Alamas Bigfoot iš Baltijos šalių

Pradėjo Veselin Boyanov, lapkričio 02, 2012, 18:13:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Veselin Boyanov

Privet, ja issledovatel' anomalij iz Bolgarii. Vo-pervyh, ja hochu izvinit'sja za ne pisat' na vashem jazyke, ono ochen' srochno, i ne bylo vremeni, chtoby najti perevodchika. No, vozmozhno, vy pojmete menja, ja znaju russkij jazyk.
Odin drug v ATS forume pisali, chto v Litve Ukmergskom rajone vtoruju nedelju nabljudaet paru sushestv, kak zdes' luchshe znachenie termina ... ochen' napominaet snezhnyj chelovek, tak nazyvaemogo Alam, BIGFOOT podobnoe.
Drug rasskazal v bol'shom vse detali, i pomestit' ego posle nabliudenija, isledovatel obeshali dat' koordinaty rajona, tol'ko nemnogo pozzhe, potomu chto on hochet sdelat' vysokokachestvennoe video i mestnoje raskrytie informacii mozhet napugat' sushchestva, a eto ne dolzhno byt' pozvoleno vo imja nauchnogo poiska dannyh, kotorye prosto bescenny. Jeto uzhe vtoroj sluchaj v Baltiiskih stranah, sledujuwego za godom, v kotorom nabljudaetsja alamas. Otsjuda mozhno sdelat' vyvod, chto migracija vkljuchaet v severnyh rajonahissledovateljam ranee ne byli izvestny.
Ja nadejus', chto vy pridete na pomoch'. My hotim, chtoby vojti v kontakt so svideteljami i obsudit' vizit v vashu stranu. My nuzhdaemsja v ljudjah, kotorye znajut, plowad' lesov horosho.
My pytalis' vojti v kontakt s kollegami iz Latvii (NEKTON / Kosmopoisk Pribaltika) sprosil u nih ob jetom dele, no oni takzhe imejut malo informacii, popytalis' svjazat'sja s ATS nabljudatelej portala, no do sih por nichego ne slyshal.
Esli u vas est' informacija ob jetom, pozhalujsta, ne stesnjajtes' obrashchatsa k nam. (Bufonet Bolgarija), ili prosto skazat zdes, my postaraemsja sdelat perevod. Spasibo.
Bylo ochen trudno registrirovatsia na etom forume, nado bylo polzovatsia google perevodom i vikipedia chtoby uznati familiju pervovo prezidenta Litvy.
potratil na eto gdeto pol chasa  :)

V. Boyanov (BUFOnet Bulgaria)

privozhu perevod na litovski jazyk zdelany instrumentom google:


Sveiki, aš esu mokslininkų iš Bulgarijos anomalijos. Pirma, aš noriu atsiprašyti už ne raštu jūsų kalba, tai yra labai aktuali, ir nebuvo laiko rasti vertėją raštu. Bet galbūt supras mane, aš žinau, rusų kalbomis.
, Kad Lietuvos Ukmergskom Ryan antrą savaitę žiūrėti permainingas pora, kaip terminas yra geriau čia, draugas ATS forume rašė ... panašiai kaip ir Sniego žmogus, vadinamasis Alam, BIGFOOT patinka.
Draugas papasakojo labai išsamiai viską, ir įdėti jį po nabliudeniya tyrėjas obeshali duoti koordinates Ryan, tik šiek tiek vėliau, nes jis nori padaryti aukštos kokybės vaizdo ir mestnoe atskleidimas būtų panika sushchestva ir UTB turėtų ne būti leidžiama vardan mokslo tyrimų duomenimis, yra neįkainojamas. Tai yra Baltijos šalyse, antra, po metų, kurioje yra alamas. Tai rodo, kad migracija apima Šiaurės raenahissledovatelyam buvo anksčiau nebuvo žinoma.
Tikiuosi, kad jums į pagalbą ateis. Mes norime, kad susisiekti su liudytojų ir aptarti vizito į savo šalį. Mums reikia žmonių, kurie žino miško teritoriją gerai.
Mes bandėme užmegzti ryšius su kolegomis iš Latvijoje (Nektonas / Kosmopoisk Baltic), paprašė juos apie šį atvejį, tačiau jie taip pat turi mažai informacijos, bandė susisiekti su ATS portalo monitoriai, bet iki šiol nieko negirdėjau.
Jei turite kokių nors apie tai informaciją, prašome nedvejodami obrashchatsa mus. (Bufonet Bulgarija), arba tiesiog skazat Zdes, mes sdelat vertimą. Ačiū.
Tai buvo labai sunku registracija forumo naudojimas Google "vertimų ir Vikipedija, pavadinti pirmas Lietuvos Prezidentas.
Praleido pusvalandį kažkur  :)

