Taivane kilo didžiulis sąmyšis dėl paslaptingo padaro

Pradėjo Benamis, sausio 08, 2013, 22:52:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Grupė ufologų iš Taivano ekspertizei pateikė paslaptingus kadrus, kuriuose aiškiai matosi pusiau peršviečiamas padaras, brendantis keliu Taivano provincijoje Taitunge. Nuotrauka buvo parodyta per vietines žinias ir sukėlė karštas diskusijas tarp skeptikų ir tų, kurie įsitikinę, kad šie kadrai yra tikri.

Taivano ufologų bendruomenė tikina, kad sensacingą kadrą padarė policininkas netoli vietinio ežero su iPhone 4 mobiliuoju telefonu. Pats policininkas tikina, kad nesuvokė, kad fotografuoja kažką neįprasto, kol nepadidino vaizdo.



Įdėmiau įsižiūrėjus į nuotrauką galima pamatyti panašią į žmogų figūrą, kuri, matomai, eina keliu, jo "rankų" plaštakos primena pelekus arba Žmogaus voro galūnes. Visa padaras yra pusiau peršviečiamas arba peršviečiamas, nuo kaklo iki pėdų nusitiesia tamsi linija.

Nuotraukų ekspertas Chien Jung-tai mano, kad tamsi linija gali būti vibracijos rezultatas arba skaitmeninės kameros atspindys. Tačiau jį sudomino bendra kadro struktūra.



"Ši nuotrauka nebuvo keičiama", - reziumavo jis. Tačiau neneigė, kad yra tikimybė, kad paslaptingas ateivis gali būti atminties kortelėje užsilikęs vaizdas.

Kaip ten bebūtų, Taivano žiniasklaida dėl šios nuotraukos padarė daug triukšmo.



Balsas.lt

RoxiO

Kažkoks slendermen'as didelėmis ausimis. ;D

anonymusas

"Plastakos" gali but visai ne plastakos, gal turi kazka rankoje.

inkognito

Atsimenu kariuomenėje užsidėjęs chim dymo aprangą aš dar baisiau atrodžiau :D :D :D  .O ypač su rusiška dujokauke.

snofru

Citata"Ši nuotrauka nebuvo keičiama", - reziumavo jis. Tačiau neneigė, kad yra tikimybė, kad paslaptingas ateivis gali būti atminties kortelėje užsilikęs vaizdas.
nusipezėjo ekspertas arba verčiant straipsnį iš kiniečių kalbos taip gavosi, nes visiškai neaišku kaip gali susisluoksniuot skaitmenines foto ir dar taip, kad horizonto linija atitiktu idealiai. suprasčiau jei kalba eitu apie foto juostelę, bet skaitmeninėje laikmenoje negali du failai susilieti į vieną ar prieš tai buvę duomenys mistiškai papult i naujai įrašytus, kaip tas gaunasi pagal ekspertą nesuprantama. o šiaip pačiai foto, nesigilinant kas ten joje matosi, panašu, kad buvo panaudotas filtras. (man taip atrodo)

Iron Tara

Aaaai, taigi čia Džonis. Savekas, ramiai.

Hekate

Citata iš: anonymusas  sausio 09, 2013, 09:43:40
"Plastakos" gali but visai ne plastakos, gal turi kazka rankoje.

Aš ir manau, kad čia kažkas rankoje. Pati jei turėčiau tokias rankeles nežinočiau ką su jomis daryti, nors matyt tas padaras žino  :) , išviso kodėl kartasi ateivius reikia vaizduoti tokius ganėtinai griozdiškus.

Aukštyn