengusiems taip galėtu atsitikt, ir nelabai kreipiau demesį į tai bet visdėlto atkreipiau ir po keliu metu man tai atsitiko, išpradžių netikėjau galvojau pramanai, bet kuo toliau tuo vis linksmiau buvo... Nesuprantu tik kam skirta, toks likimo smūgis idomu ką reiškia ar tai kad man pamatyt save iš šono, ar tai kad neslėpt savo minčių norų ir darbų? Ar ruošė grandiozinį planą tuo kad nori iš manęs padaryti kokį staba (nepabijosiu šito žodžio), kad priprasti prie viešumos, kad ateityje manęs tai neerzintų, idomu kokioje ateityje, bet stabu aš niekada nesiruošiau būti, va lyderiu tai mokiausi savarankiškai bet man dar toli iki jo ir tikrai nemaniau kad iki tokio lygio kaip likimas sudavė, galvojau busiu vadovas lyderis ir auginsiu irgi lyderius (tai manau labiau tinka amerikonams bet aš dar pirmam kurse susidomėjau tuo ir norėjau tapti pačiu pačiu bet ne tokiu kaip išejo), Dar gali būti kad mano žinių bagažas buvo pilnas ir reikėjo jį realizuoti todėl likimas pats jį realizavo paversdamas tokiais sutapimais.

Ir pabaigai, einu aš namo iš miesto ir mintis atėjo: "motyvacija" ir prisiminiau viską ką apie ją žinojau o grįžtu namo įsijungiu žiniasklaida ir ten rašo "kokia tavo motyvacija?".

Tai Tiek.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: elteide rugsėjo 02, 2017, 00:03:32
yra toks reiškinys, kad viskas jau yra , egzistuoja, bet ne viską matai... ir kai kažko jau konkrečiai reikia ir kreipi į tai dėmesį- tai ima ir atsiranda, pamatai , gauni..nžn kaip tai vadinasi, aš tai pastebėjau pati iš savo patirties..
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugsėjo 02, 2017, 00:25:53
Citata iš: Creative  rugsėjo 01, 2017, 23:46:01Dar būna tokie dalykai karts nuo karto galima pastebėti jei įdėmiai sekti ir stebėti aplinką. Kai tu esi su žmogumi kuris daug šneka arba tuo metu daug šneka ir aplinkui yra kitų žmonių nepažistamu kurie irgi tarpusavyje šneka buna pamatai kad tas mūsų šnekorius kartais pavartoja žodžius ar sakinius iš aplinkos ir to net nejaučia iš kur tai gavo... Bet čia šiaip ne į temą truputi.
Iš bendro lauko paima. Daug šnekančiam žmogui, galim net mintimis įkišti žodžius burnon :)


Kas dėl sinchroniškumo, na nežinau, kadangi likimu, kaip tokiu, netikiu, tai manau, kad mes patys savo mintimis, sąmoningomis ar ne, iššaukiame tuos sutapimus ar pakreipiame įvykius tams tikra linkme.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 02, 2017, 00:36:55
Citata iš: Legionas  rugsėjo 02, 2017, 00:25:53Kas dėl sinchroniškumo, na nežinau, kadangi likimu, kaip tokiu, netikiu, tai manau, kad mes patys savo mintimis, sąmoningomis ar ne, iššaukiame tuos sutapimus ar pakreipiame įvykius tams tikra linkme.
Aš irgi tada netikėjau likimu (tik dabar lengva tik suverst viską likimui) ir va galvojau kur ppas mane prateka mintys ir ieškojau skyliu galvoje ir užsidirbau šizofreniją :)


Citata iš: Legionas  rugsėjo 02, 2017, 00:25:53Daug šnekančiam žmogui, galim net mintimis įkišti žodžius burnon :)
Tai ir aš žinau :)


Dar mačiau žiniasklaidoje kaip  jie tarsi tarpusavyje šnekasi. Arba vienas straipsnis man įįkrito į atmintį tiksliau antraštė "tai ne žmogus" ir galvoju ar man skirta ar ne. Jei man tai daug ką reiškia jei ne man tai nereikšminga, bet tuo metu atrodė reikšminga, bet aš apie tai pagalvojau tik po laiko.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 02, 2017, 00:55:27
Citata iš: elteide  rugsėjo 02, 2017, 00:03:32yra toks reiškinys, kad viskas jau yra , egzistuoja, bet ne viską matai... ir kai kažko jau konkrečiai reikia ir kreipi į tai dėmesį- tai ima ir atsiranda, pamatai , gauni..nžn kaip tai vadinasi, aš tai pastebėjau pati iš savo patirties..
Sorry už dviguba postą bet aš apie tai pasvarstysiu, man girdėta kažkur, bet pasvarstysiu būtinai, dėkui kad pasidalinai.

Pagal viską tai turėtų būti Dievo apsireiškimas. Pradedant tuo kad patys parašė kad Dievas iš argentinos ant Leonelio mesio o paskui dar pridurė kad tai gali būti ne žmogus išvados peršasi pačios tai kas? Dievas? Angelai? Velniai? Ateiviai? Ar aš viską išsigalvojau? :D
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: elteide rugsėjo 02, 2017, 13:01:33
atsiranda ta prasme, kad kaip apsišviečia šviesa ir tada pamatai, nors tai jau egzistavo kaip ir viskas.. panašiai, kaip pc žaidimuose, viskas yra nupiešta , bet matai kur pasuki akis, kur eini ar bėgi - kai tai tau reikalinga-ten apsišviečia ir viskas matosi.. tikiuosi aišku , ką noriu pasakyt  :)
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 14, 2017, 19:55:02
O iš tikrųjų buvo taip,kad aš bežiūrint žiniasklaida labai seniai kai dar nieko nebuvo atsitikę, man plyšo širdis perkeltine prasme ir jaučiau kaip dvasia manyje pradejo gesti miršti, negalėjau nieko sugalvoti kad taip nebūtų, tai vat ta dvasia atsakinga už mažus stebuklus kuriuos mes turime gyvenime, pvz padaryti kitą laimingą vien jam nusišypsojus, tai magiška bent jau man, pakelti nuotaika kitam kas gali būti svarbiau? padaryti kita laiminga bent jau akimirkai.
Tai vat veliau aš pradejau vaikščioti kaip gyvas numirelis dvasia užgeso, o kartu su ja ir viltis kad yra kažkas geresnio...

