Rugsėjo 11 d. atakos suplanuotos

Pradėjo Benamis, rugsėjo 10, 2011, 19:25:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

„Al Qaeda" kaltina Iraną dėl rugsėjo 11-osios konspiracijos teorijų

„Al Qaeda" kaltina Irano prezidentą Mahmoudą Ahmadinejadą konspiracijos teorijų dėl rugsėjo 11-osios išpuolių 2001-aisiais skleidimu, praneša BBC.

Su „Al Qaeda" susijęs internetinis žurnalas „Inspire" M. Ahmadinejado kalbą, kurią jis praėjusią savaitę sakė Jungtinėse Tautose (JT), pavadino absurdiška.

„Ispire" straipsnyje „Iranas ir konspiracijos teorijos" rašoma, kad Iranas vadovaujasi šia teorija ir „ragina susivienyti viso pasaulio musulmonus, kurie nekenčia Amerikos". Straipsnio autorius iš Jemeno rašo, kad, nepaisant to, Iranas „bendradarbiauja su JAV, kai jam tai naudinga".

Praėjusią savaitę Irano prezidentas pareiškė, kad netiki, jog lėktuvai galėjo nugriauti Pasaulio prekybos centro dangoraižius. Dėl M. Ahmadinejado kalbos iš JT Generalinės Asamblėjos susitikimo išėjo daugiau nei 30-ies šalių diplomatai.

http://www.alfa.lt/straipsnis/12562688/Al.Qaeda.kaltina.Irana.del.rugsejo.11.osios.konspiracijos.teoriju=2011-09-29_11-06/

Benamis

Ka tuom nori pasakyti?

paragraf 78

Tik tiek, kad konspiracijos teorijos kartais turi ne vieną aiškinimą.

unco

Sukritikuotas muzikinis video, kuris susilaukė nemažos šlovės internetinėse platybėse  :-*

ir tiems kam neaišku kas tuo norėta pasakyti



Mazas

Kas dėl žurnalistės ir laiko. Rusų laikais buvo toks ledo ritulio (sporto) komentatorius Ozerovas (AtA). Tai pamenu, kai jis komentavo vienas rungtynes (V- reikš veiksmas aikštelėje, O- Ozerovo žodžiai greitakalbe):
O: Smūgis į vartus
V: žaidėjas dar tik pasiekia ritulį
O: Įvartiiiiiiiiiiiiiiis!!!
V: žaidėjas mojasi lazda, kad galėtų smogti į ritulį
O: ne..., dar ne įvartis..... Įvartiiiiiiisssssssss
V: žaidėjas smūgiuoja į ritulį
O: ne, ne įvartis.... ne, įvartis.... ne, dar ne įvartis.....
V: ritulys skrieja vartų link
O: taaaaaip, įvartis!!!!!!!!... ne, įvartis.... įvartis..... ne, įvartis.... įvartis..... ne, įvartis.... įvartis.....
V: ritulys patenka į vartus
O: taaaaaip, visgi įvartis!!!!!!!!... įvartis!!!!!!!!... įvartis!!!!!!!!... įvartis!!!!!!!!...

Gal ir čia tokia žurnalistė :D Nors, kas gali paneigti sąmokslo teoriją? Kaip sakoma: o kas yra tiesa?? :D

Chirurgas

Su Rugsėjo 11 tai yra daug neaiskumų. Kuo daugiau duomiuosi šia diena, tuo man darosi nepriimtinesnė oficiali versija.  Keletas punktų, kurie pasirodė keistoki :)

    1. Pastatai griūna laisvo kritimo greičiu(dangoraižiai), tas gaisro atveju neįmanoma, kai pastatas plieninės konstrukcijos, yra liudininkų, kurie teigia, kad girdėjo sprogimų serijas, kaip iš automato. Tokie sprogimai būna kai griauną pastatą, pasitelkiant sprogmenis.

     2. Pentagonas. Neįmanoma skristi tokiu lėktuvu jūros lygyje 500 mylų per h greičiu ir ypač nepatyrusiam pilotui ir po to rėžtis į pastato sieną.

     3. Kas liečia pačias aukas, tai jų nuotraukoje esančių žmonių veidų bruožai labai panašūs į žinomus asmenis, na bet čia gal sutapimas, bet asmenys patikrinę(per programėlę, kuri parodo ar fotke koreguota, kada sukurta ir t.t.) nuotraukas, kurios patalpintos į oficialų aukų puslapį, rado kelias, kurios sukurtos butent 2001-09-11

na yra čia įdomybių ir dar daugiau.

Teroras

Citata iš: TinSoldier  liepos 24, 2012, 20:54:56
Aš požiūrį keičiu pagal patikimesnes išvadas. O ne atvirkščiai.


Pagal ka sprendi kurios isvados yra patikimos o kurios ne? Pagal savo subjektyvia nuomone?

TinSoldier

#24
liepos 24, 2012, 21:14:21 Redagavimas: liepos 24, 2012, 21:16:19 by TinSoldier
Pagal pateikiamus argumentus, jų patikrinamumą, patikimumą, tikrumą, kokybę, kiekį, šaltinį.

Teroras

Tai sita suprantu, taciau cia yra visvien tavo subjektyvi nuomone. Man pono X'o argumentas gali atrodyti nepatikimas, o tau pvz. patikimas.

Paradoksas.

