Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inkognito

Citata iš: Teroras  lapkričio 12, 2012, 19:13:57
Citata iš: inkognito  lapkričio 12, 2012, 18:17:12
Žinotum, kad pirmykščiai laukinių genčių kariai tokius žaidimus žaisdavo ne su kamuoliu,bet priešų vado nukirsta ir dar  kruvina galva,praeitų bet koks noras tokiam primityviam sportui. Guminis kamuolys tėra tik simbolis to dalyko.


Apie kokius laikus kalbi inkognito?

Dar klausimas: minejai, kad apie tai perskaitei vadoveliuose, tai man idomu ar juos moko tik apie musu Zemes pradini etapa (ankstyvuosius metus) ar ir apie dabartini? Pvz. kas, kur koks prezidentas ir t.t.? Taip pat man idomu, kam jiems tokios zinios apie musu planeta?

Deja mokymosi procesas kitoks nei pas mus žemėje,didžioji dalis žinių tiesiog įrašoma į galvoje  patalpintus implantus,dalis žinių patenka vizualia forma būnant savo gyvenamoje patalpoje,vadovėlių kaipo tokių aplamai jie net nežino. Nenorėčiau rašyti apie tas technologijas žinių perdavimo,nes jos super patiktų mūsų gimnazistams. Per vieną naktį tiesiog miegodamas gali įgyti technikos daktaro lygio žinias,jei tik jie nuspręs kad tau jos bus reikalingos tavo pasirinktame darbe ar veiklos srityje.
Visose beje gyvenimui tinkamose planetose pradinė gyvybė vystosi pagal tuos pačius algoritmus,kūrėjas nesukūrė skirtingų vystymosi scenarijų, nei lastelėms organizme,nei pačių  visuomenių vystymuisi. Visos gyvenamos planetos pereina panašias vystymosi fazes ir jose dažnai išsivysto  suklesti ir išnyksta gyvybė,arba persikelia kitur jei tik ta gyvybė sugeba harmoningai vystytis ir sukurti tobulas priemones tokioms kelionėms.

Benamis

Citata iš: inkognito  lapkričio 12, 2012, 19:27:09
Nenorėčiau rašyti apie tas technologijas žinių perdavimo,nes jos super patiktų mūsų gimnazistams.


Bet jeigu ir parasytum, tai nemanau, kad kazkas galetu tuo pasinaudoti, nes tiesiog musu technologinis progresas dar nera pasiekes tokio lygio... Ar cia su technologijom nelabai susije?

inkognito

Galėčiau parašyti bet deja jau  einu ruoštis kelionei,mūsų kraštuose pasirodysiu vėl tik lapkričio pabaigoje,tada išsamiau ir padiskutuosime apie tai.

Benamis

Geros keliones ;) Ok, lauksiu.

reptile X

Manes kazkodel neitikino. Nors kai kuriose vietose atrodo kad tai negali buti melas.

Puutuls

sveiki visi :) noreciau su jumis visais pasidalinti vienu vaizdo irasu, jame taip pat uzsimena apie "zvaigzdziu karus" ir subtilius budus zmonijai pavergti.

ant kiek sis zmogus teisus pasakyti negaliu, bet asmeniskai manau, kad tai labai labai tiketina. patys paziurekit, ir pasidalinkit nuomone :)
gero ziurejimo!

http://www.youtube.com/watch?v=rl0O5MBErwA

Marius

As ta žmmogų iš video ir jo kalbas vertinu skeptiškai..manau tai tik dar vienas žmogus kuris mano jog supranta daug bet ištikro tėra prisgaudes ar kažkur girdėjas tam tikrų dalykų,kurious pasaldina savo pasaulėžiūra ir pateikia nesusivokiantiems, o tie išgirdę kažką jau girdėtą ir pažystamo pradeda priimt jo tauzalus už gryna piniga ir vos ne patarimų prašyt..Ir kas žmogus per sutverimas ,kad be pranašų garbinimo negali gyvuot..vis reik save nužemint prieš kažką,nulenkt galvą,sekt kažkuo..Nors kita vertus juk taip lengviau nei protaut savo galva,nei pačiam sprendimus priimt,ir jei jie būna nepasiteisinantys tada apkaltinamas ''mesijas''' ir jieškoma naujo ''išganytojo''..(visai kaip mūsų seimas)

