4 proc. JAV gyventojų tiki, kad humanoidai-reptilijos siekia užvaldyti žmoniją

Pradėjo Benamis, balandžio 04, 2013, 21:04:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Kasius

Na, dėl ateivių tai turbūt tie 29 % JAV gyventojų tiesiog iš principo žino, kad gal ir be Žemės planetos gali būti kokia nors protinga gyvybės forma, nors su pseudo apklausomis ir dar su vargšais Amerikos vidurinio išsilavinimo aukomis visko gali būti.
Pagaliau, ateivis gali būti ir iš mįslingos "Lietuvos" planetos. Aš pats tokių ne vieną mačiau...

N.B. Amerikiečiai tikrai nėra kvaili, bet reikia bendrauti bent su gero koledžo ar universiteto išsilavinimą turinčiais asmenimis ir visi stereotipai greitai išsisklaidys.

Phoenix

Mano manymu, tai kad reptilijos-humanoidai siekia užvaldyti žmoniją, kažkaip neįtikimai skamba. Įdomu ką turėjo patirti tie žmonės, kurie tiki tokiais ir panašiais dalykais? Taip jau yra, jog realiai su tuo nesusidūrus, kažką teigti ar neigti yra pakankamai sudėtinga. Galbūt visas informacijos srautas apie tas reptilijas paskleistas tam, kad nukreiptų gyventojų dėmesį nuo svarbesnių žemiškų dalykų?

Trance

Teorijų yra tikrai nemažai.. Pats irgi tikėjau jų veikimu žemėje, bet dabar abejoju.. Jie gal ir egzistuoja, bet nemanau ar jie siekia, užvaldyti žmoniją, bei nors ir bandytų, turbūt nepavyktų.. :)

JZZ

Jei bandytų, tai seniai būtų įvykdyta. Tačiau žmonės vis tiek apie juos neigiamai galvoja net jei jie ir jų nemato. Rask žmogų, kuris sutikęs gyvatę, nenorėtų jai pakenkti.  :-\

Kai kurios emocijos gali veikti kaip tam tikrų genų sąveikų visuma. Tai galima susieti su genetiškai užkoduotais sugebėjimais, vadinamais refleksais ir instinktais. Seniau didžioji dalis susidūrimų su gyvatėmis (arba bendrai ropliais), vorais, pelėmis baigdavosi bebaimių medžiotojų mirtimi: tik esant pakankamai drąsos žmonės prisiartindavo prie gyvačių ir vorų, kurie galėdavo potencialiai įkąsti ir nužudyti. Susidūrimai su pelėmis taip pat galėjo ne visada baigtis gerai dėl potencialaus pelių sugebėjimo platinti ligas. Žmonės su aktyviais genų dariniais, dėl kurių sąveikų žmogus bijodavo šių susidūrimų, turėjo daugiau šansų išlikti. Laiko eigoje tokie dariniai galėjo atsisijoti ir užimti vis didesnę dalį populiacijose. Tuo paaiškinama baimė ar bendras nemėgimas vorų, pelių ir gyvačių.

Žmonės šlykštisi gyvatėmis, vorais ir pelėmis.
:-\


Turbūt žmogaus išvaizdos ir protinių ypatybių voras taip pat nesusilauktų simpatijų. :D


Priešingai nei žmogaus bruožų kitokie žinduoliai...


Apibendrinant, jei jie egzistuoja, tai nieko kito daugiau neveikia, kaip tik kuria planus kaip greičiau užvaldyti tą žmoniją. :)   :)
užvaldyti   ;D

Ezekiel

Taip gaunasi turime instinktyvių pąsamoninių žinių apie tam tikrus gyvius ir net ateivius. Nors žmonės turi skirtingas baimes ir nevienodo intensyvumo. Vamzdžiai, vorai man kelia baime, bet pavyzdžiui roplių, pelių nelabai. Beje reptiloidų ateiviai, kitaip nei pilkieji man nesukelia baimės reakcijos, daugiau kelia smalsumą sužinoti kas jie tokie. Turiu parodyti patobulinta reptilijos vizijos piešinį:


rutulys

Nenoriu kritikuoti, bet čia geriausiu atveju būtų koks hibridas nupieštas.

Skunk

Na, 4% nėr daug. Lietuvoj manau irgi būtų nemažai kas tiki reptilijom. Išvis žmonės dažniausiai viskuom patiki, kas prasideda ''mokslininkai nustatė'' arba ''įrodė''.  :D

Kasius

Ko gero, tai, kad žmonėms kelia intuityvų siaubą dauguma vabzdžių ir reptilijos, ir yra raktu į reptiloidų teorijos populiarumą. Absoliučiai daugumai nariuotakojų ir reptilijų žmogus nėra nei maisto šaltiniu nei tiesioginiu pavojumi, tačiau būtent jie, dažniausiai besigindami, išžudė daugiau žmonių nei tikri šiltakraujai plėšrūnai mintantys primatais. Vien jau dėl to jie kelia natūralų siaubą daugumai žmonių.
Jei sau antipatišką asmenį imi lyginti su gyvate ar voru, tai ir savo neigiamą požiūrį į jį lengviau pateisinti pačiam sau, pvz.: paklauskite visų tų kieno uošvienė nėra gyvate, žentas - žaltys, o viršininkas išpampęs voras?
Dar į akis krenta tai, jog reptiloidnė teorija turi gerai išreikštą radikalios primityvios kairės bruožų, t.y. kažkodėl reptiloidais nelaikomi Kinijos komunistiniai tironai, berods nėra nei vieno ar vienos pop žvaigždės, o ir prie musulmonų vadovų ar radikalių feminisčių akių rainelių kažkaip irgi niekas nelenda. Už tai kam kliuvo, kam ne kliuvo, bet respublikonams, anglų konservatoriams ir monarchams tai jau kliuvo. 

