MENULIO ISSILAPINIMO FALSIFIKACIJA

Pradėjo NSO666, rugpjūčio 26, 2016, 22:08:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

NSO666

Sveiki ,man tai labai idomi si atkuali tema jau keleta desimteciu ,NASA teigia jog nebuvo tais laikais tokiu galimybiu surezisuot nusileidima menulyje ,taciau jau metais anksciau KINO GENIJUS STANLEY KUBRICKAS isleido savo KINO SEDEVRA 2001 SPACE ODYSEY ,kaip 1968 metu filmo tai efektai nerealus ,o nusileidimas pirmasis buvo 1969 metais ,taigi metais veliau ,tad sukurt ta nusileidima menulyje buvo laiko VIENERI METAI taip ,kad dabar panagrinejus atidziau mano manymu 70% tikiu ,jog issilaipino menulyje ,bet ir 30% netikiu jog issilaipino... Ka manote jus?

a.t.sielis

Gal ir buvo jie ten, bet kažką nuslėpė. Reiškia, kažką falsifikavo.

Apskritai tai skamba neįtikėtinai - su tuometinėmis techninėmis galimybėmis nusėsti su aparačiuku ant Mėnulio, paskui sėkmingai vėl pakilti nuo Mėnulio, ir grįžti į kosminį laivą. Bet gal metai ne rodiklis, kai susiima, kažką ir padaro. Karo metais irgi visokių technologijų pridarė, kurių dabar nebedaro.

Paliko atseit ten savo šliūžes Mėnulio dulkėse, kurias dabar fotkina iš zondų, atseit įrodymai, kad ten vaikščiojo. Kitas įrodymas, lazeriu šaudo į Mėnulį ir matuoja atstumą, atseit, ten paliko veidrodžius, kurie atspindi lazerio spindulį.

NSO666



Dabar telefonai 500kart galingesni ,nei tada kompai kurie buvo naudojami patys galingiausi NASOS :D

Vis tik buvo!

Su filmuota medžiaga ir tiesiogine transliacija maždaug viskas aišku. Tačiau ar amerikiečių astronautai tikrai išsilaipino Mėnulyje? Kuri iš šių trijų hipotezių atrodo arčiausiai tiesos?

Galima teigti, kad realiausia yra trečioji hipotezė. Nilas Armstrongas ir Edvinas Oldrinas vis tik buvo Mėnulio paviršiuje. Yra tai pagrindžiantys įrodymai.

Astronautai paliko Mėnulyje lazerinį reflektorių, kuriuo vėliau pasinaudojo įvairių šalių mokslininkai. Atgabenti iš Mėnulio grunto pavyzdžiai niekuo nesiskiria nuo tų, kuriuos vėliau atgabeno rusų stotis „Luna-16".


Beje, su pirmuoju amerikiečių pargabentu Mėnulio gruntu įvyko įdomi istorija, apie kurią buvo pranešta dar 1979-ais metais. Grunto pavyzdžiai buvo laikomi specialioje saugykloje, kurios statyba atsiėjo 2,2 milijono dolerių. Nors buvo įrengta moderni apsaugos sistema, dalis iš Mėnulio pargabento grunto dingo be jokių pėdsakų, tačiau rasti kaltųjų nepavyko.

Dar vienas labai įdomus dalykas - „Apollo-11" labai įdėmiai buvo sekamas sovietų slaptųjų tarnybų, kurios buvo pasirengusios atskleisti bet kokią apgavystę. Rusų konstruktorius ir kosmonautas Konstantinas Feoktistovas savo knygoje rašo, kad visus amerikiečių pokalbius tarp Mėnulio ir skrydžio valdymo centro fiksavo sekimo stotys. Jas apgauti, bandant „prakišti" pokalbius orbitoje, tarsi jie vyktų iš Mėnulio, buvo neįmanoma.

40-ųjų „Apollo-11" ekspedicijos metinių proga NASA į Mėnulį pasiuntė automatinę stotį LRO, kuri nufilmavo visus „Apollo" Mėnulio modulių nusileidimo rajonus. Į Žemę buvo perduotos nuotraukos, kuriose matėsi palikta įranga ir veiklos pėdsakai. Nilo Armstrongo ir Edvino Oldrino buvimo Mėnulyje pėdsakus savo kosminiais aparatais ir nepriklausomai vieni nuo kitų aptiko Indijos, Kinijos ir Japonijos mokslininkai.