Ir bandžiau atrasti kažką naujienose gal kas ką gero parašys, bet ne, niekas nieko gero neraše, bet aš vistiek sedejau ir laukiau, laukiau. Ir sulaukiau kai žiniasklaidoje pasirodė tik vienas kitas nutikimas iš pradžiu nekreipiau dėmesio, o vėliau susimasčiau. Mano mintis buvo kad tik nepakenktu kitiems tos naujienos, pradejau pykti po menesio kad atvirai viešina mano mintis ir veiksmus. Bet tai gi stebuklinga. Tai tas stebuklas kurio aš laukiau bet kai atsitiko aš nervavausi, pykau net, nors ten nieko blogo niekas nerašė, arba aš nieko blogo negalvojau, kad parašytu.

Tai vat sedžiu ir galvoju jugi tai stebuklas, ypač kai niekas nesusigaudė kas ir kur(nors galvoju buvo susigaudžiusiu, kaip be ju). Nes tokiu greičiu spausdino straipsnius kad net patys žurnalistai vargu ar spetu iš manes kokios info gauti realybeje nebendravus ir mano rašyniu neskaitę. Ten minutes tikslumu ar net sekundžiu būta ir taip.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugsėjo 14, 2017, 21:31:57
@Creative  , manote išpranašaujate ateitį ? :D
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 14, 2017, 21:35:16
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 21:31:57@Creative  , manote išpranašaujate ateitį ? :D
Kad nebuvo tokiu gebėjimu pas mane :D

Man psichiatrai sake kad tai gali būti telepatija ir kad dviem kriptym iškart tai yra kai aš gaunu kažkokia info ir jie iš manęs gauna kokia info.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugsėjo 14, 2017, 21:44:36
Citata iš: Creative  rugsėjo 14, 2017, 21:35:16Kad nebuvo tokiu gebėjimu pas mane :D

Man psichiatrai sake kad tai gali būti telepatija ir kad dviem kriptym iškart tai yra kai aš gaunu kažkokia info ir jie iš manęs gauna kokia info.
Kur tokie psichiatrai randasi , kurie diagnozuoja telepatiją ? :D
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 14, 2017, 21:47:34
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 21:44:36Kur tokie psichiatrai randasi , kurie diagnozuoja telepatiją ? :D
Jie tik pasakė taip, o diagnozavo tai šizofrenija.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugsėjo 14, 2017, 21:54:12
Citata iš: Creative  rugsėjo 14, 2017, 21:47:34Jie tik pasakė taip, o diagnozavo tai šizofrenija.
Sunku patikėti , neteko niekada nei skaityti nei susidurti tu tokiu įvykiu , kada žmogui paaiškina kad tai gali būti telepatija , bet diagnozuoja šizofreniją :D . Tikri psichiatrai nėra pseudomokslininkai , sunku patikėti , kad apskritai toks dar licenziją gavo arba dirba valstybinėje įstaigoje ( jeigu tai tiesa ką rašote ) .

Koks vardas ir pavardė ? kur dirba ? ( jeigu nenorit viešai , galit į pm parašyti , norėčiau daugiau pasidomėti kas tas asmuo)
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 14, 2017, 22:06:00
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 21:54:12Koks vardas ir pavardė ? kur dirba ? ( jeigu nenorit viešai , galit į pm parašyti , norėčiau daugiau pasidomėti kas tas asmuo)
Deja tai konfidenciali info :D
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugsėjo 14, 2017, 22:13:06
Citata iš: Creative  rugsėjo 14, 2017, 22:06:00Deja tai konfidenciali info :D
Tada tikrai siūlau apsilankyti pas tikrą psichiatrą :D o ne pas pseudomokslininką , parapsichologą . Akivaizdžiai kažkas ne taip šioje istorijoje .
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 14, 2017, 22:20:04
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 22:13:06Tada tikrai siūlau apsilankyti pas tikrą psichiatrą :D o ne pas pseudomokslininką , parapsichologą . Akivaizdžiai kažkas ne taip šioje istorijoje .

Aš manau kad jie prisižiūrėję esa tiek daug nukripymu ir prisiklause tiek daug pasakojimu kad va viena galimai man tinka. Kodėl gi ne. Bet aš padariau kliauzė iš pradžiu kai jie taip pasakė apie telepatija aš nutylėjau, o kita diena kai atejo klause kaip del vakar musu pokalbio aš visdelto nutylejau dar karta nes realiai man galvoti buvo sunku o ypač apie telepatija ir man irgi kliuvo tai kad taip pasake, nors aš maniau kad jokios telepatijos čia nekvepia, nors dabar iš dalies tai galima pavadinti, bet tik iš dalies.

Ir taip bijojau kad mūsų kas neišgirstu :D nes tikrai buvo keista kad psichiatrai apie telepatija šneka, gal buvo realiai susidurę nežinau.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugsėjo 14, 2017, 22:46:24
Citata iš: Creative  rugsėjo 14, 2017, 22:20:04nes tikrai buvo keista kad psichiatrai apie telepatija šneka, gal buvo realiai susidurę nežinau.
Vien dėl to , viskas labai "fishy" :D
Parapschologijai , šiuolaikinėje psichiatrijoje nėra vietos . O kai tokiais pastebėjimais mėtosi ale "psichiatras" nieko keisčiau nėra .

