Pas "Vaikus su juodomis akimis" metaliniai dantys

Pradėjo Creative, balandžio 25, 2018, 19:52:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

balandžio 25, 2018, 19:52:22 Redagavimas: balandžio 25, 2018, 19:55:30 by Creative



"Vaikų su juodomis akimis" fenomenas pastaruoju metu vis plačiau plinta. Vis daugiau žmonių pareiškinėja, kad jie buvo sutikę su šiais baisiais sutverimais ir stebuklingai nuo jų pabėgo.

Dažniausiai "Vaikus su juodomis akimis" pastebi ant namų slenksčio arba prie būtų įėjimo. Jie skambina į duris ir prašo įleisti juos vidun. Iš išorės jiems kažkur nuo 5 iki 14 metų ir atrodo jie keistai, todėl žmones iškarto apima siaubo banga.

Kita jų populiari auka yra automobilininkai. "Vaikai su juodomis akimis" prašo pavežti juos iki namų, arba perlaukti subjurusį orą, o svarbiausia, jie nori, kad juos įleistų į automobilio vidų.

Šis atvėjis įvyko Jutos valstijoje, metai nepažymėti. Vyras važiavo naktį ir sustojo pakeliui, kad pailsėti ir staiga vidury tuščios gatvės pamatė ateinančius prie jo automobilio du paauglius, berniuką ir mergaitę. Juos pamatęs vairuotojas nuleido langą, nes galvojo, kad vaikams reikalinga pagalba. Bet kuo arčiau jie prieidinėjo, tuo žiauriau visa tai atrodė.





Vėliau vyras pasakojo, kad vaikai buvo apsirengę ne šiuolaikiškai, bet jis negalėjo pasakyti kokių metų jų rubai buvo. Labiausiai jį nustebino stipriai išbalę vaikų veidai. Nakty prie mėnulio šviesos jam atrodė, kad nuo jų odos sklido nedidelė šviesa. Šukuosenos jų irgi buvo nesuprantamos, kas irgi atkreipė vairuotojo dėmesį.

Truputi nerimaudamas, vairuotojas visgi surado jėgų paklausti nereikalinga jiems pagalba. Berniukas pasakė "Taip, prašau". Ir tuo momentu vairuotojas pamatė, kad akys vaikų buvo juodos kaip ryklio. Tai sutapo su atskriejusia siaubo banga.

Berniukas pradėjo pasakoti, kad jie pasiklydo dykumoje ir jiems reikia patekti į namus. Jis paprašė vairuotojo atidaryti dureles ir juos įleisti į automobilį. Bet vyras tiesiog negalėjo pajudėti, jį tarsi paraližiavo.

"Tai buvo labai keistas jausmas. Kiekviena kūno lastelė rėkė "Dink iš čia!", bet aš buvau visiškai sušalęs, tarsi užhipnotizuotas. Aš negalėjau atidaryti jiems dureles, bet ir negalėjau niekur nuvažiuoti. Aš mečiausi viduje savo kūno kaip kalinys kalejime".

Labai labai letai vyrui pavyko ištiesti ranką, kad uždaryti langą ir ranka buvo tarsi švinų pripildyta tokia sunki. O vaikai visą šį laiką stovėjo ir tylėdami žiūrėjo į jį. O paskui nutiko kažkas žiauraus šioje istorijoje.

"Vaikai stovėjo ir nedarė jokių bandymų nors žingsnį prieiti arčiau. O aš vis judinau savo ranką ir vat mano ranka pasiekė langą ir tarsi išėjo už ribos kažkio tai nematomo barjero. Ir tuo metu berniukas akimirksniu puolė į priekį ir įsikibo į mano striukės rankovę tuo pat metu besišypsodamas. Ir pasakysiu, kad niekada nepamiršių jo šypsenos. Jo dantys blizgėjo taip, tarsi jie buvo iš metalo".





