Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Markamis

Citata iš: Benamis  birželio 26, 2012, 10:46:04
Inkognito, o kodel manai, kad tas RSA atstovas tau sake tiesa del implanto? Gal jo funkcija visai nesusijusi su tavo nelieciamybe, o pvz. jis yra skirtas valdyti tam tikrus tavo veiksmus? (As cia tik kaip pavyzdi nurodau).

Taip pat jeigu dar turi ta implanta, tai manau, labai lengva butu tau irodyti visai Lietuvai ir pasauliui, kad kalbi tiesa. Reikia tik ji isimti ir duoti nepriklausomiems ekspertams kurie paliudytu, jog kol kas zmonijai neimanoma butu sukurti panasaus prietaiso ar pns.


Bet tada teoriškai gali įvykti fiasko. Kaip inkognito aiškino - ateiviai yra tarp mūsų, atrodo kaip civiliai. Todėl jei tarkim nors ir vienas dirba nepriklausomu ekspertu jie padarys taip, kad arba prietaisas dingtų arba, kad būtų paskelbta, kad jis žemiškos kilmės. Todėl yra rizika su šitais tyrimais.

Karolis

Kas yra RSA atstovai ar čia kažkokia organizacija ? Jei tu nori viska atskleisti paprastiems žmonėms dėl ko sakai, kad kaiko papasakoti negali ?

inkognito

Karoli ar tau ką nors sako duotas garbės žodis?
Aš platinu info susijusia su ta ko manęs prašė tie asmenys -pagrobti žemiečiai kuriems jau nėra jokių šansų grįžti čia,o jie pasiaukojo dėl to kad aš grįžčiau ir duočiau info žmonėms tarp kurių gali būti ir jų artimieji kurie sielvartauja dėl jų dingimo ir atiduotų bet ką kad tik sužinotų kas jiems nutiko. kadangi forumus lanko daugybė žmonių tarp jų gali atsirasti ir tų kurie jiems papasakos ir manajį pasakojimą.
RSA  priklauso galaktikų tarybai ir yra vadovaujantis asmuo čia dislokuotoms taikdarių pajėgoms. O jos dislokuotos čia todėl, kad senosios civilizacijos mus laiko Atlantų palikuonimis ir suteikė mums draustinio statusą su kuriuo niekaip nesutinkaTorno imperija ir veda pozicinį karą su GT pajėgomis. Jeigu ne jos, senai visas tas reikalas būtų pasibaigęs, o daugelis iš jūsų nebūtų turėję jokių galimybių čia net gimti.

Karolis

#48
birželio 26, 2012, 11:21:55 Redagavimas: birželio 26, 2012, 11:27:58 by Karolis
Dėl kilnaus tikslo garbės žodis gali butu sulaužytas. Tie kiti žemiečiai tau daugiau nieko nepasakojo ? Iš kur jie ? Turėjo būti kiek suprantu iš rytų Europos.

PS. Tavo slapyvardis NSO.lt toks pat ?

Phoenix

Norėčiau dar paklausti, atlantų palikuonimis jie laiko visas mūsų pasaulio tautas, ar konkrečiai tik lietuvius? Ar GT civilizacijos bendradarbiauja su žemės šalių valdžia, vyriausybėmis? (Gal ir mūsų valdžia su jais kontaktuoja?)

Teroras

Inkognito, geriau papostink tuos irasus is nso.lt cia, nes ten sunku susigaudyti + sunku skaityti + cia daugiau zmoniu perskaitys tuos tavo irasus.

Klausimas: Daug kalbama apie 2012 metu pasaulio pabaiga, gal tai susije su ateiviais? Ju planu kariauti ar pns.? Nieko apie tai negirdejai?

2 klausimas: ar sutiktum buti patikrintas melo detektoriumi?

Karolis

Nso.lt daug rašoma. Jis kalba ir apie religija, Dieva, šetona. Kažkaip darosi sunku patikėt. Jei žmogus smarkiai tiki savo sugalvota istorija, net melo detektorius gali nepadėti.

Phoenix

Nemanau kad istorija išgalvota, po to įvykio su ateiviais jis ilgai tylėjo ir nieko niekam nesakė, nes nenorėjo kad palaikytų ligoniu. O kai nusprendė prabilti, tai turbūt iš karto atskleidė daug dalykų, dėl informacijos gausos gal ir atrodo kad čia išsigalvojimai. O jeigu tai yra tiesa, realybė?

inkognito

Ar prisimenate JAV prezidento kalbą? Kai ji s pasakė kad JAV ir TSRS greitai susivienytų jei tektų kariauti prieš nežemiškos civilizacijos invaziją ir čia pat kreipdamasis į salę paklausė o gal ir iš čia sėdinčių yra ir tų civilizacijų atstovų?
Ta nebuvo bajeris,CŽV žino daug daugiau, nei gali atskleisti,todėl tai ką aš sakau jiems nėra jokia naujiena.
O dėl 2012 metų specialiai teiravausi savo šaltinių tai sakė kad tikrai galite būti ramūs tuo metu nieko nebus,čia tik gandas paskleistas kažkieno ir viskas.

Benamis

Citata iš: inkognito  birželio 26, 2012, 12:30:59
Ar prisimenate JAV prezidento kalbą? Kai ji s pasakė kad JAV ir TSRS greitai susivienytų jei tektų kariauti prieš nežemiškos civilizacijos invaziją ir čia pat kreipdamasis į salę paklausė o gal ir iš čia sėdinčių yra ir tų civilizacijų atstovų?
Ta nebuvo bajeris,CŽV žino daug daugiau, nei gali atskleisti,todėl tai ką aš sakau jiems nėra jokia naujiena.


Pirma karta apie tai girdziu. Koks prezidentas taip pasake?

omcikas

"Kiek man pavyko nustatyti savo asmenine patirtimi,tai pagrinde vyksta priešprieša tarp norinčių mums paskelbti karą Torno rasės atstovų ir Galaktikos tarybai priklausančių civilizacijų,kurių yra daugiau nei vienas milijardas vien tik mūsų paukščių take"
milijardas civilizaciju ir negauto jokiu signalu is kosmoso ? tukstanciai teleskopu tiek megeju tiek mokslininku nukreiptu i dangu ir nieko neranda.. nu neitiketina..

inkognito

Atrodo Ronaldas Reiganas per susitikimo posėdį su TSRS prezidentu Gorbačiovu,ir po to labai greitai TSRS iširo paskelbus šiam perestroiką,tai buvo ne dėl to kad Lietuviai nutarė išeiti iš TSRS bet lėmė žymiai globalesni dalykai,kuriuos kažin ar turiu teisę čia atskleisti. Nes tai ne mano paslaptis.

Karolis

Tuo labiau, kad yra daugybė mokslininku dirbančių dėl tiesos ir žmonių.

inkognito

Omcikai,pasidomėk kokio skersmens yra Paukščių tako Galaktika  ir ar mėnulyje per geriausią mūsų teleskopą įžiūrėtumei žmogaus figūrą.

Karolis

Inkognito, gal galėtum daugiau papasakoti apie visatos įstatymus ?

Aukštyn