TinSoldier

Na, kažkiek subjektyvios nuomonės visuomet lieka. Aišku.

Bet, pvz, kai kažkokią teoriją apie artėjantį asteroidą ir artėjančią pasaulio pabaigą paskelbė pusiau neraštinga valytoja, kuri tą pabaigą susapnavo... Tai aš labiau linkęs pasitikėti astronomais, autoretingais specialistais, kurie visą gyvenimą leidžia tirdami tokius reiškinius. Jei, manai, kad lygiai tiek pat verta pasitikėti ir ta valytoja, ir ekspertais - čia jau tavo problema.. :)

Taip pat ir su 9/11 - labiau pasitikėsiu profesionalų nuomone(visuomet pirmenybė nešališkiems), nei pseudomokslininkų, fanstastų ar šiaip konspiratorių, neturinčių jokio išslavinimo ar suvokimo apie ką kalba.

P.S. Neteigiu, kad visi konsporatoriai - idiotai. Ten tiesiog daviau radikalesnį pavyzdį, kad geriau suprast būtų, ką noriu pasakyti


Teroras

Citata iš: TinSoldier  liepos 24, 2012, 21:21:58
Taip pat ir su 9/11 - labiau pasitikėsiu profesionalų nuomone(visuomet pirmenybė nešališkiems), nei pseudomokslininkų, fanstastų ar šiaip konspiratorių, neturinčių jokio išslavinimo ar suvokimo apie ką kalba.


Yra daugybe asmenu kurie turi tam tikra autoriteta tarp ivairiausio plauko specialistu, taciau teigia, kad 9/11 ivykiai turi labai daug sunkiai paaiskinamu ivykiu/sutapimu... Tiesiog ju statusas jiems neleidzia tiesiogiai sakyti, kad tai JAV darbas. Bet galima suprasti, ka jie turi omenyje (nors ir netiesiogiai) kai pateikia savo isvadas.

Saltinis gali buti, kad ir paauglio blogas, jeigu informacija tame bloge remiasi autoritetingu asmenu isvadomis. As tikiuosi, kad tu nesitiki viena diena isvysti baltuju rumu svetaineje panasia paskelbta informacija:

"Taip, jus teisus. Tai JAV vyriausybes darbas."

Nes tiesiog to nebus. Todel ir saltiniai yra atitinkami.

Sharikovas

Mano poziuriu akivaizdu ,kad USA saugumas isnaksto zinojo apie atakas kurias neabejotinai sukele teroristai, bet ar prie to prisidejo cia turbut butu diskusijos klausimas, as asmeniskai sakyciau ,kad taip nes:

Tuo pat metu kai vyko ataka nei vienas naikintuvas nenumuse tu lektuvu, nes tuo paciu metu vyko antiteroristiniai apmokymai butent pries tokias atakas. Na neitiketinas sutapimas, nes jeigu ju nebutu buve ta diena, nebutu buve ir tokios katastrofos.

Bokstai dvyniai buvo nuostolingi ir kelios diens pries nelaime buvo apdrausti milziniskom sumom.

USA sesej(marijonetej) Anglijoj identiskas scenarijus Londono metro, dafiga zmoniu zuvusiu vien tik del to ,kad butent tuo metu vyko antiteroristiniai mokymai butent tokiu paciu scenarijum, pasekoj priimti tie patys, kazkam siekianciam valdzios ar ja islaikyti, reikalingi istatymai.

Pastatas kuri sugriuvo per kelias sekundes seipsau buvo paaiskintas, bet tuo paciu nevisiems toks paaiskinimas tiko, iki siol yra ekspertu kuiem tokia versija netinka ir specialus sugriovimas is vidaus atrodo itikinamesni ka patvirtintu ir salia rastas tos sprogstamos medziagos komponentas.

Na ir keistai atrodo kai lektuvas ikala i pentagona ir nutrupa tik tinkas nuo sienu ir kai boingas kala i zeme vaizdelis tera kaip 20 kiauliu israusta lysve.

Man atrodo yra vietos konspiracijos teorijom, ar visdelto kaip Tinsoldieris raso viskas apsoliuciai irodyta ir aisku :D ?

omcikas

na ir kaip tas JAV saugumo susitarimas su teroristais turetu atrodyt.. jus ivairuokit lektuva i boksta , o mes pribaigsim viska detonuodami sprogmenis.. ok visi patenkinti teroristai zuvo , o saugumas dvynius nuverte.. nu nesamone.. Ar saugumas zinojo, jog teroristai ketina ispuoli ir bokstuose paslepe sprogmenis, o patys sedejo prie detonatoriaus pultelio ir lauke kadagi gi tai ivyks ir jie gales paspaust mygtuka, kad galetu detonuot sprogmenis.. man tai asmeniskai skamba kai nesamone.. o lektuvo negalejo numusti, nes paprasciausiai negalejo atsegti, kuris radare matomas signalas yra teroristu lektuvo, o kuris paprasto keleivinio lektuvo, juk tuo metu ore buvo simtai jei ne tukstanciai lektuvu.. Labiau buciau linkes sutikt su nuomone,kad Jav saugumui buvo zinoma, jog yra didele gresme del teroristinio ispuolio ir kad jie nieko nesieme daryti, bet kad patys detonavo sprogmenis.. man skamba mazu maziausiai apsurdiskai.

Aukštyn