2Pacas

Mldc Gintariukas aš ir jo klausau tikrai fainas toks be kompleksu bičas,kas ir jo klausotes manau suprantat apie ka aš. :D

inkognito

Sveikučiai,nelabai senai grįžau iš kelionės buvau Londone ir Valensijoje. Įdomiausia kad problema su aerouostų patikrinimu išliko. Karmėlavos aerouoste einant pro patikrinimą nusiaviau net batus ,o detektorius suskambėjo ir jie puolė mane grabalioti ar neturiu paslėpto ginklo. Naktį skrendant iš londono į Ispaniją apie 3 val. Stainseto aerouoste mane vėl tikrino tačiau  detektorius nezvimbė ir lengvai praėjau patikrinimą,jau nusiraminau kad nieko pas mane nėra  ir Kaune tebuvo tik kažkoks nesklandumas. Iš Valensijos skridau vėl į Stainseto aerouostą ir Valensijoje patikrinant irgi niekas nezvimbė,tačiau tame pačiame Aerouoste jau po pietų apie 15 val ruošiantis skrydžiui į Kauną.tas pats detektorius taip įkyriai zvimbė kad mane iškratė visą,o mobilų telefoną ir fotika dar partą perleido per  patikrinimą ir kažką ten tyrinėjo su kažkokiais testais. Toks Negras apčiupinėjo netgi kiaušinius ar neturiu kokio ginklo ten pasislėpęs.
Dabar pasakykite jūs ar tas implantas kai kada gali būti nepastebimas,ar tiesios tie detektoriai yra  nevienodo jautrumo? Juk per tą patį detektorių ėjau du kartus(Stainsete) ir vieną kartą jis tylėjo o kitą kartą įkyriai zvimbė,kame gali būti reikalas?Neturiu dantų perplombuotų metalinėmis plombomis ir neturiu metaliniių tiltelių juose.

TinSoldier

Pagal šitą: http://www.bidmc.org/YourHealth/HolisticHealth/HealthMythsCenter.aspx?ChunkID=157005

Taip, metalo detektoriai būną skirtingų jautrumų. Bet, kaip rašo, kad užfiksuotų tokius metaliukus kaip monetas ar kokius auskariukus (nemanau, kad tavo implantai yra labai milžiniški) - jautrumas turi būti neįprastai didelis. Tokio jautrumo detektoriai tik labai probleminėse vietose rengiami.

Šiaip ar aktyvuotas detektorius bus, labiausiai ir priklauso nuo metalo dydžio ir detektoriaus jautrumo. Kodėl tas pats vieną kartą suveikė, kitą - ne, velnias žino.

Bet, kiek randu, prieš pasiunčiant juodaodį tau kiaušinius apgraibyti, apsauga turėjo su rankiniu detektoriumi tave patikrinti. Kad nustatytų tikslią metalo buvimo vietą. Tai, jei su juo patikrino ir galvoje kažką rado - kažkas tavo galvoje yra. Jei su rankiniu nerado - greičiausiai, stacionarų detektorių aktyvavo kažkas kitas.

P.S. Kaip šiaip atostogos praėjo? :)))

