Inkognito istorija

Pradėjo inkognito, birželio 23, 2012, 08:51:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

astropasaulis

Citata iš: indigo  birželio 26, 2012, 20:51:22
Citata iš: inkognito  birželio 26, 2012, 12:30:59
O dėl 2012 metų specialiai teiravausi savo šaltinių tai sakė kad tikrai galite būti ramūs tuo metu nieko nebus,čia tik gandas paskleistas kažkieno ir viskas.


noreciau inkognito tuomet taves paklausti ka daugumai is musu paprastu zmoniu jaucia. kad kazkas ivyks vasaros gale?

Juk vasaros gale bus Olimpinės žaidynės. Manoma, kad illuminati atakuos Olimpinį stadioną. http://www.youtube.com/watch?v=2Ny_8ZGjK1s

Teroras

Inkognito, kaip suprantu anomalija siandien patalpino tavo istorija:

http://anomalija.lt/2012/06/planetu-kolonizavimo-budai-ir-kova-del-gyvybines-erdves-i/

Gal galetum pasakyti is kur tai suzinojai?

Karolis

Citata iš: inkognito  birželio 27, 2012, 13:11:10
Karoli, tu užknisai savo  teiginiais pasiskaityk "pagrobimo anatomiją" visą ten viskas aprašyta ir neklausinėk tokių dalykų kaip koks tardytojas. Neprivalau tau nieko aiškinti.


Pasikartosiu. Kai tu grižai į praeiti, tai tas tu kuris jau joje buvo iškeliavo ?? Ar boom ir išnyko ir likai tik tu ? Nes kaip suprantu turėjo būt 2 X, vienas kuris tave kvietė eksperimentui, kitas kuris tave pasitiko, taip pat ir du tu, iškeliaujantis ir atvykstantis ? Nes kitaip laiku keliaujant ir negali būt ? Jei tas X tave pasitiko, tai reiškias jo nebuvo kartu su tavim, kai turėjai iškeliaut. Tu ir neiškeliavai. Tad abu turėjot gyvent tam laike, tik vienas 5metais senesnis. Nes tas X kartu su tavim i praeiti grįžt negalėjo.

Paneik šita. Čia viskas paimta iš tavo pasakojimo, kuri du kartus skaičiau. Daug ten tokiu vietų už kurių užsikabint galima. Tu vengi tokiu klausimų, kurie įrodo tavo istorijos netikroviškumą. Jei iš tiesų esi tiek daug patyręs, tai tau neturėtu būti sunku tai paneigti. Manau visi norėtu išgirst  atsakymą.

inkognito

Tas x niekur ir neišvyko jis liko žemėje nes jo užduotis buvo perduoti mane,per tą laiką kol buvau pas juos ir grįžau po 5 val jis sugebėjoa apardyti mano otociklą ir dar patikrino ar gerai užblokuota mano atminti kai pradėjo veikti jos blokavimas išlipus iš laivo. perskaityk istoriją tuščiai neklausinėjęs tas kas aiškiai parašyta. Nes daugiau neatsakinėsiu į jokį JŪSŲ kvailą klausimą.

likehsvilius

Sveikas, inkognito koks tavo tikrasis vardas ir Pavardė? ???

inkognito

(11:23:35) TinSoldier: "Kazkaip TinSolder sitoj temoj mazokai, visa istorija perskaites galvojau,jo​​g jis daug pasakyt tures..." Pasakyti tikrai turiu ką, bet dabar primetinėsi​u kuo labiau nešališką. Bent jau kol pavyks galutinai susitarti dėl normalaus jo istorijos patikrinimo :)
Na žinote man su tokiai dviveidžiais padarais nesinori daugiau jokio reikalo turėti . Viso gero likite visi sveiki.Patarimas nesistenkite būti gudresni už save pačius -avigalviai.

likehsvilius

Neiseik, nes as pavyždžiui tikiu tavimi  ;)

Karolis

Tai viskas ?  :-\. Galėjai geresne sukurt ;).

