Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

LBP

Tiksliau būtų sakyti NEBEĮDOMI  :D

Teroras

Gerai butu jeigu kas nors nubraizytu kokia schema visu tu civilizaciju, kas/kur, nuo kieno kokios saknys ir taip toliau. Nes bent jau man truputeli sunkoka suprasti...

inkognito

Citata iš: eternal.bliss  gruodžio 28, 2012, 18:59:22
Benami- Man tiesiog neįdomu būtų gyventi panašioje visuomenėje kaip žemės tik labiau tehnologiškai išsivysčiusioje. + Nieko nuostabaus ten nėra.
Daug įdomiau keisti realybę, gebėti pakeisti pačius dėsnius ir žaisti su jais.

Argi čia ne bepročio kliedesiai? Ar ne per garai manai apie save?

Teroras

Citata iš: eternal.bliss  gruodžio 28, 2012, 18:59:22
Daug įdomiau keisti realybę, gebėti pakeisti pačius dėsnius ir žaisti su jais.


Galetum placiau?

eternal.bliss

#604
gruodžio 28, 2012, 19:15:06 Redagavimas: gruodžio 28, 2012, 19:23:00 by eternal.bliss
 inkognito- Tu absoliučiai žinai tik tiek kiek tau davė civilizacija kuri nori pavergti žemė- ir tai ji tau pati pasakė, tad visa informacija gali būti tik triukas arba jų pasaulio suvokimas, kuris iš ties nėra pilnas suprantant, kad jie morale ir kitų pagarba netoli nuo žmonių nuėję  :) + Kaip tu gali mane vadinti bepročiu kai kalbi tokius dalykus pats?  ;D Nejuokink tiktais gerai  :D

Teroras- Konkrečiai ką?

inkognito

#605
gruodžio 28, 2012, 20:28:21 Redagavimas: gruodžio 28, 2012, 20:31:37 by inkognito
Deja, mano versiją jau patvirtina ir mokslininkai kad jie-ateiviai  moralinėmis savybėmis gali būti tokie patys kaip ir mes,ir tai tikrai nėra jokia dezinformacija.  :D Aš nors nesiimu kaip kad  tu keisti dėsnius, žaisti su jais,keisti realybę... Rimtai pasikonsultuok sus specialistais jei jau manai galintis taip daryti,o aš manau, kad tai tik naivaus vaikiščio paikiojimai, jeigu tikrai ne blogiau...

bs2000

inkognito ka tu manau apie musu ateiti?koks tavo paziuris i tai ?

vygazet

Inkognito, beskaitydamas temos įrašus, prisiminiau tokį, berods, John Searl ir jo gravitacinį variklį. Ar teko apie tokį girdėti ir ar paties išradimas nėra panašus ar toks pats? Galėčiau įmesti ir nuorodą į filmuką, bet, manau, kad neverta - paieškojus Youtube ar google - manau galima nesunkiai surast ir suprast, apie ką kalbu.

inkognito

Dėl ateities tai tikiuosi kad artimiausia iki 2030 metų  dar bus prognozuojama,aišku jei nebus išprovokuotas pasaulinis termobranduolinis karas. Jis gali prasidėti nuo bet kurio konflikto siekiant išeiti iš pasaulį apėmusios milžiniškos stagnacijos.Tai tipinis krizių sprendimo metodas,na o vėliau visko gali būti. Jau vien kitais metais pasirodys kelios nesenai atrastos  kometos,kurios niekada nieko gero nelėmė.

vygazet

Irgi dėl ateities. Ką jūs manote apie galimybę (ar tikimybę) visiems (arba tik tiems, kurie pasiekę tam tikrą lygį), pereiti į penktąjį išmatavimą. Teko skaityti/matyti/girdėti įvairios informacijos apie perėjimą, kuris turi įvykti artimiausiu metu, ar, netgi, jau vyksta. Tada žmonija kaip ir pasuktų šiek tiek kitu (ne technologijomis paremtu) vystymosi keliu, atsivertų paslėptos žmogaus galimybės, mes galėtume bendrauti telepatijos pagalba, keliauti teleportacijos pagalba ir t.t. ir t.t. Na, gal išpeiksit mane - tipo prisiskaitęs visokios chernios, o gal ir suprasit apie ką kalbu.

