Kanapes

Pradėjo 2Pacas, gegužės 28, 2013, 18:26:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

TinSoldier

Citata iš: la.benas  liepos 17, 2013, 15:05:18
ACAB, labai daug informacijos gali rasti legalus.net forume.
Ir beje, kas tau konkrečiai yra? Manau, kad galėčiau padėt, nes po Master paskatinimo pradėjau aktyviai domėtis kanapėm, ir jau surinkau daugybę informacijos :)


Problema, kad ta surinkta informacija gali būti nepatikima. Yra labai daug prieštaringos informacijos apie kanapes. Ir, kaip A.C.A.B. minėjo, kol jos yra kriminalizuotos/nelegalios, ypač stabdomi tyrimai. Kadangi sunku tirti, net ir rimti medicininiai eksperimentai gali būti nevisai patikimi. Nes vieną kartą atlikus, gali būti sunku gauti leidimą pakartoti tyrimą (o tai vienas pagrindinių būdų, kaip įsitikinama rezultatų tikrumu).

Dar pilna melo propagandos prieš kanapes. Taip pat, pilna ir propagandos už, iškreipiant tiesą. Nes aktyvistams už legalizavimą neapsimoka paminėti neigiamus dalykus. Todėl jie dažnai atfiltruoja juos.

Aišku, faktas, jog kanapė kenkia nedaug. Tačiau kalbant apie konkrečius atvejus, apie poveikį turint konkrečias ligas, reikia būti labai atsargiems. Nes internete rasta, iškraipyta ar nepatvirtinta informacija gali nuvesti ne tuo keliu. Tik kompetetingi medikai gali atsakyti kada saugu, o kada nesaugu rukyti. O kompetetingų medikų surasti sunku, nes yra atliekama nepakankamai mokslinių tyrimų ir nepakankamai informacijos sklaidos tarp mokslo žmonių/medikų.

A.C.A.B

#61
liepos 17, 2013, 15:39:29 Redagavimas: liepos 17, 2013, 15:55:31 by A.C.A.B
Man yra šitas: http://ligos.sveikas.lt/lt/ligos/sirdies_ir_kraujagysliu_ligos/aortos_voztuvo_nesandarumas

EDIT: Šiaip šita širdies yda yra įgimta, nors ryškesni simptomai pasireiškė gal tik prieš 1 metus. Būdamas moksleivis esu bandęs žolės ir ne tik, bet jokių pastebimų problemų, tai nesukėlė.

Kiek žinau, tai Šveicarijoj bei Olandijoj lyg ir daro rimtesnius tyrimus su lengvais narkotikais, tik kad nesuprantu nei olandiškai nei prancūziškai...

la.benas

Iš tikrųjų daug padėt negaliu, bet...

Labai daug priklauso nuo to, ką rūkysi. Turiu omeny rūšį, nes jos skiriasi THC kiekiu, ir dar daug dalykų, kurie šiuo atveju nėra aktualūs.
Taigi... Kai pirksi, rinkis iš silpnesnių rūšių. Gatvėje tokio pasirinkimo dažniausiai nebūna, nebent pardavėjas yra ne šiaip koks marozas, o tikrai pažengęs grower'is (ar šiaip žolei prijaučiantis), ir žino ką augina (ar perka). Aišku pati geriausia žolė, kurią gali gaut - namų auginimo.
Antra - stenkis nepirkt iš gatvės, nes gali gauti žolės kuri bus mirkyta heroine, acetone, ar išvis pilna smulkių stiklo kristalėlių. Visi minėti dalykai labai kenkia. Žolė, mirkyta heroine, prives prie komos ir vėmimo. O tau tikrai kažkas su širdim atsitiktų. Jei žolė smulkinta - net negalvok apie pirkimą. 90 procentų, kad ten bus "spice", arba kitaip vadinant sintetika. Gali net haliucinacijų apturėti, apie širdį net nekalbu. Taigi venk gatvės.
Trečia... Jei turi galimybių, augink pats. Tai sunkus, bet įdomus darbas. Aišku, pavojingas, jei tai yra draudžiama (priklauso nuo to, kur gyveni).

P.S geriausios kokybės žolė(jei ne namų auginimo) - Olandijoj, tuose vadinamuose coffee shop'uose.

Ir dar, paskaityk, kas žmonėms buvo su širdim nutikę http://www.legalus.net/dis/viewtopic.php?f=1&t=2371&hilit=sirdis

Ezekiel

Valdžia atleido varžtus - dabar galima bus auginti sode nedidelį kiekį pluoštinių kanapių šalia kitų augalų atbaidyti kenkėjams, piktžolėms ir apsaugoti nuo ligų: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/sodininkai-gales-auginti-nedideli-kieki-pluostiniu-kanapiu-56-550361

Ikišiol pluoštines kanapes galima buvo auginti tik turint leidimus ir mokant už jų tyrimus.

Aukštyn