Apskritai tai atskiros šakos . Kaip kiekvienas mokslas turi savo " pseudo " . PVZ astronomija - astrologija ; biologija - kreacionizmas ; psichologija - parapsichologija ir t.t. Visi šie pseudo neturi šansų tapti mokslo šaka , kol nebus taikoma mokslinė metodika .
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: .L.U.T.H.O.R. rugsėjo 15, 2017, 04:36:19
Tikriausiai dar jaunas, niekas nepamokė, kad apie parapsichologiją galima tik ne darbo metu kalbėt :D
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: klajunas rugsėjo 15, 2017, 08:19:07
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 14, 2017, 21:54:12Sunku patikėti , neteko niekada nei skaityti nei susidurti tu tokiu įvykiu , kada žmogui paaiškina kad tai gali būti telepatija , bet diagnozuoja šizofreniją (http://anomalija.lt/forum/Smileys/fugue/cheesy.gif) . Tikri psichiatrai nėra pseudomokslininkai , sunku patikėti , kad apskritai toks dar licenziją gavo arba dirba valstybinėje įstaigoje ( jeigu tai tiesa ką rašote ) .
Pasichiatrai yra pseudomokslininkai, o psichiatrija - pseudomokslas. Neturi jokių laboratorinių objektyvių tyrimų, kas mokslui privaloma, o psichikos sutrikimai kuriami psichiatrų komiteto iš lempos. Vieni fantazuoja, o kiti turi aklai tomis fantazijomis sekti. Viskas subjektyvu, kur čia mokslas?

O telepatija - nėra pseudomokslas, nes tokių atveju reikštu kad Pentagonas šimtus milijonų pila į pseudomokslą.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2127115/Pentagon-plans-telepathic-troops-read-minds--field-years.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2127115/Pentagon-plans-telepathic-troops-read-minds--field-years.html)

Telepatų kariuomenės egzistuos jau po 5 metų.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugsėjo 15, 2017, 08:30:38
Citata iš: Legionas  rugsėjo 15, 2017, 04:36:19Tikriausiai dar jaunas, niekas nepamokė, kad apie parapsichologiją galima tik ne darbo metu kalbėt :D
Aš apskritai abejoju, kad "jis" tą veptelėjo , bet tiek to :D tebūnie dar jaunas :D
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Benamis rugsėjo 15, 2017, 10:14:55
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 15, 2017, 08:30:38Aš apskritai abejoju, kad "jis" tą veptelėjo , bet tiek to :D tebūnie dar jaunas :D
Mano seimoje teta sirgo "roze", tai jai gydytoja po nesekmingo gydymo vaistais irgi pasiule surasti bobute, kuri "uzkalba". Tai pilnai tikiu, kad vepteleti ne tik, kad galejo o, kad ir veptelejo.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber rugsėjo 15, 2017, 11:06:15
Citata iš: Creative  rugsėjo 14, 2017, 21:47:34Jie tik pasakė taip, o diagnozavo tai šizofrenija.
Pas "vietinius" tik "vietines" diagnozes gausi. Jie tavo rusies neismano ir tavo "nevietines" fiziologijos nesupranta
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: SPACE rugsėjo 15, 2017, 18:44:48
@ Linas Nesu, daleiskim, tu žiūri į radijo anteną, kas yra materialu, ar radijo bangos ar radijo imtuvas-antena?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugsėjo 15, 2017, 18:59:15
Citata iš: SPACE  rugsėjo 15, 2017, 18:44:48@ Linas Nesu, daleiskim, tu žiūri į radijo anteną, kas yra materialu, ar radijo bangos ar radijo imtuvas-antena?
Abu materialūs , tam ir sukurta antena , jog skleistų radijo "bangas" .

Citata iš: Benamis  rugsėjo 15, 2017, 10:14:55Mano seimoje teta sirgo "roze", tai jai gydytoja po nesekmingo gydymo vaistais irgi pasiule surasti bobute, kuri "uzkalba". Tai pilnai tikiu, kad vepteleti ne tik, kad galejo o, kad ir veptelejo.
Na čia grynai tikėjimo klausimas ... niekas nežino kaip iš tiesų buvo tik pati @Creative ir tas psichiatras .
Ta bobutė padėjo ?

Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: SPACE rugsėjo 15, 2017, 20:32:59
@ Linas Nesu, kaip tu gali įrodyti, kad radijo bangos egzistuoja, jei nėra radijo aparato.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Linas Esu rugsėjo 16, 2017, 02:43:00
Citata iš: SPACE  rugsėjo 15, 2017, 20:32:59@ Linas Nesu, kaip tu gali įrodyti, kad radijo bangos egzistuoja, jei nėra radijo aparato.

:D :D negaliu įrodyti

Klausimas :
O kaip jūs galite įrodyti , kad radijo bangos egzistuoja , kai yra radijo aparatas ?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative rugsėjo 27, 2017, 20:52:26
CitataVykstant tikrajam telepatijos reiškiniui perduodanti pusė gali ir nežinoti, kad veikia kaip „siųstuvas", o priimančioji pusė nesistengia sąmoningai priimti minčių.
Va gal ir man taip buvo, kad nesuvokiau o tik kai pamačiau kitur savo mintis tai joa kažkas keisto.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 11, 2017, 20:30:35
Galvojau išpradžiu nerašyti bet paskui visdelto parašysiu.

Taivat man vakar skaudejo galvą nuo to kad neišsimiegojau , Vakare atsirado straipsnis:

(https://i.imgur.com/srM4QC0.png)
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 12, 2017, 03:59:19
o as galvojau, truksta pinigu ir se tau, atsirado straipsnis.
(https://image.ibb.co/b8tYOw/fenshui.png) (http://www.cosmopolitan.lt/s2f.php?id=75989305&url=http%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.lt%2Flaisvalaikis%2Ffengsui-paslaptys-kaip-pritraukti-pinigus-ir-sekme.d%3Fid%3D75989305)

Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 12, 2017, 04:14:58
..po to dar kai ka pagalvojau, uzeinu dabar i pornhub ir se tau kaip lydekai paliepus man panorejus stebuklingai atsirado desimtys nauju meniniu trumpo metrazo filmu grynai kaip is mano fantaziju.
Manai ir as kokiu magisku galiu turiu?


Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 12, 2017, 16:21:16
Citata iš: Cerber  spalio 12, 2017, 04:14:58..po to dar kai ka pagalvojau, uzeinu dabar i pornhub ir se tau kaip lydekai paliepus man panorejus stebuklingai atsirado desimtys nauju meniniu trumpo metrazo filmu grynai kaip is mano fantaziju.
Manai ir as kokiu magisku galiu turiu?

