Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

inkognito

Citata iš: Teroras  liepos 10, 2012, 21:47:54
Na jeigu anomalija paskelbtu informacija apie Broniu Karla pagrindiniame puslapyje, tai manau tikrai atsirastu koks Kedainiskis kuris sutiktu patikrinti, nes puslapi perziuri tikrai daugiau zmoniu negu foruma... Bet cia velgi klausimas del asmens duomenu... Manau pagal istatymus nebus galima paskelbti kazko panasaus nes cia prilygtu persekiojimui :-\

Pagal įstatymus negalima to daryti,nors šiaip jau įstatymai galioja tik žemės žmonėms,dėl ateiviu nieko nėra priimta bent jau Lietuvoje. Kaip manote jei panaudojus šaunamajį ginklą besiginant nušautum ateivį kas būtų? Na kad ir mano pagrobimo atveju jei man būtų pavykę užvesti jų ginklą ir visus iš eilės būčiau nupylęs, ar mane būtų teisę už žmogžudystę?

Benamis

Klausimas vertas apdovanojimo ;D Reiketu toki kada nors pareigunui uzduoti... Idomu kokia reakcija butu.

Terminas:

Nužudymas - sąmoningas, iš anksto suplanuotas žmogaus gyvybės nutraukimas.

.L.U.T.H.O.R.

Duotų medalį, kad sučiupai ateivį :D

Benamis

Arba butum nutildytas amziams.

Delan

Galbūt kokie rimti ufologai, ir norėtų patyrinėt aplinkui apie tą Bronių.


Benamis

Is kur tokia informacija, kad cia butent jo namas?

Teroras

Zenitarijau, is kur pas tave tiek informacijos? Jau ne pirma karta pastebiu... Inkognito tapatybe is karto buvai nustates, dabar nurodai Broniaus Karlo nama...

Sabikas

Gyvenu Kėdainiuose, artimiausiu metu nuvažiuosiu su draugu į Josvainius, pasidomėsim :)

Delan

Citata iš: Sabikas  liepos 11, 2012, 00:33:03
Gyvenu Kėdainiuose, artimiausiu metu nuvažiuosiu su draugu į Josvainius, pasidomėsim :)


Sekmės, pranešk kaip sekėsi.

Dratas

Kad nesukelt didelio įtarimo klausinėjant pavienių žmonių, galima pirmiausia paskambint į seniūniją ir paklaust  :)

inkognito

Įdėsiu radijo bangomis valdomo lėktuvo modelio su FPV įranga(videio skaitmenine aparatūra) skrydį prieš porą metų skraidymus virš Nevėžio upės netoli Babtų miestelio. Lėktuvėlio sukant viražus virš upės į jo objektyvą patenka tiek Babtų miestelis tiek Josvainių apylinkės tiek kažkurioje vietoje kybantis baltas rutulio formos NSO. Kai kas maišo jį su mėnulio ,mėnulio ir saulės regimieji skersmenys iš žemės beveik vienodi o baltas nso kuris pasirodo ekrane keletą net kartų ženkliai mažesnio skersmens. Šis siužetas mane ir paskatino pradėti visais prieinamais būdais ieškoti mano seno pažįstamo,kuris betgi pajutęs realų pavojų gali dingti bet kurią akimirką iš čia.
http://vimeo.com/2791959

Benamis

Matoma objekta galima pamatyti:

3:20-3:27
4:45-4:55

Nekantraujantiems :) Tas matomas nuo 3:20-3:27 tai rimtai manau per mazas menuliui, taciau tas kitas 4:45-4:55 gali buti ir menulis.

marko

Perziurejus visa video galiu tik issakyti savo pastebejima, kad nufilmuotas menulis :) zemes atzvilgiu objektas nejuda, kabo toje pacioje vietoje, kadangi saule jau kaip ir kylanti arba besileidzianti, tai menulio apsvietimas toks neryskus ir mazas ;)

.L.U.T.H.O.R.

Būtų įdomu sužinoti datą video kūrimo, tada būtų galima patikrinti kur buvo mėnulis tuo metu :)

Aukštyn