Keistos šviesos

Pradėjo Alaska, liepos 04, 2014, 17:38:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Alaska

Šie keisti įvykiai, kuriuos tuoj aprašysiu, įvyko prieš maždaug porą mėnesių. Nesakau, jog tai, kas buvo, būtinai turi būti paaiškinama mistiškai, tačiau bent jau kažkokio paaiškinimo norėčiau.

Kažką veikiau prie stalo, berods piešiau, atsistojau, beveik priėjau kambario duris ir nutiko keistas dalykas: kambaryje iš niekur atsirado daug šviesių, storų brūkšnių. Tiesiog nemoku paaiškinti. Tai tikrai nebuvo saulės šviesa, jie buvo išsidėstę skirtingose vietose, aukščiuose, nebuvo super tiesūs, tačiau buvo labai ryškūs ir kabėjo ore. Jų ilgis buvo lyg pusė rankos (jei ranka trumpa). Tuo metu laikas atrodė sustojęs.
Pamačiusi tą vaizdą prisispaudžiau prie sienos, siaubingai išsigandau. Jie taip pabuvo gal trumpai, gal ilgai, tikrai nežinau. Vis dėlto, man tai atrodė amžinybė. Tada nuėjau į virtuvę, atsigėriau vandens - tikėjausi, kad protas prašviesės. Na žinot, galvojau gal pasirodė, gal saulė nuo prieš mano langus esančio namo kaimynų langų atsispindi. Priėjau prie lango, bet nustebau, nes saulė jau buvo nusisukusi ir niekur tiesiogiai nešvietė. Nepamenu ar vis dar buvau virtuvėj, o gal jau buvau grįžusi į kambarį, bet viskas vėl pasikartojo. Tik šį kartą truko trumpiau.
Po mėnesio tai dar kartą pasikartojo. Kaip manot, kas tai galėjo būti?

paragraf 78

Na pagal aprašymą, pirma kas ateina į galvą fosfenai. Jie atsiranda padidėjus akies spaudimui ir tada matomi panašiais vaizdiniais kaip kad aprašei. Jei tai kartojasi, gali būti padidėjęs akies spaudimas, tada reiktų kreiptis pas daktarus, nes gali blogai baigtis.

Alaska

Ačiū, nes jau galvojau, kad man stogas važiuoja.

Aukštyn