Nuojauta

Pradėjo f0gsum, gegužės 09, 2016, 00:37:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

f0gsum

gegužės 09, 2016, 00:37:28 Redagavimas: gegužės 09, 2016, 00:42:02 by f0gsum
Sveiki,

Taigi, pastarasias dvi savaites užplūsta keistos mintys ir jausmas, kad kažkas keičiasi, bet kam jau taip nebūna, tačiau be tam tikrų įvykių būčiau viską pamiršęs. Viskas prasidėjo nuo vaikystės, labai dažnai prieš pažiūrėdamas į laikrodį minutės tikslumu mintyse pataikau laiką, gal dėl rutinos ar tam tikrų kitų veiksnių, bet kitas dalykas, kad jau koks mėnesis pastebiu, jog vis pasižiūrau į laikrodį ir pastebiu, kad laikas visada rodo arba 13:37 arba 04:20 nakties (be bajerių). Bet čia tik dalis viso reikalo.
Atkreipdamas dėmesį į tam tikrus daiktus, įvykius matau detales, į kurias nelabai kas kreiptų dėmesį, kažkaip pažvelgiu į tai kas anksčiau visai nerūpėjo. Per tas dvi savaites įvyko įdomių sutapimų.

Pirmasis buvo, jog pridaviau name signalizaciją ir išvažiavau, sustojau su kolega ir juokais sakau žiūrėk tuoj skambins apsaugos tarnyba, ištraukiau telefoną ir pradėjo skambėti, bet čia techniškai paaiškinamas dalykas ir čia jokios mistikos neįžvelgiau. Ši vakarą važinėjomės su sportiniu kabrioletu, kur greitį išvysto gretai, mašina mažiau saugi, važiuodamas užmiestyje kur įprastai, su savo kitu automobiliu važiuoju leistinu 70km/h greičiu, pajaučiau keistą  norą prilėtinti iš leistino 70 į 30-40, kad persijungčiau į ilgąsias šviesas, taip keista, nes kam prilėtinti jeigu tam reikia tik vieno rankos judesio, tačiau šį kartą smegenys nesuveikė ir niekaip neatsiminiau kur yra ilgosios šviesos. Dar prieš sugrabaliojant junginklį per kokius 5 metrus ant kelio išbėgo didelė stirna, sėkmingai sustojau. Bet nebūtų mistikos, jeigu nebučiau, dienos metu, sustojęs toje pačioje vietoje, kadangi, šalia kelio yra dviračių takas, ten žaidė kažkokios su protu susipykusios 11-13 metų mergaitės ir kamuolys tiesiai prieš mano automobilį nukrito, aš sustojau su avariniu signalu ir liepiau pasimti ir laikytis atsargumo, o ne durnavot kur papuola :)

 Taigi suprantu, kad įvykiai keistai siejasi ir nelabai suprantu ar pas mane daug keistų sutapimų ar kažkas paranormalaus. Apie sapnus su ateiviais ar neatpažįstamais įsikūnijimais net nekalbėsiu, nes į savaitę bent vieną susapnuoju, bet sapno esmės nepavyksta atsiminti, nors visada užsirašau sapnus, kad lavinčiau miego atmintį. Įdomumo dėlei nusipirkau loterijos bilietą, o gal?

a.t.sielis

Viskas taip, kaip turi būti. :) Jeigu būtume vieni "palikti ant ledo", tai būtų ne kas.

Jeigu kiekvienas šiek tiek stebėtų savo gyvenimą, rastų daug gerųjų "sutapimų".

O skaičiukus pasižiūrėk pagal numerologiją, kažkokia reikšmė bus.