Rusijos astronomijos ir geodezijos bendrijos prezidentas Gavrilas Chromovas viename straipsnyje papasakojo, kad amerikiečių astronautai paprašė netoliese modulio nusileidimo vietos esančius kraterius pavadinti jų giminaičių vardais. Šie krateriai visai mažučiai, su 1969-ais metais egzistavusiais teleskopais jų nebuvo įmanoma pamatyti. Apie kraterius buvo galima sužinoti, tik būnant šalia jų.

Be kiauliaganės ir piemens

Kaip į amerikiečių pergalę kosmose reagavo Sovietų Sąjunga? Žurnalistas Jaroslavas Golovanovas rašė, kad tuo metu, kai visas pasaulis tiesioginiame eteryje stebėjo žmogaus išsilaipinimą Mėnulyje, Maskvoje per televiziją buvo rodomas filmas „Kiauliaganė ir piemuo". Tačiau tai
yra netiesa. Amerikiečių astronautai iš Mėnulio modulio išlipo 05:56 Maskvos laiku, o tais laikais televizijos programos buvo pradedamos rodyti tik 8 valandą. Gali būti, kad žurnalistas supainiojo tiesioginį reportažą su jo pakartojimu.

Astronautų sugrįžimas į lėktuvnešį „Hornet" buvo tiesiogiai transliuojamas ne tik visame pasaulyje, bet ir Sovietų Sąjungoje. Visuose laikraščiuose buvo paskelbta, kad SSRS Aukščiausios Tarybos prezidiumo pirmininkas Nikolajus Podgornas šia proga pasiuntė sveikinimo telegramą JAV prezidentui Ričardui Niksonui.


Tuo metu sovietų kosmonautika pergyveno sudėtingą periodą. Sovietų žvalgyba jau pranešė apie būsimą „Apollo-11" skrydį, šalies vadovybė davė užduotį Mėnulio grunto pavyzdžių pargabenti anksčiau, nei tai padarys amerikiečiai. Likus trims dienoms iki „Apollo-11" skrydžio, iš Baikonūro kosmodromo startavo automatinė tarpplanetinė stotis „Luna-15", kuri turėjo į Žemę pargabenti Mėnulio grunto pavyzdžių. Tačiau nusileidimo Mėnulyje metu stotis iškrypo iš orbitos ir sudužo. Mėnulio grunto pavyzdžius į SSRS 1970-ais metais atgabeno stotis „Luna-16" - po „Apollo-11" ir „Apollo-12" skrydžių. Atsižvelgiant į tai, kad tuo metu tarp šalių buvo gana įtempti santykiai ir turėjo būti jaučiamas apmaudas dėl amerikiečių pergalės kosmose, antrojo pagal rangą valstybės vadovo pasveikinimas bei nugalėtojų sutikimo rodymas tiesioginiame eteryje buvo daug reiškiantis diplomatinis žingsnis.

Ką pamatė amerikiečiai?

Liko atsakyti tik į paskutinį klausimą: kodėl „Apollo" programa ir sovietų tarpplanetinių stočių veikla buvo paskubomis sustabdyta 8-o dešimtmečio viduryje? Atrodo, kad reikėjo tik toliau vystyti šią sėkmę.

Dauguma tyrėjų mano, kad abi supervalstybės pabandė įsisavinti Mėnulį tam, kad ten sukurtų nuolat veikiančias bazes, ypač karines. Tačiau pasirodė, kad įgyvendinti šiems planams reikia labai daug lėšų, todėl tolimesnių kovinių uždavinių sprendimui abi šalys pasirinko arčiau Žemės esančią erdvę.

Tačiau yra ir kitokia nuomonė. Iš kai kurios „Apollo" skrydžių medžiagos galima daryti prielaidą, kad amerikiečiai Mėnulyje aptiko ateivių iš kitų planetų civilizacijos pėdsakus, todėl saugumo dėlei buvo nuspręsta skrydžius į mūsų planetos palydovą nutraukti.

Ar tai buvo tarpžvaigždiniai laivai, ar kitokie daiktai arba reiškiniai? To niekas niekada nepasakojo.

a.t.sielis

#3
rugpjūčio 27, 2016, 18:18:21 Redagavimas: rugpjūčio 27, 2016, 19:23:00 by a.t.sielis
Kai kurie astronautai kažką išsiplepėjo, apie keistus dalykus, ten vykusius.

Apskritai, nors ir yra tie visi įrodymai bet... su tuo žinių kiekiu, kurį turiu, o turiu nedaug žinių toje srityje, natūrali intuicija man vienareikšmiškai sako, kad žmones ten nuleisti įmanoma, bet pakelti atgal - sunkiai įmanoma. Man neatrodo, kad techniniai sugebėjimai tais laikais tą leido įgyvendinti. Todėl pasilieku atviras ir tam, kad gal ir buvo jie Mėnulyje, bet nebūtinai taip, kaip pateikia. Ir kad gali būti variantas, kad realiai žmonės ten nebuvo, ant pačio Mėnulio paviršiaus.