eternal.bliss

inkognito- Nesakau, kad tai netiesa, tiesiog jeigu tavieji ateiviai tokios pat moralės kaip ir žmonės, tai patvirtina jų gyvenimas, ekonomika panaši, visas planavimas panašus, tai tiesiog įrodo, jog jie gyvena dualizme, jų dvasinis suvokimas yra panašus į žmonių  :) Na įdomųs tavo patarimai, juk tau tokius pat duotų betkuris žmogus gatvėje. ;) +kalbi apie tai ko aš nesakiau.

inkognito

Citata iš: vygazet  gruodžio 28, 2012, 20:34:04
Inkognito, beskaitydamas temos įrašus, prisiminiau tokį, berods, John Searl ir jo gravitacinį variklį. Ar teko apie tokį girdėti ir ar paties išradimas nėra panašus ar toks pats? Galėčiau įmesti ir nuorodą į filmuką, bet, manau, kad neverta - paieškojus Youtube ar google - manau galima nesunkiai surast ir suprast, apie ką kalbu.

Ne mano antigravitacinis varytuvas buvo paremtas hidrodinamikos dėsniais ir jo veikimui buvo būtina energija. Jis buvo tarsi lėktuvo propeleris, kuris galėjo veikti beorėje kosminėje erdvėje,bet jį būtų turėjęs sukti arba atominis reaktorius arba saulės energijos plokščių danga, kuri būtų dengusi visą skraidančios lėkštės paviršių.Skirtingai nei raketiniai varikliai kurie staiga sudegina visą kurą ir taip sukuria reaktyvinį momentą judėjimui,reaktorius veiktų beveik visą skrydžio laikotarpį arba bent jau tokį laiką kol aparatas pasiektų šviesos greitį. Kadangi nėra sukurta nulinės gravitacijos dar įrenginių žemėje įsibėgėjimas ir stabdymas turėtų būti gana švelnus ir ilgai trunkantis,jo metu įgula neturėtų jausti daugiau nei 3 G perkrovų,kurios truktų ištisas savaites o gal net ir mėnesius.Deja jis būtų labai netobulas lyginant jį su tomis transporto priemonėmis kur mačiau pas ateivius. Bet skraidyti po saulės sistemą ir eksploatuoti kitų planetų turtus jis būtų pilnai tikęs.
Kas liečia dimensijas tai mes nemokame suvaldyti dar 4 dimensijos o apie 5 net nežinome kas tai per daiktas ir kaip jį reikia valgyti,teleportacija irgi vargu ar aplamai įmanoma nes 1 kūb. cm žmogaus masės turi 1 milijardą lastelių o kiekviena lastelė  sudaryta iš 10 000 trilijardų organinių molekulių,kurių kiekviena sudaryta savo ruožtu iš milijardų milijardų dar smulkesnių darinių. Kokio greičio ir galios turi būti kompai kad išskaidyti žmogų iki elementarių dalelių,jas įgreitinus permesti norima kryptimi ir ten vėl surinkti be jokios klaidelės? Deja tai tik fantastika be jokių technologinių galimybių,mano nuomone bent jau artimiausią tūkstantmetį. Gal tai įmanoma tik dvasinio pasaulio plotmėje.

eternal.bliss

Jo tehnologiškai sunku.
Bet kadangi sąmonė yra tavo materijos bei vietos kordinatė, tai tau tereiktų pakeisti ją ir tu iškarto pradėtum egzistuoti kitoje vietoje, kam net nereiktų skaidyti tavęs į daleles ir jų permetinėti.

inkognito

Taip tada jau reikia išeiti iš materialios tikrovės ir pasikliauti grynai kvantine mechanika. Kadangi žmogaus dvasia ir siela nėra materialios jos akimirksniu gali atsidurti bet kuriame mūsų visatos taške,kaip kad ir mintis bet jos nėra materialios,. O čia buvo klausimas apie teleportaciją,o tai reiškia kad perkeliamas būtų visas materialus kūnas,o tai nėra įmanoma tur būt  netgi ateivių pasauliuose,nes kam tada jie naudoja savo skraidančias lėkštes?

eternal.bliss

Visa egzistencija yra materiali tačiau sukurta iš skirtingos materijos.
Skraidančios lėkštės kurios geba teleportuotis turi sąmonę, kurią jie paveikdami teleportuojasi. Jie taip daro galbūt, nes nemoka teleportuotis patys su kūnu arba jiems reikia būsto kuriame galėtų būti saugūs ir kartu galėtų keliauti, Yra daug varijantų, kodėl jiems to reikėtų.

Aukštyn