Ir kaip seniai tai tesesi?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: sara spalio 12, 2017, 16:23:09
Cerber, žinoma kad turi magisku galiu. Tad daugiau galvok! :D
Be to laiko atzvilgiu tai gali tęstis belekaip. Laikas yra irgi tiktais materija. Nors tai ne taisykle. Paprastai viskas vyksta nuosekliai.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 12, 2017, 17:03:16
Matai Cerber aš kaip buvusi matematikė primečiau tikimybę:

1. Kiek žmonių tą dieną galėjo skaudėti galvą, kad žurnalistas paimtu ir prisimintu apie tai parašyti?
2. Kaip seniai apie tai buvo rašoma?
3. Kodėl būtent dabar apie tai parašė?
4. Kodėl būtent apie tai parašė?
5. ir t.t.

Nenoriu kad imtum ir manim dabar patikėtum, ir nesinori man prieš tave teisintis, tuo labiau kad aš tai parašiau nes tai buvo matyt aiškiausiai parašyta kaip nepastebėsi, tuo labiau kad tai tik vienas tinklalapis kur aš tik žiūriu naujienas (kitur nežiūriu, nors anksčiau sedejau dvejuose tinklapiuose ir mačiau kaip jie tarppusavyje koreliuoja-konkuruoja).

Neturiu aš jokiu magišku galiu, yra tik šita rakštis subynėje kur jei ir eisiu kur dirbti jie gali išduoti visą slaptą su įmonę susijusia informacija.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: sara spalio 12, 2017, 17:20:44
Cia vienintelis paaiškinimas būtų, Creative, kad Dievas siuntė tau žinute. O žurnalistai yra tik Dievo instrumentai. :)
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 12, 2017, 20:42:40
Citata iš: Creative  spalio 12, 2017, 16:21:16Ir kaip seniai tai tesesi?
Manau savo galias reikia tikrinti ir praktikuoti reguliariai, minimum karta per savaite..

Citata iš: Creative  spalio 12, 2017, 17:03:16Matai Cerber aš kaip buvusi matematikė primečiau tikimybę:

1. Kiek žmonių tą dieną galėjo skaudėti galvą, kad žurnalistas paimtu ir prisimintu apie tai parašyti?
2. Kaip seniai apie tai buvo rašoma?
3. Kodėl būtent dabar apie tai parašė?
4. Kodėl būtent apie tai parašė?
5. ir t.t.

Nenoriu kad imtum ir manim dabar patikėtum, ir nesinori man prieš tave teisintis, tuo labiau kad aš tai parašiau nes tai buvo matyt aiškiausiai parašyta kaip nepastebėsi, tuo labiau kad tai tik vienas tinklalapis kur aš tik žiūriu naujienas (kitur nežiūriu, nors anksčiau sedejau dvejuose tinklapiuose ir mačiau kaip jie tarppusavyje koreliuoja-konkuruoja).

