Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Vytautas

Na iš savos praktikos galiu pasakyti kad įsijautus į kažkokią idėją smegenys ima ir kažką sugeneruoja. Pvz savo laiku gan stipriai gilinausi į George Kavassilas pasakojimus. Ir kažkokiam trumpam laikui buvau savotiškai "patekęs" į ten 4 ar 5 išmatavimą pagal jį. Buvau tiesiog atrodo visai realiai visiškam baltume. Gerai tai kad tai vyko tik vieną kartą ir tik kokią minutę. Bet tai kažkoks pakitusios sąmonės variantas ir tikrai nieko gero. :)

klajunas

Prie savo dviejų reportažų noriu pridėti dar vieną, nors šiuo atveju kitokio formato. Tai daugiau yra temos paaiškinimas ir išplėtimas, savotiškas papildymas. Targeted Individuals klausimas iš tikro turi labai daug aspektų, ne vien tiesioginius sąmokslo teoretikus, kurie tiki, kad yra persekiojami valdžios ar paravalstybinių organizacijų. Targeted Individuals tampa tikintieji, ezoterikai, magai, ufologai, channelintojai ir panašūs žmonės, kurie iš tikro yra integruotos sąmonės ir psichotroniškai priima simuliuotą ezoterinę realybę, kuri susuka smegenis, įdeda į jas "kosmosą" ir priverčia skelbti žinią pasauliui, organizuoti new age judėjimą, religinę sektą ir pan.

Dirbtinis hipostratų atvaras



Psichožvalgybinės technologijos nuo visuomenės laikomos paslaptyje, nes jos naudojamos spec. operacijose, kuriose ne visada laikomasi galiojančių įstatymų - kad nebūtų įmanoma to įrodyti apsimetama, jog tokios galimybės neegzistuoja, o faktai pateikiami kaip nuo realybės atitrūkę kliedesiai. Aišku, tai nėra jokie kliedesiai, o daugybė žmonių pasaulyje viešinantys psichožvalgybos operacijų paslaptis - nėra jokie bepročiai. Tačiau reikia sutikti, kad patikimos informacijos gauti ypač sunku - tie, kas ją turi ir pasiruošę atskleisti pasauliui - paprasčiausiai likviduojami. Tai valstybė padaro arba tiesiogine prasme, arba izoliuodami nuo visuomenės per teisėsaugą arba psichiatriją. Tapti paslapčių viešintoju ypač sunku todėl, kad visi agentai, psichožvalgai, psichotronikai implantuojami ir valdomi per smegenų kontrolę, dėl ko „nutrūkti nuo grandinės" be galo sunku. Laimei tai retkarčiais pavyksta - tada pasaulis sužino dvokiančias valstybės paslaptis.

Naujoms technologijoms aprašyti reikia naujos terminologijos, kurios tikslas parodyti naują, kitaip pamatytą aplinkinio pasaulio sandarą, kuri yra naujoviškos psichikos struktūros pagrindas. Psichožvalgas mato kitaip, mąsto kitaip, jaučia kitaip, todėl standartinė universitetinė psichologija netinkama, nes ji aprašo „nemodifikuotą" žmogų, priklausantį žemo rango pasauliui. Paprastas žmogus suvokia tik reiškinių paviršių, tiesiogiai patirdamas pasaulį, esantį šiapus horizonto. Psichožvalgo horizontai gerokai išplėsti ir jis mato ne tik paviršių, bet ir tai, ką vadinu hipostratomis. Plėtimasis įmanomas į gylį, tada turima jau minėtų hipostratinių horizontų sistema, o jeigu plečiamasi į išorinę erdvę - turimi ekstensyvumai.

Hipostratiniai horizontai išskiriami trys: 1) akių strata - tiesiogiai matoma realybę; 2) kūno fizinės hipostratos - fiziniai laukai, susiję su daiktiškumu ir kūniškumu, bet esantys nematomame spektre; 3) gnostinės, psichinės hipostratos, susijusios su sąmonės pasauliu: mintimis, vaizduote, atmintimi, jausmais ir t.t. Plečiantis į išorinę erdvę, visos šios hipostratos turi ekstensyvumus, apimančius vietinę tiesiogiai aplink save patiriamą erdvę; jeigu šis ekstensyvumas peržengiamas į anapus esančią tikrovę, bet neapima visumos - turime vidurinįjį ekstensyvumą; ir tuo atveju kai apimama planetinė visuma - yra globalinis ekstensyvumas.

Šią schemą jau aiškinau prieš tai, todėl ji neturėtų būti naujiena, tačiau prie to noriu paviešinti naują terminą, kuris naudojamas aprašyti psichožvalgo galvoje esančios technikos principą. Yra panašus terminas, kurį naudoju šviesos arkos, arba sąmonės, įvardijimui - tai „sątvaras". Šis žodis sudarytas iš žodžio „tverti", „kurti". Visas išorinis ir vidinis galvoje esantis pasaulis yra psichinis sątvaras, žmogui atsiverianti natūrali realybė. Yra panašus į šį žodis „atvaras", kuris kildinamas iš veiksmažodžių „atverti", „verti", kuris reiškia „atidaryti". Būtent šis žodis ir naudojamas įvardinti tą tikrovę, kurią dirbtinės psichožvalgo technologijos rodo jo sąmonėje - tai yra „dirbtinis hipostratų atvaras" (DHA). Psichožvalgo DHA sistema gali būti nukreipta į vidinį gylį, hipostratas, rodančias fizines auras, minčių laukus ir pan., o gali būti nukreipta į ekstensyvumus, kurie rodo įvykius, esančius anapus tiesioginio horizonto - iki visos planetos. Atvaras yra kažkas panašaus į vidinį televizorių, kuriame galima žiūrėti vaizdus iš viso pasaulio.

