Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Citata iš: San IL  rugpjūčio 22, 2017, 11:23:59Tai nesupratau - radot ar ne?
Mes neradom (nieko nepamatem).

Citata iš: San IL  rugpjūčio 22, 2017, 11:23:59Kodėl tada suklastotos, gal ten tiesiog nieko nėra?
Butent. Bet ne visiems toks atsakymas tinka.

mcgyver

#16
rugpjūčio 22, 2017, 11:31:53 Redagavimas: rugpjūčio 22, 2017, 11:37:02 by mcgyver
Bet sios ligos yra nepagydomos. Tai kaip gali zmones su tuo susidure pavartuoti vaistus ir viskas baigiasi, taip  nebuna. As pats kenciu nuo potrauminio streso ir panikos priepuoliu ir jau yra letine liga ir man vaistai nepadeda, tik nuslopina kartais.
Edit:
Tuoj knygoj buvo rasoma jei zmogus jauciasi, kad yra sekiamas valstybes tarnybu jis turi eiti pas patyrusi specialista ir dirbi ties pasikartojonciom mintim apie tai, arba galima dirbti su savim susirasyti ant lapuko savo mintis apie tai ir apsvarstyti, kad tai nera relu. Reikia dirbti su savim vastai sios problemos neisprendzia dazniausiai.

Benamis

Mano mineta tema apie implantus: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4151.0 (gaila ne visos nuotraukos jau atsidaro).

San IL

#18
rugpjūčio 22, 2017, 11:43:51 Redagavimas: rugpjūčio 22, 2017, 11:46:27 by San IL
Citata iš: mcgyver  rugpjūčio 22, 2017, 11:31:53Bet sios ligos yra nepagydomos. Tai kaip gali zmones su tuo susidure pavartuoti vaistus ir viskas baigiasi, taip  nebuna. As pats kenciu nuo potrauminio streso ir panikos priepuoliu ir jau yra letine liga ir man vaistai nepadeda, tik nuslopina kartais.
Tu nesupratai manęs, nes neskaitei tų nuorodų. Pradėjus gerti vaistus tie epizodai dingsta, nustojus vėl atsiras. Liga nepagydoma, tačiau kontroliuojama. Vaistus reikia gerti ilgai, kartais dozes galima mažinti prižiūrint gydančiam gydytojui, o jeigu yra veiksmingas gydymas, pacientas pats, žinoma vaistų fone, sugeba motyvuotis ir nori pasveikti - įmanoma visiška ligos remisija ir be vaistų. Čia svarbiausia motyvacija, o psichinių problemų turintys jos kaip tik ir neturi. Todėl, grįžtu į pradžią - reik gydytis. O psichologinė terapija, kaip pats sakai, nemažiau svarbu, bet pas mus Lietuvoj su ja sunkokai..

O nuo ko, jei nepaslaptis, potrauminis stresas pas patį?

@Benamis - ačiū.

mcgyver

Nuo didelio patirto trauminio streso.

klajunas

Norėčiau paklausti šizofrenijos "ekspertų" - kokios klaidos padarytos šioje klausos haliucinacijų simuliacijoje. Kodėl ji netiksli ir nepilna?


San IL

#21
rugpjūčio 22, 2017, 12:38:28 Redagavimas: rugpjūčio 22, 2017, 12:43:41 by San IL
Citata iš: Benamis  rugpjūčio 22, 2017, 11:36:56Mano mineta tema apie implantus: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=4151.0 (gaila ne visos nuotraukos jau atsidaro).
Nuodugniai perskaičiau visą temą ir net už galvos susiėmiau. Kad neprikėlinėti senos temos, atrašysiu čia.

Visų pirma - tai pasirodo šiame forume yra dar ir daugiau "targeted individuals", kurie laisvai gaudosi kas čia vyksta. Nenuostabu, kad anomalijos forume.

