JAV kariuomenė pasiruošusi kovoti su numirėliais

Pradėjo Asasinas, gegužės 19, 2014, 16:34:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

JAV kariuomenė turi būti viskam pasiruošusi. Kas, jei Rusija paleistų branduolinę raktetą? Yra planas. Reikia išvaduoti JAV ambasadorių iš narkotikų baronų nelaisvės? Yra planas. O ką daryti, jei žmoniją ištiktų zombių apkolalipsė? Pasirodo, yra planas ir tokiam atvejui.



Amerikiečių žurnalas „Foreign Policy" Pentagono kompiuterių tinkle atrado neįslaptintą dokumentą kodiniu pavadinimu „CONOP 8888". Jame pateiktas ne kas kita, o detalus planas, kaip elgtis JAV kariuomenei, kad apsaugotų amerikiečius ir žmoniją nuo smegenis valgančių gyvų numirėlių.

Kaip rašoma plano santrumpoje, „kadangi zombiai kelia grėsmę visoms ne zombių gyvybės formoms, (JAV kariuomenės Strateginė vadovybė) bus pasirengusi išsaugoti žmogaus gyvybės neliečiamumą ir vykdyti operacijas, ginančias gyventojus, net ir tradicinius priešus".

Planas „CONOP 8888", dar vadinamas „Gynyba nuo zombių viešpatavimo", datuotas 2011-ųjų balandžio 30 dieną ir nėra pokštas, nors tikrai kelia juoką. Tad dokumente yra atskiras punktas, teigiantis, kad „šis planas nėra pokštas".

Pasirodo, gynybos nuo zombių planas yra skirtas mokymams. Kariniai strategai, dirbę JAV Strateginėje vadavietėje Nebraskos valstijoje, turėjo parengti dokumentą, kaip apginti JAV piliečius nuo bet kokio, nepatikslinto puolimo. Zombiai - jų kūrybingas būdas įvardinti abstraktų priešą.

Staitom.

...„Zombių pavojaus santrumpoje" planas atkreipia dėmesį į skirtingas zombių rūšis, su kuriomis gali tekti susidurti. Tarp jų - zombiai vegetarai („zombių gyvybės formos, atsiradusios dėl įvairių galimų priežasčių, tačiau nekeliančios tiesioginės grėsmės žmonėms, nes maitinasi tik augalais"), piktosios magijos zombiai (Evil Magic Zombies arba EMZ yra „zombių gyvybės forma, sukurta kokių nors okultinių eksperimentų būdu, kuriuos galima vadinti piktąja magija") bei zombiai vištos.

„Gali skambėti absurdiškai, bet tai vienintelė tikrai egzistuojanti zombių klasė", - patikslinama plane. Zombiai vištos atsiranda tada, kai ūkininkai kiaušinių nebededančias vištas užmigdo anglies monoksidu ir užkasa, tačiau jos vėl prasikasa į paviršių. Šie zombiai, pasak plano, nekelia grėsmės - jie „tiesiog gąsdinantys ir daugių daugiausia gali paversti žmones vegetarais"...

Zombiai vegetarai. LOL WHAT?
Zombiai vištos. LOL WHAT?
America's army LOL WHAT.

Pas mane tokie variantai:

1. Amerikos armija visai nupušo (prisižiūrėjo filmų ir pan.).
2. Amerikos armija neturi ką veikti (o ką daugiau veikti tie kurie nedalyvauja misijose?).
3. Amerikos armija kartu ir nupušo ir neturi ką veikt (geriausias variantas).
4. Amerikos armija kažką žino (būtų jėga).

Ką manot apie tokius "planus"? :D




VaivaVal

Trecias variantas manau...:D

paragraf 78

Na JAV buvo priversta paruošti tokį planą, nes visuomenė to reikalavo. Apie tai prieš gerus metus buvo rašyta.

Supera

O čia visai geras būdas palaužyt smegenis ir palavint strateginį mąstymą. Susikuri įvairiausius priešus ir galvoji kaip juos nukalt.

Aukštyn