Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Pritrauktam video tai man i lektuva nepanasus tas objektas, bet per mazas ar per toli jis, kad butu galima objektyviai vertinti...

inkognito

Nelabai nei į paukštį nei į lėktuvą traukia,juo labiau kad visi lėktuvai garantuotai skristų virš paplūdimio arba jūros akvatoriijos o ne virš namų ir dar tokiame žemame aukštyje.
Galvojau kad nuvykus per 3.5 tūkstančio km nuo savo  namų jų globos jau būsiu atsikratęs bet jeigu šis objektas tikras tai matyt klydau. Geriau jau tai būtų paukštis. Pas mane dar fotiko kortelėje yra tas įrašas neištrintas jei kam reikėtų geriau patyrinėti galėčiau duoti tiesiai į kokį geresnį kompą ar kažkur perkelti.

TinSoldier

Na, man tai gana panašu į paukštį. Galėčiau prisiekti, kad truputį matosi, kaip kilnojasi sparnai.

Gal forma to objekto kiek išsiliejusi, dėl to paukštis galėjo tapti mažiau panašus į save. Smulkus tamsus objektas, toli esantis, filmavimo kokybė nėra pati idealiausia.

Tai kraštai pasiliejo ir galėjo gautis iš paukščio tokia apvalaina dėmelė. Namų kraštai ir kiti objektai, ypač toliau esantys, juk irgi truputį pasilieję, pikseliuoti, praradę aiškią formą.

Aš statyčiau už paukštį :)

.L.U.T.H.O.R.

Aš ir sakyčiau, kad paukštis :) Įžvelgiu plasnojimą ;D

gytix01

Aš įsižiūrėjęs irgi matau plasnojimą.Ar bent jau kažkokį formos pasikeitimą primenantį plasnojimą...

omcikas

labai gražiai plasnoja tas NSO..  ;D

inkognito

Kaip paukštis tai truputį per riebiai apvalus ir atsiranda labai staigiai iš niekur,- toje vietoje. Pas mane Geresnė kokybė tai pavyko peržiūrėti po vieną kadrą,atsiranda jis labai jau staigiai,o nso rutulys irgi panašiai juda, tarsi ridendamasis ore,taip kad 100 procentų nepasirašyčiau, jog čia paukštis nors ir negalėčiau 100 teigti, kad čia ne paukštis.

Innovation

Sunku ginčytis kai matomas tik mažas taškelis horizonte. Dabar gaunasi taip, kad kas ką galvoja, tas tą ir mato. Žmogui nelabai netikinčiam ateiviais - tai plasnojantis paukštis, o tiems, kurie tvirtina su jais susidūrę - bus ateivių lėkštė  ;)

gytix01

Vat būtent , kad praktiškai  visa  video medžiaga  apie NSO būna vos įžiūrimų taškelių kratinys.Ir tada diskutuok nediskutavęs sunkiai ką išsiaiškinsi...

preacher

Manau šios istorijos autorius buvo eilinis nieko neišsiskiriantis vyrukas, kuris turejo darbą, šeimą ir tiek, tačiau jo ego, asmenine savimeilė, norėjo iskirtinumo, tačiau jis nieko nenuveikė, kad patenkintus tas savo ambicijas. Ir štai atsiradus neto laikams, šis ponas sukuria legenda apie pranašą, kuri buvo pagrobė piktieji ateiviai, kuris gali per implantus su jeis susisiekti, gauti visokias žinias ir t.t Tūkstančiai teigė, kad buvo pagrobti, bet nesigiria, kad turi tokiu galiu ir t.t.
Kvailiausia, kad jis savo tiesas įrodinėja forumuose pagrinde tarp paaugliu ir jaunuoliu. Esu matęs jo postu, kur jis iškoneveikia kitus, jei jam tik paprieštarauja ar paklausia klausimo į kurį jis negali atsakyti. Žodžiu grynas pranašas, kuris liepia aklai jo tikėti, o jei ne, tada puola prakeikinėti. Koks viso to tikslas? Eit kariauti po kažkokius forumus, pasakoti istorijas jaunimui? Lai jis atvirai tai papasakoja per kokią tv laidą, paskelbia lai šią istoriją per Delfi ar koki didžiausią interneto portalą.
Galiu pateikti gerą pvz.: Temoje, kur ten tipo RSA video, parašiau apie garsintojo akcentą, ir nuo to laiko ponas pradėjo kone visu mano postus minusuoti, čia yra grynai: mažo, pagiežingo, vaiko elgesys, tačiau, kadangi ponulis neslepia nei savo amžiaus, nei tapatybės, toks elgesys pasidaro dar labiau apgailėtinas  ???

.L.U.T.H.O.R.

Sugalvoti ir skleisti istoriją, kiek jau metų? Suprasčiau jei kas nors sugalvotų ir pradingtų tai po kokio pusmečio ar metų.

Benamis

Citata iš: preacher  balandžio 21, 2013, 18:21:56
tačiau jis nieko nenuveikė, kad patenkintus tas savo ambicijas.


Pasidomek kiek jis jau nuveike, o tada rasyk.

preacher

#642
balandžio 21, 2013, 18:38:51 Redagavimas: balandžio 21, 2013, 18:41:56 by preacher
Bet koks jam tikslas iš tu forumų, jei jis sako tiesą ir turi vertingų žinių, jis galėtu padaryti daug gero, žmonijos labui  ???
Istoriją jis n metų skleidžia nes tai jau tapo laisvalaikio dalimi ,ta jo alter-ego istorija. Kesitai atrodo, kada jis kitus užsipuola, pradeda keikt ir t.t jei jo ko paklausia, paprieštarauja. Buvo kai jis kitus išvadina visokiais agentais, jai jam ką ne taip pasako. Tai kvaila  :-[.

Benamis

Cia jau jis manau geriau atsakytu i si klausima, negu as :)

Kas liecia irodymus, tai jis sutiko viska irodyti: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1491.0 ;)

Citata iš: inkognito  kovo 10, 2013, 19:05:56
Mano pasiūlymas yra jums irgi. Kadangi po tokių mano nuotraukų pateikimų savaime suprantama kils sąmokslo teorijų, kad jos padirbtos,- siūlau sudaryti iš kokių trijų asmenų komisiją ir surasti nepriklausomus medikus, kurie norėtų ištirti ir oficialiai dokumentuoti NSO versiją. Tada padarysime rentgeno  nuotraukas trijų implantų ir dviejų randų,to kur aprašiau savo pasakojime nuo pistoleto kulkos ir ant kaklo nuo padarytos jų mielo žvėrelio su dinozauro išvaizda.Aišku pas mane randų yra ir daugiau bet jų visų kitų  kilmė žemiška ir man puikiai  žinoma. Tada baigsis visos diskusijos ir turėsite tikrus įrodymus kad ateiviai tikrai egzistuoja. Norėčiau apsiriboti tik rentgeno o ne tomografo tyrimais, nes tomografu tiriantis gaunama 400 rentgenų dozė,tai daroma tik būtinais atvejais ir labai negerai sveikatai.
Tada tos nuotraukos galėtų tapti kaip ir Anomalijos nuosavybe su mano sutikimu ir galima jomis būtų dalintis su kitais tokio pobūdžio saitais. Be to turite pažadėti jog tos nuotraukos bus rodomos tik registruotiems nariams ir nebus viešai išdėstytos internete,bei prieinamos bet kuriam piemeniui.

preacher

Na aš ir bučiau už tyrimą. Tačiau, kodėl jis taip vaikiškai elgiasi, kada galėtu nuveikti, kur kas daugiau.

Aukštyn