Su šia technologija yra tam tikrų keblumų, nes kaip ir visiems „televizoriams" reikalingas ryšys. Tai reiškia, kad psichožvalgai naudojasi savotišku internetu. Interneto problema ta, kad jis gali būti nulaužtas arba išvestas iš rikiuotės, tada DHA pradeda transliuoti nesąmones, kurios gali pastatyti psichožvalgą į labai sudėtingą situaciją. Taip pat reikia pažymėti, kad yra smegenų sąsajos ir išoriniai terminalai, kurie veikia kaip įprastiniai kompiuteriai, kuriuose matosi visas psichožvalgybos tinklas. Tokie kompiuteriai gali būti užgrobiami, taip pat jie gali patekti į bepročių rankas. Psichožvalgas labai priklausomas nuo šios sistemos, iš galvos pats negali išsiimti atvaro sąsajų, ir jo likimas yra tų žmonių rankose, kurie valdo tokius kompiuterius. Idealiu atveju kiekviena grupė psichožvalgų turi savo kompiuterį ir šią sistemą valdo patys, pusiau autonominiu nuo centrinės sistemos režimu. Tačiau nemažai buvo atvejų, kai toks kompiuteris buvo užgrobiamas ir visa psichotronikų grupė išžudoma tam, kad būtų galima susirinkti techniką ir parduoti. Pati valstybė tokių nesąmonių paprastai nedaro, tačiau tai įmanoma pavyzdžiui įvykus perversmui, revoliucijai ir pan.

Imant sistemą kaip visumą, prie jos galima pajungti visus žmones, tačiau suteikiant jiems tik tiesioginiu valdymu valdomo bioroboto statusą. Tie, kas turi daugiau galimybių, pakeliami į psichožvalgo statusą, pajungiamas telepatilektas, minčių integratorius, šnekorius ir verčiami dirbti agentų darbą. Tai nėra laisvas pasirinkimas, nes žmogus paprastai yra priverčiamas grasinimais ir psichologiniu teroru, o kartais viliojamas privilegijomis, karjeros galimybėmis. Tai aišku nieko gero neduoda, nes tai yra sistemos „valdovų" vergai, kurie išsiskiria tik tuo, kad jiems duodamos priemonės valdyti žemesnio rango visuomenę. Jau esu rašęs, kad teritorija psichožvalgyboje skirstoma į klavus, kur visi žmonės prijungti prie tokios centrinės sistemos ir yra šefuojami psichotronikų grupės, kuri turi galimybę programuoti protą, psichines ir fizines būsenas, valią, aktyvumą, o jeigu reikia - prijungti tiesioginį zombinį valdymą. Prijungus tokį valdymą daromi nusikaltimai, nelaimingi atsitikimai, „natūralios" mirtys ir t.t. Prie šios sistemos prijungti visi „šizofrenikai", kurių „haliucinacijos" paprastai programuojamos tokiu kompiuteriniu būdu. Jeigu įvyksta automobilio avarija, arba „iškrentama per langą" didelė tikimybė, kad tai įvykdyta panaudojant kompiuteriu užprogramuotą tiesioginį valdymą.

Ši sistema labai glaudžiai susijusi su ezoterika, kuri yra vienas iš stogų arba priedangų. Kitos priedangos jau minėtos - psichiatrija ir teisėsauga. Kadangi yra galimybė tiesiogiai prisijungti prie sąmonės ir su ja komunikuoti, galima vaidinti įvairius spektaklius: apsimesti ateiviu, angelu, pakylėtuoju valdovu, demonu, dievu ir kuo tik leidžia fantazija. Taip plaunant smegenis susikuria įvairios ezoterinės grupės, pagal savo „kontakto" pobūdį. Šitaip apgauta daug ufologų, new age sektų, tikinčiųjų, satanistų ir t.t. Šitaip planetoje sukuriama ištisa beprotybės matrica, kurioje didžiausia problema, kad žmonės nesupranta, kaip visa tai padaroma ir visu tuo tiki. Sutinku, kad tai, ką „kontaktuotojai" mato savo galvose yra tikra ir tos patirtys labai realistinės, tačiau problema ta, kad šita realumo iliuzija naudojama apgaulės tikslu. Duodama ne teisinga informacija, o fake news, dezinformacija ir melas, nors pateikimas gali atrodyti ir įspūdingas, net kaip psichologinis „praregėjimas", kai atrodo, kad tau davė ar supratai kažkokią labai reikšmingą informaciją, kurią paskatina „platinti visuomenėje" kaip gerąją žinią.

Kita vertus, žmogus iš tikro supranta daug apie save, supantį pasaulį, pirmiausia tai, kad viskas tėra spektaklis ir apgaulė. Tačiau tikrąją žinią reikia perskaityti ne pagal tiesioginį turinį, bet tarp eilučių. Tai, kas atsiveria yra tiesa tik imant bendrais štrichais, o pačios detalės, faktai būna dezinformacija ir apgaulė. Pavyzdžiui, iš tikro įmanoma, kad kažkur galaktikoje gyvena nežmogiškos rasės, jos gal net lankosi čia žemėje, tačiau kontaktuose, kuriose dalyvauja ufologija besidomintys žmonės, dažniausiai būna ateiviais apsimetinėjantys apgavikai, kurie užsiima smegenų plovimu. Ateiviu apsimesti labai paprasta, užtenka kompiuteriu nupiešti ateivio atvaizdą, suprojektuoti į sąmonę, telepatiškai „pabendrauti", suvaidinti kokią nors pagrobimo haliucinozinę psichodramą ir žmogus tampa „tikinčiuoju" visam gyvenimui. Jam viskas yra labai realu ir tikra, perkalbėti neįmanoma. Jis žino ką iš tikro patyrė ir tai yra „tiesa". Iš dalies taip, tiesa, tačiau ne tokia, kokia atrodo žiūrint paviršutiniškai. Tiesa - yra tokios technologijos, vadinamos psichotroninėmis, kad šnekėjai su tikrais ateiviais - apgaulė ir spektaklis.

Kad tokias taktikas psichožvalgyba mėgsta naudoti savo operacijose patyriau savo kailiu. Mano laimei - labai greitai supratau, kad tai tik apgaulė ir vaidinami spektakliai, kuriais negalima tikėti. Todėl nekuriu nei ufologinio judėjimo, nei new age sektos, netampu satanistu, neskelbiu gerosios naujienos, nedarau biznio. Man visi tokie žmonės tėra apgauti Targeted Individuals, psichotronikos paveikti žmonės. Žinau vieną dalyką - psichožvalgyba yra tikra, bet ją naudoja valstybės ir valstybes kontroliuojančios organizacijos, kuriems dažnai šios technologijos tampa žaislu bepročių rankose.

Yra ir tikra ezoterika, bet prie jos priėjimo nebūna be tikros iniciacijos į sistemą. Dirbtinis hipostratų atvaras parodo kas iš tikro yra anapus. Kas tai yra paprastam žmogui neleidžiama žinoti, neaišku kiek yra spektaklio ir kiek tikros, pažintos realybės. Atvaro projektorius gali projektuoti į sąmonę ir kompiuteriu sukurtas haliucinacijas, ir tikrą detektoriais surinktą informaciją. Ezoterikai paprastai gauna haliucinacijas, o psichožvalgai tikrą informaciją. Todėl visi ekstrasensai turi labai gerai patikrinti kas iš tikro yra jų ekstrasensoriniai fosfenai - beobjektinės tik galvoje esančios haliucinacijos ar tikra, detektoriais surinkta informacija.