Ta kraupi šypsena paveikė vairuotoja kaip adrenalino dozė. Kažkokių tai stebuklingu būdu jam pavyko ištraukti savo ranką ir uždaryti langą ir berniukas atšoko atgal su labai nustebusiu žvilgsniu. O paskui jis staiga atsirado automobilio priekyje ir stovėjo taip tarsi bandė užkirsti kelią mašinai. Mergaitė tuo metu stovėjo atokiau ir pas ja buvo pyktas veidas.

Vairuotojas norėjo greičiau nuvažiuoti ir šoko į priekį partrenkdmas berniuką. Vaiko kūnas nuskriejo į šoną. Bet kada išsigandęs vairuotojas pasižiūrėjo į galinio matymo vaidrodėlį, tai pamatė kaip vaikas kėlėsi ir nusibraukė dulkes, tarsi nieko nebūtų nutikę.

"Aš niekada nepamiršiu šito momento. Tai buvo tarsi naktinis košmaras. Aš iki šiol spelioju kas būtų nutikę su manimi, jei bučiau juos įleidęs į mašiną ir nuvežęs į miestą, kaip prašė".


http://nlo-mir.ru

Linas Esu

@Creative "siaubo pasakėlių" žanras ?
Kažkur namie mėtosi seni žurnalai, su panašiomis istorijomis.

kiskis

Rasiau senai forume ir as maciau mazdaug pries 20 metu.

Creative

#3
gegužės 03, 2018, 23:05:01 Redagavimas: gegužės 04, 2018, 00:44:12 by Creative
Mano teorija ta, kad gali būti tie vaikai galėjo būti žmogaus ir ateivių (pilkujų) hibridas, palikuonys, abieju vaikai.

O štai radau dar vieną straipsnį, kad tai galėjo būti ir patys pilkieji, tik kad bandydami užsimaskuoti.

Rusų kalba straipsnis:
http://nlo-mir.ru/starnyesushestva/56087-malchik-s-chernymi-glazami.html

Linas Esu

Citata iš: Creative  gegužės 03, 2018, 23:05:01Mano teorija ta, kad gali būti tie vaikai galėjo būti žmogaus ir ateivių (pilkujų) hibridas, palikuonys, abieju vaikai.

O štai radau dar vieną straipsnį, kad tai galėjo būti ir patys pilkieji, tik kad bandydami užsimaskuoti.

Rusų kalba straipsnis:
http://nlo-mir.ru/starnyesushestva/56087-malchik-s-chernymi-glazami.html
Pirma reiktų rasti vaikus, kuriu akių obuoliai juodi. Tau taip neatrodo ?

Creative

Citata iš: Linas Esu  gegužės 04, 2018, 21:04:13Pirma reiktų rasti vaikus, kuriu akių obuoliai juodi. Tau taip neatrodo ?
Netaip parašiau, turėjo būti hipotezės, Pirma reikia žinoma atlikti tyrima kur jie dažniausiai rodosi, kad juos "pagauti", bet ir čia reikia pasiruošti iš anksto nes pvz gali apsikriesti kuo nors nuo jų,arba jie nuo tavęs, apsišvytinti gal, gal "tėvai" netoli ir patirsi jų rustybę, gal jie turi kitokių "galių" gebėjimų. Iš praždių hipotezės o paskui tik veiksmai kad jas patikrinti.

Linas Esu

Citata iš: Creative  gegužės 05, 2018, 19:27:03Netaip parašiau, turėjo būti hipotezės, Pirma reikia žinoma atlikti tyrima kur jie dažniausiai rodosi, kad juos "pagauti", bet ir čia reikia pasiruošti iš anksto nes pvz gali apsikriesti kuo nors nuo jų,arba jie nuo tavęs, apsišvytinti gal, gal "tėvai" netoli ir patirsi jų rustybę, gal jie turi kitokių "galių" gebėjimų. Iš praždių hipotezės o paskui tik veiksmai kad jas patikrinti.
Kaip manai tau seksis ieškoti tų vaikų ? apie kuriuos žinoma tik tiek, kiek jie minimi "siaubo" žurnaluose/istorijose ?

