Smegenu plovimas/TV

Pradėjo 2Pacas, birželio 22, 2013, 20:30:11

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

Nedidelis pasakojimas pagal Barbarą Marciniak apie TV poveikį žmogaus protui, šiek tiek praskiedžiant asmeniniais pastebėjimais.

XXI informacijos amžiuje žmonių dėmesys nuolatos atitraukiamas nuo natūralių informacijos šaltinių, skirtų vidiniam tobulėjimui, link beverčių blizgučių. Kažkada žmonėms buvo parduota idėja, kad televizija - geriausias namų draugas, kad tai yra vienas iš geriausių informacijos šaltinių, kuris ugdo, moko, plečia suvokimo ribas. Šis vadinamasis savišvietos instrumentas buvo paskelbtas vienu didžiausių atradimu XX amžiuje. Tačiau tie, kurie kontroliuoja televizijos kanalus, siekia, kad žmonės nieko daugiau nesužinotų ir liktų pramoginių laidų lygyje. Jokio platesnio realybės suvokimo televizija neskatina, o tik dar labiau spraudžia žmogaus protą į tuos pačius siaurus ideologinius rėmus.

Tie, kurie valdo pagrindinius TV kanalus siekia vienintelio dalyko - kad žmonės gyventų nesąmoningai. Televizija propaguoja vieną vienintelę realybės versiją, ignoruodama ir kritikuodama visas kitas. Todėl TV lėtina dvasinės evoliucijos procesą ir apriboja kiekvieno iš mūsų galimybes pažinti daugiau.

Ypatingai neigiamą poveikį televizija daro vaikams. Vaikų vaizduotė ir patirti įspūdžiai vaidina lemiamą vaidmenį asmenybės susiformavime. Tuo tarpu TV laiko žmogų labai siaurame emocinės saviraiškos diapazone. Dauguma laidų ir filmų paremti paviršiniais jausminiais potyriais, baime ir chaosu. Būtent tokias tokios žemų vibracijų emocijos tampa gyvenimo pagrindu tiek mažiems, tiek ir dideliems. Tai yra tiesioginis kelias į ligas ir susirgimus.

Šiandien tai aktualu labiau nei kada nors anksčiau. Atsiradus skaitmeninei TV, pavojus tavo dar didesnis. Egzistuoja šimtai kompanijų, kurios parduota televizorių įtaisus, kad žmonės galėtų žiūrėti kabelinę televiziją. Skaitmeninis signalas pavojingesnis už analoginį, todėl šios pasaulinės TV reformos tikslas - kad žmonės žinotų tik tiek, kiek leistina ir pasikliautų tik tą realybės versija, kuri reikalinga valdžiai ir korporacijoms. Niekas nesiūlo bėgti nuo televizijos. Paprasčiausiai reikia stebėti save ir sekti kokias emocijas žadina viena ar kita parodyta laida. Ir bent kartą per mėnesį datyti didsnes ar mažesnes pertraukas nuo TV žiūrėjimo. Jokiu būdu negalima televizoriaus palikti įjungto kaip „fono." Toks TV poveikis yra ne mažiau pavojingas.

Baimės vibracijos, skleidžiamos per TV turi tendenciją hipnotizuoti žmones. Didžioji žmonijos dalis yra taip smarkiai užhipnotizuota, kad jau nebegali įsivaizduoti savo gyvenimo be televizoriaus. Jie mąsto stereotipais, suformuotais per TV. Jie ateina namo ir iš karto stveria distancinį pultą.

Jiems yra sunku suvokti, kaip kokiam nuo alkoholio priklausančiam žmogui, jog galima gyventi ne tik be alkoholio, bet ir be tokių pagalbininkų, kaip televizija? Televizinė apstinencija - dar viena šiuolaikinė liga.