inkognito

Na šiaip tai puikiai pailsėjau,aplankiau vieną dukrą Londone,ji kol kas dirba vadybininke vienoje prekybos firmoje,bet pernai baigė Westminsterio universitetą ,pagal specialybę turėtų būti kino režisierė,tačiau tik pereitą antradienį dar tebuvo pakviesta pokalbio dėl darbo pagal naują specialybę,tai dar nieko nėra žinoma kaip bus realiai dėl to. Po pasivakščiojimo po Londono centrą aplankėme meno muziejų,Tauerį ir kitas vietas centre 3 val nakties,išvažiavau į aerouostą su taksi kainavo net 40 svarų,bet pas juos tai nėra dideli pinigai ir po 6 .10 min pakilau skrydžiui į Ispaniją į Valensijos miestą. Šiaip gerai kalbu vokiškai tačiau šiek tiek ir angliškai nors suprantu daugiau nei galiu pasakyti. Ten leidomės jau netoli 10 ryto vietos laiku,kai ką pavyko nufilmuoti per lėktuvo  iliuminatorių.Viduržemio jūros pakrantę snieguotas kalnų viršūnes kurios buvo toli po mumis. Valensijos miestas buvo uždengtas storais debesimis ir kai lėktuvas padarė staigų 4-tą   posūkį išeidamas į glisadą tik tada pavyko pamatyti Valensijos miestą,jis žaliavo tarsi vasarą,nors ką tik buvo nuplovęs jį lietus. Mano pasą įtariai tyrinėjo migracijos tarnyba ir kažko tankiai labai žvilgčiojo į mane. Jis ėjo iš vienų rankų į kitas  ir mačiau kad jie kažką taro savęs ginčijasi,bet galiausiai man atidavė ir aš išėjau į terminalą kur jau laukė manęs kita  dukra. Ji ten įkūrė savo kosmetologijos  verslą,kurį perkėlė iš Lietuvos. Sėdome į metro ir už porą eurų atsidūrėme miesto centre iš kur iki jos namų buvo tik trejetas sustojimų autobusu ir porą minučių kelio. Pro jos balkoną matėsi viduržemio jūros pakrantė su kiek akys beužmato besitesiančiu pliažu. Žentas buvo tuo metu išvykęs į Čilę  į savo 400 hektarų rančą,jis grįžo tik į trečia diena po mano atskridimo,abu išvarė į Andorą pirkti naujos mašinos dukrai,už 500 km. Tai mes pabuvome kurį laiką vieni su anūkais,buvau su jais jų mokyklose pažiūrėti kaip jiems sekasi mokytis Ispanų kalba.Kai parvyko  jie abu apsilankėme įvairiose vietose. Namuose tiek dieną tiek naktį atviros vidinio kiemelio durys,grindys iš šlifuoto akmens,jokių radiatorių nei pedsako nėra vandentiekio vamzdžiai išvedžioti tiesiog ant lauko  sienų. Parduotuvėse maistas tokių pat kainų kaip pas mus, tačiau gausybė jūros gėrybių,šviežių vaisų,- kurių skonis visai kitoks nei mūsų maksimose. Pietų metas šventas keikvienam Ispanui ir jį jis būtinai praleidžia su savo šeima bent po 2-3 val. Būtinas atributas vynas ant stalo,pirmą kart gyvenime ragavau šampano kuris kainuoja 200 eurų,bet skoniu nusivyliau.
  Rytais eidavau pasivaikščioti prie jūros,į trečia dieną ten būnant dingo bronchitas, kuris mane kankino jau nuo vasaros pabaigos o dar po poros dienų ir dešinio peties reumatinis skausmas. Netoli jų gyvenamo rajono gyvena daug pensininkų vokiečių,anglų kurie leidžia savo senatvę prie viduržemio jūros,jie nusipirkę nedideles vilas.
Name vyravo stabili temperatūra +19 laipsnių tiek dieną tiek naktį,nors vėliau priskrisdavo šlykščių uodų kurių nesigirdėdavo visiškai skrendant ir pajusdavai tik tada kai jie jau įkasdavo kur nors,tad tekdavo nakčiai uždaryti duris.
Jūroje vanduo +16 laipsnių šilumos,daugiausiai ten maudėsi banglentininkai ir Kaituotojai,ir aš pabandžiau porą kartų,bet anūkai nenorėjo palaikyti man kompanijos sakė kad per šalta.
  Kyla mintis ir man ten persikelti,pardavus savo nekilnojamajį turtą Lietuvoje,bet gąsdina vasaros karščiai iki +40 su viršum laipsnių,reikėtų būtinai kondicionavimo įrangos ir būti įkalintam visai dienai tarp 4 sienų.Pas juos per siestos laikotarpį miestas būna kaip išmiręs ir atgyja tik pavakare ir anksti ryte. Dar nieko konkretaus nenusprendžiau,bet šiaip tai norėčiau ten gyventi,gal reikės pas vaikus varyti ant žiemos o vasarą grįžti čia atgal į savo namus. Londonas tai man nepatiko taip stipriai,o ypač jo kainos žvėriškos.Kažkokie nesamoningi namai kurie kainuoja nepadoriai daug nuomotis,nenorėčiau ten gyventi.Parsivežiau namo krabų,apelsinų tiesiai nuo medžio ir kitų smulkesnių dalykėlių,dabar su žmona kaip tik studijuojame kaip tą krabą paruošti valgymui,-internete. Bet googlėje nėra daug receptų parašyta.