Neturiu aš jokiu magišku galiu, yra tik šita rakštis subynėje kur jei ir eisiu kur dirbti jie gali išduoti visą slaptą su įmonę susijusia informacija.
Ne ta turejau omeny, o tai kad tau truksta asmenines disciplinos.
Ka jau isdave?
Nieko nera slapto, visos tavo patirtyts ir zinios yra viesos. Tik kad niekas nemoka skaityti. Bet jei ir moketu, galetu. Na ir kas? Kos skirtumas? Net jei rytoj absoliuciai visi straipsniai tavo megstamiausiame ziniatinklyje bus "is tavo gyvenimo". Na ir kas? Koks skirtumas? Ne man ar Petrui. Koks skirtumas tau?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 12, 2017, 20:47:29
Citata iš: Cerber  spalio 12, 2017, 20:42:40Nieko nera slapto, visos tavo patirtyts ir zinios yra viesos. Tik kad niekas nemoka skaityti. Bet jei ir moketu, galetu. Na ir kas? Kos skirtumas? Net jei rytoj absoliuciai visi straipsniai tavo megstamiausiame ziniatinklyje bus "is tavo gyvenimo". Na ir kas? Koks skirtumas? Ne man ar Petrui. Koks skirtumas tau?
Tai gautusi nemokamas realybės šou už kuri aš dirbčiau neatligintinai ir negaučiau jokio pelno,
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 12, 2017, 21:08:12
Citata iš: Creative  spalio 12, 2017, 20:47:29Tai gautusi nemokamas realybės šou už kuri aš dirbčiau neatligintinai ir negaučiau jokio pelno,
nelabai kazkas kitaip dabar
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 15:50:36
As irgi manau, kad tu nekreiptum demesio, praeis.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 13, 2017, 16:01:58
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 15:50:36As irgi manau, kad tu nekreiptum demesio, praeis.
Deja pora metu bandžiau nekreipt demesio bet jie nenustojo rašyt.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 16:05:13
Tu vaistus vartoji ir tesiasi?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 13, 2017, 16:11:51
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 16:05:13Tu vaistus vartoji ir tesiasi?
jo. tiksliau praejo daugiau nei 4 metai ir visiek tas pats tik gal mažiau t.y. truputi rečiau pasitaikė tie straipsniai.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: mcgyver spalio 13, 2017, 16:15:46
Tai gal dievo apvaizda ka nors nori tau parodyti, tai neapsimoka vaistu gerti jei tas pats.
Pastebejau daug skaitai, esi aktyvi, tai atkreipiai visatos demesi.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 14, 2017, 12:26:59
Jeigu padeda, apsimoka. Kam vargti ir deti fizines (protines, dvasines ir visokias kitokias) pastangas, jei ta pati galima pasiekti medikamentais beveik iskart?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: sara spalio 14, 2017, 12:27:38
Creatve, o tu žinai kas man ka tik nutiko? Ogi viename klipe vaikinas buvo be akinių. Labai daug kartu ta klipa žiūrėjau ir kiekviena diena žiūrėjau. O dabar žinai kas atsitiko?  Ogi tas vaikinukas su juodais akiniais nuo saules! Ir jaučiu kad tikrai niekas to nepastebės ( kad klipo pobūdis pasikeite). Va cia tai tau! Matyt ir tu daug keistu dalyku pastebėjai rezianciu akis, ar ne? Tik pagalvodavai-gal as ( tu) kažko nesuprantu.
Tai ženklas kad energijos mane sergi ir saugo.
O tau, Creative, nera kazkas panašaus kažkada nutikę?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: mcgyver spalio 14, 2017, 12:34:25
Citata iš: Cerber  spalio 14, 2017, 12:26:59Jeigu padeda, apsimoka. Kam vargti ir deti fizines (protines, dvasines ir visokias kitokias) pastangas, jei ta pati galima pasiekti medikamentais beveik iskart?
Tai kad vistiek isliko beveik tas pats, nuo vaistu irgi gali pavaziuoti.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: sara spalio 14, 2017, 12:39:49
Suprantu kad kiti nori kad zmogus vartotu vaistus, nes tada su žmogumi galima susikalbėti. Bet kam reikalingas vergas( tipo as įsivaizduoju kad tu geri vaistus, tai tada man nuo to geriau pasidaro ant dūšios-reiškiasi tada jau tu esi normalus, bugtais.)
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 14, 2017, 13:11:39
Citata iš: mcgyver  spalio 14, 2017, 12:34:25Tai kad vistiek isliko beveik tas pats, nuo vaistu irgi gali pavaziuoti.
Na labai priklauso nuo to ka konkreciai reiskia "beveik tas pats"
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: mcgyver spalio 14, 2017, 13:13:04
As turiu giminej dedi kuris patyre basius ivykius kare, poto jam nustate sizofrenija ir dabar jam pavaziave.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 14, 2017, 13:55:30
Citata iš: mcgyver  spalio 14, 2017, 13:13:04As turiu giminej dedi kuris patyre basius ivykius kare, poto jam nustate sizofrenija ir dabar jam pavaziave.
pavazevo? i dramos burely uzsirasyt reikia. Sitas pasaulis tai teatras, o "zmogus" - tik vienas is daugelio personazu.
O ir siaip as su "nepavazevusiais" beveik nebendrauju. Geriau nesusikalbeti su pamiseliais nei kad susikalbeti su "normaliais", kartais.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: sara spalio 14, 2017, 14:04:46
Jei man butu reikėję dalyvauti kare tai net vaistai nepradėtų, kaip stogas pavažiuotu. Uzjauciu.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: mcgyver spalio 14, 2017, 14:13:36
Citata iš: Cerber  spalio 14, 2017, 13:55:30pavazevo? i dramos burely uzsirasyt reikia. Sitas pasaulis tai teatras, o "zmogus" - tik vienas is daugelio personazu.
O ir siaip as su "nepavazevusiais" beveik nebendrauju. Geriau nesusikalbeti su pamiseliais nei kad susikalbeti su "normaliais", kartais.
Ir ka sis sarkazmas reiskia?
Jeigu namuose nera vandens o jis skambina gaisrinei, kad atvestu vandens tai kaip su tokiais bendrauti?
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 14, 2017, 14:16:35
Citata iš: mcgyver  spalio 14, 2017, 14:13:36Ir ka sis sarkazmas reiskia?
Jeigu namuose nera vandens o jis skambina gaisrinei, kad atvestu vandens tai kaip su tokiais bendrauti?
Butent.. Bendrauk su savais.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 14, 2017, 21:47:00
Citata iš: Cerber  spalio 14, 2017, 12:26:59Jeigu padeda, apsimoka. Kam vargti ir deti fizines (protines, dvasines ir visokias kitokias) pastangas, jei ta pati galima pasiekti medikamentais beveik iskart?
Man medikamentai tik sumažino stresą ir iki šiol geriu nuo balsu galvoje nors seniai juos begirdejau matyt del to kad žinau kada jie turetu atsirasti ir išgeriu vaistus anksčiau. Bet visą kitą teko kapstytis pačiai ir laikas buvo geriausias gydytojas.