Psichožvalgybos technika labai galinga ir pavojinga. Tikiuosi, kad ji ne vien bepročių rankose. Yra tokių galimybių, kad pavyks užmegzti kontaktus su pozityvia grupe ir apie tai parašyti vėlesniuose įrašuose.

a.t.sielis

Klajūne, arčiau žemės, čia prirašei daug teorinių abstrakčių samprotavimų. Kas faktiška, tai patirtys, reiškiniai galvoje, pagrįsk atvejų analize, kad jie duoda kažkokią realią informaciją.

Kai pagrįsi per atvejus, tada jau galima žiūrėti, ar teorija paaiškina tuos atvejus.

klajunas

Atvejų analizės gali tekti palaukti ir neaišku ar jos bus. Kodėl - pamąstyk. Aš labai aiškiai pasakiau, kad nesu priimtas į žvalgybinę grupę, priešingai - manim nori atsikratyti. Todėl tos galimybės, kurias potencialiai turiu naudojamos ne informavimui, bet galvos supainiojimui, susukimui. Norima, kad atrodyčiau kliedinčiu bepročiu, informacija - deliuzijomis.

Jeigu ši situacija kada nors apsisuks į priešingą ir iš tikro pradėsiu kur nors dalyvauti, tai viešinti nebus įmanoma jau dėl kitos priežasties. Tačiau tokia galimybė yra artima nuliui.

Neužmiršk, kad be proto išplėtimo yra ir kita funkcija - proto lobotomija, kuri nuslopina visą kaktinę smegenų žievės sritį. Dingsta natūralus mąstymas ir įsijungia kompiuteris, veikiantis tik objektų identifikacijos režimu. Aš šitų galimybių laisva valia nevaldau.

Paaiškink plačiau kaip įsivaizduoji atvejį. Ar čia apie mano atvejus ar apie ezoterinius smegenų plovimus kaip Inkognito arba kokio nors G. Mikšiūno, kuris irgi kalbasi su "archontais".

a.t.sielis

Atvejis tai konkrečių faktų rinkinys, ir kaip tu juos gali susieti su realybe ar kažkokia nauda. Pvz. tas bičas, kur atsiminė rekordiškai daug Pi skaičių po kablelio ir kur staigiai išmoko islandų kalbą, jis apibūdina reiškinius savo galvoje: kad skaičiai jam virsta į "reljefus" ir pan. Bet tai ne tik šiaip reiškiniai, bet jis pademonstravo, kad tais reiškiniais pasinaudodamas jis įgavo platesnių, eiliniam žmogui neprieinamų galimybių. Vadinasi, arba jo smegenų "superkompiuteris" veikia kitaip, geriau, arba jo virš-fizinis proto sandas yra platesnių galimybių.

Rašei:

Citata1) atsidaro labai ryškus ekranas, kuriame matau kaip dideliu greičiu bėga knygų ir dokumentų puslapiai;
2) tame ekrane matau iš įvairių miestų vietų epizodus ir siužetus;
3) galvoje atsidaro įvairių vietovių žemėlapiai;
4) keičiasi mąstymo režimai, kurie nepriklauso nuo mano valios (taip atrodo): alfabetinis mąstymas, skiemeniniai kodai; kompiuteriu sugeneruoti sakiniai; dirbtinio intelekto perduodamas mąstymas; per įvairias galvos vietas perduodamas didelio dažnio virpesys, kurio aš nesuprantu, bet galiu valdyti priėmimo ir siuntimo režimu;
5) turiu galimybe vaizdiniu principu ištisų puslapių plotu manipuliuoti ženklais ir matematiniais simboliais;
6) matau įvairių cheminių elementų molekulių 3D vizualizacijas ir t.t.
7) atsidaro telepatinio minčių perdavimo kanalai, kurie mastymą gali padalinti į didelį dalių skaičių;
8] yra gebėjimų įsijungimo ir dirbtinio išsijungimo jausmas;
9) veido kaukių pasikeitimai lyg į mano galvą būtų įdedama kito žmogaus veido projekcija.
Ar gali pateikti pavyzdžių, kad kažkuris iš šių apibūdintų reiškinių tau suteikė realias platesnes galimybes, kurios kažką naudingo duotų išorinės realybės prasme, kurios būtų neįmanomos eiliniam žmogui, neturinčiam galvoje tokių reiškinių.

Pvz. galima pastebėti, kad tavo protas gana išlavintas, ir turi tam tikrų specifinių sugebėjimų (konstruoti abstrakčias teorijas, schemas, modelius ir t.t. ir pan.). Bet tai nėra kažkas užeinančio už galimų įsivaizduoti išlavinto proto funkcionavimo galimybių. Bet kuris žmogus tiek laiko praleidęs tokio pobūdžio samprotavimuose galėtų kažką panašaus daryti.

vytra

Citata iš: klajunas  balandžio 06, 2018, 15:56:57Neužmiršk, kad be proto išplėtimo yra ir kita funkcija - proto lobotomija, kuri nuslopina visą kaktinę smegenų žievės sritį. Dingsta natūralus mąstymas ir įsijungia kompiuteris, veikiantis tik objektų identifikacijos režimu.
- taip, dabar 99.99%  žmonių turi "proto lobotomiją", net Grb. "sielinis". Tokie individai gyvena "raidžių pasaulyje". Jiems baisu, kai pamato tris bereikšmes sveikam žmogui raides: "xuy".

:(

a.t.sielis

Citata iš: vytra  balandžio 06, 2018, 19:59:56- taip, dabar 99.99%  žmonių turi "proto lobotomiją", net Grb. "sielinis". Tokie individai gyvena "raidžių pasaulyje". Jiems baisu, kai pamato tris bereikšmes sveikam žmogui raides: "xuy".
Gali paaiškinti, ką čia norėjai pasakyti? :D

vytra

Citata iš: a.t.sielis  balandžio 08, 2018, 09:11:46Gali paaiškinti, ką čia norėjai pasakyti?
- žmogui, kuris 12 metų mokykloje kalė raidinę algebrą, tai "xuy" yra kintamasis.
- žmogui, kuris žino mongolų "aukso ordą" Rusijoje, tai mongoliškas žodis "xuy" reiškia "dėžutė".
- užguitam mongolų rusui tos trys raidės reiškia anekdotą apie Amerikos prezidentą "Bush":

Anegdotas: korespondentas persitvarkymo laikotarpyje ima interviu:
- žinote kas Amerikos prezidentas?
- Ne.
- Na tik trys raidės?
- Ne.
- Na vidurinė raidė "u"?
- Tikrai!?