TinSoldier

#129
birželio 27, 2012, 15:41:15 Redagavimas: birželio 27, 2012, 15:43:42 by TinSoldier
Citata iš: inkognito  birželio 27, 2012, 15:08:21
Na žinote man su tokiai dviveidžiais padarais nesinori daugiau jokio reikalo turėti . Viso gero likite visi sveiki.Patarimas nesistenkite būti gudresni už save pačius -avigalviai.


Neee, pala pala :)))
Neveidmainiauju. Aš tau jau pačioje pradžioje rašiau, kad tokiais dalykais labai labai labai netikiu, bet su tavimi bendrausiu taip, tarsi tai būtų tiesa. Vardan nešališkumo ir objektyvumo. Aš ką, savo nuomonės negaliu turėti?

Citata:

[2012.06.25 14:19:24] Tomas: kol kas darau prielaidą, kad viskas, ką sakai - tiesa
[2012.06.25 14:19:30] Tavo žinutė: <...>
[2012.06.25 14:19:38] Tomas: bet, prisipažįstu, esu labai labai labai netikintis tokiais dalykais.

Kur aš veidmainiauju? Taip, aš daug kur norėčiau prie tavo istorijos prisikabinti, bet aš to nedarysiu, nes tai būtų beprasmiška. Todėl ir rašiau, kad reikia palaukti žmonių, galinčių kompetetingai tave patikrinti. O tuomet, paaiškėjus daugiau detalių, galėčiau jau išvedžioti savo subjektyvią nuomonę.

Ką aš čia blogo parašiau?

Karolis

Nieko :). Tiesiog iškilo bėda dėl jo istorijos tikroviškumo, tai kam daugiau pasilikt. Nors ir man gaila, pačioje pradžioje tikrai juo tikėjau :). Bet atsakymai į klausimus pasikeitė teiginiais, kuriais bandyta įrodyti tikroviškumą. Ir sunku patikėt, kad tiek daug apie viską gali žinot. Iš kur tos žinios apie atlantus, keistai skamba, kad mes jų palikuoniai. Juk atlantai mėgsta šilta klimatą, o po jų civilizacijos žlugimo, musu klimato juostoje jie negalėjo apsistoti. O ir istorija nieko nekalba apie musu tautos kraustimasi. Tuo labiau, kad mes artimesni skandinavams.

TinSoldier

#131
birželio 27, 2012, 16:04:31 Redagavimas: birželio 27, 2012, 16:06:08 by TinSoldier
Na, ok, atrodo, užblokavo jis mane visam :)

Įdomu tai, kad buvo atsiradęs šansas patikrinti jo istoriją. Kol jis buvo įsitikinęs, kad niekas neapsiims to tirti, tol su viskuo sutiko. Šiandien sužinojom, kad galbūt buvusi galimybę rimčiau panagrinėti ir aprašyti jo pasakojimus ir argumentus - ir staiga jis atsisako bendradarbiauti :)

Geri sutapimai, ar ne? :)

Bet, vis dėl to, pasilieku prie nuomonės, kad jis buvo fainas žmogus :)

P.S. Jau girdžiu kaip anomalija.lt administracija griežia dantį dėl tokio aktyvaus autoriaus praradimo :)


Phoenix

Tai kaip suprantu, antros dalies apie "kovą dėl gyvybinės erdvės" nebebus? :D vietoj to, kad normaliai viską paaiškintų, jis apsimetė kad įsižeidė ir pabėgo.. Tikėjausi brandesnio elgesio iš 60-mečio, bet turbūt jam fantazijos pritrūko kurti visokias pasakas apie ateivius.

Teroras

Ahahaha ;D Cia del TinSoldierio, inkognito dingo? ;D Neblogai, neblogai... Pats teige, kad jam nesvarbu ar juo tikes ar ne, o cia dabar tipo: "Tu manimi netiki, as dingstu" :D

P.S. Juokingi man postai, kur teigiama, kad cia adminai raso:

1. Inkognito egzistavo geroooookai pries anomalija.
2. Paskaicius jo zinutes forume ir kituose forumuose galima isitikinti is rasysenos is minciu destymo, kad tai tas pats zmogus.

Karolis

Gal dar atsiras :). Nes buvo įdomu :). Su tokiais patirimais, nevertėtu taip greit pasiduot. Bet gal...

Aukštyn