Benamis

Citata iš: Kasius  rugsėjo 01, 2013, 00:24:17
Dar į akis krenta tai, jog reptiloidnė teorija turi gerai išreikštą radikalios primityvios kairės bruožų, t.y. kažkodėl reptiloidais nelaikomi Kinijos komunistiniai tironai, berods nėra nei vieno ar vienos pop žvaigždės, o ir prie musulmonų vadovų ar radikalių feminisčių akių rainelių kažkaip irgi niekas nelenda. Už tai kam kliuvo, kam ne kliuvo, bet respublikonams, anglų konservatoriams ir monarchams tai jau kliuvo.


Labai taiklus pastebejimas :) Bet Kasiau, turiu tau klausima: kodel visose zinutese kurias parasai, pakeiti temos pavadinima i savo slapyvardi?

Kasius

Atsiprašau, pasikarščiavau... ;)
Kažkaip, labai jau lengvai gavosi - eilutė su temos pavadinimu, pats nepastebėjau kaip įrašydavau vos ne automatiškai niką ir kas bjauriausia, kol neparašėt aš ir dėmesio net neatkreipiau. Dėkui
Gal tai ir anomalija, bet tokia asmeninė, bent jau reptiloidai niekuo dėti.

O kad jau žinutę rašau, gal kokią ir mintį galėčiau pridėti: jei tikėti ne primityviai suprasta linijine evoliucijos teorija, tai, tam tikra prasme, mes iš tiesų šiokie tokie reptilijų  giminaičiai., todėl o gal ir baimė daugiau yra kultūros suformuota, o ne tik instinktyvi. Gyveno gi lietuviai su žalčiais kaip naminiais gyvūnėliais šimtmečiais ir nieko - nesužvėrėjo. Tiesą sakant, ir mano tėvų sode žalčiai sau gyvena (mėgsta mėšlo ir komposto krūvose kiaušinius dėti) ir kažkokių nepatogumų nesukelia - prie žmonių nelenda niekada, net nešnypščia, o jei į šiltnamį įlenda su vytele nukreipiant išlydėti galima.

gazas

Cia vel tu tas kur viskuom tiki. Lempas sneka. Valydamassmegenis nevalyk kitiems. Dievu prisidengdamas, jis nepades.. David icle pasamdytas ligonis. Anglihos sistema pritaiktta ligoniams. Tai is kur icle gali zinoti.. Tiesiog yra lbj ismaniu  zmoniu uz prezidentus desimt  kartu.. Ir nera abbejones valdzi os perka tokiu kiraip mastanciu kitiems rodyti  kad juos sektu. Ir apsaugotu sauguma bei sumaisytu realybe tiems protyngesniems uz juos.

idenmeyou

Pastebėjau Amerika dažnai tampa įvairių sąmokslininkų taikiniu :D

Iliuminati ir new world order gerbėjai tik ir šneka, kad visas organizacijų branduolys yra JAV, o pati šalis didžiulis blogis. Apie ateivius ir reptiloidus situacija ta pati, šioje šalyje neva jų daugiausiai.

Esmė ta, kad egzistuojant ateiviams, jų būtų visur, o dabar juokingai kai koks ruselis uždirbdamas varganus pinigus turtingą amerikoną ateiviu vadina.

Visažinis

Citata iš: idenmeyou  rugsėjo 09, 2015, 20:37:46Iliuminati ir new world order gerbėjai tik ir šneka, kad visas organizacijų branduolys yra JAV
Ir tai yra tiesa:



Tik Illuminati ir NWO ten nesurasime (bent jau skaitydami viešas ataskaitas) :)

idenmeyou

Tai, kad didžiosios kompanijos viena su kita susijusi, arba vienos savininkas pažįstamas ar susijęs su kita niekuo nestebina. Ir Lietuvoje ir, bet kurioje kitoje šalyje tas pats, turtingas verslininkas nepradės kurti bendro projekto su vargšu, kurs su sau lygiu, tad atitinkamai gaunasi situacija, kad didele kompanija norint pasiekti didesnių rezultatų bendradarbiauja su kitomis.

Kitas dalykas dažnai būna užsimenama, kad ten žmonės yra sekami, tai čia lyg tas pats ir čia sekami, tik vat technologijos pareigūnams ne visuomet leidžia pasiekti tokių įspūdingų rezultatų :D

Visažinis

Jos ne tik, kad susijusios, jos valdomos tų pačių žmonių pačioje viršunėje. Ir keista ne tai, kad susijusios tarpusavyje, o kad visas branduolys yra būtent JAV. Minėjai, kad tai sąmokslo teorija (netiesiogiai), tačiau tai yra faktas: http://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1107/1107.5728v2.pdf

Ir tas faktas labai bauginantis.

P.S. Ir tai ne tik maisto ar IT sritys, o ir finansiniai institutai - kas dar labiau baugina.

Aukštyn