Nibiru

Pradėjo Tomas, sausio 04, 2012, 20:35:56

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

CitataBendrai šitoje situacijoje man reikėjo pasirinkti. Abu variantai teisingi. Grynai skonio reikalas kurį pasirinkti. Vienu atveju pasiėmei fiksuotą sumą ir gražiai, laimingai ir tyliai gyveni. Kitu atveju finansai neriboti demonstraciniais tikslais bet viešumas ir kitų informavimas kame esmė. Visiškai laisvai pasirinktas šis variantas. Manu kad būtų neteisinga kad žmonės dėl savo nežinojimo prarastų geresnio gyvenimo galimybę. Jei kam nepatiks galima "prisidirbti" ir gyventi kaip gyvenus. O atvirkščias variantas nebus galimas.
Kūrėjai taip gal nedalina for fun...jei duoda tai kad kažką padarytum ?

Vytautas

Citata iš: kiskis  rugsėjo 08, 2017, 11:58:12Kiek atsimenu reiskiesi netik pranasystese, tai jas palik ramybej ir tiek, lapais nebutina uzsikast :D
Viskas "kompleksiška". Jei šis variantas nepasiteisina tai ir visa kita "įtartina" ir nelabai turi pagrindo po kojomis. :)

Citata iš: elteide  rugsėjo 08, 2017, 12:00:49Kūrėjai taip gal nedalina for fun...jei duoda tai kad kažką padarytum ?
Visiškai teisingai. Šiuo atveju akivaizdaus poveikio demonstravimas iš kūrėjų pusės. O iš mano pusės paaiškinimas kodėl taip yra ir kas tai daro. Nes pvz dabartiniai kad ir keisti uraganai supantys JAV tik suprantama kaip gamtos poveikis. bet yra visiškai kitai. :)


elteide

o kad JAV nebuvo uraganų , tornadų?

a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  rugsėjo 08, 2017, 11:41:10Aišku tokiu atveju normaliai jau tikrai lysčiau į krūmus ir  užsikasčiau lapais, nes kažką pasakyti neturėčiau jokio pagrindo.  :)
Ir kepurę savo turėsi duoti, prikrausim supuvusių lapų :)

elteide

Vytautai, neieškojau jūsų temos..šiandien 16d:)

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: elteide  rugsėjo 16, 2017, 16:01:34Vytautai, neieškojau jūsų temos..šiandien 16d:)
Sakė 18d atsiims rezultatą jei apie tai kalbi :)

elteide

jo..nu ok 18 tai 18  :D

Vytautas

Citata iš: elteide  rugsėjo 16, 2017, 20:10:26jo..nu ok 18 tai 18
Aišku kad rezultato nėra ir nebus. Pasirodo buvo toks "virtualus" žaidimas ką daryčiau jei turėčiau daug pinigų. Ir šiaip pasirodo  tai buvo gumos tempimas kad nebūtų nuobodu. :) Nieko niekam įrodinėti taip pat nereikia. Ir nieko dėl nieko nereikia perspėti. Šią kryptimi žaidimas baigėsi. :) Nors šio pasaulio keitimas kažkada bus. Ir blogų ir gerų žmonių atskyrimas taip pat kažkada bus. Bet dėl to man nereikia absoliučiai nieko daryti.  :) Taip kad tenka lysti į krūmus ir užsikasti lapais. Pasakyti daugiau taip pat neturiu ką. Ai dar turėčiau nepamiršti duoti kažkam prikakoti savo kepurę. :) Na reiktų suderinti technines galimybes. :) O šiaip tai nusikalęs juodai. Remontuoju tėvo kambarį.

elteide

tai juk dar ne 18..pasiduodat?:)

a.t.sielis

Citata iš: Vytautas  rugsėjo 16, 2017, 22:17:42Nors šio pasaulio keitimas kažkada bus. Ir blogų ir gerų žmonių atskyrimas taip pat kažkada bus.
Tikrai tikrai bus? :)

Bet dabar jau kažkada? O neturėjo būti keitimas konkrečiu laiku? Datos nebuvo?

