Bedvasiai miestai,bedvasiai zmones

Pradėjo 2Pacas, rugpjūčio 02, 2013, 17:39:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

rugpjūčio 02, 2013, 17:39:15 Redagavimas: rugpjūčio 02, 2013, 17:42:54 by 2Pacas
Lb puikei sita foto iliustruoja straipsi.




Tai kas vyksta šiuo metu visame pasaulyje galima vertinti kaip „civilizacijos" griuvimą, arba naujos eros pradžią.

Bedvasiai- rūšis kurių vertybės yra visiškai beverčiai dalykai kaip pinigai arba materialus turtas. Jiems šitos vertybės yra vertingesnės už šeimas kurios turi gimdyti vaikus ir būti kūrėjais.  Bedvasių armijos okupavo seimą prezidentūrą ir kitas įstaigas, žinoma šitų būtybių centras tikrai nėra Lietuva, tai ateina iš vakarų ,nes kaip žinote ES tai vadina vertybėmis pridengdamos žmogaus laisve.

Žmogaus laisvė yra gyventi gamtoje , būti jos dalimi kurti šeimas, gimdyti vaikus ir gerinti savo gyvenamąją aplinką, o ką mums peršą ES? ES vertybės pederastai, lesbietės ir kitokie...

Šios būtybės dažniausia yra bedvasės arba pagamintos sekso, kaip matome paradus ir demonstracijas kurios propaguoja iškrypimus, seksualumą (pislumą). Kaip Jūs manote ar šitokios žmogaus pavidale vaikščiojančios būtybės gali priimti vertingus, prasmingus ir naudingus sprendimus sau ir Lietuvai?

Jie turi ir palikuonis, kiti net du, kai kas net tris, bet tai yra mados reikalas ir jie pagaminti sekso. Jie augindami juos auklėja pagal savo suvokimą -pasaulėžiūrą, iškrypelišką pasaulėžiūrą  kurios aukos yra jie patys.

Mieste augantiems labai yra būdinga būti madingiems, kas tai? Tai vienas iš tuštybių, absoliučiai beverčių tuštybių gainiojimasis. Tokių tuštybių mieste pilna , kaip sakant ant kiekvieno kampo ir aplamai kažką prasmingo mieste rasti sunku...

Tarkime, leisti gręžti ir sprogdinti žemę išgaunant dujas, bet nesusimastyti apie tai , kad ši gavybą ateinančias mūsų kartas paliks be geriamo vandens. Trumaprotystės kamuojami politikai masto tik šiandien diena ir be jokių ilgalaikių perspektyvų.

Nieko keisto, pažiūrėkime kur jie priiminėja tuos sprendimus. Mieste, užterštame ore,  veikiami technogeninių laukų arba kitaip sakant įkalinti betoninėse džiunglėse.

Žmonija degraduoja ir šis degradacijos pasiektas laipsnis yra pats aukščiausias, nes visas mokslas ir iškreipta samprata apie visatą-gamtą apsisuko prieš tuos pačius šių iškrypeliškų išradimų-pasiekimų  kūrėjus.

Gamta yra galinga ir mes esame jos sudedamoji dalis , vientisas kūrinys, tie kurie atsijungia nuo šios grandinės tiesiog pavirsta bedvasėmis būtybėmis panašiomis į žmogų.

Miestas yra gera šių būtybių priedanga arba vieta kurioje jie egzistuoja-degraduoja. Žmogaus dvasinį tobulėjimą stabdo ir religijos, kurios apsimesdamos tiesos vedliais tiesiog pelnosi iš patiklių silpnų , nesuvokiančių tikrovės žmonių.

Raginame žmones užduoti sau klausimą, ar jis gyvena , kad pavalgytų , ar valgo, kad gyventų? Atsakymas į šį klausimą sustato viską į vėžes ir žmogus gali viską pakeisti, nes žmogus yra gamtos kūrinys  turintis labai stiprias galias kurias dabartinė iškrypeliška civilizacija pavertė bedvasių banda.

Kaimai tušti, sugriauti. Miestuose butai kainuoja šimtus tūkstančių, pardavę galite nusipirkti nuostabias sodybas ir būti gamtoje kiekvieną dieną, o ne vergauti ir dirbti tam, kad nusipirkti Olandiškų apnuodytų trešnių ar morkų... Jums vergauti nereiks, nes visos gėrybės auga Jums po langais.

Būkite daigiau gamtoje, stenkitės ją pajausti vidumi. Kito kelio nėra, nes bedvasių susinaikinimo procesas pasisuko prieš juos pačius. Jeigu norite išlikti žmogumi, dvasingu žmogumi, stenkitės  ir Jums bus padėta.



Straipsnis is: Bukimevieningi.lt

varpainis

Nu tai lyskit i miskus ir gyvenkit ten atsiskyre. Be elektros, be duju, be jokiu technologiju. Kiek galima dirbtinai primetineti tuos pacius kliedesius. Man gerai gyventi mieste, jei kazkam geriau miskas, tai prasau, niekas gi nedraudzia. Visi laisvi esam ir kiekvienas renkasi kas jam geriau.

Trance

Manau, kad kaip tik, miestai, tai didelis išbandymas dvasingumui, sunkesnės sąlygos, daugiau problemų ir visokių kitų išbandymų, šitai daro žmogų stipresnį. Aišku yra ir tokių kurie paskęsta tame liūne ir visiškai degraduoja. Bet taip viskas sustatyta, vadinasi taip ir turi būti, čia jau kiekvienam žmogui spręsti asmeniškai, kas jam geriau, gi dabar visi į tą gamtą nesulysim ir nepaliksim budos.. :)

a.t.sielis

 :D pavadinimas automatiškai priminė šią dainą: http://www.youtube.com/watch?v=R4I-5t0lwkU


zalia.arbata

#4
rugpjūčio 02, 2013, 18:43:01 Redagavimas: rugpjūčio 02, 2013, 18:52:15 by zalia.arbata
Kodėl materiališkumas visada nurašoma kaip bevertė vertybė? Dėl to, kad nenuoda naudos kitiems, kaip antai dvasingumas? Nereikia taip, meluojam sau... :D manau 90proc. žmonių nori turėt vilą, atostogaut Ispanijoj ir atvykus į Akropolį negalvot apie pinigus...

Blogai yra puikybė ir gobšumas. Materialumas kaip vertybė nėra blogai. Dvasingas žmogus taip pat gali būt nedoras. 'Aš dvasingas, o jie ne, vadinas, aš geresnis". Tada jau geriau kiauru materialistu būti, bent išvengsi dvasinių dramų ir 'neteisingo pasaulio'... žinoma tai netikras dvasingumas, tačiau daugelis su tokiu dvasingumu gyvena ir jaučias nelaimingi...

paragraf 78

Materialumas kaip toks yra gėris, o va materializmas tai sakyčiau turi daug neigiamo, kaip ir dauguma dalykų su galūne -izmas

Aukštyn