:)

.. tai va, kaip raidės slopina protą, o jei dar skaičiai (milijonas?), o jei dar vaizdas (kišimas?) .. ką pagalvojote?

:(

klajunas

Ir nuostabu, ir kraupoka: priartėjo prie technologijos, kuri gali versti liudyti prieš save
„AlterEgo" - ant galvos dedamas įrenginys, kuriuo galite kalbėti su kompiuteriu, neišleisdami jokio garso. Tai dar nėra minčių skaitytuvas, bet jau panašu. Šis įrenginys dar žingsniu priartina mus prie pasaulio, kuriame su mašinomis galėsime bendrauti vien mintimis. „AlterEgo" kūrėjai įsitikinę, kad užuot sakę „OK Google" ar „Hey Siri" ir tada diktavę elektroninius laiškus ar užsisakę picą, galiausiai pakaks apie tai pagalvoti. „AlterEgo" dar toli gražu nėra tobulas, bet parodo, kas vieną dieną bus įmanoma. Kai norite ką nors pasakyti, smegenys siunčia elektrinius signalus veido raumenims - net jei nieko balsu neištariate. Dabartiniame „AlterEgo" prototipe yra už dešinės ausies dedamas kabliukas ir septyniose strategiškai svarbiose vietose išdėstyti jutikliai: ant skruostų, žandikaulio ir smakro. Jutikliai gali perimti su kalba susijusius signalus, kurių prasmę iškoduoja dirbtinio intelekto algoritmai. Kol kas įrenginys gali atpažinti skaitmenis nuo 0 iki 9 ir maždaug šimtą žodžių.

Skaitykite daugiau: https://it.lrytas.lt/atradimai-ir-isradimai/2018/04/09/news/ir-nuostabu-ir-kraupoka-priartejo-prie-technologijos-kuri-gali-versti-liudyti-pries-save-5807191/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

klajunas

Reportažas iš saugumo žvalgybinės operacijos (3)

Nuo paskutinio reportažo apie saugumo žvalgybinę operaciją praėjo daugiau negu mėnuo. Vertinant dabartinę situaciją galima sakyti, kad Kaišiadorių draugovininkų grupuotės šiek tiek apsiramino, tačiau savo operacijos nenutraukė ir artimiausiu metu nesiruošia nutraukti, nes per daug yra pastatę ant kortos. Tai yra jų viso gyvenimo operacija, nuo kurios sėkmės priklauso ne vien jų asmeninis likimas, bet ir daug daugiau. Todėl nepaisant beviltiško įklimpimo ir neturėjimo jokių teisėtų ėjimų, užsispyrimas nė kiek nesumažėjęs. Galimybių nėra, bet yra noras, deja didesnis už galvą. Išaiškėjo kai kurie dalykai, į kuriuos šiame įraše noriu atkreipti didesnį dėmesį, nes jie atskleidžia planetos paslaptį iš plačiausio įmanomo konteksto. Draugovininkai ir jų šeimininkai apsimeta, kad žino daug, gal net bando pavaizduoti, kad žino viską, deja greičiausiai taip nėra. Jų gyvenimo nesėkmės kelyje laukia ne viena staigmena ir ne vienas praregėjimas.



Tai, apie ką šiame reportaže nusprendžiau pakalbėti, galima įvardinti vienu žodžiu - „santvarka" kurioje gyvename. Tai ne oficiali santvarka ir ne ta, kuri propaguojama per ekranų lentas, tai santvarka pamatyta savaip, nuėmus visų smegenų krušimų uždangas, už kurių slepiasi tikras gyvenimas. Pagrindinis kriterijus pagal kuri vertinama tvarka yra leidžiamas veiklos mastas, kuris sudaro sąmonės horizonto apskritimą. Yra labai maži apskritimai, kurie apima tik vietinių bendruomenių gyvenimus ir labai dideli. Didžiausi išeina už šitos planetos ribų. Tuo gali būti sunku patikėti, nes tai nėra oficialiai leidžiamas žinojimas, tačiau planetoje gyvena labai daug žmonių, kurie su tuo yra tiesiogiai savo gyvenimuose susidūrę. Dažnai miniu „atitrūkusią civilizaciją", kuri disponuoja sąmonės valdymo technologijomis, beveik esu tikras, kad ši civilizacija yra ne šios planetos. Ją sąlygiškai vadinsime PK (planetų konfederacija), kuri valdo daugelio planetų sistemą.

Vienos planetos masteliu yra minimalus horizonto apskritimas, kuriame įrėmintas žemiausios klasės žmogus, yra didesni apskritimai, kurių darbas kontroliuoti didesnes tokių mažų žmonių grupes. Vienas iš jų yra lokalinės draugovės, kurios kontroliuoja vietines bendruomenes ir valdo jas su sąmonės užgrobimo technologijomis. Jie aišku tai daro ne savo valia, nes turi daug aukščiau stovinčius šeimininkus. Elitui priklauso supervalstybės, kurios pasidalinusios planetą į keletą apskritimų ir konkuruodami tarpusavyje juos valdo. Tai vyksta ne vien per organizaciją ir jėgos panaudojimą, bet ir per žvalgybinius kompiuterius, į kuriuos įjungti visi pavaldūs žmonės. Tačiau tai ne viskas, nes planetos masteliais yra maksimalus mastas, apimantis visą planetos sferą - tai yra pagrindinis planetą kontroliuojantis psichotroninis superkompiuteris, kuris priklauso ne šios planetos „administracijai", bet PK (planetų konfederacija). Planeta savo santvarkos pati pasirinkti neturi teisės, visas gyvenimas kontroliuojamas iš už planetos ribų.

