Google paieškos sistema ir įdomybės su raktažodžiais

Pradėjo .L.U.T.H.O.R., sausio 24, 2014, 02:47:05

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Pastėbėjau tokį įdomų dalyką, kuriuo noriu pasidalinti su visais :D Tikriausiai dėl visko kaltas helovynas, bet bežaisdamas su google raktažodžių įrankiu, pastebėjau tokią pernai metų tendenciją.
     Įvairūs raktažodžiai paieškos sistemoje, pradedant witch, witchcraft ir baigiant lietuviškomis raganomis susilaukė didelio dėmesio spalio mėnesį ^^ 
     Kaip pvz.: Raktažodis witch susilaukia ~160 000 paieškų per mėnesį, išskyrus spalį kuomet šis skaičius išauga iki ~368 000 paieškų .
     Raktažodis ragana per mėnesį sulaukia ~1 600 paieškų, spalį šis skaičius išauga iki ~10 000 paieškų ^^ Taip pat, tokie raktiniai žodžiai kaip witchcraft spells, witchcraft supplies, is witchcraft real, savo populiarumu spalio mėnesį išauga 2-3 kartus.
     Toliau žaidžiu... Raktinių žodžių darinys juodoji magija vidutiniu paieškų skaičiumi baltoji magija, lenkia tris kartus (net nesistebiu :) ) . Taip pat nežinau kas nutiko/įvyko pernai balandį (prieš/po jo), bet raktinių žodžių susijusių su illuminati paieškų skaičius taip pat išaugo kelis kartus.


Galima žaisti ir žaisti :D Ką manote? Ne apie žaidimą, apie raktažodžius ir dėmesį jiems.

Master

Manau, kad tokiu metodu būtų įdomu padaryti keletą rimtesnių analizių.
Pavyzdžiui magijos.
Tai leistų pamatyti kokia situacija vyrauja pasaulyje. Galbūt susidomėjimas ezoterika auga.. Tai labai pravartu jei pats esi praktikuojantis (žinoti tokius dalykus), suvokti esama situacija.
Pirmiausia reiktų stebėti paprastų, elementarių raktažodžių paieškas, tuomet rimtesnių (žiūrėti kiek atkrito), tuomet dar rimtesnių, siauresnių, tikslesnių raktinių žodžių.
Taip būtų galima susidaryti kiek yra prijaučiančių, praktikuojančių, kaip kinta tas su laiku santykis.
Turbūt visi suprato ką turėjau omenyje.. Sunkiai šiandien kažkaip mintys dėstosi.


Sleeping_angel

Čia naktim, kai nesimiega tokius žaidimus žaidi? :D
Ne tiek ir daug palyginus su tuo, kiek žmonių gyvena. Klausimas, kiek iš jų rimtai domisi, o kiek ieško dėl momentinio reikalo, pvz. kryžiažodžio išsprendimui ir pan.?


.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Sleeping_angel  sausio 24, 2014, 17:38:42
Čia naktim, kai nesimiega tokius žaidimus žaidi? :D
Ne tiek ir daug palyginus su tuo, kiek žmonių gyvena. Klausimas, kiek iš jų rimtai domisi, o kiek ieško dėl momentinio reikalo, pvz. kryžiažodžio išsprendimui ir pan.?






Na neaišku, kiek čia teisingi tie skaičiai. Neaiškus tas pats mechanizmas, Bet iš savo patirties galiu pasakyti, kad prisirenki kažkokios informacijos, randi kokių forumų ar svetainių, po to paieškos sistemose jau nieko nebeieškai dažniausiai. Nebent kažkokių išskirtinių dalykų ar knygų. Tai tie skaičiai ir klaidinantys gali būti.

Sleeping_angel

#4
sausio 24, 2014, 18:54:29 Redagavimas: sausio 24, 2014, 18:56:02 by Sleeping_angel
 ;D  ;D  ;D
Geras tas paveiksliukas, užtai aš baigiu visą gyvenimą pramiegoti :)

Gal žinai, koks žodis buvo populiariausias ir kiek sykių ieškotas?

.L.U.T.H.O.R.

Na pasak google, tai pirmoje vietoje yra Nelson Mandela.

Aukštyn