Prezidento rinkimai

Pradėjo Linas Esu, balandžio 16, 2018, 13:34:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu



Artėja Lietuvos Respublikos prezidento rinkimai . Kokie jūsų manymu tinkamiausi kandidatai ( hipotetiškai ) . Už ką ketinate balsuoti ir kodėl ?

mcgyver

Kokie kandidatai?
Jei eitu kauno meras uz ji balsuociau.

Linas Esu

Citata iš: mcgyver  balandžio 16, 2018, 16:53:19Kokie kandidatai?
Jei eitu kauno meras uz ji balsuociau.
Kandidatų sąrašas - oficialus .

mcgyver

Tai as ir klausiu koks kandidatu oficialus sarasas dar jo nemaciau. Gali numesti linka?

idenmeyou

Ką beišrinks situacijos kažkokios didesnės nepakeis.

Linas Esu

Citata iš: mcgyver  balandžio 17, 2018, 11:00:11Tai as ir klausiu koks kandidatu oficialus sarasas dar jo nemaciau. Gali numesti linka?
Mėtosi kažkur galimų pretendentų sąrašas pasigooglink. Suklydau prieš tai ( dar nėra oficialaus paskelbto).

mcgyver

Citata iš: Linas Esu  balandžio 20, 2018, 15:31:07Mėtosi kažkur galimų pretendentų sąrašas pasigooglink. Suklydau prieš tai ( dar nėra oficialaus paskelbto).
Tai as ir googlinau yra matijosaitis nauseda skvernelis, tai turbut rinksciausi nauseda, nelabai as ji zinau, bet ji rinkciau.

Lucas

Kaip šiuo metu studijuojantis Kaune, tai simpatizuoju Matijošaičiui, bet esu beveik tikras, kad jis į prezidentus neeis. Net kažkurioje laidoje šnekėjo apie tai, kad gal net į merus neeis antrai kadencijai.

Kadangi Lietuvos prezidentas didžiausia vaidmenį atlieka užsienio politikoje, susitikimuose su užsienio lyderiais etc. (na, dar vidaus politikoje, kaip autoritetingas asmuo, pareiškiantis savo nuomonę politikų rietenose), tai laikausi nuomonės, jog geriausiai šiam postui tinka diplomatas. Todėl, nors pats ir nelabai mėgstu konservatorių, šiandien balsuočiau už Ušacką.

Lucas

Citata iš: Lucas  balandžio 20, 2018, 23:27:13Kadangi Lietuvos prezidentas didžiausia vaidmenį atlieka užsienio politikoje, susitikimuose su užsienio lyderiais etc. (na, dar vidaus politikoje, kaip autoritetingas asmuo, pareiškiantis savo nuomonę politikų rietenose), tai laikausi nuomonės, jog geriausiai šiam postui tinka diplomatas. Todėl, nors pats ir nelabai mėgstu konservatorių, šiandien balsuočiau už Ušacką.
Gerai, kad su laiku ateina ir protas: už Ušacką nebalsuosiu.

arkliukas

O aš tai kaip tik nebalsuočiau už Matijošaitį. Tokio žmogaus vis dar Kaune reikia. Va kai pabaigs tvarkyti čia reikalus, tada galės eiti sau prezidentauti. :D

mcgyver

is tikro nzn uz ka balsuoti, lauksiu ka grybauskaite sakys kka ji palaikys.

arkliukas

Šimonytė VS Nausėda. Kuris(-i)?

a.t.sielis

Nei vienas nedaro didelio įspūdžio, nebalsuosiu.

Bet prognozuoju kad laimės Nausėda, kadangi daug moterų už jį balsuos. Ir apskritai, tie rinkėjai, kurie kartais balsuodavo už Uspaskį, Paksą, Skvernelį ir pan., irgi gali balsuoti už Nausėdą, nes  toks solidus, vidutinio amžiaus, gyvenime sėkmingas vyras.

O Šimonytės nereikia grūsti į valdžią, jai labiau pritinka būti nuomonių lydere, influencere, idėjų generuotoja.


elteide

jau...už Nausėda...
nereikia Šimoonytės, ji jau pasireiškė 2009 krizėje..

Aukštyn