Vyrai irgi gali maitinti krūtimi

Pradėjo Asasinas, spalio 20, 2013, 01:54:29

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Asasinas

Maitinimas krūtimi - motinystės archetipas: kone pasąmoninis simbolis visa ko, kas ypatingais ryšiais sieja kūdikį ir jo mamą. Tačiau, pasirodo, žindymas nebūtinai yra vien moterų funkcija. Tam tikromis aplinkybėmis pieną sėkmingai gamina ir vyriškos pieno liaukos - kūdikius žindyti sėkmingai galėtų ir vyrai.

Baugiausia yra tai, kad pasiekti tokią būseną - ne taip ir sudėtinga. "Scientific American" išvardija bent 4 galimas priežastis: hipofizės auglys, ilgalaikis kepenų irimas (susidarantis dėl ilgalaikio badavimo), tam tikri medikamentiniai preparatai ir... paprasčiausias spenelių stimuliavimas.

Taip, gali pakakti ir paprasčiausios spenelių stimuliacijos. Jei tikrai kiltų noras patirti, kaip viskas būna, kai gaminasi pienas, tereikia reguliariai ir pakankamai ilgą laikotarpį pažaisti su savo speneliais. Tokia stimuliacija natūraliai sužadina prolaktino išsiskyrimą, ir kai jo organizme bus sukaupta pakankamai, turėtų pradėti lietis pienas. 2002 m. vienas 38 m. vyriškis Šri Lankoje kaip tik taip pasielgė, kai gimdydama antrą jų kūdikį mirė jo žmona.

Daugiau čia.

Na, tai ar atsiras vyrų kandidatų Anomalijoje, patikrinti šią teoriją ir pažaisti su savo "papais" bent porą savaitėlių: "...tereikia reguliariai ir pakankamai ilgą laikotarpį pažaisti su savo speneliais. Tokia stimuliacija natūraliai sužadina prolaktino išsiskyrimą, ir kai jo organizme bus sukaupta pakankamai, turėtų pradėti lietis pienas." :D

varpainis

Reiks pabandyt, turesiu ka i kava piltis  8)

Asasinas

Juk tai taip paprasta: "...tereikia reguliariai ir pakankamai ilgą laikotarpį pažaisti su savo speneliais. Tokia stimuliacija natūraliai sužadina prolaktino išsiskyrimą, ir kai jo organizme bus sukaupta pakankamai, turėtų pradėti lietis pienas."

Ruoškit kibirus, žodžiu. :D

Aukštyn