V. Boyanov (BUFOnet Bulgaria)

Benamis

#1
lapkričio 02, 2012, 18:24:43 Redagavimas: lapkričio 02, 2012, 18:39:19 by Benamis
Ja pervyj raz slyshu o cemto podobnym... A vy uvereny chto mozhna doveriat' toj informacji? Mozhet magliby napisat' link k toj teme na ATS forum?

Eto vash sajt: http://www.ufo.bg/ ?

Zodziu, kas nesuprato, tai raso cia anomaliju tyrejas is Bulgarijos. Jis gavo informacija, kad Lietuvoje, Ukmerges rajone jau kelias dienas yra pastebima i sniego zmogu panasi butybe, taigi jeigu kas nors turi apie tai daugiau informacijos, praso pranesti.

snofru

sniego zmogus ukmerges rajone. pagaliau sulaukeme  :)

gospodin Boyanov iz Litvy vse snezhnyje liudi davno emigrirovali na zapad  :)

skerys

Teviske Ukmergeje, bet kolkas jokiu panasiu ziniu niekur nefiksuoju, bet idomu tikrai..

Veselin Boyanov

Здравствуйте, со мной связался через нектон друг очевидца, он так представился, обещает на другой неделе рассказать по подробней об этом случае наблюдений. Понимая что кому то из Вас эта тема тоже интересна, я дал ему ссылку на Ваш форум, он искренне обещал написать Вам все подробности в понедельник или вторник. Пока это все.
В. Боянов

Sveiki, man buvo susisiekta pagal Nektonas kitų liudytojų, jis prisistatė, žada pasakyti kitą savaitę daugiau apie šį atvejį pastabų. Suvokdami, kad jūs ką nors taip pat domina šia tema, Daviau jam nuorodą į jūsų forumą, jis nuoširdžiai pažadėjau parašyti jums visas informacijos pirmadienį arba antradienį,. Štai ir viskas.
V. Boyanov

Benamis

Budem zhdat' s neterplenjem. Chelovek vyshe skerys tozhe zhiviot v Ukmerge, no gavarit nichego takogo neslyshal... Sposibo za informaciju, takzhe mozhete ostavit kakienibud svoi kontakty, vdrug ktonibud zaxocet s vami svezatsja ;)

Zodziu, pirmadieni ar antradieni parasys musu forume zmogus is Ukmerges kuris uzfiksavo (mate?) ta keista padara Ukmergeje :)

rimas_ba

Sveiki. Domiuosi sniego žmogaus problema jau ne pirmus metus, teko perskaityti ne vieną knygą ir daugybę publikacijų. Nusišypsojo laimė net sudalyvaut vienoje mėgėjiškoje ekspedicijoje.
Lietuvoje vargu ar galima sutikti sniego žmogų, greičiau šios temos autorius tėra apgaulės auka.
Internete galima rasti daug įdomių istorijų apie susidurimus su sniego žmogumi. Liudininkai iš įvairiausių pasaulio kampelių dalinasi savo patirtimi.

