NSO Turkijoje..(Ka apie tai manot jūs?)

Pradėjo Marius, sausio 15, 2013, 20:57:17

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Marius

Labai neblogas tinklapis skirtas nso uzfiksuotam turkijoje.Tai ne tik video medžiaga bet ir paaiškinimai,bei interviu ir įvikio schemos..Tikrai įspudingi kadrai..Tai ka apie tai manote jūs?
Gal tai jau matėt?

http://turkeyufocase.blogspot.com/

Benamis

Dekui, kad pasidalinai tinklapiu, nebuvau dar mates. Reikes isnagrineti ;)

Marius

Tam čia ir susirenkam,kad dalintis informacija. :)

inkognito

Įtariu kad čia klastotės,nes kiek aš kartų asmeniškai realiai mačiau NSO tai jie danguje stovėdavo vienoje vietoje kaip įkalti iki tol, kol jiems neprireikdavo kur nors pajudėti,iš vietos pajudėdavo greitėjančiai,o čia visuose filmukuose jie nuolat šokinėja ir man susidaro įspūdis kad visi tie triukai atlikti prožektoriaus spinduliu ant juodo kartono lapo. Atsimenate kur rašiau kai ar mažas būdamas Simne gyvenant pamačiau prie namo kraigo vienoje vietoje kabant kokio pusantro metro skersmens lėkštę ir pabandžiau užlipęs kopėčiomis ją pajudinti,jį stovėjo vietoje taip kietai tarsi ten būtų į betonuota.
Kad ir kaip bandžiau rankomis ją išjudinti ji stovėjo vietoje kaip įjkalta ir net nekrustelėjo,ir tas mane tada labai pritrenkė, kad lioviausi prie jos lindęs ir nusinešiau šalin kopėčias. Net ir tas kiaušinio formos NSO kur pamačiau miške uogaudamas ramiai ir gražiai skraidė tarsi koks sklandytuvas ir nebuvo jokio diorginimosi,kaip kad čia rodo,  kad šokinėja tarsi koks saulės zuikutis.Todėl darau prielaidas, kad čia falsifikacijos,o dar ypač ir kad visų video vaizdai kažkokie išplaukę, kad lengviau būtų falsifikuoti.

Marius

Tas šokinėjimas,greičiausiai yra tiesiog nuo ranku drebėjimo ir dažnai atsiranda ,kai filmuoji prizumindamas toli esančius objektus.Tame video man butent taip ir atrodo,pats nso stovi vietoi,bet žmogaus rankos nestabiliai laikomos todėl ir susidaro tas ''šokinėjimas'' Dėl išsiplaukimo,tai kaiptik sakyčiau kad,vienas ryšksniu vaizdų.

Aukštyn