Kiekvienas horizonto apskritimas turi savo pasaulį arba tas žinias, kurias leidžiama turėti - kuo horizontas mažesnis, tuo žinių kokybė prastesnė, o horizontui plečiantis, žinių kokybė auga. Aukščiausia kokybė yra planetų konfederaciją valdančiame centre. Tad paėmus mažiausią žmogų ir pažiūrėjus į jo sąmonę per psichotroninius kompiuterius iš planetų konfederacijos centrinės sistemos, ta sąmonė beveik mikroskopinė, žinojimo kokybė minimali. Nors tie pasauliai gali iš pažiūros atrodyti gražūs, bet skirtumas toks didelis, kad jis prilygsta skirtumui tarp žmogaus ir gyvūno intelekto. Protingiausi planetos žmonės, žinoma, yra daug protingesni, tačiau jų lygis vis tiek neprilygsta kosminių civilizacijų atstovų protams. Yra ir kita medalio pusė - tai ne tikros žmogaus galimybės, bet labai apribotos, nes žmogus į tą mikroskopinį horizontą yra suspaudžiamas prievartiniu būdu ir išlaisvintas jis gebėtų daug daugiau. Deja tai neleidžiama, nes planetų konfederacijoje griežta kastų sistema ir žemesnių kastų paskirtis - tarnauti aukštesnėms kastoms. Planetų konfederacijai priklauso tūkstančiai planetų, kurios visos suskirstytos į kategorijas arba kastas. Žemės planetos gyventojai (valdytojai) priklauso Vašėjų kastai, kuri PK hierarchijoje yra labai žema. Tai galima vertinti vien iš to, kad neturimas nuosavas kosminis transportas, o populiacijai net neatskleidžiama žinoti tikros kosminės civilizacijos paslapties, kuriai priklauso žemės gyventojai. Vašėjus galima vadinti planetos aristokratais, visi, kas nėra aukšto socialinio statuso - yra biorobotai, Vašėjų vergai. Žemė tikrai nėra joks rojus, nes jos santvarka labai žiauri, ją valdo žiaurūs žmonės ir apstu gyventojų, kurių gyvenimai buvo sugriauti surežisuotais tragiškais likimais. Jie nėra dėl nieko patys kalti, nes vergų sąmonės tiesioginiu valdymu valdomos su psichotroniniu kompiuteriu. Aišku, Vašėjai patys paklūsta aukštesnei valdžiai ir dažnai jų pasirinkimas labai nedidelis, nes jie privalo vykdyti visus PK įsakymus.

PK vienas iš pagrindinių ginklo rūšių su kuriuo valdomos įvairios gyvybės formos ir rūšys yra psichotronika. PK turi pagrindines korporacijas, kurios užsiima tokių technologijų vystymu ir pardavinėjimu. Tos korporacijos naudoja labai pažengusį sąmonės mokslą, kuris seniai atskleidęs gyvybės paslaptį ir ja gali pasinaudoti valdymo technologijų konstravimui. Tos PK korporacijos turi savo padalinius ir žemėje, kurie aprūpina technologijomis vietinę rinką, aptarnauja Vašėjus - gamina implantų matricas ir jų valdymo kompiuterius. Nors žemės tarnybos šiais kompiuteriais naudojasi, jie nėra jų nuosavybė, taip kaip planeta nėra Vašėjų nuosavybė, visa technika priklauso psichotronikos korporacijomis, o kiti yra tik klientai ir vartotojai. Tai yra, į visus planetas valdančius psichotroninius kompiuterius yra slaptas įėjimas, iš PK centrinės sistemos ir per juos kontroliuojama pati planeta. Kadangi PK planetos valdomos psichotroniniu būdu, pagrindinė jėgos struktūra yra psichotronikų tarnyba, kuri gali turėti įvairias formas - nuo „policijos", žvalgybos, iki kariuomenės, kurios padeda valdyti planetas karine jėga (esant reikalui). Psichotronikas savo galvoje turi psichotroninį modulį, kuris priklauso PK ir per centrines sistemas, gavęs leidimą prisijungia prie visų planetos kontrolės priemonių, per kurias gali rinkti informaciją arba daryti poveiki.

Gali atrodyti, kad šis modulis didelė galia ir labai didelis turtas, todėl nežinančių tikros padėties gali nutįsti labai ilga seilė modulį pasisavinti, tačiau visi moduliai yra PK nuosavybė ir jokia vietinė civilizacija neturi teisės į jokią savivalę. Visi PK moduliai ir centriniai kompiuteriai yra sujungti „kosminiu internetu" su centrine sistema, iš kurios gauna komandas, duomenis ir įvairius darbui dirbti reikalingus režimus. Kiekvienoje planetoje galima sakyti yra vietinis psichotronikų garnizonas, kuris dirba per CK ir jo dėka, kadangi juo piešiama žmonių sąmonė - gali tapti jiems pilnais transcenderiais. Psichotroniniai moduliai dirba tinkliniu režimu, nuolatos keisdamiesi informacija ir sudaro psichožvalgų sąmonių kolektyvą. Psichotronikai gali būti vieši, pakankamai aukštame range, kuris turi leidimą žinoti paslaptis, kiti dirba įvairiose struktūrose ir organizacijose po priedanga. Imant visą PK kariuomenę, joje psichotronikų yra apie 15 milijardų, vietinėse planetose dirba daug mažiau ir išrenkami dažniausiai iš vietinių gyventojų, kuriuos psichotronikos korporacijos ruošia šiam darbui nuo gimimo - tai yra, jie visą gyvenimą yra integruotos sąmonės. Yra įvairūs psichotroninių modulių modeliai, tačiau dirbti ant planetos paviršiaus su planetos CK (centrinis kompiuteris) naudojamas tai planetai pritaikytas tipas. Aukšto rango modulį turi ne daug kas, paprasti gyventojai nešioja paprastas sąmonių programavimui pritaikytas sistema.

Šita situacija mikropasauliuose gyvenantiems žmonėms gali būti šokas, tačiau tokia yra realybė. Visuomenėje vykdoma daug žiaurių eksperimentų ir projektų, vieni kurių reikalingi mokslui, o kiti yra paprasčiausios pramogos. Tokiam likimui išsirenkami specifiniai žmonės pagal duomenų bazių informaciją ir paaukojami. Taip atsitinka ne visiems, nemaža dalis pragyvena ramų visą gyvenimą, tačiau tragiškų likimų procentas visgi yra labai didelis. Deja Vašėjų planeta yra vargo planeta ir tai yra ne tik darbininkams, bet ir aukštesnei socialiniai klasei - net tuo atveju, jeigu jie gauna specialius intelekto modulius. Planeta neišnaudoja viso savo potencialo ir yra suspausta į labai siaurus rėmus, bet taip yra todėl, kad tokia PK politika. Jeigu ji pasikeistų, galėtų viskas būti kitaip, tačiau to nenori daug kas net iš Vašėjų kastos, nes yra pripratę prie tokio gyvenimo, koks buvo tūkstančius metų.