Iš kur šliūžės Mėnulio paviršiuje? Galėjo palikti aparatai.
O lazerio spinduliai? Nebūtinai jie atsispindi nuo veidrodžių. Gali atsispindėti ir nuo paviršiaus.


TinSoldier

Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 27, 2016, 18:18:21Apskritai, nors ir yra tie visi įrodymai bet... su tuo žinių kiekiu, kurį turiu, o turiu nedaug žinių toje srityje, natūrali intuicija man vienareikšmiškai sako, kad žmones ten nuleisti įmanoma, bet pakelti atgal - sunkiai įmanoma.
Labai gerbtinai ir gražiai atrodo, kai žmogus turi abejonių, o ne kai aklai ir užtikrintai varo apie orines konspiracijas.

Bet kodėl atrodo, jog sunkiai įmanoma iškelti tuos žmones atgal į Mėnulio orbitą? Jeigu buvo techninių galimybių modulį su astronautais nuleisti, kodėl nebuvo jų pakelti? Juk tam naudotos lygiai tos pačios technologijos. Variklio galia sušvelnino leidimasį, variklio galia iškėlė į orbitą. Tiesiog gravitacija Mėnulyje mažesnė, todėl pakilti iš jo daug lengviau nei Žemėje.

Aišku, tiesiog stulbinama, kad viskas pavyko taip "švariai" ir, iš esmės, be problemų. Bet nežinau, ar "neįmanoma" būtų tinkamas žodis.

NSO666

Ziurekit nuo 0:30 ir visa video i virsu ,aiskiai matosi praskrendancios lekstes +dar net astronautai snekasi sako ziurekit kas tai...Viduri video yra suletintai parodoma.

NSO666

Cia nuo 2:55ziurekit.



Manau ir taip viskas aisku jog mes ne vieni :) Tik gerai ,kad jie draugiski ,nes turbut jiem mus sunaikint bunu vieni juokai :D

Vitus

Citata iš: NSO666  rugpjūčio 28, 2016, 15:03:48Cia nuo 2:55ziurekit.
Iliuzija. Nėra ten jokio NSO.
Horizonte yra 3 kalniukai, skirtingai apšvieti Saulės. Dešinysis neapšviestas, todėl šiuose kadruose jo net nesimato. Vidurinysis, pats mažiausias, tuo metu buvo apšviestas labiausiai. Štai dvi tos pačios vietos nuotraukos, padarytos Apololo-15 misijos metu:





Citata iš: NSO666  rugpjūčio 28, 2016, 15:03:48Manau ir taip viskas aisku jog mes ne vieni :)
Priklauso nuo požiūrio. Jeigu kiekvieną Saulės zuikutį ar fotojuostos defektą laikyti NSO, tai tada taip :)
Kaip yra iš tikrųjų, nežino niekas. Vien Paukščių Take yra apie 250 trilijonų žvaigždžių, bet duomenų, įrodančių, kad dar kažkur krebžda gyvybė, kol kas nėra...

NSO666

#8
rugpjūčio 31, 2016, 19:55:03 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2016, 20:05:20 by NSO666
Jaigu tau nesimato praskrendanciu leksciu apollo 17 ,tai as nezinau kuom tu tada tiki ,gal bezdzionem? Tuo labiau patys astronautai sako ,ziurekit kas tai??? Tu bukas kaip teliukas ,ar kas tau yra? Kas jusu manymu ten taip praskrido? Kosmines siuksles? :DDDDDD apgailetina kaip yra tokiu zmoniu kurie neigia tikru tikriausius faktus kurie yra uzfiksuoti ,nors ir tu laiku skurdziom vaizdo kamerom :D ++++++ Edgar Mitchell kuris vaiksciojo menulio pavirsium, pries savo mirti senatvei teige jog mes esam ne vieni ,visa informacija yra slepiama paciu stipriausiu organizaciju pasaulyje, ir ,kad jis pamate menulyje kita civilizacija neigti ir netiketi to apollo astronauto teiginu ,jog esam ne vieni ir dar vis kyla klausymu? Reikia but atrofavusiom smegenim... Faktas ,kad jis nepasakojo to tik gryzes is menulio ,nes jam buvo grieztai uzdrausta ,bet kai esi senas ir esi netoli savo mirties, ta nuslept nuo pasaulio ir neispasakot nera prasmes!!!!