Visiškai suglumino @time ilgi ir nekompetetingi pranešimai:

1. Į akis krito techninis neišprūsimas. Vienas pavyzdys: Dažnių stiprumas? Nuo kada elektromagnetinių bangų atstumas didėja didėjant dažniui? Kiekvieno dažnio poveikis ir nuotolis didėja nuo galios, o kuo didesnis dažnis tuo jis prasčiau sklinda, pavyzdys su WiFi routeriu buvo visiška nesąmonė, labai keista, kad niekas nesureagavo ir nepastebėjo į tokias akivaizdžias klaidas. O pranešimai ilgi, atrodo protingi, o iš esmės tik klaidina visus šioje ir taip klaidingoje ir painioje situacijoje.
2. Atkalbinėjimas nuo MRT - dėl metalų. Video su vaizdais, kaip dideli metalinai objektai skraido po MRT aparatą. Ar jūs žinote, kad žmonės su metaliniais dantų protezais sėkmingai atlieka MRT ir nejaučia jokio diskomforto? Taip, magnetas galingas, bet jeigu klajūno implantas yra 1mm dydžio - tai yra visiškai saugi technologija atlikti skenavimui.

Galų gale, kokybiškas rankinis metalo detektorius fiksuoja net metalo drožles. Nesunku pasitikrinti ir pasidaryti MRT, nereikia tokių ilgų klaidinančių postų apie nieką. O jeigu implantas ne metalinis, tai kokios problemos?
3. Nuo kada rentgeno raiška priklauso nuo jo galingumo? Raiška priklauso nuo aparato pagaminimo metų, kaip ir paprasto fotoaparato. Daugiau megapikselių turintys fotoaparatai nėra "galingesni" ir po teisybei vartoja netgi mažiau elektros.

 2016 metais poliklinikos rentgeno aparato raiška turi būti puiki miniatiūriniems svetimkūniams aptikti. Jeigu jie metaliniai - šviestų kiaurai kaulą ryškiausia balta spalva. Pažiūrėkit į tas pačias dantų protezų nuotraukas.

4. Rentgeno nuotraukų "automatinis retušavimas" paslepiant "artefaktus"???

Jūs galvojate, kad rentgenas skirtas tik jūsų implantų paieškoms, tikriausiai. Bet pamirštate, kad tai yra pagrindinis skubios pagalbos įrankis, skirtas diagnozuoti visokioms traumoms ir kitiems dalykams - įskaitant ir smulkius svetimkūniams galvoje. Apie kokius automatinius retušavimus mes galime kalbėti?

Aš manau, kad tokius dalykus tirti reikia ne susitikus bendraminčių grupėje, o duoti tai padaryti žmonėms, kurie neturi išankstinių įsitikinimų ir suvokią realybę šiek tiek plačiau, negu vien matantys konspiracijas ant kiekvieno kampo.
Jūs praleidžiate perdaug svarbių detalių, operuojate neteisingais fizikiniais parametrais ir savo kalbose užsiimate tik vienas kito įtikinėjimu.

Iš tikrųjų tai nieko nėra paprasčiau negu ištirti yra ten implantas ar ne. Galima stovėti prie rentgeno aparato monitoriaus kitam žmogui, kai daroma nuotrauka, esu pats taip daręs. Niekas ten nėra retušuojama, rentgeno programoje kontrastai keičiami tam, kad kaip tik aiškiau matytųsi detalės, o ne atbulai. Jeigu tau įrašė rentgeno nuotrauką į diską, turėjai gauti nuotrauką kartu su ta pačia programa jai peržiūrėti (DICOM), su kuria peržiuri jas ir ligoninėje. Gali ištirti tos programos kodą, jeigu jau manai, kad ten yra automatinis retušavimas (kas kaip jau sakiau dėl traumų diagnostikos būtų visiška nesamonė), tą gali padaryti bet koks programuotojas.


mcgyver

@klajunas nemanau, kad tau sizofrenija.

San IL

Citata iš: mcgyver  rugpjūčio 22, 2017, 12:42:41@klajunas nemanau, kad tau sizofrenija.
Mano nėra tikslas įrodyti kad kas nors serga ar ne. Aš tiesiog beskaitydamas klajūno atvejį pamačiau, kad čia tikrai yra galimybė įsisukti labai stipriai konspiracijai ir noriu rasti būdą jai atskleisti. Ir čia tikėjimas niekuo nepadės.

 Juolab, niekas nediagnozuoja ligų per forumą. Neįsivaizduoji koks sudėtingas šizofrenijos diagnozavimo algoritmas.

Nuoširdžiai tikiuosi, kad tu teisus.

TinSoldier

Citata iš: San IL  rugpjūčio 22, 2017, 12:47:53
Citata@klajunas nemanau, kad tau sizofrenija.
Nuoširdžiai tikiuosi, kad tu teisus.
Tu tikriausiai juokauji? Ar aš kažką ne taip supratau?
Tikiesi, jog egzistuoja pasaulinis sąmokslas, skirtas valdyti žmonių mintis, vietoje šizofrenijos?
Ar tikrai labiau guostų tai, jog valstybių galingiausieji gali įlysti į bet kieno mintis, negu tai, jog klajunas turi ligą?

