Anomalija.lt

Žemiški dalykai => Off-Topic => Gyvenimas => Temą pradėjo: Arunas4 balandžio 05, 2014, 15:50:48

Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Arunas4 balandžio 05, 2014, 15:50:48
Sveiki jau apie 2 mėnesius jaučiu, kad kažkas mane tikrai seka. Kai sėdžiu namie visada jaučiu, kad kažkas  prie manes ar kažkur arti net nežinau kodėl. Kada einu miegot visada man pasirodo kažkas panašaus į kažkokia butybe. Naktimis atsibundinėju ir visada kažka pamatau net kai užsimerkiu kažkas pasirodo. Gal galėtumėte pasakyti kodėl man taip yra? Nes dabar pagalvojus manau esu paranoikas.
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Master balandžio 05, 2014, 16:00:10
Gali būti stresas ir iš jo kilęs nesaugumo jausmas. (paranoja, neurozė). Žinoma, tai gali būti ir rimtesnių sveikatos problemų simptomas. Tačiau tikrai nenorėčiau to iš karto lipdyti. (ypač kai pati ne kažką žinau)
Ezoterine prasme galėtų būti, kad užsiblokavusi šakninė čakrą, o pagal maslow sutrikusi 2 piramindės (saugumo stadija).
Kaip bandai su šia problema kovoti? Kaip dažniausiai jautiesi? Galbūt kažkas iš išorės įtakojo šią būseną. (todėl reikėtų atsigręžti ir spręsti pastarąją problemą).
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Arunas4 balandžio 05, 2014, 16:03:58
Niekas manes nei gązdino nei pasakojo kažko baisaus tiesiog ėmė ir atsitiko. Nelabai bandžiau kovoti nes net neišsivaizdavau kaip tiesiog jau atsibodo man buti neišsimiegojusiam tai parašiau gal kas žinotu ką daryti.
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Benamis balandžio 05, 2014, 16:08:09
Mane labiau domina kodel patalpinai tema i NSO/Ateiviu kategorija? Galvoji, kad uz viso to gali slypeti nezemiskos butybes (jeigu taip, kodel taip galvoji?) ar tiesiog per klaida? Nes tada perkelsiu tema :)
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Marius balandžio 05, 2014, 16:09:32
Tai pavadinčiau 21 amžiaus liga..eskaluojama visokie pseudo vyriausybių sekimai,tuo pagrindu statomi filmai ir other bulllll shit...jaunimėlis prisižiūri,prisisiurbia tokios info ir kraustosi iš proto,dar perskaito pora hario poterio ir saulėlydžio knygučių ,o tada tai susimaišo su brestančiais hormonais,paugliškais spuogais ir gaunasi,kas gaunasi..Tikrai nesakau,kad tai apie ką parašė arūnas ir yra tai,bet..ne viskas vaiduoklis,kas vaiduokliu žiba..
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: TinSoldier balandžio 05, 2014, 16:12:05
Mano patarimas būtų: visa tai papasakoti šeimos gydytojui :)
Vis tiek, kad ir kokia problemos šaknis būtų - greičiausiai, kad priežastis nėra ezoterinė.

Per daug labai tikėtinų fizinių ir psichologinių priežasčių, kad pulti prie ezoterikos.
Šeimos gydytojas jau padėtų tau ir su nemiga kovoti, ir nukreiptų kur nors kitur, gilesnei pagalbai, jei reiktų.

Tik nereikia galvoti, kad kokie nors paranojos simptomai - kažkas nesveiko ar pan. Tiesiog gali būti kažkoks sveikatos sutrikimas dėl Master minėto streso, išgyvenimų, gyvenimo sąlygų, patirčių ir įvairiausių kitų dalykų.

Esmė, kad reikia pasirūpinti savo sveikata. Pirmiausiai, pasitvarkyti tokias problemas, kaip prastas miegas. Nes ir tai savaime gali dar gilinti problemą. Todėl marš pas šeimos gydytoją :)
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Arunas4 balandžio 05, 2014, 16:12:46
Citata iš: Benamis  balandžio 05, 2014, 16:08:09
Mane labiau domina kodel patalpinai tema i NSO/Ateiviu kategorija? Galvoji, kad uz viso to gali slypeti nezemiskos butybes (jeigu taip, kodel taip galvoji?) ar tiesiog per klaida? Nes tada perkelsiu tema :)

Per klaida, perkelk jei nesunku, ačiū :)
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Teroras balandžio 05, 2014, 16:14:30
Kad galetum ramia sazine atmesti paranormalius reiskinius patarciau tau pastatyti vaizdo kamera miegamajame. Jeigu tu matysi kazkokius konturus ar butybes taciau kamera jokiu keistesniu reiskiniu neuzfiksuos (trukdzius, neaiskius konturus, tas pacias butybes ir t.t.) - zinosi, kad tai greiciausiai slypi tik tavo galvoje ir vaizduoteje. Aisku ne apie viena nakti kalbu, taciau apie ilgesni laikotarpi. Ir aisku ne kiekviena kameros uzfiksuota dulkele gali buti vaiduokliu ar pan.