TinSoldier

#9
rugpjūčio 31, 2016, 23:28:06 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2016, 23:31:04 by TinSoldier
Žmogau, prieš įžeidinėdamas ir kitus teliukais vadindamas, bent pasidomėk tuo, apie ką kalbi.
Pavyzdžiui, susirask pilną transkripciją tų astronautų pokalbio iš Apollo 17.


Citata123:28:18 Cernan: Okay. (Reading CDR-35) "Verify (good seal)...SRC (in) plus-Z pad..." What are those things going over? What is that, Jack? Hey, something just hit here!

[Beyond Jack's head, a piece of debris is visible moving north and away from the LM.]

123:28:30 Cernan: What blew? Hey, what is that?
123:28:33 Schmitt: Oh, your antenna...It's that Styrofoam off the high-gain antenna package.

123:28:41 Cernan: On the LM?

123:28:42 Schmitt: No, the one you deployed. The Rover high-gain antenna.

[Another piece of foam packing has exploded because of sunlight heating of trapped gas bubbles.]
123:28:47 Cernan: My God, it blew up!
123:28:49 Schmitt: Yeah.

[Fendell pans to Gene at Jack's seat; he is holding the dustbrush.]
123:28:51 Cernan: I thought we'd been hit by a...Look at that stuff just keeps flying over the top of our heads! I thought we were the closest witnesses to a lunar meteor impact. (Pause) I wonder if that's the same glass I picked up?
[Gene is beginning to realize that the piece of "brown glass" he picked up at the SEP site at 123:03:25 was actually a piece of foam.]
123:29:09 Schmitt: Oh, I don't know, (garbled). Weren't you kidding?
123:29:10 Parker: John (Young) says it blew up on his mission too, guys.
Kas tau čia neaiškaus? Kai astronautai sako "žiūrėk. kas tai???" - tai iš karto padarai išvadą, kad tai buvo ateiviai. Bet, kai po to konkrečiai įvardina, kokia detalė ten nuskrido, tai jau nebepasitiki tais pačiais astronautais?

Antras dalykas, Edgaras Mitchellas, nors ir tikėjo nežemiškom civilizacijom (kaip ir paranormaliais reiškiniais ir kitais dalykais iš tos operos), konkrečiai teigė, jog pats niekada jų nematė. Todėl kokį velnią čia sakai, rašydamas:

Citatair ,kad jis pamate menulyje kita civilizacija
?

Trečias dalykas:

CitataJaigu tau nesimato praskrendanciu leksciu apollo 17 ,tai as nezinau kuom tu tada tiki ,gal bezdzionem?
O tu ką, beždžionėm netiki? Čia gal dar viena konspiracija yra? Kad beždžionės iš tiesų neegzistuoja?
Būk žmogus, prieš diagnozuodamas kitiems atrofavusias smegenis, bent minimaliai pastangų įdėk rinkdamas informaciją.


NSO666

Nezinau ka veikia toks saliskas zmogus situose forumuose ,nes cia tau ne vieta kaip matau.

TinSoldier

Citata iš: NSO666  rugsėjo 01, 2016, 13:37:51Nezinau ka veikia toks saliskas zmogus situose forumuose ,nes cia tau ne vieta kaip matau.
O žmogui, kuris meluoja, iškraipo ir prikuria faktus, nuslepia esmines detales - vieta šitame forume?

NSO666

Gerai tu man paaiskink tada normaliai kas ten apollo 17 praskrendancios iliuzijos? :D :D :D :D

TinSoldier

#13
rugsėjo 01, 2016, 14:22:15 Redagavimas: rugsėjo 01, 2016, 14:25:19 by TinSoldier
Citata iš: NSO666  rugsėjo 01, 2016, 14:11:53Gerai tu man paaiskink tada normaliai kas ten apollo 17 praskrendancios iliuzijos? :D :D :D :D
Na, patys astronautai, kurie ten buvo, kurie tai matė, sakė, jog tai buvo nuo roverio kryptinės antenos [pakuotės?] nuskriejęs polistirenas. Tai jie sako tavo duotame video įraše, tai galima matyti mano papostintoje transkripcijoje.

Aš nemanau, kad mes galime geriau žinoti, kas ten buvo, negu žmonės, kurie ten tuo metu dirbo ir viską matė ir tikrino. Ar tu manaisi geriau žinąs?

NSO666

O nemanai ,kad jiem buvo isakyta pasakyt tokia nesamone?Nes NASA VISADA IR VISADOS BETKOKIA TEORIJA ISTISAI NEIGDAVO :)

Aukštyn