P.S. svarbiausia neapsišvytink. Kažkur rašė, kad jie taip perduoda Hepatitą B.

Creative

Citata iš: Linas Esu  gegužės 05, 2018, 20:20:37Kaip manai tau seksis ieškoti tų vaikų ? apie kuriuos žinoma tik tiek, kiek jie minimi "siaubo" žurnaluose/istorijose ?

P.S. svarbiausia neapsišvytink. Kažkur rašė, kad jie taip perduoda Hepatitą B.
Koks šaltinis ir kur rašė? kas rašė? gal žinai daugiau ką nors apie jos tai pasidalintum šaltiniais.

Linas Esu

Citata iš: Creative  gegužės 05, 2018, 21:05:50Koks šaltinis ir kur rašė? kas rašė? gal žinai daugiau ką nors apie jos tai pasidalintum šaltiniais.
Pirma reiktų rasti vaikus, kuriu akių obuoliai juodi. Tau taip neatrodo ?

Creative

#9
gegužės 05, 2018, 22:00:52 Redagavimas: gegužės 05, 2018, 22:34:50 by Creative
Citata iš: Linas Esu  gegužės 05, 2018, 21:41:19Pirma reiktų rasti vaikus, kuriu akių obuoliai juodi. Tau taip neatrodo ?

Ne, nes kaip tu juos rasi? pirmą vien reikia info susirinkti apie juos kuo daugiau,kelti hipotezes - t.y. galimus variantus, scenarijus ir pnš, tam kad būti pasiruošusiems visoms pasekmėms, net ir tuom kad tai kažkokia žmogaus "mutacija" ir vaikai tiesiog yra žmonių paprasti vaikai.

Kažkas minėjo, kad pasakos skirtos netik vaikams skaityti  o ir suaugusiems kad nesnaustų ir būtų akylūs.
Manau tu čia nori pasakyti, kad tai fantazijos vaisius. O girdėjai apie tokį pasakymą, kad "baimėi reikia pažiūrėti į akis" arba "tikėti netikint"  todėl žmonės ir atlieka tyrimus, renka info, lygina, gal net sudaro atitinkamą veiksmų planą, nes kiek matai net ir sąmokslo teorijos kartais pasitvirtina. Net psichiatrai iš pradžių nusiunčia žmogų per visus tyrimus susijusius su kūnu o tik paskui jei nieko neranda gydo "galvą".

EDIT:
Tai labai panašu į NSO istorijas, kai žmogus begalo nori juos "rasti", o radęs nežinos ką su tuo toliau daryti, nes.. scenarijų gali būti įvairių nuo iki, ir gali būti tektų labai greitai veikti neturint laiko net pagalvoti. Todėl išankstinis atvėjų įvairių apgalvojimas suteikia didesnį lankstumą nei atsistoti įbestam "nejaugi jie tikri ir man nesivaidena?" kai į tave atsukami jų "progresyvus ginklai". Na ir panašios siaubo pasakėlės.

Aišku prisirinkus ir apgalvojus kiek įmanoma daugiau nereikia tik tapti fanatiku- paranojiku. nors paranoja šiokia tokia yra būtina ir reikalinga, kaip kad vaikams iš pradžių mašinos yra baisios skardinės pabaisos o tik paskui jie sužino apie juos daugiau, supranta jų veikimo principą ir jų jau nebebijo.

Linas Esu

#10
gegužės 06, 2018, 11:35:48 Redagavimas: gegužės 06, 2018, 20:04:57 by Linas Esu
Citata iš: Creative  gegužės 05, 2018, 22:00:52Ne, nes kaip tu juos rasi? pirmą vien reikia info susirinkti apie juos kuo daugiau,kelti hipotezes - t.y. galimus variantus, scenarijus ir pnš, tam kad būti pasiruošusiems visoms pasekmėms, net ir tuom kad tai kažkokia žmogaus "mutacija" ir vaikai tiesiog yra žmonių paprasti vaikai.
O kodėl aš jų apskritai turiu ieškoti ? nes kažkas parašė kad matė ? Kad iškelti mokslinę hipotezę, neužtenka beprotiškų komentarų apie ateivių/žmonių vaikų hibridus. Neturi faktinės medžiagos, nėra ir hipotezės.

