JAV ruosiasi 2012 apokalipsei?

Pradėjo Teroras, sausio 25, 2012, 12:31:13

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

JAV vyriausybė ruošiasi tokiems įvykiams, kaip karas, katastrofiškas visuomenės krachas ir net asteroido vizitas, o kariškiai vykdo pratybas tam atvejui, jei įvyks „didelė ekonominė katastrofa" ir „neramumai". Turint tai galvoje, nereikia būti proto bokštu, kad toks karinių žaidimų scenarijus numato ir valdžios tęstinumą, o tai reiškia, kad elitiniams atsarginės vyriausybės nariams reikalinga vieta, kur jie išgyventų katastrofą.

Pats bunkerių egzistavimo faktas nėra paslaptis ir daugybė jų išsidėstę po visą šalį. Sklinda gandai, kad vyriausybė yra pastačiusi tikrus požeminius miestus, kurie išsiplėtę per šimtus tūkstančių kvadratinių metrų ir yra aprūpinti viskuo, pradedant branduoliniais generatoriais, baigiant objektais, galinčiais pagaminti bet kokį šiuolaikinės pramonės objektą. Idėja čia tokia, kad bet kokio globalinio kataklizmo atveju žmonių rasė galėtų išgyventi ir klestėti, nepraradusi technologinių praėjusių dviejų šimtmečių pasiekimų.

Nuotraukas mes gavome iš sunkvežimio vairuotojo, kuris reguliariai pristato prekes į požeminius objektus. Įdomiausia šio žmogaus nuomone yra tai, kad iki visai neseniai apsaugos tarnyba tokiuose objektuose buvo praktiškai nepastebima ir teisėsaugos organų buvimo beveik nebuvo pastebima. Nuotraukose bunkeriai parodyti iš vidaus (dalinai), taip pat matosi, kad darbuojasi Vidaus saugumo departamentas. Ką tai reiškia - spręsti skaitytojams.

Taip pat svarbu pažymėti, kad ne visi bunkerio tipo objektai priklauso JAV vyriausybei. Nemažai jų, tokių kaip pateiktame video įraše, padarytame Springfilde (Misuris), priklauso privatiems savininkams. Šie objektai išsidėstę buvusiose šachtose ir jų paskirtis iki galo neaiški, išskyrus tai, kad skirti jie gyventi didelėms žmonių grupėms su viskuo, kas joms reikalinga ilgam laikotarpiui. Šie objektai gerai apsaugoti, į juos beveik neįmanoma prasmukti be sunkiosios įrangos, jei tik jų durys kažkada bus užvertos.

Tiems, kas tyrinėjo valstybinių programų tęstinumą, tikriausiai jau žinoma, kad jeigu dėl aukščiau minėtų scenarijų dalis vyriausybės žus, tai egzistuoja dubliuojanti vyriausybinė infrastruktūra, kuri imsis kontrolės. Ypatingojo planavimo požiūriu, vyriausybės tęstinumo užtikrinimas yra svarbi laisvos visuomenės sfera. Problema čia ta, kad visuomenė beveik nieko nežino apie valdžios perdavimo planus ir tuos, kurie ta valdžia naudosis. Iš to, ką mums pavyko surinkti, Vyriausybės išsaugojimo programa (toliau VIP) nebūtinai turi būti tokia, kaip mes įsivaizduojame, ji turėtų užtikrinti mūsų fundamentalių konstitucinių principų išsaugojimą. Tuo tarpu manoma, kad jeigu mūsų rinkta vyriausybė sužlugs, tai ją pakeis grupė save pasiskyrusių gubernatorių (greičiausiai turimi galvoje valstijų gubernatoriai), kuriai priklausys taip pat teisėtvarkos organų ir kariškių atstovai. Dėl VIP gaubiančio slaptumo neįmanoma sužinoti, ko būtent laukiama. Su rinkimais nieko bendro turintys interesai, be abejo, turės įtakos bet kurioje naujoje vyriausybėje, kaip tai vyksta su mūsų dabartine vyriausybe.

Kalba eina apie turtingus ir įtakingus konglomeratus, kurie, išskyrus vyriausybę, yra vieninteliai, galintys sau leisti pasistatyti tokio pobūdžio požeminius bunkerius. Reikia suprasti, kad plėtojantis blogiausiems scenarijams, vyriausybė kartu su privačiais konglomeratas veiks, vadovaudamasi asmeniniais interesais. Tokiu būdu, nors tie požeminiai objektai ir išdėstyti po visą šalį, būtų protinga daryti prielaidą, kad tik nedaug kas, o gal išvis niekas tenai nepateks, išskyrus VIP. Jei esate ne išrinktasis, tai būsite paliktas pats sau.