Draugovininkai, tarnaujantys Vašėjams vietiniuose žmonių kolektyvuose, galbūt to nežino ir aukoja savo gyvenimus kvailų žmonių kaprizui, kurį išpildyti neįmanoma. Lietuvos CK prieš keletą dešimtmečių perėjo į netinkamas rankas ir visi mato koks mėšlas iš viso to gavosi - turime žlugusią valstybę.

Vašėjus vykdančius operaciją ir bandančius per paslapčių atskleidinėjimą susikurti kuo didesnę „plūdę", kad būtų daugiau šansų išsilaikyti paviršiuje, noriu perspėti - bausmė plūdei yra 150 metų tiesioginio valdymo.

a.t.sielis

#385
rugsėjo 12, 2018, 09:50:44 Redagavimas: rugsėjo 12, 2018, 09:57:50 by a.t.sielis
Klausimas: jeigu a) TI išplauktų į vandenyną su jachta; arba b) TI būtų atominiame bunkeryje po žeme daug metrų, ar jį pasiektų psichotroninės technologijos?


klajunas

Vandenynas vargu ar padėtų, todėl, kad orbitoje yra ryšio palydovų tinklas, kuris padengia visą planetos paviršių. Antžeminės antenos aišku turi savo veikimo horizontą, todėl jos jungiamos į antžeminį tinklą.

Bunkeris, jeigu jis giliai po žeme, gal ir apsaugotų, bet čia priklauso nuo to, kokia psichotronika naudojama, konvencinė ar ne.

Psichotroninės technologijos nėra jokia mistika, jeigu domina konkrečiau tai yra toks J. Delgado 1969 m. parašytas veikalas "Physical control of the mind" kuriame jis aprašo savo tyrimus su gyvūnų ir žmonių smegenimis. Jis buvo pradininkas, o dabar sujungus visa tai su Elon Musk neuralink technologija, kuri už kelių mėnesių bus atskleista, matosi aiškesnis vaizdas.

Delgado galima paskaityti čia

J. Delgado. Physical control of the mind. 1969

Faile svarbiausi skyriai iš knygos (kurią galima nusipirkti amazon.com kindle formatu), jeigu nėra laiko skaityti visą knygą, galima prasukti skaitant tik spalvotai pažymėtas ištraukas, kur pagrindinės mintys.

Kaip čia viskas parašyta poveikis matomas iš išorės, tą patį galiu patvirtinti kaip liudininkas tai patyręs iš vidaus.

Jei netiki galėsi nusipirkęs Musko neuralinką išbandyti.  ;D

klajunas

Psichotronika

1. Psichotroninis persekiojimas

Gyvename valdomoje visuomenėje, suorganizuotoje hierarchiniu principu, todėl gyvenimo formavimo pagrindinis elementas tampa valdžia kartu su priemonėmis, kuriomis ji visiems likusiems primeta savo tvarką. Seniau tai buvo atviras psichologinis ir fizinis smurtas, dabar šie metodai ištobulinti, iš fasado patraukti į žmogui nematomą pusę. Todėl iš pradžių reikia atskirti sąvokas - kur yra psichotroninis valdymas, o kur yra psichotroninis persekiojimas. Šios sąvokos glaudžiai susijusios, bet skiriasi agresijos ir smurto lygiu. Kuomet esi tik valdomas, tave paprasčiausiai išnaudoja kaip vergą, skaičiuodami naudą ir pelną. Tačiau kai bandai iš šio kalėjimo išsiveržti, arba išeini iš nustatytų rėmų, valdymas pereina į persekiojimą, kurio tikslas arba susidoroti, sutvarkyti arba likviduoti. Kadangi kaip avinai esate skaičiuojami ir vertinami, kažkokia dalis išbrokuojama kaip nereikalingi, niekam tinkami arba atliekami, bet paprastai likviduoti dėl fasadinio spektaklio negali, tai padaroma mikroveikomis, lėtai, veikiant pusę ar net visą gyvenimą, kad valstybė į savo sąskaitą neįsirašytų žmogžudystės.

Šio sąvado tikslas paaiškinti sistemą tiems žmonėms, kurie papuolė į tokią mėsmalę ir bent kiek jiems padėti. Iš savo patirties žinau, kad informacija ir žinojimas labai padeda, nes pirmas įspūdis užpuolimo atvejų sustiprintas būtent dėl nežinojimo, kad tai vyksta, ir kad tokios priemonės bei metodai turimi ir naudojami žmonių, kurie save vaizduoja „gražiais žmonėmis", „aukštuomene". Organizuoti ir valdyti žmones būtina, tačiau tokie metodai - nusikaltimas, o juos naudojantys - paprasčiausi degradavę nusikaltėliai. Tačiau atsakymas jiems turi būti duodamas ne puolant į emocijas ar rodant iracionalią agresiją, bet metodiškai atskleidinėjant nusikalstamą sistemą. Tie, kas atsiduria tokioje padėtyje gauna unikalią progą pamatyti valstybės tikrąjį veidą ir parodyti jį kitiems. Nesvarbu, kad žmonės tamsūs, užvaldyti iliuzijos ir agresyviai tą iliuziją gina. Tai sistemos dalis ir kaip ji veikia paaiškinsiu vėliau, bet reikia išmokti tokią taktiką pastatyti ant menčių, nepasiduodant primityviam psichologiniam masinės sąmonės spaudimui. Tokiam žmogui pirma pamoka, kurią turi išmokti, yra tai, kad negalima niekuo pasitikėti, nes aplink sukinėjasi tos pačios sistemos zombiai, aktoriai, apsimetėliai, agentai ir apgavikai, naudojantis išdūrimo psichologines priemones. Negali pasitikėti net artimaisiais, nes jie arba tamsuomenė, nežinantys, arba komandas vykdantys zombiai, kurie su tavim visada elgsis tik taip, kaip nustatyta pagal oficialias procedūras, ir padės tave stumti į užribį. Taip yra dėl paprastos tiesos - visi yra užvaldyti.