Pasinaudodamas proga ir nekuriant naujos temos, noriu paklausti forumo nario Snofru;
viename forume užtikau aprašytą nuotykį. (padariau išvadą, kad rašėte jūs iš sutapusių avataro ir nario vardo)
Pranešimas parašytas 2009 kovo mėnesį.(Nuoroda) Štai jis:
Citatapries pora metu, su draugu nutarem pazvejot, pagert alaus, gerai praleist svaitgali. nutarem nulekt i saskatchewan (kanada). buvo nuostabus vakaras, zuvi gaudyt nesiseke, o gal alaus buvo perdaug.. zodziu susikurem lauza ir plepejom. staiga abu pajutom kazkokia smarve, ir keista garsa. sirdis nulindo i kulnus. iskart pagalvojau, kad uzsirovem ant lokio, neturejom jokio ginklo, tik pora peiliu, ir tie patys metesi kazkur. drebanciom rankom ir kojom, paemiau prozektoriu. jauciu indenu medziotojas, butu man pavydejas, kaip be garso viska padariau  .
tai va, ijungiu prozika ir nukreipiu i pamiske kur girdejom garsus..
nezinau kaip atrode mano veidas, bet draugo buvo panasus i uzsmaugto lavono, akys isoko stulpu, plaukai, kurie pas ji visada tvarkingai susukuoti, pastiro eziuku, toki vaizda buvau mates tik animaciniuose filmuose 
zodziu, proziko sviesoje, stovejo KAZKAS, panasaus i zmogu, apauges plaukais, isieptom iltim, blizganciom akim. tas kazkas pasukes galva link musu ir biski pakreipes sonu, uode ora, labai keistai viskas atrode. is karto supratau, kad tai nera zmogus, nezinau kodel, bet kazkur giliai viduje isijunge kaip koks supratimas, kad zmogus tai negali but. automatiskai isjungiau prozika ir sustingau. nezinau, kiek laiko praejo, kai draugas mane paklause kazko, tada vel ijungiau prozika, apsvieciau aplinkui, bet to padaro jau niekur nebebuvo. nerasysiu, kaip praleidom nakti ir t.t.
kita diena, vietiniai mums pasake, kad buvom sutike, kaip jie vadina Sasquatch.

tai stai, dabar tu man pasakyk, kaip zmogui perskaicius mano sita istorija suzinot ar ji tikra ar ne? lygiai taip pat yra ir su tavo ar su kazkieno kito istorijom, visda atsiras kas patikes ir visada bus skeptiku


Paskutinės eilutės mane kiek trikdo. Šią istoriją pateikiat kaip fantazijos pavyzdį, ar visgi tai iš tiesų buvo? Jeigu tai tikra istorija, gal galetumėt daugiau papasakot apie tai?

snofru

Citata iš: rimas_ba  gruodžio 31, 2012, 01:40:47
Paskutinės eilutės mane kiek trikdo. Šią istoriją pateikiat kaip fantazijos pavyzdį, ar visgi tai iš tiesų buvo? Jeigu tai tikra istorija, gal galetumėt daugiau papasakot apie tai?
oho, po tiek laiko, kažkas sugebėjo atkast mano rašliavas  :)
biškelį dramatizuota, bet tikra. kas domina konkrečiau parašykit

Benamis

Nepagalvojai snofru, gal kokie studentai bajeri daro? Nes JAV arba Kanadoje populiaru uzsivilkti koki kostiuma, gasdinti zmones, o veliau savo sedevrus i Youtube kelti... Nes supratau alaus nemazai isgerete...  :)

snofru

buvau prisiklauses pasakų apie indėniškus demonus, vendigo ten visokie ir pnš, pirma mintis buvo tokia  :)
kad prikolina kažkas net minties tokios nebuvo, ne ta situacija, žodžiais sunkiai pavyktu nupasakot.
studentai tai tiek gal į wood buffalo traukia o mes kiek šiauriau atabaskos ežero, žmonių mažai ten