Stambūs maisto produktų gamintojai ir kitos kompanijos, kaip žinia, pildo požeminių objektų saugyklas produktais, įvairiomis prekėmis, archyvais ir panašiai. Galbūt tai vyksta ir tuose objektuose, kurie dar statomi. Vėlgi galutinis sprendimas priklauso skaitytojams, kadangi reikalą turime su toli gražu ne pilna informacija.

Iš svetainės, kurioje vairuotojas pirmą kartą paskelbė nuotraukas: „Šiandien aš pristačiau krovinį į požeminę saugyklą Lenexa Ks (Kanzas Sičio šiaurės vakarų priemiestis) ir štai ką pamačiau. Įdomu, kad aš daug kartų čionai važinėjau ir nė karto nemačiau tiek daug policininkų. Šiandien viskas buvo kitaip ir tai truputėlį keista."

Toliau autorius tęsia diskusiją apie Vidaus saugumo departamento buvimą, kas juo labiau keista, jeigu objektas priklauso privatiems savininkams. Lieka neaišku, ar objektą valdo, subsidijuoja ir kontroliuoja Departamentas, kadangi šalimais yra ir vyriausybinis objektas:



Nacionaliniai archyvai ir administracijos archyvas

Taip pat nežinia, ar objektas yra privatus. Sekantis ženklas nurodo kompanijas, dirbančias objekto ribose arba aplink jį:



Aišku tai, kad Vidaus saugumo departamentas (bet kokio objekto apsaugos funkcijos jam šiek tiek nebūdingos) vykdo veiklą rajone:





Ir jie ne šiaip patruliuoja artimiausius kelius, bet ir įvažiuoja tiesiog į bunkerį (šie sunkvežimiai įvažiavo į bunkerio tipo objektą per kairį įvažiavimą):



Sunkvežimio vairuotojas, padaręs šitas nuotraukas, įvažiuoja į vieną iš šachtų/bunkerių (atkreipkite dėmesį į geležinkelį dešinėje):







Toliau galite pasižiūrėti porą video su požeminiais bunkeriais, esančiais Misurio valstijoje. Kaip ir Kanzaso atveju, šie didžiuliai objektai sukurti saugoti didelėms atsargoms ir gyventi žmonėms. Apokaliptinė Džeso Venturos teorija „Apokalipsė 2012" aptaria ir numanomus požeminius bunkerius Denverio aerouoste, o taip pat privačių slėptuvių statybos industriją bei spartą, su kuria vyriausybė ir privatininkai stato šiuos objektus:



Ši ataskaita skelbiama turint tikslą suteikti skaitytojams informaciją. Nors gamtinė ar technogeninė katastrofa gali smogti bet kuriuo momentu, mes esame tvirtai įsitikinę, kad apie pasiruošimus, kuriuos vykdo vyriausybė kas nors būtinai sužinos ir papasakos apie tai visuomenei. Tai gali būti vairuotojas, kuris reguliariai važinėja į tuos objektus ir mato kažką keisto, arba apsauginis, policijos karininkas, arba praeivis. Mūsų tikslas - teikti pasitikėjimo vertą informaciją ir įrodymus. Ką su šia informacija veikti - spręsti jums.

Iš: http://www.shtfplan.com/emergency-preparedness/shadow-government-bunkers-security-heightened-at-underground-storage-facilities_05092011 ir versijos.com

Benamis

Na, kad JAV turi tokius bunkrerius tai mane kazkaip nenustebino. Dabar tik klausimas ar tas visas sujudimas buvo visuomet ar tik pastaraisiais metais? :-\

mastyrukas

Na ir Lietuvoje Kriziu Valdymo Centras isikures keturi aukstai po zeme, bet tai nereiskia kad jie laukia apokalipses siemet  :-\

Benamis

Citata iš: mastyrukas  sausio 27, 2012, 17:53:30
Na ir Lietuvoje Kriziu Valdymo Centras isikures keturi aukstai po zeme, bet tai nereiskia kad jie laukia apokalipses siemet  :-\


Cia tiesiog dar viena samokslo teorija :)


Nieksas

Kad bunkerius jie statosi tai dar nereiškia kad bus kažkokia pasaulio pabaiga. Šiaip gal ir gerai kad tokius stato nes jeigu kažkas labai blogo nutiktu tai galėtu bent dalį savo populiacijos išgelbėti manau kad kiekviena šalis tokių bunkeriu turėtų turėti.

Aukštyn