GT

Pradėjo Raganius, lapkričio 17, 2013, 17:13:12

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ryouku

Na situacija vienok "standartinė", kitaip šitame krašte, šioje erdvėje ir būti negalėjo.

Kai kurie pasisakymai ar vaidyba yra tiesiog nebrandumo požymis.


Raganius

Idomiai jūs čia... :P

Master

Paskutinis prisiregistravęs Forumo narys : Trecias agentas.... ne, nu... :D

varpainis

nu gi isbaninkit tuos idiotus pagaliau. Kiek gi galima..

Trance

Hahaha..  :D Jau ne tik graudu, bet ir juokinga daros.. Jeckau, kleckau...  ;D

Calibrae277

joa seku tema ir po pasktutiniu naujienu is juoko net sonus paskaudo :) tema visai nusivaziavo i lankas ir inkognito gerai ce pavare su prokuratura ir kiti ant inkognito :D bet juk ce tik forumas nesuprantu kodel viska ant rimto priimt reikia  :) drebkit ant manes purva :D jei pageres atsigaukit nepiksiu o tik pasijuoksiu kad kazkas dar apie mane sneka :D jei sneka vadinasi gyvas dar neuzmirstas :D o jei neturit kur pliektis tais zodziu karais tai sukurkit tam nauja tema:D pvz nuomone apie tam tikra nari... bet ce neiseitis ;)

Nagi zmones nebesipikit juk tuoj kaledos kad ir be sniego nesigadinkit sventiniu nuotaiku :) linksmu svenciu visiems  :) pralinksmekit zmones nustumkit pagieza i sona 8) megaukites sventemis  :)

lietuvis002

Užsukęs į forumą, tai net pasimečiau ar čia juk toji Anomalija.lt - kur renkasi skaisčiasieliai, protingi, turinti ką pasakyti žmonės (cituoju ankstesnias žinutes). O čia taip varot ant kitų, taip vaidindami kietesnius ar bandot savo "humorą" parodyt?  :-[

PusiauŽmogus

Galima pasijuokt, galima pajuokaut. Bet taip žiauriai varyt ant to Inkognito tai nereikėtų, yra gi kažkokios padorumo ribos. Ne gyvuliai juk mes...

Calibrae277

Ko ce stebites jiuk lietuviai esam pateisinam savo prigimti pasirize vieni kitiem gerkles perezt :) kaip anegdote

Senas velnias moko jauna, stovi trys katilai pirmam anglai  antram rusai treciam lietuviai
ir sako pirmo nepaleisk is akiu ten anglai islips vienas kiti atgal itrauks, nu i antra kartais pazek jei islips tai tik iki parduotuves nueit snapso ir sugris o trecia tai uzmirsk gali net nezet ten lietuviai islips vienas kiti vistiek atgal itrauks tai ne is oro tokia bajeriai atsiranda :)

Aukštyn