Realybę kurkime patys

Kiekvienas žmogus turėtų pats susikurti savo realybės versiją be jokių tarpininkų ar autoritetų nuomonių, savarankiškai, savanoriškai, taip, kaip jam atrodo. Jeigu žmogus nori susidaryti nuomonę pagal TV siūlomus standaus - tai irgi yra asmeninis apsisprendimas. Tačiau norintiems daugiau, turėtų iškilti kitokie uždaviniai.

Tam, kad žmogus galėtų išsivaduoti nuo stereotipinio/televizinio mąstymo, būtina lavinti vaizduotę ir kūrybinį potencialą. Tuo tarpu pasikliaudami autoritetų ir hierarchų nuomone, žmonės stabdo savo paties sąmoningumo augimą. Kai savo nuomonę formuojame pagal tai, ką sako juoda dėžė kambario kampe, jinai iš mūsų išgeria visus gyvybinės energijos likučius. Jūs slopinate savo vaizduotę, nes televizija pakeičia jūsų asmeninę gyvenimišką patirtį į dirbtinus surogatus, kurių paskirtis - daryti žmogų be energijos, priklausomą ir pažeidžiamą.

Tuo tarpu tik asmeninė gyvenimiška patirtis gali išmokyti realių dalykų.

Žmonės kartais gali pasakyti, kad žiūri tik kokybiškas, pozityvias laidas. Tokių šiuo metu yra vis daugiau ir daugiau. Bet tokiu atveju žmogus vis viena dar trypčioja pirminėse dvasinio augimo stadijose. Geriau iš viso kištuką ištraukti iš lizdo. Todėl, kad žemo dažinio bangos, skirtos protams kontroliuoti gali skilti netgi tada, kai televizorius įjungtas į lizdą, bet yra išjungtas.

Vėliau, kai augantis sąmoningumas leidžia žmogui būti labiau reliatyviu, jis išmoksta neprisirišti prie koncepcijų. Tada jis žvelgia į viską lyg iš šono, o TV emocijų audros jo absoliučiai nekabina. Toks žmogus aiškiai skiria pasiekiančių vibracijų spektrą ir gali rinktis. Netgi tokiais atvejais žmonės leidžia savo protui ilgesnį laiką pailsėti be jokių informacijos šaltinių. Nuostabu yra tiesiog pabūti tyloje.

Tačiau jeigu žmogus yra pradinėse stadijose, turi būti labai atsargus. Pirmiausia ko reiktų vengti - tai tiesioginių TV transliacijų, tame tarpe sporto varžybų. Jeigu dėmesys koncentruojamas į įdomų veiksmą televizijos ekrane, pas žmogų savaime atsidaro „trečioji akis". Vadinasi kažkas kaip su laužtuvu atidaro žmogaus vidinio pasaulio duris ir gauna tiesioginį priėjimą prie smegenų. Būtent taip elgiasi hipnoterapeutai, kurie, tokiais atvejais įveda į smegenis naują informaciją, pavyzdžiui, kad ir tokią nesąmonę, jog Coca Colą gerti sveika.

Kai atsidaro tiesioginis priėjimas prie žmogaus smegenų, atsiranda galimybė juos paveikti ir pakeisti iš esmės. Tai - neuromargetingas. Senai žinomą, kad hipnotizuojamasis tampa priklausomu nuo hipnotizuotojo ilgam laikui. Tokia priklausomybė yra dėsninga ir moksliškai įrodyta. Daug kas tikriausiai prisimena, kaip dirbo A. Kašpirovskis.

Informacinė dieta

Daug kas dabar pamėgo organizmo išsivalymui skirtas dietas. Informacija - yra taip pat maistas ausims ir akims. Todėl labai puiki priemonė išsivalyti smegenis - kurį laiką nežiūrėti TV, o taip pat ir interneto naujienų, radijo stočių, netgi muzikos. Optimaliausias laiko tarpas, per kurį galima išsivalyti smegenis nuo TV šlamšto - yra 40 dienų. Tačiau šį terminą kiekvienas gali pasirinkti individualiai. Vaikams iš viso negalima žiūrėti jokio televizoriaus, net ir vadinamųjų animacinių filmų.