RoxiO

Vau. Buvo įdomu skaityti. Gal galėtumėte daugiau papasakoti? :) Perkelčiau tada naują temą, manau daugumai bus įdomu paskaityti.

inkognito

Tai kad ir viską kaip ir papasakojau,dar turiu nufilmavęs lėktuvo skrydį virš tų kalnų iš 10 km aukščio,tai kalnai neatrodo tokie ir dideli tik kad viršūnės snieguotos tolimą jūros kranto liniją kiek tik akys beužmato. Filmavau slapčia užsidėjęs ant rankos apsiaustą.Nufilmavau vaikų sporto rengimo bazę mokyklose,tai turiu pasakyti kad superinė,mano mažiausias anūkėlis ten vidurio puolėjas ir per varžybas įmušė 3 įvarčius,nors jų komanda ir pralaimėjo rezultatu 7-4,jį jau praminimė Rubijo-kas lietuviškai būtų šviesiaplaukis. Abu mėlynakiai aukšti pagal savo amžių tai neatsigina vietinių panelių dėmesio,viena klasiokė Gustavo netgi klausė ar negalėtų pabūti jo sužadėtine. Nors mokosi ten pirmus mokslo metus Gustavas jau neblogai šneka buitinėmis temomis Ispaniškai.Jam lengviau nes jis tik ketvirtokas,o kitas anūkas Matas jau aštuntokas ir nelošia futbolo tai jam žymiai sunkiau. Bet sakė kad mokytojai su juo dirba individualiai,o viena mergaitė kaip ir jis laisvai kalba angliškai,tai ko nesupranta mokytojai ji pavertėjauja.Pabuvęs ten ir aš išmokau keletą frazių kurios labai praverčia buitiniame lygmenyje,Ispanų kalba man lengvesnė net už vokiečių.
Sakė pedagogai per daug nesijaudinti nes paprastai į 3 metus  mokiniai išmoksta puikiai vietinę kalbą kad net ir pralenkia vietinius mokinius po to.
Šiaip Ispanai Nacionalistai per varžybas bandžiau pakalbinti Lietuviškai ,rusiškai,angliškai ir vokiškai,nei viena kalba nesiteikė atsakyti,nors angliškai gal ir mokėjo kažkiek. Kai pasakiau kas esu Gustavo- Rubijo , Abuelo-senelis tik tada tapo draugiškesni.Supratau kai vienas kitam pasakė, kad štai žmogus kiek gali kalbetis kalbų ,o mes tik ispaniškai.Be to Valensijos tarme o ji skiriasi nuo kitos Ispanų kalbos.Dukra Lietuvoje išmokusi Literatūrinę Ispanų kalba kokius porą mėnesių negalėjo suprasti ka jai sako vietiniai Valensiečiai. Už 300 km Barselona tai jie kalba dar kitokia-Katalonų tarme ir nebandyk jiems pasakyti, kad jie Ispanai-Įsižeis, Dar už 200 km Andora,tai jau užsienis,klimatas ten jau vėsesnis nes valstybė yra kalnuose ir kalba jau kitokia nei Katalonų ir Ispanų.Taip kad akivaizdžiai pamačiau kad net ir ES daugybė uždaro nacionalizmo ir nemėgimo vienas kito,nors šiaip jie turistus toleruoja, nes šie ekonomikai pinigėlių palieka.Beje ir Anglai nemoka kitokių kalbų,tuo įsitikinau Londone kai bandžiau pakalbinti vokiškai,tik skėstelėjo rankomis.Viso tos artimos senovės didžiosios Imperijos šovinistinės ir nelabai toleruoja viena kitą.Tiek Anglai tiek Ispanai,tiek Vokiečiai. Geriausiai būtų kad jie visi išmoktų Lietuviškai,kai ateiviai paims valdžią žemėje anie  visi privalės kalbėti šia kalba ir tai juos sutaikys ir sumažins jų ambicijas. Aišku apie tai jiems nepasakiau, nes įtariau kad būčiau likęs nesuprastas. :D :D :D Čia aišku tik pajuokavau.

LBP

Atsiprašau už klausimą, bet kiek jums metų, Incognito?

Nezinomas

Kažkur gal buvai minėjęs, tiksliai nežinau bet kiek dar truks gal maždaug žinai tas žemės "draustinio" statusas ar kaip ten tiksliai vadinas, žodžiu ką turim pasiekti ar kiek dar laiko praeiti kad jie atvirai su mumis kontaktuotu?

Aukštyn