Neigiamų reputacijos taškų panaikinimas

Pradėjo Anomalija, gruodžio 21, 2013, 00:11:03

« ankstesnis - sekantis »

Ar reikia panaikinti neigiamus reputacijos taškus forume?

Taip, reikia.
Ne, nereikia.
Man vienodai.
Kita(pasiūlymai komentaruose)
Žemyn

Teroras

Tik antraste skaitai? Apie chata kalbama, chate ir katina papostinti gali, ir dislike mygtuka papostinti gali ir t.t.

Master

Mąsčiau aš taip laiko turėdama apie tuos pliusiukus ir minusus. Iš esmės, pirma, tai, kad pliusai yra gerai ir tai padeda išvengti tokių žinučių, kaip -sutinku su tavimi, mano nuomonė lygiai tokia pati, gera informacija ir panašiai.. Diskusijose ar dalindamiesi informacija tai tampa spaminimu. Su minusais priešingai. Juos dedant nebediskutuojama.
Che, che... Kaip suprantu Mariau, visiems jautruoliams tu siūlai krautis tašes ir šalintis iš forumo?
Bet tai klausyk, kokia forumo paskirtis? Aš kaip suprantu jis reikalingas ieškoti informacijos, dalytis ja, išreikšti savo požiūrį diskutuojant.
Tikrai ne aiškintis santykius, ar "vertinti" kito žmogaus nuomonę.

eternal.bliss

#107
gruodžio 27, 2013, 12:56:23 Redagavimas: gruodžio 27, 2013, 13:06:11 by eternal.bliss
Administracija turėtų atsižvelgti į argumentų logiškumą, o ne į žmonių balsavimą ar daugumos nuomonę.   :)

Anomalija

Reputacijos sistemoje pakitimai bus, bet dabar galvojame ką būtent pakeisti. Prieš įvedant atnaujinimus tikriausiai skelbsime dar vieną balsavimą ir išklausysime Jūsų pastebėjimus ;)

gakeris

Gerai panaikinkit minusus tai tada panaikinkit ir pliusus. Kam išvis ši sistema reikalinga jei negali prieštarauti o gali tik sutikti.  :)

Master

Gal pliusai reikalingi, kad nebūtų spaminimo? :/
....tokių beverčių žinučių, kaip pritariu tam ir tam, sutinku su tuo ir tuo, geras straipsnis, privertė susimąstyti ir t.t.....
(dalyvavau forumuose kur to nebuvo ir žinau tai iš savo patirties)

Asasinas

Nereikia čia tų pakeitimų. O jei jau darot, tai prieš dedent padarykit galimybę palikti trumpą žinutę už ką duotas pliusas arba minusas. Arba išviso panaikinkit galimybę pamatyti, kad uždėjo pliusą šmiusą ar minusą ir mažiausiai problemų bus. Taip geriausia visoms pusėms.

czech-kuolis

Citata iš: eternal.bliss  gruodžio 27, 2013, 12:56:23
Administracija turėtų atsižvelgti į argumentų logiškumą, o ne į žmonių balsavimą ar daugumos nuomonę.   :)

Bet jei netyčia dabartinis santykis apsiverstų, tada geriau žiūrėti pagal daugumos nuomonę.
Arba suskaičiuoti, kas daugiausia temoje paminėjo žodį su šaknimi "argument-" ir tada paklausti jo nuomonės. Čia manau, būtų geriausia.

Marius

Pagal demokratinius principus,kaip ir aišku,ką su tais reputacijos taškais daryti...nes kitaip koks tikslas buvo daryti apklausą,jei net neatsižvelgus į jos rezultatus daromi pakeitimai,kurių pageidauja mažuma forumiečių..

czech-kuolis labai teisingai pasakė..

Anomalija

Man rodos niekas nerašė, kad pakeitimai bus susiję su neigiamos reputacijos panaikinimu :-\

puodukas

Mano nuomone ne iš visų temų +;- turėtų būt rodomi prie reputacijos, o jei kas deda minusą-turėtų paaukoti vieną savo pliusą.

eternal.bliss

#116
gruodžio 27, 2013, 17:09:40 Redagavimas: gruodžio 27, 2013, 17:12:19 by eternal.bliss
Puoduk- Geniali įdėja.  :)
Pritariu visiškai.

Master

Ech...Mariau, mūsų dabartinę valdžią dauguma išrinko... Hitleris irgi kiek pamenu į valdžią demokratiniu būdu atėjo... :D
Taip, kad ne visada viskas teisinga, kas populiaru..
Manau, kad E.Bliss'as teisus. Iš esmės Czeh-kuolis nieko nepasakė. Tik įrodė, kaip puikiai galima daryti įtaką, silpninant oponentą.
Visa tema pilna šito, vietoj argumento sumenkinama kito nuomonė. O neretai dar ir pasinaudojama tuo minusu...
Puoduko idėja nebloga, pliusas būtų valiuta minusui :) taip forumo nariai patys nuspręstų kas turi galimybę juos dėlioti. Ir į viską būtų žiūrima atsakingiau.
Aš manau

varpainis

Ko jus cia verkiat del tu minusu gautu as nesuprantu. Nevisada bebuna noro kazka atrasineti i visiskas nesamones, kaip tarkim inkognito rasineja tai uzmeti ta minusa ir ramu. O kad ten turesi daugiau ar maziau tu reputacijos tasku tai nemanau, kad yra kazkoks skirtumas. Nebent kazko nezinau ir juos galima iskeist i koki dulkiu siurbli ar panasiai ;D

Benamis

Bet ar tai teisinga? Pvz. Zmogus priraso A4 lapo puslapi atsakant i kazkoki posta, o kitas kuris nesutinka jam deda minusa velniai zino uz ka nes kaip tu sakai jis tingi atrasineti... Tai jeigu jau kazkas tingi atrasineti, tai tegul atraso kai jam bus ikvepimas, o ne minusa kala... Gerbkime oponentus ir ju laika kuri skyre rasant zinutes.

Aukštyn