Gyvename pasaulyje, kuris tvarkomas hierarchinių piramidžių principu, kai vos ne kiekviena iš mėšlo išlindusi beždžionė siekia po savimi pakišti kitus žmones ir ant kitų nugarų pakilti į dangų. Taip sutvarkyta valstybė, taip sutvarkytas verslas, taip sutvarkyta bažnyčia - kur tik pažvelgsi - visur kokia nors didesnė ar mažesnė piramidė ir ant jos viršaus sėdinti beždžionė, trokštanti būti „valdžia". Po savimi pakišti ne taip lengva, nes iš prigimties visi žmonės kieti ir nepalenkiami, todėl nelieka kitos priemonės kaip naudoti smurtą ir prievartą. Tačiau ta prievarta labai gudriai užmaskuota, visada pateikiant, kad pirmas agresijos žingsnis yra nepaklūstančio žmogaus, o atsakymas, reakcija yra tik „teisės sauga". Tačiau agresijos iniciatoriai yra tie, kurie iš pradžių tave uždaro į gyvenimo kalėjimą, o tada pasipriešinimą vergovei vaizduoja kaip nusikaltimą. Psichotroninis smurtas kyla kaip tik iš tokio pasaulio, nes ši ant smailės sėdinti beždžionė gavo į rankas sąmonės kontrolės priemones. Jeigu esi piramidžių papėdėje, tai kaltininkų turi ieškoti ten, jeigu esi aukščiau ir pats esi kokia nors lokalinė piramidė, tai tave iš kelio šalina galingesnė už tave beždžionė.

Su visa šia sistema pats žmogus tiesiogiai nesusiduria, jis turi reikalą tik su padaliniu, vadinamu MK Brigadomis. Pats nukentėjęs vadinamas įvairiai: angliškai „targeted individual", lietuviškai - „žmogus taikinys", persekiojimo auka. MK Brigados galvoje kuria psichodramą, bando tavo sąmonę patalpinti į kosmosą tam, kad išstumtų iš „normalių" žmonių pasaulio, pavaizduotų neadekvačiu, kitokiu, vadinasi svetimu, nesavu. Tokios taktikos priežastis - nenorima, kad tokie žmonės taikiniai taptų organizatoriais ir lyderiais, aplink kuriuos susiburia pasipriešinimo prievartinei sistemai jėga. Tam reikia suskaldyti, atriboti, izoliuoti, išstumti į užribį. Dėl judėjimo krypties galima patarti taip: neretai žmogus pats atsiriboja, išeina į užribį, kiti desperatiškai bando įsikibti į kokią nors bendruomenę, bet tai įmanoma tik kaip integruotam ir natūralizuotam brokui, kokiam nors invalidui, susitaikiusiam su savo likimu ir pralaimėjimu. Yra geresnė judėjimo kryptis, judėti ne horizontaliai į vidų ar išorę, bet vertikaliai, į viršų, atsistojant aukščiau už masinę sąmonę ir jos formuotojus. Iš didelio aukščio visa ši prasmirdusi sistema labai gerai apžvelgiama, su visais jos padaliniais, centrais, planuotojais ir vykdytojais. Jeigu „kosmosas" ir ateina į sąmonę, jį reikia stengtis padaryti kaip tik tokiu.

Manau, nereikia aiškinti kaip atpažinti, kad tokiu tapai - anksčiau ar vėliau žmogus tai supranta pats. Gali praeiti šiek tiek laiko, iš pradžių gali būti pakišinėjamos klaidingos versijos, kad čia kažkokia liga, sutrikimas, nelaimių virtinė - karma, o tave puola „velniai". Tokių gudrybių prigalvota daug. Todėl reikia žinoti elementarią taisyklę - ši sistema maskuojasi, ir tiesa nėra tai, kas rodoma ar vaizduojama fasade. Gali net gauti diagnozę ir vaistų kibirą, su visais „šalutiniais poveikiais" - neužkibkit at šito kabliuko, tai apgaulė, tai būdas kankinti ir išsisukti nuo bausmės apsimetant „sveikatos apsauga".

Taigi pasistengsiu supažindinti su visa šia sistema ir patarti ką daryti, ko nedaryti, kokios galimybės apsiginti, kas mūsų laukia ateityje. Šia viešinimo veikla užsiimu labai seniai, bet dabar matau, kad tokio tekstuko, kuriame viskas sudėta į vieną vietą, internete labai trūksta. Stengsiuosi, kad jis būtų trumpas, negaišintų laiko, o kas norės daugiau informacijos galės kreiptis į mane asmeniškai.

2. Kas persekioja

Norint suprasti kas tokia veikla visuomenėje užsiima, reikia žinoti elementarų faktą - gyvename piramidinių organizacijų pasaulyje. Tačiau šias piramides siūlau įsivaizduoti realistiškai, tai yra, ne pastatytas vertikaliai, bet paguldytas ant plokštumos, kuri yra žemės paviršius. Ten, kur atsigula piramidės smailė, turime kontrolės centrą, iš kurio vykdomas visuomenės valdymas. Realiai šis centras yra išsklaidytas ant žemėlapio į daugybę smulkesnių centrų, tačiau tai irgi įsivaizduoti nėra sudėtinga. Visi šie centrai yra apsupti apsauginių juostų, kurias reikia įveikti, norint į šį centrą patekti. Tai galima padaryti su kokiais nors reikalais, o galima ir padaryti karjerą, nors tai pavyksta nedaug kam, tik išrinktiesiems, kurie praėję visus patikrinimus, testus, inicijuoti ir integruoti į sistemą. Šie centrai yra uždaros zonos, kur surenkamos visos žvalgybinės informacijos, vykdoma analizė ir išsiuntinėjamos komandos vykdytojams.

Tos zonos, kurios atsiranda piramidės papėdės vietoje, yra atviros teritorijos, kuriose gyvena dauguma žmonių ir čia iš valdžios centrų yra kontroliuojami bei stebimi. Visi taikiniai yra kaip tik tokiose atvirose zonose, kurios yra apraizgytos agentūros, kontroliuojančios žmonių kiekvieną judesį. Jos irgi žemėlapyje įvairiai išsisklaidžiusios, tačiau, be abejo, sutelktos gyvenamose teritorijose, pradedant kaimu, gyvenviete, miestu ir baigiant didmiesčiu. Tarp miestų yra tušti plotai žemės, kuriais vyksta susisiekimas per teritoriją išraizgiusius kelių tinklus. Tos vietos naudojamos judėjimui, persikėlimui iš vienos vietos į kitą, kurios visos filmuojamos ir sekamos kelių sekimo priemonėmis arba dronais bei palydovais.