CitataKažkas minėjo, kad pasakos skirtos netik vaikams skaityti  o ir suaugusiems kad nesnaustų ir būtų akylūs.
Manau tu čia nori pasakyti, kad tai fantazijos vaisius. O girdėjai apie tokį pasakymą, kad "baimėi reikia pažiūrėti į akis" arba "tikėti netikint"  todėl žmonės ir atlieka tyrimus, renka info, lygina, gal net sudaro atitinkamą veiksmų planą, nes kiek matai net ir sąmokslo teorijos kartais pasitvirtina. Net psichiatrai iš pradžių nusiunčia žmogų per visus tyrimus susijusius su kūnu o tik paskui jei nieko neranda gydo "galvą".
Žinoma fantazijos vaisius. Ufologija yra didelė subkultūra, turinti religinių panašumų. Tiek daug nukvakėlių, sąmokslininkų ir melagių kaip niekur kitur. Tikrai nematau jokio ryšio tarp medicinos ir apie tą siaubo pasakėlę iš rūsio, vaikus juodomis akimis.

CitataEDIT:
Tai labai panašu į NSO istorijas, kai žmogus begalo nori juos "rasti", o radęs nežinos ką su tuo toliau daryti, nes.. scenarijų gali būti įvairių nuo iki, ir gali būti tektų labai greitai veikti neturint laiko net pagalvoti. Todėl išankstinis atvėjų įvairių apgalvojimas suteikia didesnį lankstumą nei atsistoti įbestam "nejaugi jie tikri ir man nesivaidena?" kai į tave atsukami jų "progresyvus ginklai". Na ir panašios siaubo pasakėlės.
Pirma tegul kas nors bent jau nufotografuoja arba nufilmuoja tikrą skraidančią lėkštę arba ateivį. O dabar šnekėti kas būtų jeigu būtų.....Daugiau nei šimtas metų ufologijai, bet nėra nė vieno fizinio įrodymo, kad egzistuoja pilki ateiviai, kurie grobia žmones, skraido lėkštėmis. Tau tai nieko nesako ?

CitataAišku prisirinkus ir apgalvojus kiek įmanoma daugiau nereikia tik tapti fanatiku- paranojiku. nors paranoja šiokia tokia yra būtina ir reikalinga, kaip kad vaikams iš pradžių mašinos yra baisios skardinės pabaisos o tik paskui jie sužino apie juos daugiau, supranta jų veikimo principą ir jų jau nebebijo.
Nesuprantu ką tu nori pasakyti apie vaikus ir mašinas. Ir kaip tai paranoja susijusi.

San IL

@Creative ,

 
Citata iš: kiskisRasiau senai forume ir as maciau mazdaug pries 20 metu.
Mažiau leiskis į beprasmius ginčus su @Linas Esu , jeigu nori ką nors ištirti, nepražiopsok apklausti vienintelio atsiliepusio liudininko @kiskis ir pamėgink rasti jo minėtą forumo įrašą.

 @Linas Esu , juodosios materijos irgi nėra apčiuopiamo įrodymo, bet jau taip pat virš 100 metų yra kalbama apie ją ir yra prigalvota pilna hipotezių..  O kad fanatikų ir dundukų yra visur sritis dėl to ne kalta. Ufologai yra atradę įrodymų, bei užfiksavę kadrų, bet visas jų darbas dabar yra užpiltas padielkomis ir dezinformacija, net jei pats nufotografuotum realų NSO, nėra šansų kad su ta nuotrauką ką nors įrodytum, ji tiesiog paskęstų internete tarp kito šlamšto.

 Taip pat, jeigu sritis būtų tokia tuščia ir nieko verta neegzistuotų tokie rimti akademiniai sanbūriai kaip pvz CUFOS.