Televizija, kaip informacijos šaltinis - nėra blogas dalykas, tačiau šitas instrumentas iš mūsų yra pavogtas, o visuomenė paversta į paklusnią avių bandą. Šiuo metu informacinė erdvė yra pilnai okupuota ir svetimų jėgų kontroliuojama teritorija į kurą pavydžiai ir užsispyrusiai neįsileidžiama jokia alternatyvi didėja.

Pasaulį valdančios juodosios aristokratijos šeimos pačios gyvena žemose vibracijose, kurios pagrindiniai akcentas - kryptingai dozuojama smurtinė informacija, primityvūs jausmai ir baimė. Jų tikslas - išlaikyti kuo daugiau žmonių tose žemose pačiose vibracijose, kai aplink vyksta dvasinės transformacijos. Ir žmonės tokią vergovės formą pasirenka savo noru. Jie patys apsisprendžia gyventi tik kūnišką gyvenimą ir visais klausimas pasikauti „ekspertais" bei „profesionalais", kurie iš vadovėlių išmoksta krūvas taisyklių kaip turėtų gyventi paprasta liaudis bet kuriose gyvenimo srityse. Todėl jie visada gali „kompetetingai" patarti, nes yra krūvos kaustytojų, pasiruošusių priimti svetimą realybės versiją apie tai kas yra teisinga, o kas - neteisinga.

Be to - visa planeta apraizgyta ne tik kabelinės TV kanalais, bet ir stebėjimo kameromis. Visas pasaulis šiuo metu paverstas žemų vibracijų kalėjimu. Už viso to slypi - svetima kosminė rasė, kuri labai senai užgrobė Žeme ir siekia kontroliuoti jos resursus, tame tarpe ir žmones. Todėl vienintelis kelias į laisvę - darbas su savimi, meilės potencialo kaupimas, išmokstant mylėti pirmiausia save, o paskui meilės perteklių skleisti Visatai.

.....

Šis pereinamasis laikotarpis turi savo griežtą specifiką, kuri susiveda į paprastą mintį: jokia religinė, filosofinė ar ideologinė koncepcija, jokie dogmų ir teiginių rinkiniai, jokie ritualai, jokia mistinė ar ezoterinė mokykla neturi užgožti meilės paieškų. Meilės - pirmiausia sau, o paskui - viskam.

Tos ideologijos, koncepcijos, filosofijos, religijos ir milijonai teorijų yra viso labo tik negyvos dirbtinės konstrukcijos, mentalinės „dėžutės" kartais vadinamos astraliniais „sąjungininkais", nes jos iš tikrųjų yra yra energetinės būtybės.

Neretai jos reikalingos žmogui pirminiuose augimo etapuose. Dabar - kuo greičiau tų koncepcijų (ir už jų stovinčių būtybių) reiktų atsisakyti ir pasirinkti tiesioginį Dievo (t.y. savęs) pažinimo kelią be jokių tarpininkų. Jeigu žmogus daro pirmuosius žingsnius ir vis dėl to reikia jam rėmų, pavyzdžiui religijos, ezoterikos ar filosofijos orientacijai neprarasti. Tačiau būtina suvokti, kad tie rėmai - tik laikini instrumentai.

Pasiekti pilnatvę vieno religinio agregoro rėmuose gal ir įmanoma, bet tai yra praeito amžiaus technologijos. Dabar daugeliui žmonių teks eiti savarankiškai absoliučiai nė vieno žmogaus anksčiau nepramintu taku.

Straipsnis is: kvantinemagija.lt

puodukas

Citata iš: 2Pacas  birželio 22, 2013, 20:30:11
Todėl, kad žemo dažinio bangos, skirtos protams kontroliuoti gali skilti netgi tada, kai televizorius įjungtas į lizdą, bet yra išjungtas.
Būtų įdomu išgirsti komentarą tokiam teiginiui iš tų, kas išmano elektroniką.