Gyventojų žvalgyba yra teritorinė ir mobili. Teritorinė sudaryta iš vietinės agentūros ir vadinamos klavų sistema, mobilios brigados bazuojasi žvalgybos centre, bet reikalui esant operacijos vykdymui gali persikelti į bet kokį vietinį klavą ir naudojantis jo žvalgybine struktūra - vykdyti operaciją, taikinio persekiojimą. MK Brigados yra tokie mobilūs padaliniai, kurie su vietinės agentūros pagalba apsupa žmogų ir kontroliuoja jo gyvenimą - namie, darbe, viešose vietose, svečiuose, turistinėse kelionėse ir t.t. Žmogus implantuojamas, įsegami sekimo švyturiai, perimamas telefono ryšys, internetas, paštas. To žmogaus aplinkoje skleidžiama jį žeminanti ir menkinanti informacija, gadinama reputacija, viešinamas privatus gyvenimas, rengiamos provokacijos, daromas psichologinis spaudimas. Visa tai daroma siekiant žmogų išstumti iš bendruomenės, sugadinti santykius su žmonėmis, izoliuoti, sugriauti karjerą, jeigu dėl spaudimo praranda darbą. Tai pasiekus, žmogus pastatomas į labai sunkią psichosocialinę padėti, kuria pasinaudojant galima žmogų šantažuoti, daryti spaudimą, reikalauti paklusti ir pan. Ko iš tikro nori priklauso nuo to, kas operacijos užsakovai ir kokie operacijos tikslai.

Taigi pagrindinis klausimas, kurį šiame skyrelyje bandome atsakyti yra kas vykdo žmonių psichotroninį persekiojimą? Norėdami tai išsiaiškinti, turime sukategorizuoti visą žmonių valdymu užsiimančią piramidę, nes nusikaltėliai slepiasi joje. Trumpai tą piramidę galima įvardinti kaip „valstybę", tačiau reikia turėti omenyje, kad kalbame ne apie fasadinę valstybę, o giluminę, kurios tamsūs ir purvini užkaboriai slepiami nuo žmonių akių. Šią sistemą lengva įsivaizduoti kaip gėlės žiedą, sudaryta iš centre esančio Gardo ir aplink jį išsidėsčiusių organizacijų žiedlapių. Jo kategorijos yra tokios: politinės organizacijos (partijos, institucijos), tarnautojų organizacijos (institucijos), verslo organizacijos (įmonės, korporacijos), religinės organizacijos (bažnyčios). Tarp jų ir gardo įsiterpusios visuomeninės organizacijos, kurios vienija žmones įvairiais visuomeniniais tikslais, tačiau jos taip pat tarnauja sistemai ir gali būti panaudotos gyventojų persekiojimui, ypač jeigu gauna finansavimą iš stambių organizacijų.

Kiekvienas iš šių stambių blokų turi savo viešą ir slaptą elitą, kurie sudaro bendrą koordinacinę tarybą su atstovais, kurioje koordinuojami Gardo išnaudojimo klausimai, dalinamas resursas, pardavinėjami žmonės ir t.t. Jie turi savo žvalgybos sistemą, vadinamą „saugumu", kurio padaliniai jau buvo įvardinti kaip MK Brigados. Ši sistema eina per visus hierarchinius organizacijų sluoksnius ir nusileidžia iki pat Gardo, kur turime agentūrinę sistemą, padalinta į teritorinius klavus aptarnaujančias žvalgybines draugoves. Taigi persekiojimo auka turi žinoti, kad toje teritorijoje kur gyvena, tiesiogiai persekiojimu ir valdymu užsiima vietinė draugovė, veikianti žmogaus gyvenamame kvartale, o draugove naudojasi MK Brigada. Įsakymai ateina iš piramidžių elito, kuris bazuojasi kontrolės centruose.

Todėl žmogus daro klaidą jeigu kreipiasi į policiją, teismą, psichiatrą, visuomeninę žmogaus teisių organizaciją ir pan. Visi jie priklauso sistemai ir net jeigu tiesiogiai operacijoje nedalyvauja, daro jai stogą, nes elitas kuris organizuoja persekiojimą, šiose institucijose savo teisių apsiginti neleis, tik dar labiau įpainios, sužlugdys, pavaizduos bepročiu. Kovoti reikia sumaniau, pirmiausiai per viešumą, taip pat neleidžiant primesti nusikaltėliams savo žaidimo, save išstumti į užribį. Reikia naudoti kuo sumanesnes kovos taktikas, pirmiausiai per protinga surinktos informacijos atskleidinėjimą ir viešinimą, kurią net jeigu masinė sąmonė ir atmes, ji bus naudinga tiems, kas yra įstumti į panašią situaciją. Prieš žvalgybą turi būti panaudota tokia pati žvalgyba.

Reikia žinoti ir tai, kad teritorijose veikia oficialios žvalgybos, tokios kaip užsienio, karinė ir kriminalinė, kurios užsiima gyventojų skenavimu, tačiau be teisėtų veikia ir nusikalstama sistema, kuri prie žmonių prisikabina be jokios teisėtos priežasties ir žmogų sunaikina. Kuo geriau supranti jų veiklos metodus, tuo daugiau šansų turi pasipriešinti. Turi suprasti, kad neteisėtus veiksmus šios tarnybos paprastai vykdo su priedangomis ir maskuotėmis, todėl geriausia taktika šias priedangas demaskuoti ir parodyti tikrą jų nusikalstamą veiklą.

boba

Na iki pačio galo neperskaičiau, tik noriu pasakyti. Jūs, @klajunas, ne kitais žmonėmis rūpinkitės, o rūpinkitės savimi. Matai iš tiesų yra labai daug pasaulių.  Ir kiekviename iš pasaulių yra po Tave. Tad Tau iš tiesų reikia save gelbėti. Nes Tu esi ir grandinėmis surakintas ir prievartaujamas(galbūt) ir t.t. Gal net į kažkokią tai patalpą esi patalpintas į kurią pripučia dujų, kad Tu viską pamirštum. Tie pasauliai kviečia Tave, kad Tu pats save išgelbėtumei. O ta nuoroda, kad atseit reikia rūpintis pasauliu yra tik apgaulė.Tu klaidžioji. Susikoncentruok. Išgirk savo paties balsus iš kitų pasaulių... Linkiu sėkmės.

SPACE

Labai sunku ką padaryti, nes iš aukštesnių lygmenų šita planeta skaitosi mirusi, žinau iš pirmų šaltinių. Tik įdomu, kažkur nuo 1980-tų staiga beveik visose šalyse buvo uždrausta mirties bausmė. Bet vistiek vyksta masiška rotacija tarp pasaulių.
 

Aukštyn