Ateiviai. Turite patirties?

Pradėjo Sirena, kovo 22, 2012, 21:24:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Sirena

Sveiki. Vieno mėnesio, o gal ir ilgiau, bėgyje, kiekvieną vakarą išėjus į kiemą matau vienoje vietoje mirguliuojantį tašką. Normalaus dydžio, gal kaip kokios 5 ryškios žvaigždės kartu sudėjus. Mirga įvairiausiomis spalvomis, ne itin ryškiai.
   Manydavau, jog tai paprasčiausias palydovas ir tiek. Tačiau jau kažkelintą kartą būna ta pati istorija (ji kartojasi tik kai į tą mirgantį daigtą žiūriu ilgiau nei ~5 min); bežiūrint į tą dalyką, jis pradeda pastebimai didėti, lyg artėtų. Staiga sustoja, apsuka kokius 6 ratus ir silpnai blykstelėjęs dingsta. Po pirmojo karto į tai dėmesio nekreipiau, maniau, jog to mirgančio dalyko nebeliko ir nebeteks kvaršinti galvos. Bet jau po 2 dienų jis vėl ten buvo... ir taip kartojasi lig šiol. Per daug nekreipiu dėmesio į šį reikalą, bet smalsu, ar yra Jums nutikę panašių įvykių? O gal ir kitokių, susijusių su nežemiškomis būtybėmis? Laukiu nuomonių / atsakymų:-[

Benamis

Koks ryskumas palyginus su siaurine zvaigzde? Didesnis ar mazesnis?

Sirena

Gal dvigubai didesnis.

Benamis

Jeigu dvigubai, tai manau gali pabandyti nufilmuoti (jeigu yra tokios tech. galimybes). Butu truputeli lengviau. Bet siaip manau, kad tai palydovas, jeigu kaip tu sakai kiekviena vakara toje pacioje vietoje matai ta objekta :)

Sirena

Nemanau, jis visuomet būtų toje pačioje vietoje, jo dydis tik man į jį žiūrint nedidėtų, ir kaip jau sakiau, tas mirgsintis daiktas danguje apsuka kelis ratus ir blykstelėjęs dingsta. O į tokius dalykus žiūriu labai rimtai. Ne kartą artimiesiems yra panašių dalykų nutikę. ::)

Benamis

Dar i mano klausima neatsakei, ar yra galimybe (sunku butu patiketi, kad tokios nera) ji nufilmuoti? Tada butu lengviau truputeli :)

Citata iš: Sirena  kovo 22, 2012, 21:36:29
Ne kartą artimiesiems yra panašių dalykų nutikę. [/i] ::)


Papasakok, jeigu ne paslaptis. Idomu ::)

Sirena

Na, gal ir pavyktų. (mano kamera ne itin gera)
------------------------------------------------
Mano tetai porą kartų buvo vėlų vakarą pareinant iš darbo (kaime), kad danguje, kažkur debesų aukštyje, kiek toliau nuo jos, sukosi nuo jos pilkšva, pailga masė.(gerai nėjo matyti, visgi, vėlus vakaras). Senelė vaikystėje naktį pro langą matė irgi, kaip aš, kažkokią žvaigždę, kuri tyliai sužybsėjusi sprogo. (gyveno vienkiemyje) Daugiau nepasakosiu, nes nenoriu pameluoti ko nors, kadangi daugelis įvykių iš senų laikų ar netikslūs. :) Yra ir daugiau reiškinių, nutikusių ir man, bet apie tai jau reiktų rašyti skiltyje Dvasios/Vaiduokliai. Tai tiek.

Benamis

Idomus nutikimai :)

Tada nekantriai lauksime vaizdo irasu, jeigu pavyks nufilmuoti ;)

paragraf 78

Pirma atėjusi mintis tai jog matei jupiterį (jis dabar labai ryškiai matosi, gerokai pranoksta savo spindesiu žvaigždes), o visokie sukimaisi, tai galėjo būti tiesiog optinė iliuzija. Čia šiaip laisvas pasvarstymas.

Sirena

insomnia, o kaip tada tas Jupiteris, tavo nuomone, galėjo taip blykstelėti ir išnykti? :-[

paragraf 78

Užėjo debesėlis ir išnyko. Viskas elementaru.
Žinau tą jausmą, kai norisi kad tai būtų kažkas nepaprasto, bet reikėtų vadovautis Okamo skustuvo principu. Tada viskas daug paprasčiau atrodo.

mastyrukas

#11
kovo 23, 2012, 23:52:14 Redagavimas: kovo 24, 2012, 00:10:42 by mastyrukas
Hmm, ar tai matei tik tu viena?
Galbut kiti to nemato, tai daug ka galima butu atmesti...(visgi amzius- 136..  :D joke)

Kokiam aukstyje mazdaug matei? pvz:

(horizontas 0, virsus 90 laipsniu..)
Ar 'mirguliavimas' nors kiek panasus i orlaiviu signalines sviesas?
Ar 'ratus' dare apie horizontalia ar vertikalia asi?
Ar ta kryptimi nera kokiu bokstu, aukstu statiniu, kalvos?
Taip pat butu labai laukiamas video..

O as asmeniskai is sios serijos esu mates tik kiniska zibinta- zinoma  ispuole is ranku telefonas su pypkem ir pirmas 15 sekundziu  tiesiog vepsojau issiziojes ir sustinges, kol isiziurejes pamaciau sokinejancia ugnele  :(

Sirena

Na maždaug ties +25laipsniu. Na, bandysiu nufilmuot, o jei ne , tai įkelsiu foto :)
O dėl dangaus žibinto tai.. nemanau kad tai galėtų būti, nes jau milijonus kartų esu mačiusi tuos dangaus žibintus :)

mastyrukas

#13
kovo 26, 2012, 21:00:34 Redagavimas: kovo 26, 2012, 21:03:16 by mastyrukas
Citata iš: Sirena  kovo 26, 2012, 17:56:13
Na maždaug ties +25laipsniu. Na, bandysiu nufilmuot, o jei ne , tai įkelsiu foto :)
O dėl dangaus žibinto tai.. nemanau kad tai galėtų būti, nes jau milijonus kartų esu mačiusi tuos dangaus žibintus :)



Na del zibintu, tai as tik papasakojau savo nutikima, jokiu budu nekisu i tavaji, tiesa sakant i tavo pasakojima mano manymu neisiterpia joks 'zemiskas' objektas.. Jei tai butu netoli horizonto, galima paaiskinti automobiliu sviesom  ant kalvos( jutubeje plaukioja simtai jei ne tukstanciai tai uzfiksavusiu  video, su 'UFO' tipo antrastem...) ar rc skraidanciais modeliais,  bet tiesiog nesirisa su tavo pasakojimu (bežiūrint į tą dalyką, jis pradeda pastebimai didėti, lyg artėtų. Staiga sustoja, apsuka kokius 6 ratus ir silpnai blykstelėjęs dingsta ..Vieno mėnesio, o gal ir ilgiau, bėgyje, kiekvieną vakarą)

Aukštyn