Popiežius: homoseksualų santuokos kenkia žmonijos ateičiai

Pradėjo TinSoldier, sausio 09, 2012, 23:10:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

OKULTISTE

Na per pamokas sudėtinga būtų kalbėti, nes tik prasikvatotų ir prasišaipytų mokiniai visą pamoką... Tad, manau, vengiama būtent dėl šios priežasties... Va užklasinė ar pan. veikla tai kitas reikalas - net yra organizuojami pasibuvimai, kur kalbama tomis temomis (pati, kai buvau mokykloje, esu organizavus renginių, kuriuose buvo paskaitų su tos temos akcentais), nes ten susirenka mokiniai, kurie nusiteikę rimtai ir su pagarba žmogui apie tai kalbėti...

Linas Esu

#31
rugsėjo 25, 2017, 18:42:37 Redagavimas: rugsėjo 25, 2017, 19:23:48 by Linas Esu
Aš esu už santuoką , nematau tame nieko blogo . Jeigu žmonės vienas kitą myli . Tebūnie .

Tačiau esu vienareikšmiškai prieš bet kokį vaiko įsivaikinimą/auginimą tokioje " šeimoje " . Didelė dalis netradicinės orientacijos žmonių vaikystėje patyrė moralinę/seksualinę prievartą . To pasekoje yra didelė tikimybė , vaikas gali atsidurti nepavydėtinoje padėtyje , augdamas netradicinės orientacijos šeimoje .

Citata180 diplomatams popiežius kalbėjo, kad tinkamam vaikų išsilavinimui reikalinga tinkama šeima, kuri yra tradiciškai grįsta vyro ir moters santuoka.
Pezalai . Tinkama vaikų iišsilavinimui reikalinga meilė , rūpestis , saugumas , teisingas auklėjimas . Esu įsitikinęs , kad yra ir netradicinės orientacijos šeimų , kurios puikiai tvarkosi/tvarkytųsi , aukldėdamos atžalą . Tačiau , kaip ir minėjau , per didelė rizika vaikui pamatyti/patirti dalykus , kurie tėvams galbūt atrodo "normalūs" .

Citata„Tai nėra paprasta socialinė konvencija, bet greičiau fundamentalus kiekvienos visuomenės elementas. Todėl tokia politika kenkia ne tik šeimai ar žmogaus orumui, bet ir žmonijos ateičiai", - kalbėjo jis.
Fundamentalu religijose taip pat buvo ir žudyti kitatikius/deginti " eretikus " . Tai tik dar viena kvaila religijų doktrina , kad homoseksualūs santykiai - nuodėmė . Per laiką tai bus vistik išgyventa .

elteide

jei homeseksualūs santykiai tau normalus reiškinys, tai ko bijot dėl vaikų įvaikinimo tokiose porose?

vytra

#33
rugsėjo 25, 2017, 19:20:06 Redagavimas: rugsėjo 25, 2017, 19:22:21 by vytra
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 25, 2017, 18:42:37Aš esu už santuoką , nematau tame nieko blogo.
- gal ir yra jų teisė pragyventi be šeimos, bet dviejų patinų partnerystę vadinti santuoka gali tik nemokantis kalbos ir nežinantis ką reiškia "šeima". Matyt viską sugadino mafijozai, kurie savo nusikalstamus karterius irgi drįso pavadinti "šeimomis".

p.s.
.. gal kas nesuprato: sutuoktiniai yra tik partneriai, jie tampa šeima susilaukę vaikų.

p.s.2
.. vaikų auklėjimas (globotinių) vienos lyties dviejų partnerių, kaip kad du patinai ar dvi patelės, griauna vaikui realybės/priežastingumo supratimą.


:(

Linas Esu

#34
rugsėjo 25, 2017, 19:21:32 Redagavimas: rugsėjo 25, 2017, 20:35:58 by Linas Esu
Citata iš: elteide  rugsėjo 25, 2017, 18:58:33jei homeseksualūs santykiai tau normalus reiškinys, tai ko bijot dėl vaikų įvaikinimo tokiose porose?
Tai tik šiame dešimtmetyje tampama " normaliu " reiškiniu , provakarietiškose , liberalių pažiūrų valstybėse .

Kitoks pvz : Putinas , skelbia : mes esame už tradicines šeimas , tačiau esame pakantūs ir kitų orientacijų žmonėms . Tačiau Rusijoje , kaip niekur kitur daugybė žmogaus teisių pažeidimų .

O proislamo valstybėse , kuriose teisė - šariatas , šiai dienai homoseksualai , plakami , žudomi , kankinami ir t.t.

Reikės ne vieno amžiaus , kol mūsų kultūroje tai taps norma . Be to stabdis yra ir tai , vis dar iki galo neaišku ar tai psichinė liga ar tik sutrikimas .

