Puslapyje isjungiami komentarai?

Pradėjo Benamis, gruodžio 04, 2015, 09:46:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Is ryto perskaiciau visai smagu interviu su bureju: http://anomalija.lt/2015/12/atviras-interviu-su-lietuvos-magu-apie-paslaptinga-magijos-pasauli/ ir uzkliuvo viena mintis:

Klausimas: Daug žmonių bijo apsilankyti pas būrėjus nes tiki, kad taip užsitrauks Dievo nemalonę. Ką galite jiems pasakyti?
 
Atsakymas: Inkvizicijos laikai baigėsi. Nepažįstu mago, kuris netikėtu į Dievą. Mes nesame Bažnyčios priešai. Tai kunigai mūsų nekenčia. Ir jeigu mes būtume prieš Dievą, argi jis leistu mums egzistuoti? Žinoma, kad ne.

Galvoju parasysiu komentara apie tai, kad galbut Dievas dave dovana nesti geri, o ne naudoti iranki blogiems tikslams... Taciau mano nuostabai komentaro parasyti negaliu.

Cia sistemos klaida ar taip turi buti (isjungiami komentarai)? Komentaro negaliu parasyti tik prie sio straipsnio-interviu, kitur viskas veikia.

Jeigu isjungiami specialiai, tai gal galima butu suzinoti kodel?

.L.U.T.H.O.R.

Prie kito Šiškariovo straipsnio apie moteris magijoje ir nėra. Gal taip pats ponas Šiškariovas pageidavo  :)

TinSoldier

Turbūt paleido kažkokį burtą ant puslapio, kad niekas komentarų negalėtų rašyti. Turbūt to burto pavadinimas: užsakomasis straipsnis (:

Vendigo

Aleksejus ne iš tų žmonių kurie užsakinėtų straipsnius... Žinau, nes žinau kas jis ir koks jis. Žmogus su savo principais.

TinSoldier

Nemanau, kad kažkas blogo yra užsakinėti straipsnius (tokiam kontekste, kaip čia) :) Jis vis tiek verslą daro, reklama reikalinga. Nėra čia kokia nuodėmė :D O tokios "sponsored content" tipo reklamos dabar ir labai einamos, kur ir turinys sukuriamas, ir reklama tuo pačiu.

Na, bet, aišku, čia tik spėliojimai. Ir, iš tiesų, koks skirtumas :D

Aukštyn