Bet kuriuo atveju, klajunas ir kiti panašūs žmonės kenčia taip, kad net šiurpu pamėginti tai įsivaizduoti. Tiek nuo pačių potyrių, tiek nuo, manau, plėšymosi savyje. Bet esu įsitikinęs, kad šizofrenija būtų daug labiau guodžianti diagnozė - tiek pačiam klajunui, tiek visam pasauliui - negu realiai egzistuojantis vyriausybių brovimasis į žmonių sąmones.

San IL

Citata iš: TinSoldier  rugpjūčio 22, 2017, 12:59:30Nuoširdžiai tikiuosi, kad tu teisus.


Tu tikriausiai juokauji? Ar aš kažką ne taip supratau?
Tikiesi, jog egzistuoja pasaulinis sąmokslas, skirtas valdyti žmonių mintis, vietoje šizofrenijos?

Tikiuosi, kad rašydamas visą tai, ką rašau šioje temoje, neskatinu negydomos ligos ir neatitolinu klajūno nuo jam galbūt reikalingo gydymo - štai ko aš tikiuosi nuoširdžiai. O kad ta konspiracija egzistuoja, duodu 1% galimybės. Iš tikro ilgai sprendžiau ar pradėti rašyti apskritai, nes įtariu tokį sutrikimą pas jį ir tikrai nenoriu jo dar labiau skatinti. Nežinau ar teisingą ėjimą padariau, ar verta.

CitataBet esu įsitikinęs, kad šizofrenija būtų daug labiau guodžianti diagnozė - tiek pačiam klajunui, tiek visam pasauliui - negu realiai egzistuojantis vyriausybių brovimasis į žmonių sąmones.
Absoliučiai pritariu.

mcgyver

Kad ir klajunas tuo tiki, nebutinai gali buti sizofrenija cia tas pats kas SanIL tiki ateiviais.

klajunas

#27
rugpjūčio 22, 2017, 14:02:15 Redagavimas: rugpjūčio 22, 2017, 14:04:47 by klajunas
Kodėl daugiau nėra dalyvių? Nesikuklinkit, pareikškit ir kiti savo nuomonę: galite procentais, sąrašu, argumentais, kas kuo išmano.  ;D Bus matyti, koks kiekvieno vertintojo informacijos surinkimo horizonto dydis.

Starkids

#28
rugpjūčio 22, 2017, 14:05:44 Redagavimas: rugpjūčio 22, 2017, 14:07:24 by Starkids
Citata iš: mcgyver  rugpjūčio 22, 2017, 13:18:17Kad ir klajunas tuo tiki, nebutinai gali buti sizofrenija cia tas pats kas SanIL tiki ateiviais.
Ne vien tai, taip pat tikėjimas Dievu irgi pagal San IL logika atrodytu šizofrenija? Juk Dievo egzistavimas irgi neįrodytas, o visi tikintieji juo yra šizofrenikai? Kiekvienas turi teise tikėti kuo nori, ekstrasensais, sąmokslo teorijomis, vyriausybes šnipais kurie neva atsiusti į forumus, telefono pasiklausimų per SS7 protokolo spraga, torniečių valdoma globaline finansų sistemą ir t.t

Visažinis

Tai, kad pasaulyje ir toliau panašūs projektai kaip MK Ultra yra vykdomi beveik neabejoju. Čia tik skeptikai ir utopijos-liberalai gali rašyti, kad žmonija "išaugo" iš tokių žvėriškų eksperimentų ir dabar tokių nėra :D

Kitas dalykas, jeigu jie vykdomi Lietuvoje - kas juos vykdo? Saugumiečiai? Nejuokinkit.

Kažkada klajūnas rašė, kad atseit jeigu mes būtume jo vietoje tada kitaip kalbėtume. O jeigu tu būtum mūsų vietoje, kaip tu žiūrėtum ir interpretuotum tokias kalbas?

Jankių pasaulyje visko gali būti. Net toje pačioje Europoje. Bet post-sovietiniuose valstybėse labai abejoju. Čia nebent kalėjimus teroristams gali pastatyti.

Aukštyn