Tiesos vibracijos

Pradėjo 2Pacas, birželio 03, 2013, 09:41:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

2Pacas

Aš žinau, kad yra prasmės gyventi šitame naujame pasaulyje.

- Ar jūs manote, kad 2012 metai bus lemtingi, kaip, kad mano daugelis žmonių? Ar jūs manote, kad turėtų įvyksti kažkas ypatingo?

- Aš nesutinku su tuo, kaip visa tai yra pateikiama. Esu nagrinėjęs panašias tematikas beveik iš karto po mano prabudimo, 1990 metais. Aš tada kreipiausi į ekstrsensą, todėl, kad nuolat jaučiau, jog šalia manęs kažkas vyksta ir norėjau viską suprasti. Aš nieko tai esktrasensei neaiškinau, bet ji vis tai suprato iš karto. Jinai tada pasakė, jog aš atskleisiu daugelį paslapčių ir pakelsiu užsklandą nuo tokių temų. Jau nuo tų laikų žinojau, jog keisis vibracijos. Dabar visa tai aiškinu, kaip informacinių bangų pasikeitimus ir tai sukels daug naujų reiškinių. Tačiau du iš jų galima išskirti. Visų pirma - tai masinis žmonių pabudimas ir naujas savęs bei realybės suvokimas. Atsibus labiausiai apriboti protai, net ir tie, kurie visiškai yra užsidarę savo kriauklėse, dėžutėse. Ir tai šiandien vyksta.

Šį efektą dar 1991 metais pavadinau „tiesos vibracijomis".

Jūs galite dabar stebėti, kaip daug žmonių pasaulyje pabunda ir mato jau visai kitą realybės versiją. Dar prieš 20 metų, kai visa tai tik pradėjo plaukti į paviršių, daugelio žmonių reakcija buvo tokia: „Ką?". Dabar atkreipkite dėmesį į tai kas vyksta 2012 metais? Neįtikėtina, bet iš tikrųjų viskas vyksta kitaip, kaip ir buvo pasakyta.

Ir šitos tiesos vibracijos, kaip aš jas pavadinau, darysis vis labiau galingesnėmis ir įtakingesnėmis. Man 2012 metai svarbūs tuo, jog jie jau nėra 2011, bet dar ir ne 2013. Ir aš manau, kad tai, ką mes matome 2012 metais, matysime ir 2013 -aisiais. Svarbu konstatuoti ir titą dalyką: mes dabar pasiekėme ribą, kai šitas permainų pojūtis tampa dar labiau akivaizdesnis.

2012 metais mes pasiekėme tašką, kai visos tos permainos tapo realiai jaučiamos. Ir kuo arčiau Naujųjų Metų, tuo labiau tie pasikeitimai bus dar labiau akivaizdesni. Nes tai yra besivystanti tendencija.

Ir jeigu vertinsime 2012 metus pozityviai, kaip esminių permainų slenkstį, jeigu žmonės sutelks savo dėmesį į prabudimą, tai ženkliai paveiks jų pačių sąmonę. Prisiminkime, jie mūsų sąmonę yra perstūmę žemiau juosmens. Taip, kad 2012 metai svarbūs ir šia prasme. Ir todėl, aš manau, 2013 metais sąmonės permainų efektas bus dar labiau juntamas, o 2014 - labiau už 2013. Ir galų gale mes sulauksime momento, kai šitas informacinis pasikeitimas vibracijose, pasieks kulminacinį tašką. Ir tada kortų namelis grius.

Reiktų paminėti dar vieną tendenciją, kurią aš sužinojau iš pačių įvairiausių šaltinių. Kai jau atrodo, kad kontroliuojanti sistema laiko po savo padu visas gyvenimo sritis, ji grius taip greitai, kad daugelis žmonių bus šokiruoti. Mes kiekvieną dieną matome, kaip JAV prezidentas daro sprendimus, kas turi būti nužudytas, o kas - puolamas. Visa tai vyksta. Bet tuo pačiu metu vyksta ir prabudimas.

Nors reiškiniai nevadinami savo tikraisiais vardais, tačiau tam tikri momentai televizijos kanaluose ir spaudos puslapiuose jau atskleidžiami. Todėl žmonės jau gali susidaryti nuomonę, jog kažkas iš tikrųjų vyksta ne taip. Tačiau vis dėl to dalis tos informacijos nėra skelbiama dėl tų pačių priežasčių. Bet vis viena tai yra tas pats prabudimas.

Žmonės dažniausiai pabunda tyliai, o kuo toliau, tuo labiau tokių žmonių ratas plečiasi. Ir ateis laikas, kai šita didėjanti banga pateiks daug didelių permainų ir galų gale šita visa beprasmybė, kuri tvyro dabar, galutinai išnyks. Todėl, kad ta jėga, kuri tarnauja mūsų pavergimui yra tik jėga, kurią mes atiduodame jiems kiekvieną dieną. Netrukus išgirsime traškesį ir kortų namelis subyrės.

Štai, kas yra revoliucija. Revoliucija, tai nereiškia, kad žmonės turi į rankas imti ginklus arba apipilti įžeidimais savo oponentą. Tikra revoliucija - tai prisiminti, kas mes iš tiktųjų esame. Tai reiškia, kad mes turime rasti savyje jėgų kontroliuoti individualią ir kolektyvinę realybę. O šitą jėgą mums gali suteikti atmintis.

Taigi, šita revoliucija tai siekis prisiminti kas mes iš tikrųjų esame. Prisiminkime, kas mes tokie, nes tai yra raktas visam kam. Jeigu mes neprisiminsime, kas esame iš tikrųjų, o mes juk esame neaprėpiama sąmonė, niekas nepasikeis. Tai yra visko esmė. Kiekvienas gali būti viso to dalimi. Tai paprasčiausiai yra asmeninis pasirinkimas.

Informacija is kvantinemagija.lt (Davido Aiko interviu)

puodukas

#1
birželio 03, 2013, 11:16:31 Redagavimas: birželio 03, 2013, 12:48:14 by puodukas
CitataNors reiškiniai nevadinami savo tikraisiais vardais, tačiau tam tikri momentai televizijos kanaluose ir spaudos puslapiuose jau atskleidžiami

Atvirkščiai, tikroji sąmokslo teorija ir vyksta atvirai, panosėje ir labai nuobodžiai, kad net neįdomu gilintis į tokias smulkmenas, kaip vietoj mamos ir tėvo rašyti- tėvas1 ar tėvas2...ir t.t.

Aukštyn