RoxiO

#2
birželio 22, 2013, 22:39:21 Redagavimas: birželio 22, 2013, 22:47:30 by RoxiO
Citata iš: puodukas  birželio 22, 2013, 21:28:00
Citata iš: 2Pacas  birželio 22, 2013, 20:30:11
Todėl, kad žemo dažinio bangos, skirtos protams kontroliuoti gali skilti netgi tada, kai televizorius įjungtas į lizdą, bet yra išjungtas.
Būtų įdomu išgirsti komentarą tokiam teiginiui iš tų, kas išmano elektroniką.


Man irgi tai pasirodė mažų mažiausiai keista. Tai jei mano televizorius įjungtas į rozetę, tačiau atjungtas nuo interneto ir ištraukta skaitmeninė kortelė - ką jis tokiu atveju man transliuoja?

Ir šiaip mano nuomonė apie televiziją yra neigiama, bet šitas straipsnis man atrodo kaip visiška dezinformacija.

.L.U.T.H.O.R.

#3
birželio 22, 2013, 23:38:15 Redagavimas: birželio 22, 2013, 23:40:44 by Šešėlis
Žemo dažnio bangos kažin ar užkabintų net žmogų, jų vienos bangos ilgis 0,1-1km čia jau labai grubiai,    banga niekaip neužkabins žmogaus :) Televizija, fm radijas, naudoja labai aukšto dažnio  bangas.

paragraf 78

Televizorių žiūri tik kvailiai :) jau daugiau kaip 10 metų nežiūriu televizoriaus. Tiesa, vieną kartą su pažįstama pažiūrėjome filmą "Operacija Y", na pasidarėm atrakciją, nes abu jau N metų buvome nematę televizoriaus. Kankinomės abu, nes reklamos buvo kas 15 min.
Šiaip per televiziją visišką šlamštą rodo.

puodukas

#5
birželio 23, 2013, 08:35:56 Redagavimas: birželio 23, 2013, 08:40:09 by puodukas
Citata iš: paragraf 78  birželio 23, 2013, 07:52:35
Televizorių žiūri tik kvailiai :) jau daugiau kaip 10 metų nežiūriu televizoriaus. Tiesa, vieną kartą su pažįstama pažiūrėjome filmą "Operacija Y", na pasidarėm atrakciją, nes abu jau N metų buvome nematę televizoriaus. Kankinomės abu, nes reklamos buvo kas 15 min.
Šiaip per televiziją visišką šlamštą rodo.
Na, kad daug neigiamos informacijos per tv- mažai kas ginčijasi, geriausiu atveju daug "kramtomosios gumos" akims. Bet čia straipsnyje teigiama, kad pats elektroninis prietaisas (tv) taip sukonstruotas, kad veiktų smegenis, nepriklausomai ką žiūri, ir net kai nežiūri. Tas man atrodo kaip ir perdėta.
Primena kova su gėrimu, kai gazdinama ir patikrintais,ir dar labiau nepatikrintais dalykais, svarbu kad baisiai skambėtų, o rezultatas gaunasi: kas gėrė ir toliau geria, o kas ir taip negėrė, tas įgauna fobiją.

paragraf 78

Na labai abejoju ar išjungtas prietaisas gali skleisti kokias nors bangas ar kas tai bebūtų. Panašu į dar vieną sąmokslo teoriją a la mus kontroliuoja slaptas kartelis, gerai kad ne ateiviai

2Pacas

As ir manau kad isjungtas prietaisas negali skleisti jokiu bangu.Straipsnio pradzioi rase juk "šiek tiek praskiedžiant asmeniniais pastebėjimais." O jai istikruju kad ir isjungtas pvz telikas galetu skleist kokes "bangas" tai tada jau nekazka nekazka... :-\

Aukštyn