Kita vertus...žmonės su psichiniais sutrikimais , tuokiasi . Vien dėl to palaikau tokias santuokas . Paprasčiausiai nematau priežasties , dėl ko homoseksualai negali gyventi santuokoje apart durnų religinių ideologinių argumentų .

Bijoti nereikia . Visuomenei reikia prisiimti atsakomybę . O šiuo metu , mes labai mažai žinome apie homoseksualumo/pedofilijos šaknis , pačią orientaciją , ar kaip šie žmonės elgiasi už uždarų durų su vaikais .

Negalima leisti auginti vaiko šeimoje , kurioje du suaugę žmonės turi psichinį sutrikimą . Mes vis dar per mažai žinome , kad leistume vaikui augti tokioje aplinkoje kaip " bandymų triušiui " tikėdami , jis užaugs nepatyręs jokios moralinės/seksualinės prievartos . Be to pedofilija , nėra retas reiškinys ypatingai gėjų bendruomenėje .

Citata iš: vytra  rugsėjo 25, 2017, 19:20:06- gal ir yra jų teisė pragyventi be šeimos, bet dviejų patinų partnerystę vadinti santuoka gali tik nemokantis kalbos ir nežinantis ką reiškia "šeima". Matyt viską sugadino mafijozai, kurie savo nusikalstamus karterius irgi drįso pavadinti "šeimomis".
Šeima - giminystės ryšiais susieta žmonių grupė, kurią sudaro tėvai ir vaikai, o plačiąja prasme - ir seneliai, anūkai bei kiti kartu gyvenantys giminaičiai.

Šiuo atveju , du susituokę vienos lyties individai , auginantys vaiką/us - bus įvardijami kaip šeima . Mafijozai prie žodyno atnaujinimo , neprisidėjo :D

vytra

#35
rugsėjo 25, 2017, 19:32:01 Redagavimas: rugsėjo 25, 2017, 19:37:07 by vytra
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 25, 2017, 19:21:32Vien dėl to palaikau tokias santuokas.
- spėju vėl nežinai, partnerystės sutartys tarp vienos lyties partnerių egzistuoja dar nuo sovietinių laikų. Visas kipičas pakeltas tik tam, kad iškreipti sveikų žmonių termino "santuoka" prasmę, įteisinant "santuoką" su gorilom (zoofilai), santuoką tarp patinų (gėjai), santuoką su nepilnamečiais (pedofilai), santuoką su mirusiais (nekrofilai) ir t.t.

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 25, 2017, 19:21:32Šeima - giminystės ryšiais susieta žmonių grupė, kurią sudaro tėvai ir vaikai, o plačiąja prasme - ir seneliai, anūkai bei kiti kartu gyvenantys giminaičiai.
- čia jau ne šeima, bet giminė. Giminės individai gali gyventi atskirai, gali gyventi kartu, tačiau jie gali turėti atskiras šeimas ar būti be šeimų. Vėl keistas klaidinimas, tikslingas ar iš nežinojimo?

:(

Linas Esu

#36
rugsėjo 25, 2017, 19:36:21 Redagavimas: rugsėjo 25, 2017, 20:02:36 by Linas Esu
Citata iš: vytra  rugsėjo 25, 2017, 19:32:01- spėju vėl nežinai, partnerystės sutartys tarp vienos lyties partnerių egzistuoja dar nuo sovietinių laikų. Visas kipičas pakeltas tik tam, kad iškreipti sveikų žmonių termino "santuoka" prasmę, įteisinant "santuoką" su gorilom (zoofilai), santuoką tarp patinų (gėjai), santuoką su nepilnamečiais (pedofilai), santuoką su mirusiais (nekrofilai) ir t.t.
:(
Ne apie zoofiliją ar nekforifiliją tema , tuo labiau net ne sovietų sąjungoje gyvename :D
Mes apie žmones žinome daugiau negu bet kada .
21 amžius , wake up .

Citata iš: vytra  rugsėjo 25, 2017, 19:32:01- čia jau ne šeima, bet giminė. Giminės individai gali gyventi atskirai, gali gyventi kartu, tačiau jie gali turėti atskiras šeimas ar būti be šeimų. Vėl keistas klaidinimas, tikslingas ar iš nežinojimo?
:(
Santuoka - socialinė ir dažniausiai religinė, valstybės pripažįstama, civilinė asmenų sąjunga, sukurianti giminystę. Ji paprastai suformuoja šeimą ir socialiniu bei religiniu požiūriu įteisina seksualinius santykius. Simboliškai santuokos pradžia laikomos vestuvės. Skirtingose kultūrose egzistuoja skirtingi vedybų papročiai.

Šeima formuoja giminystę , ne atvirkščiai . Dabar aišku ?

@vytra , ar ir vėl bus keistas klaidinimas, tikslingas ar iš nežinojimo ? :D

vytra

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 25, 2017, 19:36:21Ne apie zoofiliją ar nekforifiliją tema, tuo labiau net ne sovietų sąjungoje gyvename :D Mes apie žmones žinome daugiau negu bet kada. 21 amžius, wake up ..
- tema apie nenatūralius lytinius santykius, tema apie natūralių santykių prasmės keitimą, nes mylėti viens kitą ir sudaryti partnerystę galima ir dabartinėje demokratinėje laisvoje Lietuvoje, ta didi laisvė paveldėta dar iš CCCP kodekso.