Citata iš: sara  spalio 14, 2017, 12:27:38Creatve, o tu žinai kas man ka tik nutiko? Ogi viename klipe vaikinas buvo be akinių. Labai daug kartu ta klipa žiūrėjau ir kiekviena diena žiūrėjau. O dabar žinai kas atsitiko?  Ogi tas vaikinukas su juodais akiniais nuo saules! Ir jaučiu kad tikrai niekas to nepastebės ( kad klipo pobūdis pasikeite). Va cia tai tau! Matyt ir tu daug keistu dalyku pastebėjai rezianciu akis, ar ne? Tik pagalvodavai-gal as ( tu) kažko nesuprantu.
Tai ženklas kad energijos mane sergi ir saugo.
O tau, Creative, nera kazkas panašaus kažkada nutikę?
Čia kaip su knyga, perskaitai viena karta, po kiek laiko vel paimi ta pačia knygą ir randi kažką naujo ir kaip galejai tai pražiopsoti? Ir taip vis iš naujo ir iš naujo toje knygoje vis kažkas naujo atsiras.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: sara spalio 14, 2017, 21:52:07
Oho!  Creative, tau net šitaip su knyga? Kaip knyga, kaip rasalas gali pasikeisti? Oho!!!
O man atrodė, ka jau ka bet akis tai jau labai gerai pastebiu. Ka jau, ka...
O sako Dievo nera. Pries akis viskas tiesiog keičiasi. Gali ta pačia knyga kaip nauja skaityti.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 15, 2017, 00:04:37
Citata iš: sara  spalio 14, 2017, 21:52:07Oho!  Creative, tau net šitaip su knyga? Kaip knyga, kaip rasalas gali pasikeisti? Oho!!!
O man atrodė, ka jau ka bet akis tai jau labai gerai pastebiu. Ka jau, ka...
O sako Dievo nera. Pries akis viskas tiesiog keičiasi. Gali ta pačia knyga kaip nauja skaityti.
Matai viskas labai paprasta- mes irgi keičiames tik to nepastebim. Knygas skaitom bet skaitom su savo tam tikra pasaulėžiūrą, t.y. iš teksto išrenkam ką akcentuoti labiau ką mažiau o ką išvis net neprisiminti tai automatiška, net  skaitant vadovėlius. Po kiek laiko kai pragyveni ir dar kažka išmoksti,perskaitai, patiri, tu vėl atsisedi prie knygos jau su savo kita kiek pakitusia pasulėžiūra ir akcentuoji jau kitus dalykus.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: sara spalio 15, 2017, 00:14:06
Ir tuom, Creative, tu esi teisi. Bet atmink ne tik pasaulėjauta gali keistis, bet ir pasaulis pats gali keistis( keisti materija). Pasaulis keičiasi labai švelniai, kad to mes net praktiškai nepastebime. Labai švelniai pasaulis keičiasi, ar tai supranti? Be to visai normalu tie visi tavo reiškiniai. Dalinkis su pasauliu savo patirtimi.
Tu žinai ka tai reiškia kai pasaulis keičiasi pries akis?- ogi tai kad mes galime pakeisti pasauli! I pasauli kuriame daugiau nebebus prievartos, nebebus skausmo.
Su širdimi pasidarė bloga, matyt, kažką tai per daug pasakiau, matyt eina didžiuliai krūviai...
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Cerber spalio 15, 2017, 03:13:19
Citata iš: sara  spalio 15, 2017, 00:14:06.. mes galime pakeisti pasauli! I pasauli kuriame daugiau nebebus prievartos, nebebus skausmo.
kaip ten sako "over my dead body.."
o kad tai pasiekt tau reik gerokai daugiau nei tu tavo valdomu keliu milijardu gigadzauliu
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: vytra spalio 15, 2017, 17:18:54
Citata iš: sara  spalio 14, 2017, 21:52:07Oho!  Creative, tau net šitaip su knyga? Kaip knyga, kaip rašalas gali pasikeisti? Oho!!!
- jei pažvelgti moksliškai, tai "rašalas gali keisti spalvą", jei tavo regos sistema progresuoja/regresuoja. Normalus sveikas žmogus gali matyti nuo 390 iki 700 nanometro bangos ilgio šviesą. Dažnai pasitaiko, kad "ligoniai" mato ir virš 1200 nanometro (kaip gyvatės), arba trumpesnes nei 200 nanometro (kaip bitės).

Citata iš: Cerber  spalio 14, 2017, 13:55:30O ir šiaip, aš su "nepavažiavusiais" beveik nebendrauju. Geriau nesusikalbėti su pamišėliais, nei kad susikalbėti su "normaliais", kartais.
ta proga: skraidina sanitaras lėktuvu "an-2" pamišėlius į Švėgždą, visi ramūs veikti nėra ką ir sanitaras nueina pas pilotą parūkyti. Grįžta, o čia tik vienas pamišėlis, klausia: kur kiti? atsako: išėjo taros priduoti.. Sanitaras nustebęs klausia: o kodėl tu neišėjai? Atsako: aš nesu pamišėlis, aš žinau, kad pirmadieniais pas mus taros nepriima.

p.s.
.. šalia jumoro, čia ir medicininė prasmė, psichiniai ligoniai teisingai suvokia pasaulį, bet tas teisingumas yra nepilnas. Kai situacija platesnė, išvada neadekvatiška.


:)
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative spalio 15, 2017, 19:53:25
Citata iš: sara  spalio 14, 2017, 21:52:07O man atrodė, ka jau ka bet akis tai jau labai gerai pastebiu. Ka jau, ka...
O sako Dievo nera. Pries akis viskas tiesiog keičiasi. Gali ta pačia knyga kaip nauja skaityti.
Buvo toks veikėjas atrodo Илья Чёрт youtubeje gali paieškot jo "paskaitu", na ir jis pasakoja labai seniai tai žiūrėjau todėl iš atminties ne ka atgaminu bet principas toks: jis grįžta namo ir pamato kad lauko durys rudos nors jis kuo puikiausiai prisimena kad jos buvo žalios ir dar su langeliu.Nueina pas mama ir klausia kas durys pakeitė, o mama jam atsako kad jau kaip 20 metu jos tos pačios ir niekas nekeista. ir daugiau tokiu atsitikimu ir jis padarė išvada kad jis kažkaip keliauja per realybes, sako vienoje net jis nebuvo gmęs. Paskui prasidėjo su juo tai ką vadinam pasaulis užpuolė jį kaip svetimkunį, trukdė viskas, patekinejo į problemas ir pnš. Tada jis nusprendė kad meilė "visagalė" ir viskas nustojo, pasakoja kad dabar pvz sedi virtuveje ir užsimane atsigerti vandens ir še žmogus įeina į virtuvę įpila į stiklinę vandens ir padeda jam ant stalo ir nueina ir viskas be žodžiu. Vat taip vat.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative kovo 16, 2018, 19:30:57
Tai vat, aš pagalvojau ir nusprendžiau, kad kaip ir psichiatrė "juokais" pasakė, kad man "telepatija" ir abipusė, tai vis delto kažkokia yra, nes buvo čia įvykis neperseniausiai su manim nutikęs ir niekam nieko nepasakojau, o tas žmogus abejoju ar kažkam spėjo papasakot kad nuėjo į kitą forumą(forumas neišreklamuotas, gan mažas lankomumas) žinutė iš vieno asmens:

"Bet daba jau ji gudresnė. Išsikviečia apsimetusį moterų teisių Spiečia Listą, kurio vardą nevalingai buvo ištarusi ir bendrai apskalbia ant viso pasaulio, kad anas vyras prie jos priekabiavo mensturbacijos metu prieš jos valio, oi, Valę. Jo , valią. :) "

Klausimas:"Kaip aš galėjau tai apskelbti ant viso pasaulio?" žmogus įsitikinęs kad tai aš apskelbiau o ne tas "Spiečia Listas".