Dvidešimt Trys

Tiesiog padidėjęs sąmoningumas ir sinchronizacija, čia natūralus dalykas ir gali daug stipriau būti toki dalykai, kol tai neįprasta ir nesusidūrę su tuo, tol atrodo beveik paranormalu, bet jeigu dažniau kartosis, tai priprasi. Sapnai irgi nieko per daug neįprasto, tiesiog sąmonė daugiau leidžia pamatyt ir atsimint. Geriausia būtų plaukti pasroviui, viską priimti, tyrinėti iš šalies, bet per daug neįlyst į tai ar per daug kreipt dėmesį į tai.

inthelight

Pasikartojantys skaičiai reiškia, kad tavo dvasinis gidas (arba angelas sargas) sako, jog eini gera linkme, parodo jog jie yra šalia. Ši 'nuojauta' yra jų bendravimas su tavimi, pagalba einant per gyvenimą. Jie siekia tau kuo didžiausio gėrio. Tai gali iš pradžių pasirodyti kaip tavo mintys, bet per ilgą laikotarpį pradedi suprasti, kad čia tikrai kažkokia nuojauta ateinanti iš kitur. Šios būtybės kurias matai sapnuose ir gali būti tavo dvasiniai gidai, jei tai labai malonūs sapnai ir jauti didelę meilę būdamas šalia jų. Arba tai gali būti ir angelai. Kadangi jei esi pozityvus, pritrauki pozityvius dalykus (angelus).

https://en.wikipedia.org/wiki/Spirit_guide

Aš taip pat kasdien matau įvairius skaičių pasikartojimus. Viskas prasidėjo po to, kai pradėjau eiti link šviesos, prašyti Angelų apsaugos, subalansuoti mano protinį, dvasinį, fizinį kūnus. Ėjimas link šviesos man reiškia nustoti uždėti barjerus sakyti tiesą, sakyti ką tavo širdis iš tikrųjų jaučia, atleisti kitiems, nes jei kitiems atleidi tau taip pat atleis. Šitą paramą jaučiu labai stipriai, tol kol išlieku pozityve. Tiesiog pritraukiu pozityvesnes situacijas, žymiai lengviau įveikti kasdienius iššūkius.

Įdomiausią dalyką kurį sužinojau buvo tas, kad Angelai, Arkangelai negali padėti tol, kol nepaprašai jų pagalbos. Tai kosminė taisyklė.

Parašysiu pavyzdį kaip aš darau prieš miegą:
"Angelai, Arkangelai, subalansuokite mano fizinį, dvasinį, protinį, emocinį kūnus. Ačiū."
Sakant fizinį, dvasinį ir t.t. stengiuosi pajusti tą žodį fizinį kūną ir kitus kūnus. Taip pat stengiuosi pajausti ir angelų buvimą po iškvietimo.

"Arkangele Mykolai, apsaugok mane dabar ir kol miegosiu. Ačiū."

Galima paprašyti ir tokių dalykų kaip kad jaudinimąsi pakeistų ramybe, suteikti dar daugiau džiaugsmo, kai jautiesi laimingas.

Pagalba yra, tereikia jos paprašyti, na ir padėkoti, nes jei tau padėkoja, nejaugi nenori tam žmogui padėti dar labiau? :)
Internete pilna literatūros, kuri aprašo visa tai ką čia pateikiau smulkiau ir aiškiau. Pvz.:
http://www.lornabyrne.com/angel-wisdom/all-you-have-to-do-is-ask/
http://anomalija.lt/2014/06/mus-saugo-angelas-sargas-kaip-prisikviesti-angelus/

f0gsum

Ačiū už informacija, būtinai pasidomėsiu.

Creative

#5
gegužės 09, 2016, 18:00:35 Redagavimas: gegužės 09, 2016, 20:53:40 by Creative
Gali papasakot apie sichronizavimą daugiau? Skaičiau trupinėlį C. G. Jungo apie tai tačiau ten mažai buvo.

Galvoju, kad man nutiko pats sinchronizavimas. Pvz. Išeinu į lauką ir pakšt fejerverkas sprogsta ir taip porą mėnesių iš eilės, namie sėdžiu negirdžiu kad sprogsta bet tik išeinu iškart pakšt.

