Knygos kurią skaitau citata

Pradėjo paragraf 78, rugsėjo 22, 2012, 20:46:48

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

"Todėl pagrįstai galima kalbėti apie įvairių krikščioniškųjų pašaukimų dvasingumą: pasauliečių, vienuolių, kunigų, tretininkų, pedagogų, verslininkų, mokslininkų, menininkų etc."
(R. Dulskis "Ekumeninė krikščionybė")
Šiaip įdomi knyga, bet savo noru nebūčiau skaitęs. Egzui reikia :(

2Pacas

Citata iš: paragraf 78  gruodžio 06, 2012, 20:53:20
"Todėl pagrįstai galima kalbėti apie įvairių krikščioniškųjų pašaukimų dvasingumą: pasauliečių, vienuolių, kunigų, tretininkų, pedagogų, verslininkų, mokslininkų, menininkų etc."
(R. Dulskis "Ekumeninė krikščionybė")
Šiaip įdomi knyga, bet savo noru nebūčiau skaitęs. Egzui reikia :(
Tau 32 metai,kokius egzus dar tu laikai??

paragraf 78

Bandau gintis liceciato laipsnį, tai dar studentas esu.

paragraf 78

"Tikriausiai visa tai įžvelgė jame Charteris, patikėjęs jam tokią nepaprastą, susijusią su didžiule rizika, užduotį"
(D. Glukhovsky " Metro 2033")

nelogiska

''Po šio klausimo visi ūmieji nustėro, ir dvidešimt minučių ji sėdėjo tylėdama, lyg tuoj tuoj užkauksianti signalizacijos sirena, sedėjo laukdama, kad kas ims pasakoti ką nors apie save.''
(Kenas Katis ''Skrydis virš gegutės lizdo'')

.L.U.T.H.O.R.

"Kiekviena konflikto pusė įsitikinusi, kad tiesa priklauso tik jai" (Eckhart Tolle "Naujoji žemė")

Iron Tara

'Jis truputį pristabdydavo mašiną ties posūkiais, ir septyniasdešimt mylių rodė skaitiklis, kai autostrada smigo į mėlyno dangaus sklypelį.'
Škėmos Drobulė

Prieblanda

Ghm, galbūt taisykles reikėtų šiek tiek pakoreguoti, kad..na prasmingiau/naudingiau būtų?:)Ne kokį atsitiktinį sakinį rašyt, o pvz labiausiai įsiminusį, sudrebinusį pasaulėlį, nepamirštamą ir etc?
--
''Kiekvienas gimimas yra atitolimas nuo visatos, atsiribojimas, atsiskyrimas nuo Dievo, skausmingas tapsmas iš naujo. Grįžti atgal į visatą, atsisakyti skausmingo individualumo, tapti Dievu - tai reiškia taip išplėsti savo sielą, kad ji vėl pajėgtų aprėpti visatą'' H.Hesse-Stepių Vilkas

.L.U.T.H.O.R.

Atsitiktiniai tai dažnai būna įdomesni, bent man ;D

nelogiska

''Saugumo darbuotojas Anatolijus Tupojus beviltiškai tylėjo.''
(Tomas Arūnas Rudokas ''Žveris eina miegoti'')

la.benas

#40
sausio 06, 2013, 12:56:51 Redagavimas: sausio 06, 2013, 13:01:22 by la.benas
"Norėčiau kada nors pasekti jums bent kelias pasakas ar padainuoti vieną kitą dainą, kurių jie išgirdo Elrondo namuose."

Spėkit kas :P

OKULTISTE

Kadangi skaitau kelias knygas (kai kurias visada), tai tik dabar prisiruošiau surašyti citatas... Tikiuosi, kad, kaip aš nepatingėjau parašyti, taip jūs nepatingėsite perskaityti (juk tik citatos):
* (Che che: 52 psl. tuščias. "Dievo tautos liturginės valandos", 1988 m.)
* Kai mes nustatome, kas yra tiesu, tada žinome, kad viskas, kas nukrypsta nuo šio standarto, yra kreiva. (Derek Prtince "Palaiminimas ar prakeikimas. Tu gali pasirinkti!")
* O aš jums sakau: mylėkite savo priešus ir melskitės už savo persekiotojus, kad būtumėte savo dangiškojo Tėvo vaikai; jis juk leidžia savo saulei tekėti blogiems ir geriems, siunčia lietų ant teisiųjų ir neteisiųjų. (Dievas :) "Naujasis Testamentas")
* Vertinant visą dvasinę situaciją, padėtis atrodo iš pagrindų pakitusi: techne nebenutremta į žemuosius mokslo rūmus arba, teisingiau sakant, žemieji rūmai ir šiuo atveju yra tapę tikrai visa lemiančiu veiksniu, o "lordų rūmai", palyginti su jais atrodo kaip kilmingų pensininkų namai. (Joseph Ratzinger "Krikščionybės įvadas")
* Net ir mūsų laikais, jei to prireikia kariškiams, žemėlapiuose iškreipiama kelių, kalnų, miškų ir ežerų padėtis arba net pradanginami ištisi miestai. (Leidykla Alma litera, 2007. "Mokslas įmena mįsles arba žinoti nuostabu")
* Mes nesakėme, kad moteris yra čia tam, kad papildytų vyrą ir dėl tos priežasties netekėjusi moteris prasilenkia su savo likimu. (John ir Stasi Eldredge "Žavingoji. Atskleidžiant moters sielos paslaptį")
* (Citata pridėtame faile. Leidykla Alma litera, 2005. "Mokinio žinynas")

Beelzebub

"Per fizinius skausmus jis gelbėjo savo sielą."
(Sergejus Lazarevas "Karmos diagnostika I")

Master

Vienu metu skaitau nemažai knygų, bet paimsiu arčiausiai savęs esančia t.j (po laptopu, kad ventiliatorius neuždengtu xD).
,,Ir kam reikia angelu,kai pats žmogus- angelas?¨(Jei netiesa, kaip paaiškinti Leonardo etiuda? Ar Mocartas tikrai buvo Belzabubas pudruotu peruku? ). Salman Rushdie Šėtoniškos eilės.

interpretatorius

33 Karo strategijos    Robert Greene
"Jūs išlaisvinsite savo strateginius gebėjimus ir atsikratysite priklausomybės nuo kitų žmonių teorijų ir knygų."

Aukštyn