Sekmes :)
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Master balandžio 05, 2014, 16:19:09
Gerai, dar kartą perskaitysiu tavo pirmąją žinutę, gal ką ne taip supratau. Ir tikrai...
Chm... Matai, ne apie tokį išorinį poveikį kalbu. Tai gali būti persidirbimas, konfliktai, nerealizuoti norai... Daug kas. Dabar aš kalbu apie pačią būseną, o ne apie tai kas ją sukėlė. Nors matau, kad tau norisi primesti kokios būtybės, tačiau šito tavo vietoje neskubėčiau daryti. Gal taip ir įdomiau, bet tikrai ne racionaliau ir pakankamai žalinga.
Sakai neišsimiegi? Gal tai ir yra problema. Paklausk savęs ar neišsimiegi būtent dėl to. Nes galbūt tai kyla iš neišsimiegojimo (smulkmenos gali išauginti rimtus daykus). Galbūt nustebsi kai pasakysiu, kad ir aš nuo nuolatinio neišsimiegojimo esu turėjusi dienos metu gana realias haliucinacijas, arba vidurį nakties regėdavau permatomus ryškios spalvos šviečiančius žmones (miego paralyžius) nuo streso,pervargimo paskui slankiojančius šešėlius. Tačiau tai nereiškia, kad visa tai bendrai turi prasmę.
Patinka man Teroro pasiūlymas. Siūlau būtent taip ir padaryti (: Svarbu, kad TAU bus ramiau
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: nereikalinga balandžio 05, 2014, 16:24:14
Tai gali būti papraščiausiai pervargimas ( emocinis ,fizinis )
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Arunas4 balandžio 05, 2014, 16:25:59
Gali buti pervargimas nes man yra 16 metų labai daug mokaus ir dar į spoto sale važiuoju. Krč neturiu nei minutėles laiko poilsiui tik nakti 12-2H miegot
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Master balandžio 05, 2014, 16:30:00
Tai viskas tuo ir paaiškinta. :D
Siūlau mažinti krūvius ir primigtinai reikalauju miegoti 8h.
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: nereikalinga balandžio 05, 2014, 16:33:44
Tai kaip ir viskas aišku,pailsėk nuo sporto,bent savaitėlę. Išeik geriau tik prieš miegą pasivaikščioti,kai yra šilta. Priprask ilgiau miegoti. Tam reiks kiek laiko. Nes tokie pervargimai sekina organizmą. Kad nepakenkt labiau
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: viliusinas balandžio 05, 2014, 16:36:07
Gal tiesiog reiketu pasventinto vandens i kambary ? ir viskas isisprendzia mano mociute pasakojo pas mus namuose buvo bildukas niekad miegoti neleisdavo tai pasikviete i namus kuniga, jis pasventino namus ir bildukas dingo .
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Arunas4 balandžio 05, 2014, 16:36:41
Manau reikės nes jau 4 mėnesius kaip einu miegot po 12
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Marius balandžio 05, 2014, 16:43:07
Anomalijos forumas geriau ,nei betkokia tv trijų pagalba...greit nuo vėžio gydisim ir diagnozes per atstumą nustatinėsim..tik reik paprašyt adminų,kad forumą tam patobulintų..
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Master balandžio 05, 2014, 16:52:31
O kodėl gi ne :)
Yra tokių psichologinių, sveikatos pagalbų internete... Kodėl nebūtų galima savanoriauti ir anomalijoje?
Kas velinius padėtų varyti, kas dvasias naikinti, kas ritualus ant žmogaus atlikti, kas su stresu kovoti, kas ligas gydyti. (gi visi kažkurios srities praktikantai)
Manau rimtai reiktų tokią skiltį padaryti :D
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Vytautas balandžio 05, 2014, 17:07:35
Jei kartais kiltų mintis pasinaudoti Teroro metodu su kamera tai kaip taisyklė susidursi su skraidančiais šviesesniais rutuliukais. Jokie ten orbai kaip kiti sako o paprasčiausios arti objektyvo esančios dulkės. Kitas momentas tikrai jokių ezoterinių dalykų dabar nėra. Niekas negali nei vaidentis nei persekioti nes nieko tokio egzotiško nėra. Tam kad nusiraminti prieš miegą man vaikystėje močiutė duodavo mėtų arbatos. Galima pasidomėti kokių žolelių arbata gali padėti. Čia geriausia patarėja būtų Do. Nes tos srities specialistas. Žodžiu normalizuokis gyvenimą ir viskas bus gerai.
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: do balandžio 05, 2014, 20:27:55
labz, turėčiau pasiteisinti kažkaip,kad retai užbėgu ir tai trumpam....
niu,pavasaris, pvz,šiandieną pušų pumpurus rinkau ir šalpusnių geltonas galveles, b
tiek to, rašau vaikui Arūnui
taigi,jei manai ,kad kažkas greta taves ar šiaip vienoje patalpoje,tai liaukis drebėjes ir vertes akeles
pasiklausk,kas tai,kokio velnio nori,jei nesako-tuomet išvaryk
kartais būna visai nepervargimas,o iš tiesų koks dvasiukas,naminukas,mires giminė ar tuose namuose kažkoks kitas numirėlis
pirmiausia paklausinėk,jie kalba
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: ExeBack balandžio 05, 2014, 22:16:44
Atsiprašau, bet manau, kad jus seka Rusų šnipas.
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: nereikalinga balandžio 05, 2014, 22:25:55
Negazdingit tuom ko nėra :-)  ( mistikom ) Pirma reikia realias priežastis šalinti :)
Antraštė: Jauciu, kad mane seka
Parašė: Corbero balandžio 13, 2014, 10:41:47
Man irgi taip buvo, tik dar baisiau.. Tau su psihika blogai.. Isvalyk visas nereikalingas mintis ir viskas bus gerai, aisq pasakyti lengva.. Bet kai tai padarysi viskas bus gerai.. Pasiskaityk paprasciausiai zmogaus psihologija ir viskas. Ir jokie vaistai nepades, nebent tam kartui, bet tik tam kartui..