Ar tai normalu?

Pradėjo Domas, rugsėjo 06, 2013, 13:40:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Domas

http://www.youtube.com/watch?v=FJXzohdF-MA&feature=youtu.be ,  studento paklausiusio Johno Kerrio (Jav valstybės sekretoriaus) klausimo apie paslaptinga organizacija skulls $ bones, buvo panaudotas elektros šokas, kokia jūsų nuomonė apie tai?

Benamis

Jeigu nebuvo pries tai jokiu incidentu, tai ji arestavo uz nieka, tiesiog uz klausima. Jeigu taip buvo is tiesu, tada graudus tie amerikonai...

Vytautas

Problemytės pasaulyje su žodžio laisve.  :) Pasirodo net klausti ne viską galima. Kadangi esam užkampis tai realios laisvės turim daugiau.

Ezekiel

Normalu. Kadangi JAV tampa Orvelo, policine valstybe. Žmonėms gerai fluoridas pabūkino smegenis jei jie vis dar mano, kad gyvena demokratinėje valstybėje. Yra daug priežasčių teigti, kad šį šalis tampa vis labiau totalitarine valstybe.

Domas

Citata iš: Benamis  rugsėjo 06, 2013, 13:43:45
Jeigu nebuvo pries tai jokiu incidentu, tai ji arestavo uz nieka, tiesiog uz klausima. Jeigu taip buvo is tiesu, tada graudus tie amerikonai...

TOkiu atveju, manau, kad jis išvis nebūtų įleistas į salę, nes juk per didelė rizika būtų nusikaltelį įleisti į salę, kai tuo metu yra "svarbus asmuo" viduje...

Vytautas

Neįdomiausia šio reikalo pusė kad mes taip pat norime tapti tokia "demokratiška" valstybe.  :(

2Pacas

Demokratija yra iliuzija.

Teroras

I klausima ar tai normalu galeciau atsakyti, kad taip, pas jankius tai yra normalu, ir jau ganetinai seniai ten tai normalu. Maza to, ta "normaluma" siekiama ivesti visame pasaulyje.

Marius

Kodėl visi bado pirštais amerika,o didžiosios kaimynės,kuri kiša opozicija ir kritikus į kaleimus,kuri nuodija ir žudo žurnalistus,kurios valdžios atstovai atvirai grąsina sunaikint valstybes,niekas čia neaptarinėja,nebuvo,nei vienos temos apie sukurta forume,bet va apie blogaja amerika skalija visi ir dar pasaldina.Čia kažkokios politinės pažiūros,ar geopoliltinis reiškinys?Ar didžiosios motušės baimė?keistai kažkaip viskas atrodo..

czech-kuolis

Gal tiesiog priima kaip Rusijos neatsiejamą dalį - neva jau nieko kito iš jos tikėtis negalima, o vat Amerika... Labai to tikiuosi, nes priešingu atveju būtų liūdna.
CitataNeįdomiausia šio reikalo pusė kad mes taip pat norime tapti tokia "demokratiška" valstybe.

nežinau, kuo norit tapti "Jūs" bet man atrodo normaliems piliečiams norisi, kad valstybė taptų kiek kitokia demokratiška (be kabučių) valstybe. 

Vytautas

#10
rugsėjo 06, 2013, 15:04:53 Redagavimas: rugsėjo 06, 2013, 15:10:20 by Vytautas
Tiesiog kiti garsiai nedeklaruoja žodžio laisvės kaip vertybės. Kaip ir nėra prie ko kabintis. O šiaip tai visi ir visais laikais kovojo, kovoja ir kovos su kitaminčiais. Čia be jokių išimčių. Nieko čia nuostabaus. Tik meluoti reikia saikingai.   :)
Kadangi pasaulyje dabar nebeliko jokios sistemų konkurencijos tai tikėtis kad viena sistema taps dar tobulesnė, demokratiškesnė beviltiška. Ji tik taps vis labiau totalitarine. Tiesiog nėra kito varianto. Kuo toliau tuo labiau realybė tols nuo žodžių ir nebus kam į tai parodyti pirštu. Prie viso to dar idealios techninės priemonės viską kontroliuoti. Tokių galimybių bent mums žinomos civilizacijos ribose tiesiog nebuvo.

Teroras

Citata iš: Marius  rugsėjo 06, 2013, 14:53:45
Kodėl visi bado pirštais amerika,o didžiosios kaimynės,kuri kiša opozicija ir kritikus į kaleimus,kuri nuodija ir žudo žurnalistus,kurios valdžios atstovai atvirai grąsina sunaikint valstybes,niekas čia neaptarinėja,nebuvo,nei vienos temos apie sukurta forume,bet va apie blogaja amerika skalija visi ir dar pasaldina.


Tai niekas gi nedraudzia tokios temos sukurti. Stai A.C.A.B. buvo sukures labai idomia tema apie Rusijos sprogdinimus kaip atsaka i 9/11 teorijas: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1717.0

Esme tame, kad jeigu Rusijos vyriausybei nepatinka gejai tai jie tiesiai sviesiai ta pasako, kaip pvz. Putinas ta padare. Pasake, kad uz propaganda sodins i kalejima, ir sodina. Yra laaaaabai daug neigiamu dalyku Rusijoje (korupcija, Europos bauginimai ekonomine prasme, zodzio laisves suvarzymai ir t.t.), bet i akis labiau jankiai krenta del to, kad ju skelbiamos idejos prasilenkia su ju realybe. Taip vadinama pasaulio gelbetoja is tiesu ne tik, kad to pasaulio negelbeja, bet dar ir specialiai provokuoja karinius konfliktus, kad veliau galetu pademonstruoti kokia ji teisinga ir geradare. Gal todel ir bado pirstais i ja daugiau.

Na cia zinoma ziurint is mano pozicijos, kitiems gali atrodyti kitaip :)

Chronos

Akivaizdžiai šis areštas nėra normalus ar teisingas. Be to nemačiau, kad jam pasakytu arešto priežastį ar perskaitytų jo teises (Kiekvienas matėme filmuose, kaip sulaikomajam pasako jo teises "tu turi teisę tylėti..."). Su elektrošoku išvis nesąmonė. Ant jo jau guli keli policininkai, o ji dar nutazerino (kad mažai nebutų?).
Įdomiausia yra žmonių psichologija šioje vietoje. Nei vienas nepadėjo nekaltajam, buvo pora šūksnių bet tuo ir baigėsi. Ar mes visi esame tokie? Kodėl? Kodėl galime tik stebėti, kaip sulaiko nekaltąjį? Nemanau, kad Lietuvoje būtų kitaip, todėl sakau "mes".

Benamis

Citata iš: Chronos  rugsėjo 06, 2013, 15:39:20
Įdomiausia yra žmonių psichologija šioje vietoje. Nei vienas nepadėjo nekaltajam, buvo pora šūksnių bet tuo ir baigėsi.


Cia is tos serijos: kol manes tai neliecia, tol problemos nematau.

Aukštyn