:(

Linas Esu

#38
rugsėjo 25, 2017, 19:57:54 Redagavimas: rugsėjo 25, 2017, 20:36:25 by Linas Esu
Citata iš: vytra  rugsėjo 25, 2017, 19:46:56- tema apie nenatūralius lytinius santykius, tema apie natūralių santykių prasmės keitimą, nes mylėti viens kitą ir sudaryti partnerystę galima ir dabartinėje demokratinėje laisvoje Lietuvoje, ta didi laisvė paveldėta dar iš CCCP kodekso.
:(
Ir ?
Čia dabar fanfaros turi sproginėti ? :D

Nesuprantu pagrindinės minties , ką norite tuo pasakyti/kur linkstate , pabaikite . :D ( dar dabar nesuprantu prie ko čia ta SSRS )

Priminsiu temą : Popiežius: homoseksualų santuokos kenkia žmonijos ateičiai

TinSoldier

Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 25, 2017, 19:21:32Be to pedofilija , nėra retas reiškinys ypatingai gėjų bendruomenėje .
Gal gali pasidalinti statistika? Juk tikrai nerašysi šito iš oro, ar ne?
Bet, kiek man yra tekę per pastąrajį dešimtmetį matyti reprezentatyvių tyrimų, tai niekada nebuvo rasta absoliučiai jokia koreliacija tarp pedofilijos ir homoseksualumo. Bent jokios didesnės nei tarp pedofilijos ir heteroseksualumo. Ką aš pražiopsojau?


Linas Esu

#40
rugsėjo 26, 2017, 09:48:16 Redagavimas: rugsėjo 26, 2017, 10:24:46 by Linas Esu
Citata iš: TinSoldier  rugsėjo 26, 2017, 08:46:06Gal gali pasidalinti statistika? Juk tikrai nerašysi šito iš oro, ar ne?
Bet, kiek man yra tekę per pastąrajį dešimtmetį matyti reprezentatyvių tyrimų, tai niekada nebuvo rasta absoliučiai jokia koreliacija tarp pedofilijos ir homoseksualumo. Bent jokios didesnės nei tarp pedofilijos ir heteroseksualumo. Ką aš pražiopsojau?
Na visų pirma , tikrai nesiremiu jokia viešai prieinama statistika . Tai yra mano asmeninė nuomonė , domintis homoseuksualais , pedofilija . Pora knygų , nemažai dokumentikos , daug straipsnių .

Esu radęs du išsamius nepriklausomus tyrimus per 20 metų , 2007 ir 1992m .
Šis yra 2007 http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.398.1874&rep=rep1&type=pdf

Rašoma : homoseksualių pedofilų procentas svyruoja nuo 9% iki 40% ( neturiu žalio supratimo dėl ko tokie skaičiai ) . Esu skaitęs , kai kur mini 25 - 40 procentų pedofilų yra tuo pačiu ir homoseksualai . Kiek žinau JAV yra beveik milijonas registruotų sexoffender . O kasmet pranešama apie 100 000 tūkstančių nusikaltimų susijusių su pedofilija . Eilinis pedofilas per savo gyvenimą turi nuo 100 iki 250 aukų ( skaičiai labai skirtingi , kažkur vidurkis 125 kitur siekia net 250 )

Esmė tokia kaip ir minėjot , nėra tiesioginės koreliacijos tarp homoseksualų ir pedofilų - su tuo tikrai sutinku . Taip pat nėra didesnės koreliacijos nei hetero pedofilų . Tačiau pedofilai , remiantis įvairiais straipsniais , neretai būna tuo pačiu ir homoseksualai , o tas iš tiesų didina rizikos faktorių auginant vaikus netradicinės orientacijos šeimoje .

Kai grįšiu į namus kitą mėn ketinu įsigyti naują knygą , ten kiek žinau yra nemažai statistikos . Būtent tas rašytojas , kuris dirbo universitete nelegaliai rinko informaciją  iš pačių pedofilų daugelį metų . https://www.amazon.fr/Sexual-Behavior-Human-Alfred-Kinsey/dp/0253334128 .

Žinant , kad tai psichinis sutrikimas , tiek esant gėjumi,pedofilu,lesbiete,transeksualu . Mes vis dar nežinome kaip tai galime išgydyti ar apskritai įmanoma . Jeigu jie nori tuoktis (homoseksualai , tebūnie , nematau problemos) , tačiau leisti auginti vaikus - tikrai ne . Per mažai išsamių tyrimų , būtent homoseksualų-pedofilų tema . O skaitant panašius pranešimus , informacija nenuteikia pozityviai .

Aukštyn