Arba įdedu čia muzikėlę japonų kalba ir galvoju kad "praplėsti kultūrai" visiems įdedu, atsiverčiu žiniatinklį o ten straipsnis kaip tik atsirado kad "praplėsti kultūrai" žodis žodį kaip galvojau.

Arba dabar neseniai įdėjau filmuką apie apsikabinimus ir atsiverčiu youtube ir še ten pirmam puslapyje "The Power of Hug | Jurgita Jurkute | TEDxVilnius TEDx Talks".

Arba per mano gimtadienį atsiverčiu facebook'e Psichologijos tinklapy ir žiūriu ten tortas papostintas o komentaruose "su Gimtadieniu".

Arba važiavau į Kernavę, grįžtu namo, atsiverčiu žiniatinklį o ten apie Kernavę straipsnis.

Arba rašo man pažįstamas "..Jau Atėjau" ir še tau žiniatinkly atsirado straipsnis taip ir vadinosi kad jau atėjo ir nuotraukoje milžiniška akis kas atkreipia iškart dėmesį.

Čia dar nieko, tačiau pradėjo listi į užsienį viskas, net baisu kokie mastai. Įsijungiu paklausyt sena gabalą ir ten patiko žodžiai kad "Fire me, oh fire me.." ir papostinu į facebook'a ten tik keli draugai, ir atsiverčiu facebook'e neatsimenu dabar kažkoks apie versla tinklapis buvo ir ten atsirado postas " How to not fire someone".

Arba įsijungiu kitą muzikėlę ir taip ir noriu kad išgirstu kažkas kas girdi, daina vadinosi skambiu pavadinimu "Apologize" ir dainoje skamba žodžiai "It's too late to apologize..." ir įdedu į facebook'a. Ir atsiverčiu vėl facebook'ą o ten tame pačiame tinklapyje atsiado kažką panašaus kada negalima atleisti darbuotojui.

Ir kitur iškart facebook'e (public relations tinklapy) kad gausiu velniu :D paskui nuėjau parukyt ir staiga galvoje iškilo noras paklausti ar yra ten (anapus ekrano ar realybes) toks "mark" arba "questiomark" ir grįžtu namo atsiverčiu facebook'ą o ten tame tinklapyje kur su PR (Public Relation) susije kad toks jo savininkas Markas daro seminarą. Galvoju kad gausiu lupti tikrai nuo jų :D

Arba facebook'e papostino tas PR tokia nešvankia nuotraukąkad aš išmečiau iš sarašų. Ir po dienos atsiverčiu ji vistiek pažiūrėt kaip jam sekas tai tas parašė tokia nuotrauką kur rudaplaukė mergina (kaip aš) sako "NOOOOOOOO....".

Arba mane pagyrė už nuoroda ir PR atsirado kad rudaplauke kilnoja kaip laimetoja tą pačia diena.

Arba išgirstu galvoje "angel" ir pasižiūriu facebook'e atsiado nuotrauka angelo-verslininko.

Man pradėjo galva plyšti nuo tų įvykiu kad atsiribojau, nustojau lankyt internetą pradėjau knygas skaityt, tai truputi apmažėjo viskas, bet žiniatinklį dar sunku atsiversti dėl tu antraščiu beje kaip tik viena diena pagalvojau kad skaityt žiniatinkli galima ir tik antraštėm  tai ir parašė tą pačią dieną kad naujas būdas skaityti žiniatinkly tik atraštes.

Baisu kas darėsi ir taip beveik kiekvieną dieną. :D Tai čia sinchronizavimas ar kas?

a.t.sielis

Citata iš: Creative  gegužės 09, 2016, 18:00:35Man pradėjo galva plyšti nuo tų įvykiu kad atsiribojau
:) va va.

