Jauciu, kad mane seka

Pradėjo Arunas4, balandžio 05, 2014, 15:50:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Arunas4

Sveiki jau apie 2 mėnesius jaučiu, kad kažkas mane tikrai seka. Kai sėdžiu namie visada jaučiu, kad kažkas  prie manes ar kažkur arti net nežinau kodėl. Kada einu miegot visada man pasirodo kažkas panašaus į kažkokia butybe. Naktimis atsibundinėju ir visada kažka pamatau net kai užsimerkiu kažkas pasirodo. Gal galėtumėte pasakyti kodėl man taip yra? Nes dabar pagalvojus manau esu paranoikas.

Master

Gali būti stresas ir iš jo kilęs nesaugumo jausmas. (paranoja, neurozė). Žinoma, tai gali būti ir rimtesnių sveikatos problemų simptomas. Tačiau tikrai nenorėčiau to iš karto lipdyti. (ypač kai pati ne kažką žinau)
Ezoterine prasme galėtų būti, kad užsiblokavusi šakninė čakrą, o pagal maslow sutrikusi 2 piramindės (saugumo stadija).
Kaip bandai su šia problema kovoti? Kaip dažniausiai jautiesi? Galbūt kažkas iš išorės įtakojo šią būseną. (todėl reikėtų atsigręžti ir spręsti pastarąją problemą).

Arunas4

Niekas manes nei gązdino nei pasakojo kažko baisaus tiesiog ėmė ir atsitiko. Nelabai bandžiau kovoti nes net neišsivaizdavau kaip tiesiog jau atsibodo man buti neišsimiegojusiam tai parašiau gal kas žinotu ką daryti.

Benamis

Mane labiau domina kodel patalpinai tema i NSO/Ateiviu kategorija? Galvoji, kad uz viso to gali slypeti nezemiskos butybes (jeigu taip, kodel taip galvoji?) ar tiesiog per klaida? Nes tada perkelsiu tema :)

Marius

Tai pavadinčiau 21 amžiaus liga..eskaluojama visokie pseudo vyriausybių sekimai,tuo pagrindu statomi filmai ir other bulllll shit...jaunimėlis prisižiūri,prisisiurbia tokios info ir kraustosi iš proto,dar perskaito pora hario poterio ir saulėlydžio knygučių ,o tada tai susimaišo su brestančiais hormonais,paugliškais spuogais ir gaunasi,kas gaunasi..Tikrai nesakau,kad tai apie ką parašė arūnas ir yra tai,bet..ne viskas vaiduoklis,kas vaiduokliu žiba..

TinSoldier

Mano patarimas būtų: visa tai papasakoti šeimos gydytojui :)
Vis tiek, kad ir kokia problemos šaknis būtų - greičiausiai, kad priežastis nėra ezoterinė.

Per daug labai tikėtinų fizinių ir psichologinių priežasčių, kad pulti prie ezoterikos.
Šeimos gydytojas jau padėtų tau ir su nemiga kovoti, ir nukreiptų kur nors kitur, gilesnei pagalbai, jei reiktų.

Tik nereikia galvoti, kad kokie nors paranojos simptomai - kažkas nesveiko ar pan. Tiesiog gali būti kažkoks sveikatos sutrikimas dėl Master minėto streso, išgyvenimų, gyvenimo sąlygų, patirčių ir įvairiausių kitų dalykų.

Esmė, kad reikia pasirūpinti savo sveikata. Pirmiausiai, pasitvarkyti tokias problemas, kaip prastas miegas. Nes ir tai savaime gali dar gilinti problemą. Todėl marš pas šeimos gydytoją :)

Arunas4

Citata iš: Benamis  balandžio 05, 2014, 16:08:09
Mane labiau domina kodel patalpinai tema i NSO/Ateiviu kategorija? Galvoji, kad uz viso to gali slypeti nezemiskos butybes (jeigu taip, kodel taip galvoji?) ar tiesiog per klaida? Nes tada perkelsiu tema :)

Per klaida, perkelk jei nesunku, ačiū :)

Teroras

Kad galetum ramia sazine atmesti paranormalius reiskinius patarciau tau pastatyti vaizdo kamera miegamajame. Jeigu tu matysi kazkokius konturus ar butybes taciau kamera jokiu keistesniu reiskiniu neuzfiksuos (trukdzius, neaiskius konturus, tas pacias butybes ir t.t.) - zinosi, kad tai greiciausiai slypi tik tavo galvoje ir vaizduoteje. Aisku ne apie viena nakti kalbu, taciau apie ilgesni laikotarpi. Ir aisku ne kiekviena kameros uzfiksuota dulkele gali buti vaiduokliu ar pan.

Sekmes :)

Master

Gerai, dar kartą perskaitysiu tavo pirmąją žinutę, gal ką ne taip supratau. Ir tikrai...
Chm... Matai, ne apie tokį išorinį poveikį kalbu. Tai gali būti persidirbimas, konfliktai, nerealizuoti norai... Daug kas. Dabar aš kalbu apie pačią būseną, o ne apie tai kas ją sukėlė. Nors matau, kad tau norisi primesti kokios būtybės, tačiau šito tavo vietoje neskubėčiau daryti. Gal taip ir įdomiau, bet tikrai ne racionaliau ir pakankamai žalinga.
Sakai neišsimiegi? Gal tai ir yra problema. Paklausk savęs ar neišsimiegi būtent dėl to. Nes galbūt tai kyla iš neišsimiegojimo (smulkmenos gali išauginti rimtus daykus). Galbūt nustebsi kai pasakysiu, kad ir aš nuo nuolatinio neišsimiegojimo esu turėjusi dienos metu gana realias haliucinacijas, arba vidurį nakties regėdavau permatomus ryškios spalvos šviečiančius žmones (miego paralyžius) nuo streso,pervargimo paskui slankiojančius šešėlius. Tačiau tai nereiškia, kad visa tai bendrai turi prasmę.
Patinka man Teroro pasiūlymas. Siūlau būtent taip ir padaryti (: Svarbu, kad TAU bus ramiau

nereikalinga

Tai gali būti papraščiausiai pervargimas ( emocinis ,fizinis )

Arunas4

Gali buti pervargimas nes man yra 16 metų labai daug mokaus ir dar į spoto sale važiuoju. Krč neturiu nei minutėles laiko poilsiui tik nakti 12-2H miegot

Master

Tai viskas tuo ir paaiškinta. :D
Siūlau mažinti krūvius ir primigtinai reikalauju miegoti 8h.

nereikalinga

Tai kaip ir viskas aišku,pailsėk nuo sporto,bent savaitėlę. Išeik geriau tik prieš miegą pasivaikščioti,kai yra šilta. Priprask ilgiau miegoti. Tam reiks kiek laiko. Nes tokie pervargimai sekina organizmą. Kad nepakenkt labiau

viliusinas

Gal tiesiog reiketu pasventinto vandens i kambary ? ir viskas isisprendzia mano mociute pasakojo pas mus namuose buvo bildukas niekad miegoti neleisdavo tai pasikviete i namus kuniga, jis pasventino namus ir bildukas dingo .

Arunas4

Manau reikės nes jau 4 mėnesius kaip einu miegot po 12

Aukštyn