O gal tai irgi tik žaidimas? Šiaip kad nebūtų nuobodu, o iš tikro nieko neįvyks :) : "Aišku kad rezultato nėra ir nebus. Pasirodo buvo toks "virtualus" žaidimas .... Ir šiaip pasirodo  tai buvo gumos tempimas kad nebūtų nuobodu. :)


Vytautas

Citata iš: a.t.sielis  rugsėjo 16, 2017, 22:54:17Tikrai tikrai bus?
Na kadangi niekam nieko aiškinti neriekia tai tarp kitko "kažkada" visiškai pakankama. :) Bus, nebus pamatysim. :) Bus - gerai. Nebus taip pat gerai. Jei taip toliau kvailės patys žmonės susinaikins. Jokios problemos. :)

elteide

aš tai negaliu patikėt, kad nieko visai nebus, kai žmogus taip tiki... ;)

Creative

Vytautas bando rasti teisingą spėjimą, kiek besuklysdamas vis tiek užsispriškai bando atrasti ta tikra žiniu centra. Kad ir niekad prognozes neišsilpildė bet jis vis tiek bando dar ir dar karta nepasiduoda, Gi kadanors visgi pralauš tuos ledus. Pagirtinas užsispirimas.

a.t.sielis

#43
rugsėjo 17, 2017, 19:58:40 Redagavimas: rugsėjo 17, 2017, 20:00:19 by a.t.sielis
Noras ir atkaklumas yra gerai. Klausimas tik, kokia priemonė geriausia. Žmogus nori priimti anapusinę transliaciją. Koks "aparatas" jautresnis ir tikslesnis imtuvas anapusybei - švytuoklė, padaryta iš materijos, ar sąmonė, padaryta iš antimaterijos?

Mano galva, švytuoklė gaudo tik šiapusybę, ir apskritai yra toks grubus įrankis, kad štai dažnai ir nuvilia jos naudotoją.

Vytautas

Švytuoklė šiuo atveju mažiausiai kuo dėta. Tik tam kartui. Esmė keistas saugojimas kritiškose situacijose per visą gyvenimą. Tai matosi tik pakankamai ilgokai pagyvenus. Kiti visai realūs dalykai kurių būti negalėjo. Esu rašęs apie žaidimą su voro dingimu atsiradimu. Žaidimas su drugeliais kada jie skrenda daug kartų idealiai taip pat ir tai dar lydi tokie pat pasikartojantys įvykiai. Nutikimas autostradoje kada iš priešais važiuojantis auto sumirkčiojo lempomis bet nenormaliai o atskirai tai vienos tai kitos pusės. Po to keisto sumirkčiojimo aplenkė fura ir su visomis iš užpakalio matomomis šviesomis (stabdžių tame skaičiuje) atliko šviesų šou. Taip būti taip pat negali. Dar buvo kokių poros savaičių bėgyje keistas vienodų juodų automobilių (mažiausiai trijų vienu metu) pamatymas važiuojant. Dar buvo keistas žaidimas su stichija. Netikėtai pradeda siautėti beprotiškas vėjas su lietumi ir po tam tikrų mano veiksmų akimirksniu liaunasi tarsi nieko nebuvo. Dar buvo keistas visų benzininių  automobilių važiuojančių pro mano namus čiaudimas iki visiško užgesimo. Tą pačia proga sugedo tėvo traktoriukas žoliapjovė. Išardė. Nieko nerado blogo. Surinko. Vis tiek  neužsivedė. Tuos metus nesinaudojo. Po metų pasuko pabandymui ir užsivedė. Naudojuosi po šiai dienai. Jokių problemų. Ir šiaip buvo dar visokių keistų smulkmenų.  Visa tai ir suteikia "atkaklumo". Todėl visumoje neturiu nei mažiausios abejonės kad kažkas anapus yra ir gali šį pasaulį paveikti kaip tik nori.  Tik laiko klausimas kada tai nutiks.

Aukštyn