Taigi.. istorijos visos nepasakosiu.. pasakysiu tik tai kad norėjau jam pamoką parodyt.. tai nežinau ar jo vyngiai suprato šitą pamoką ar ne.. ir tai tebuvo mano ir jo reikalas.. aš neskelbiau ant viso pasaulio.. bet aš savo "telepatijos" nevaldau tai gali būti kad man bemąstant taip ir išėjo.. aš nejaučiu kada skelbiu o kada ne, man atrodo išvis kad pastoviai skelbiu nonstop..

Kiek žiūrėjau, žiniasklaidoje nepasirodė, reiškės aprimo, arba tiesiog nenorėjo vėl mane gasdinti, arba nebuvo perkama istorija.

P.s.: "mensturbacijos metu" tai yra menstruacijos arba menėsinių metu, jei kylo toks klausimas..
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: klajunas kovo 16, 2018, 20:07:58
Ta telepatija yra labai paprastas dalykas - tu esi integruota sąmonė ir per tavo vidinį pasaulį filmuojamas visas tavo gyvenimas. Tave šefuojanti grupė savo kompiuteriuose turi tavo mintis, ir per agentūrinį tinklą gali skleisti apie tave informaciją visuomenėje, taip pat perimamas interneto ryšys, į srautą įterpiami straipsniai su užuominomis į tavo privatų gyvenimą. Spėju, kad projektas kuriame esi yra lengvo pobūdžio ir be tokio erzinimo daugiau neruošiama jokių ekscesų. Žinant tokią paslaptį, ir kad esi apsupta tam tikros grupės žmonių, kurie tave bando paveikti, įspūdis tokių triukų turėtų darytis vis mažesnis. Turi stengtis savo elgesiu būti kuo mažesnė ir neįdomesnė "pramoga" sąmonių tyrinėtojams.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative kovo 16, 2018, 20:20:42
Ačiū, taip ir dariau aksčiau, bet jie net ir nežimes mano mintis afišuodavo taip kad tai vos ne sensacija budavo.. bet tai buvo anksčiau.. dabar jie gali atskirti svarbius dalykus nuo smulkmenu, todėl žiniasklaidoje pasirodo tik pavieniai straipsniai, nors jau senokai jų nemačiau, gal aprimo..

Klajūnai, o ką daryt man, jei aš pati sąmonę tyrinėjų, tai turbūt tai grupei irgi priklausau ar ne?

Ir šiaip galvoju jei aš sugebu "apskelbti visam pasauliui" tai matyt mano ryšį jie nekontroliuoja..


Edit:
Buvo senokai prieš kelis menesius toks įvykis aš užpykus kai kur paplatinau šią žemiau esančią dainą dainą ir sekančia diena atsirado straipsnis kad Trumpas atleido kažkokų tai vyrą nes jis buvo "išprotejęs", na straipsnio neskaičiau, man užteko pavadinimu, bereikalingai nespaudžiu ant straipsniu kad nebūtų man prieš akis uždanga iš  to ką  skaitau padaryta..taigi daina:



P.s.: tokios dainos tai vienetinės yra todėl negaliu pasakyti kad jas dažnas kas klauso ir nelabai populiarios taigi. neaišku kaip mano daina paveikė Trumpo žodžius(sprendimus)..
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: klajunas kovo 16, 2018, 21:01:17
Citata iš: Creative  kovo 16, 2018, 20:20:42Klajūnai, o ką daryt man, jei aš pati sąmonę tyrinėjų, tai turbūt tai grupei irgi priklausau ar ne?
Nesu visažinis ir kokiu tikslu buvai prijungta prie integravimo sistemos tokio projekto forma atsakyti labai sunku. Tokiu pat būdu veikia moterų agentūrinės grupės, bet jos šią sistema naudoja kaip darbo priemonę be jokiu psichiatrinių priedangų. Gal kažkada buvo planuojama, kad priklausysi agentūrai, bet paskui buvo pakeisti planai. O gal šita grupė vykdo kokį nors specialų psichologinį projektą ir tu esi tik objektas. Pavyzdžiui, psichožvalgyba naudojama psichologiniam moksliniam tyrimui. Turi džiaugtis, kad projektas nėra išsigimėliškas ir tikėtis, kad taip niekada nenutiks. Nes likimų būna labai žiaurių.

Integracija leidžia tyrinėti psichikos formavimo technologines galimybes, bet daug priklauso nuo to, kiek norima tau atskleisti paslaptį. Paprastai tokiuose projektuose nenorima, kad žmogus suprastų kas vyksta ir pakišami įvairūs išgalvoti paaiškinimai. Kaip pateikiama integracija priklauso nuo konkrečių žmonių valios. Galima tą valią bandyti su savo nuostatomis paveikti - tada gali įvykti taip, kad tau parodys didesnę sąmonių kolektyvo dalį. Tai priklauso ir nuo amžiaus: dažnai kuo vyresnis amžius, tuo atskleidžiama daugiau paslapčių. Todėl gali būti, kad galų gale būsi atvirai priimta į sąmonių kolektyvą.

Šioje srityje dažnai naudojamos įvairios ezoterinės ir mistinės priedangos, nes sąmonei galima padaryti labai stiprų įspūdį, turi visada išsaugoti sveiką nuovoką ir neprarasti realybės jausmo. Faktas yra tas, kad čia TECHNOLOGIJA nors ir labai pažengusi. Iš lėto integruojama/integruota visa planeta, gali būti, kad dešimtmečių bėgyje tai žinos visi atviru žinojimu. Mes žinantys jau dabar esame pirmos kregždės. Yra kovojama, kad šios galimybės neatsidurtų blogose rankose. Gali džiaugtis tuo, kad žinai planetos paslaptį kai didžioji planetos dalis dar gyvena nežinojimo tamsoje. Mintimis rodyk, kad žinai JŲ paslaptį.