 @kiskis gal pats plačiau papasakotum ką matei? Gal pavyktų ką nors paaiškinti.

Linas Esu

#12
gegužės 08, 2018, 21:31:17 Redagavimas: gegužės 08, 2018, 22:15:16 by Linas Esu
Citata iš: San IL  gegužės 08, 2018, 20:00:37juodosios materijos irgi nėra apčiuopiamo įrodymo, bet jau taip pat virš 100 metų yra kalbama apie ją ir yra prigalvota pilna hipotezių..  O kad fanatikų ir dundukų yra visur sritis dėl to ne kalta. Ufologai yra atradę įrodymų, bei užfiksavę kadrų, bet visas jų darbas dabar yra užpiltas padielkomis ir dezinformacija, net jei pats nufotografuotum realų NSO, nėra šansų kad su ta nuotrauką ką nors įrodytum, ji tiesiog paskęstų internete tarp kito šlamšto.

 Taip pat, jeigu sritis būtų tokia tuščia ir nieko verta neegzistuotų tokie rimti akademiniai sanbūriai kaip pvz CUFOS.

Epic fail
.....
...........
..................
.........................

1. Juodoji materija nebėra tik hipotezė, o teorija ir gana stipri. Šita pateikta analogija absurdiška.
2. Tai, kad šiai dienai ufologija yra visiškas briedas, kalta pati bendruomenė.
3. Ufologai nieko nėra atradę ir nieko nėra užfiksavę, kas galėtų neabejotinai būti nežemiškos kilmės. Ar tai būtų nuotrauka ar ateivis, ar koks nors prietaisas.
3. "Ufologinių" organizacijų prisidengusių mokslo šydu pasaulyje pilna. Tokiose "ufologinėse" svetainėse gali įsigyti DVD už 40 eurų ir magnetą ant šaldytuvo. Visa kita mėtosi internete.

Jau senai aišku kad ufo pasaulis išsigimė į religines subkultūras. Nereikia pamiršti ir fanatikų su "ufologiniais" būreliais, kurie įsivaizduoja kovojantys su vėjo malūnais, nors realiai kiekvienas ką nori tą daro. Dalis puikiai iš "tyrinėjimų" uždirba, pavyzdžių pilna. Dundukų čia niekada netrūkta, jie sudaro didžiąją dalį. Ufologija tik dar viena viena iš daugelio nerimtų ezoterikos šakų.

kiskis

Citata iš: San IL  gegužės 08, 2018, 20:00:37@kiskis gal pats plačiau papasakotum ką matei? Gal pavyktų ką nors paaiškinti.
Deja, praejo perdaug laiko, nieko daugiau neprisiminsiu, tik galiu pridurt, kad dantu jis man nerode ir ji maciau diena.
"Atsitikimas visiskai paprastas. As kazkur pries 10 metu ejau gatve. Praeinant pro suoliuka mano zvilgsnis  uzkliuvo uz mazdaug 3-4 metu vaiko jis sedejo nuleides akis, akimirkai zvilgterejo kazkur auksciau (ne i mane)ir iskart vel nuleido akis. To zvilgsnio dar dabar nepamirsau, pajutau jo absoliuciai antgamtiska jega, vienu zodziu turbut maciau ne sio pasaulio padara. :)"

San IL

@Linas Esu , ačiū už pareikštą nuomonę.

 @kiskis , o tai tas vaikas gi nebuvo vienas tokio amžiaus kažkur sėdintis? Kaip atrodė jo tėvai? Kaip atkreipei jo dėmesį į akis, apskritai, į jį patį? Kurioje vietoje tai nutiko, maždaug kelintais metais? Ar jis tik pažiūrėjo į viršų, ar akivaizdžiai ką nors matė? (mėginu pritraukti prie autizmo). Suprantu, kad situacija buvo senai. Pamėgink grąžinti save į tą momentą, išgyvenk jį iš naujo ir gal prisimintum daugiau detalių.

Aukštyn