Uzkeikimai, prakeikimai ir ju pozymiai (ritualas)

Pradėjo Teroras, gegužės 08, 2013, 20:52:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Sveiki. Kokie gali buti dazniausi pozymiai jeigu zmogus yra uzkeiktas/prakeiktas? Ta prasme kaip jis jauciasi, kas gali su juo buti ne taip?

Dar vienas dalykas: pamenu, kad yra toks ritualas. Jis atliekamas berods su 7 kiausiniais. Kiekviena nakti viena kiausini reikia sudauzyti i permatoma stikline su vandeniu ir pastatyti visai nakciai kuo arciau savo galvos (ta prasme ten kur miegame). Jeigu is ryto stiklineje bus kazkokiu pakitimu (pajuodavimas, neaiskus siulai, kvapas nemalonus ir pns.) tiketina, kad zmogus yra nuziuretas/prakeiktas ar pns. Tada ta kiausiniu su vandeniu reikia ispilti, geriausia i klozeta ir nuleisti vandeni. Taip kartoti kol kiausinis nekeis savo formos.

Bet dilema, kad as nepamenu viso ritualo ir kaip jis tiksliai turi atrodyti :-\ Zinau, kad ten ne siaip pastatyti prie galvos reikia, o dar ir apsukti keleta kartu virs galvos, taciau nezinau nei kiek kartu nei i kokia puse. Taip pat galiu klysti del kiausiniu kiekio. Gal kas nors pamena kaip toks ritualas turi atrodyti?

paragraf 78

Yra ir ritualas, bet šiaip vyriausioji Lietuvos ragana sakė kad tereikia paprasčiausiai pastatyti kiaušinį ir tipo jo gyvybinė galia, nuima visokius prakeiksmus ir susiurbia į save.
Ji kalbėjo apie vieną kiaušinį.
Na bet nelabai aš tikiu ta kaimiška magija.

Teroras

Reiskiasi ne apie ta pati rituala kalbam :) Ta kuri as aprasiau tikrai reikia daryti su daugiau nei 1 kiausiniu + vien tik pastatyti salia galvos neuztenka ;/

paragraf 78

Tai tik to paties dalyko atmaina. Ritualai keičiasi jei nėra kokios nors tvirtos tradicijos dalis. Kaimiškos magijos ritualų atmainų galima rasti penkiuose gretimuose kaimuose septynias jo atmainas. Vienos bus paprastesnės kitos įmantresnės, čia svarbu tik pagrindinis elementas.
Aš esu susidūręs ir kad penkis kiaušinius naudoti ir kad tris, ir  kad ne padieniui juos statyti, o vienu metu, tris statyti nes tai trejybės simbolis. Kaip sakiau čia to paties "ritualo" atmaina. Kaimiška magija tuo gera, kad gali ritualą pats sugalvoti, nereikia kažko specialiai mokytis.

paragraf 78

Šiaip meilės kerus galima atpažinti jei žmogui prasideda obsesija dėl kito žmogaus. Tai labai ryšku, jei žmogus turi sukūręs laimingą šeimą, o staiga pradeda vien apie kažkokią kitą moterį ar vyrą galvoti. Siekti susitikimo, palikti savo antrąją pusę.
Obsesija, terminas naudojamas ir psichologų ir egzorcistų. Tai kokios nors minties iškėlimas virš visko ir nepaisant nieko dedamos pastangos tas mintis įgyvendinti.

Kitų kerų, tarkime pavergimo, lengva nustatyti iš pasikeitusio žmogaus charakterio ir pomėgių. Paprastai charakteris pasikeičia kardinaliai. Pasikeičia ir žmogaus žvilgsnis, jis pasidaro nekoncentruotas. Žmogus atrodo mąslus.

Žinoma, pirmuoju atveju lengva supainioti su įsimylėjimu, o antruoju su kokia depresijos pradžia, bet požymiai maždaug tokie

Master

#5
gegužės 22, 2013, 16:30:26 Redagavimas: gegužės 22, 2013, 16:34:36 by Master
O kaip su miegu? apetitu? Ar tarkime pradžioje užkeikimo nebūna keistų sapnų?
emocine būsena? (turiu omenyje ar nepasireiškia protarpiais nepykanta ar pasišlykštėjimas tuo žmogumi)
Aš dabar taip neprofesionaliai klausiu, bet tiesiog "mėgėjiškai" įdomu :3

paragraf 78

Užkeikimo atveju galimos sumišusios reakcijos tuo pačiu metu gali šlykštėtis tuo žmogumi ir jausti nenumaldomą trauką prie jo.

Greta oto

Norejau paklausti - ar imanoma " nuimti" galima gimines moteru prakeikima ir jeigu imanoma , kaip ? Istorija trumpa - labai daug metu atgal vyriskis isimylejo mano prosenele .Kadangi ji jau buvo istekejusi ir mylejo savo vyra , suprantama , ta meile liko be atsako . Vyriskis is to sirdies skausmo pasikore . Galimai pries savizudybe prakeikdamas proseneles gimines moteris . Sakau galimai , nes kalbos apie tai iki sios dienos sklando gimineje , taciau pati prosenele apie tai niekada nenorejo kalbeti kol buvo gyva . Tai dabar iki siol visos gimines moteru nesekmes gyvenime  "nurasomos" tam , gal but , net neegzistuojanciam prakeiksmui. Ritualas su tuo kiausiniu visai sudomino - kur apie ji galima buti pasiskaityti placiau ? O gal yra dar kokiu mano atvejui tinkanciu paslapciu :)

.L.U.T.H.O.R.