Visata su mumis šiek tiek šnekasi, bet nereikia per daug susmulkėti, nes išeisim iš proto, prižiūrėsim būtų ir nebūtų sutapimų tūkstančius. Aplinkiniai dalykai mums kalba ir moko, bet reikia mokėti mokytis. Galim gerai mokytis, galim blogai mokytis, galim visai nesimokyti - viskas priklauso nuo vidinio gebėjimo, tinkamo suvokimo.

Mažiau interneto, mažiau skaityti :)

Creative

Bet vis dėlto daug triuso sudarė atskirti pelus nuo grudų, kitaip sakant false sinchronization su tikrais sutapimais.

Dvidešimt Trys

#8
gegužės 09, 2016, 21:56:49 Redagavimas: gegužės 09, 2016, 21:58:33 by Dvidešimt Trys
Citata iš: Creative  gegužės 09, 2016, 18:00:35Baisu kas darėsi ir taip beveik kiekvieną dieną. :D Tai čia sinchronizavimas ar kas?
Čia va jau sinchronizacija kaip reikiant, bet būna dar daug daug stipresnių, kai sekundė į sekundę, diena iš dienos iš vien nesibaigia ir kiekvienas momentas taip. Šiaip nieko čia blogo, bet truputį paveikia psichologiškai iš pradžių, maždaug kaip čia taip įmanoma. Realiai tai viskas sujungta yra tik mes nejaučiame ir nepastebime iki tokių akivaizdžių pavyzdžių. Taipogi praeitis, dabartis ir ateitis vienu metu vyksta ir sujungta ir turi reikšmę vienas kitam, tai tas irgi nulemia sinchronizaciją, tokius atitikimus. Šiaip siūlyčiau stebėti tai, visai įdomu, priprasi. Pagal mane tai visai Dieviška ir malonu, kol su saiku. :)

Creative

Man pakišo mintį, kad čia gali būti telepatijos darbas. Kitaip sakant kad jei tu girdi tai ir tave gali girdėti. Kiek tiesos tame?

Dvidešimt Trys

Apie viską, ką pagalvoji yra realu, tad negaliu tiesiog pasakyt - taip, taip ir yra. Tiesiog turi atsirinkti, pastebėti. Viskas įmanoma ir net daugiau... su laiku sugebi tiek viską priimt už tiesą, tiek viską atmesti, kaip iliuziją, tuomet toks didesnis balansas pasilieka.

f0gsum

#11
gegužės 11, 2016, 00:20:54 Redagavimas: gegužės 11, 2016, 01:08:49 by f0gsum
Update :

Nelabai noriu tikėti, bet pasikapsčiau po savo internetinį loterijos puslapį ir radau bilietą, kurio skaičiai, dabar jau oficialiai yra niekas, tačiau tai mane suglumino. Mano mieste nusižudė man žinomas verslininkas, keisčiausia tai, kad tai įvyko, š.m t.y 2016, 05 mėn, 9 dieną, 13:37 minutės... Visi iki vieno skaičiaus atitinka datą ir laiką....
O dar juokavau, kad pirksiu bilietą..

Creative

Aš galvoju kaip čia praktiškai tai pritaikyt kad būtų nauda bent kokia. Ir nieko nesugalvoju kolkas, nes dabar tai niekam tikęs užsiėmimas.

Creative

Citata iš: Dvidešimt Trys  gegužės 09, 2016, 21:56:49Čia va jau sinchronizacija kaip reikiant...
O kam to reikia? Kas už sinchronizacijos slepiasi?

Dvidešimt Trys

Sinchronizacija tai absoliuto, gamtos, tavo paties dalis kuri suveda viską į tam tikrą tašką ir dažniausiai tai žmonės vadina atsitiktinumais, bet čia vienas paprasčiausių ir įstabiausių būdų, kuriam padažnėjus gali daug ką išsiaiškinti. Tas pats kaip pasąmonė tam tikrais ženklais, simboliais, įvykiais viską parodo per sapnus, taip ir sinchronizacija tai parodo čia.

Aukštyn