P.S. netikėt video informacijomis ir ir pranešimais, nes dirbtiniu intelektu į internetą galima įdėti bet kokią animaciją, kurios neįmanoma atskirti nuo realaus įrašo. Tau ženklus rodo sistemos į kurią integruota dirbtinis intelektas, generuojantis pieštus paveiksliukus.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative kovo 16, 2018, 21:16:33
Dėkui klajūnai, daug info geros turi. Man kažką priminė.. atrodo pasakymą "mes visi esame vieną", na tai galima suprasti kad į vieną sujungti, kaip tarsi į kolektyvinę. priminė man visokius "sąmonigėjimo" judėjimus, arba net 4 ar 5 dimensijas.. ir ko ten visi veržiasi aš nesuprantu..
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: a.t.sielis kovo 16, 2018, 23:58:16
Citata iš: Creative  kovo 16, 2018, 20:20:42neaišku kaip mano daina paveikė Trumpo žodžius(sprendimus)..
Nepaveikė daugiau, negu milijonų žmonių tomis dienomis pavartotas žodis "madness", ar ta tema matyti klipai, kurtas menas ar dar kažkas. Nepaveikė daugiau negu milijonai žvaigždžių danguje, negu pilnatis, negu šimtai žmonių, kurie supa Trumpą, negu jo valgytas maistas, negu milijardai nervinių ląstelių jungčių Trumpo smegenyse.

Vaikeliai, susirūpinkit savim, vietoje to, kad didinti kliedesių apimtis, jas reikia mažinti, į savo proto išsigalvojimus žiūrėti abejingai, ir jie patys nunyks. negaus energijos ir nunyks. Tada atsiras sveikesnis ir ramesnis realybės pažinimas.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative kovo 17, 2018, 00:17:42
Oi kaip aš norėčiau, kad tai būtų tiesa, bet deja..praėjo tas laikas.. dabar ramiai žiūriu į tuos "sutapimus" jei tai tave domina, tiesiog prisimenu juos dėl viso pykto kad nepamiršti..

Idomu o kas tada iš topų pirmos vietos pašalino vieną knygą (pavadinimo nesakysiu), kai tik paprašiau "Dievo" ir "Šviesiųjų jėgų" kad gal kaip nors kas nors pašalintų, nes turėjo neigiamą įtaką žmogaus sveikatai.. nes aš negalėjau kištis, na ir kaip bučiau? parašius tik neigiamą komentarą ir tiek.. ir tai aš to padaryt negalėjau.. tai vat.. Pašalino per vieną dieną..
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative vasario 07, 2019, 18:14:05
Viskas prasidėjo tada, kai aš nusprendžiau nesislėpti, tiesiog pasirodyti ir viskas buvo nujaučiama, nujaučiamos pasekmės. Žinojau visada. Iš pradžių darbe, paskui univere, viešoje erdvėje, kituose darbuose, ligoninėje.

Viena sykį sulaukiau grasinančio skambučio, kaip įprastai grasino mirtimi ir kad bijosiu išeiti iš namų, žinojo vardą ir pavardę. Nusispjoviau į tai, nes pagalvojau, kad tai tik pradžia.

Tai kaip sniego gniūžtė nuo kalno nuridenta ir pavirto lavina. Nieko stebinančio.
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative balandžio 16, 2019, 22:25:57
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 00:59:48Šiandien važiavau pro Mcdonalds  . Užsimaniau mėsainio , kaip tik pamačiau kažkas pirko prie drive-in . Ar tai paranormalu ?
Važiuoji autostrada, ilgai važiuoji,
Skrandis suburzgė, užsimanai valgyti.
Pasirodo kaip tik skelbimas: "mcdonalds".
Užsuki į ten, pavalgai.
Vėl važiuoji.
Pavalgęs užsimanai į tualetą.
Pasirodo reklamėlė į kempingą su biotualetu.
Važiuoji toliau. Ilgai važiuoji.
Vėl suburzgia skrandis, vėl valgyt prašo.
Vėl pasirodo kaip tik reklama.
Užsuki pavalgyt ir vėl nuo pradžių.

Paskaičiavus išeina, kad tavo kelionė jau kažkieno suplanuota ir nakvynė atsiras būtent toje vietoje, kur atsirado, kaip tik tau. Tačiau tai galima daugmaž apytiksliai paskaičiuoti nuo punkto A iki punkto B, jei autostrada vientisa, ir paskaičiavus, per kiek laiko yra suvirškinamas maistas ir vanduo, kiek laiko užtrunkama kelyje, ir jei tu būni tipinis "klientas" tada tau visi šitie reklamos "malonumai" skirti. ("Viskas tik Jums ir dėl Jūsų"- reklamos šūkis, o tiksliau dabar būtų - "Viskas tik Tau ir dėl Tavęs"- suasmenintos reklamos šūkis).

Deja mano istorija truputi sudėtingesnė, nes yra persipynę kitų veikiančių faktorių.

(https://media.tenor.com/images/1c112ff671c1602f8c25d1f156fe7b33/tenor.gif)

Manau tai tuo ir pabaigsiu.

Blessed Be
Amen
Antraštė: Creative nutikimai
Parašė: Creative balandžio 22, 2019, 23:29:46
Na tyrėjai pasakykit man kas palieka pas mane prie durų maisto likučius: dešros gabalėlį, maža maišelį su kažkokiu tai maisto turiniu ir kaulus. Šiais metais jau du sykius. Anksčiau tokio įvykio nebuvo užfiksuota. Niekur kitur kieme maisto likučiai nesivoliojo. Taigi praeitą kartą per šventęs buvo irgi per kalėdas tarp 22 ir 23 val. ir šį kartą irgi prisiminiau kad šventė ir tarp 22 ir 23 val.

Taigi tai buvo:
1. Ne šunis. Nes tvora per didelė neperlipa.
2. Katinai. Vaikšto tik negirdėjau, kad jie kaulus mėgsta.
3. Paukščiai. Varnos gali atnešti, žvirbliai nepaneštu tokio svorio.
4. Žmonės. Ir kam aš taip rūpiu, kad mane net pamaitinti taip nori, savotišku būdu?
5. Teleportacija nuo šventinio stalo.
6. Siūlykit savo variantą.

Mano prognozė: Per artimiausias Kalėdas ir Vėlykas laukti dar tokias maistingas lauktuves. Net seilės varva pagalvojus ką gali Kalėdų senelis ir Vėlykų bobutė man  parnešti   :-[

P.s: Kaip manot ar atsakomųjų veiksmų imtis? Эх, эти мелкие пакости...  :D