Jeigu kas nors ir yra, tai sugalvota, kaimo davatkų. O jei jau įtiki tuo tai po to ir bandai pritempinėti tai.

paragraf 78

Tokie prakeiksmai persekiojantys giminės medį nėra retenybė. Geriausias būdas kreiptis į egzorcistą. Nesiūlau kreiptis pas kokį ekstrasensą, nes jie dažniau pagadina reikalą arba tiesiog permeta prakeiksmą kažkam kitam.

puodukas

#10
gegužės 25, 2013, 20:14:44 Redagavimas: gegužės 25, 2013, 20:44:34 by puodukas
Citata iš: Greta oto  gegužės 23, 2013, 22:03:34
Tai dabar iki siol visos gimines moteru nesekmes gyvenime  "nurasomos" tam , gal but , net neegzistuojanciam prakeiksmui.

Pačios atsakymas atrodo įtikimiausias. Kiek teoriškai domėjausi prakeikimais, tai kad jisai būtų veiksmingas būtina sąlyga, kad būtų už ką. O kiek tu parašei, tai jisai bandė išardyti šeimą o ne tavo prosenelė.
Aišku realiai gyvenime nebūna vien juoda arba balta, bet šiuo atveju labiau panašu į "kaltų ieškojimą", kad nusimesti atsakomybę nuo savęs.

Crow

Greičiaudias ir patikimiausias būdas atsikratyti užkeikimo arba nužiūrėjimo yra,prisiliskite vonia šilto vandens. 3 citrinos, 3 apelsinai, 3 mandarinai ir t.t  is tikro nesvarbu kiek svarbu citrusiniai vaisiai.  Perpjauti per puse,išspauskite sultinys į vandeni ir sumeskit kas liko. Pasinerkite I vandeni 10- 15 min. Išlipę is vonios nesišluostikite rakšluoščiu bet leiskite natūraliai nudžiuginti.

Pigus ir labai veiksmingas variantas.

22 metus naudojuosi ir vis padeda

Mekabciel

#12
kovo 15, 2017, 05:36:34 Redagavimas: kovo 15, 2017, 14:18:52 by Mekabciel
Išeina jog 3-3-3 tai toks magiškas kisielius gaunas. Dar truputi rabarbų, kisieliaus miltelių ir su šiaudeliais iš vonios šeimai galima gerti... :D


Princess

#13
kovo 20, 2017, 21:49:24 Redagavimas: kovo 20, 2017, 21:55:07 by Benamis
Sveiki, noriu ir as savaja istorija pasidalinti. Noriu suzinoti ar tai koks uzkeikimas ar kas, nes atrodo viskas butu lyg tycia. Jau kuri laika noriu sporto programos, ja reikia internetu parsisiusti, o as, kadangi gyvenu uzsienyje ir kolkas neturiu banko saskaitos, niekaip pati negaliu nusipirkti, tad jau apklausiau 3 zmones ir dar is vieno laukiu atsakymo, kadangi siandien zadejo uzvaziuot ir nupirkt, bet taip ir neatvaziuoja visa diena, nei paskamgina, o zmogus tikrai patikimas ir kaip sakant neprisika kitiems...

Kiti, kuriu klausiau, tai vienam atsius pinigu tik dar po 2 savaiciu (nepasiryzau laukti, kadangi as beprotiskai noriu tos programos, gal kiek ir kvailai atrodo, bet jo), kitam is vis saskaita nuejusi i minusa ir niekuo negalejo padet, kita ir visa saskaitos neturi. Nu zodziu.

Tai tiesiog kvaila programa, kurios be galo noriu, bet viskas taip tempias ir taip nervus istampe (man ta programa kaip koks issigelbejimas is liuno, kuris iki siol yra, nu zodziu nepasitikejimas savimi, nes atrodau sau negrazi ir stora, bet tiek to, tai man ta sporto programa kaip issigelbejimas) Ir kodel kaip tycia niekas negali, nu jau taip kvailai atrodo, kaip tycia. Ar tai uzkeikimas ar kas?

Mekabciel

#14
kovo 21, 2017, 01:22:49 Redagavimas: kovo 21, 2017, 08:22:49 by Mekabciel
Apie apsėdimą pagalvot tai čia savaime aišku, čia pagal nutylėjimą, bet apie Dievą... kokį Dievą? Šiame pasaulyje dėl sportinės programos gali būti kalti biesai, demonai, nužiūrėjimai, poltergeistai, šėtonas, blogybės nu žodžiu tamsiosios jėgos, o Dievas tai kas jis toks? Dievas tai jis toks... nu toks... Dievas viso labo yra toks galingas ir didis, kad sukūrė nesukontroliuojamą Kūrinį, pamanyk tik...  ir dar sukūrė magiją, kad naudotusi ja, nes sukūrė žmones tokius, kurie netikės juo... Dievas sukūrė realybę su biesais ir magus sukontroliuoti biesus ir dar aišku sporto programas, kad galėtų sportuoti ir sukurtus kompleksus gydyt, tipo smėlio dėžę kad galėtų jie ten tarpusavyje žaisti ir pats sau patyliukais nusiplovė... Ir dar ant viršaus būrėjų pavarė, kad jie ten gydytųsi sukurtas psichologines problemas, kurias beabejo pats žmogus susikure... Dievas sukūrė protinę  atrofija. :))))

Aukštyn