rimas_ba

Citatabiškelį dramatizuota, bet tikra. kas domina konkrečiau parašykit

Gal galite papasakoti be dramatizmo?
Dar norėčiau užduoti keletą patikslinančių klausimų:
Kurioje geografinėje vietoje tai atsitiko?
Koks buvo metų laikas, mėnuo?
Ar smarkiai buvote apsvaigęs nuo alkoholio?
Gal galite, kiek galima smulkiau, apibūdinti padarą su kuriuo susidūrėte?
Nebandėte patyrinėti tos vietos, gal būt pastebėjote pėdsakus ar plaukelius ant šakelių, žolės?
Gal nufotografavote tą vietą?
Paminėjote indėnų mitologines būtybes - ar tikite dvasiomis, vaiduokliais ir kitais panašiais paranormaliais reiškiniais?
Tikiuosi neužsigausite dėl trečio ir paskutinio klausimų.  :)

snofru

tikriausiai atsibodo laukti atsakymo, bet dar dienelę lukterkit, aš tik šiandien sugrįžau ir noriu dar biškelį patingėt neapsikraudamas galvos  :)
Citata iš: rimas_ba  sausio 05, 2013, 19:41:54Tikiuosi neužsigausite dėl trečio ir paskutinio klausimų.  :)
:)

snofru

CitataGal galite papasakoti be dramatizmo?

na ilčių išieptų ir švytinčių akių nebuvo, kaustanti baimė, nesuprantamas sąstingis  buvo realus. sakau nesuprantamas ir tas tiesa, nes yra teke susidurti su laukiniais gyvūnais, visiškai kitaip reaguoji, instinktyviai tiesiog žinai kaip elgtis, o čia toks įspūdis, kad viskas išsijungia, tiesiog kas bus tas.
CitataKurioje geografinėje vietoje tai atsitiko?

Pulley ežeras tarp Harperio ir Atabaskos ežerų. 59.596318,-109.82022 (čia iš gmaps pabandžiau koordinates išpešt)
CitataKoks buvo metų laikas, mėnuo?

birželio pabaiga.
CitataAr smarkiai buvote apsvaigęs nuo alkoholio?

dabar sunku pasakyt.  tarkim jei visiškai girtas = 10 , tai buvau kažkur tarp 3 ir 4.
CitataGal galite, kiek galima smulkiau, apibūdinti padarą su kuriuo susidūrėte?

smulkiai vargu, nesu net garantuotas, kad tai kaip jį prisimenu dabar nėra įtaka informacijos kurią sukaupiau po to įvykio, kuris be abejonės mane paskatino plačiau pasidomėti šiuo padaru, taigi kaip ir sakiau- dabartinis mano atmintyje išlikęs to padaro paveikslas gali būti kiek nutolęs nuo realaus vaizdo kuri mačiau tada: aukštas, labai platus pečiai, ilgos masyvios rankos,  ilgesnės nei pas žmones, veidas be plaukų tik apatinė dalis ir tankus antakiai, nosis plati. kūno plaukų (kailio) spalvos pasakyti negaliu, normaliai neįsižiūrėjau, pasirodė gan tamsus, bet toks kažkoks perėjimas buvo, ta prasme gali būt variacijos, o gal išsivoliojęs kokiam dumble, žodžiu nežinau.
jautėsi gan smarkus aštrokas dvokas, nors smarvę užuodžiau dar prieš pamatant padarą, gali būt, kad jis buvo prislinkęs arčiau ir tik kada atsitraukinėjo sutraškino kažkokią šakelę ir mes jį pamatėm, nes nematau kito paaiškinimo kaip jis galėjo taip dvokti, kai į jį pašviečiau, jis buvo už kokių 7 metrų.
spėju, kad buvo patinas.
jei matėt šitą video, kiek jame eina įžiūrėt, galiu pasakyt, kad labai labai panašu.
http://youtu.be/1skml1nz_to
CitataNebandėte patyrinėti tos vietos, gal būt pastebėjote pėdsakus ar plaukelius ant šakelių, žolės?
rytą žiūrėjom, pėdsakų jokiu nematėm, plaukų neieškojom. pavaikštinėjom ten aplink biškelį ir viskas.
CitataGal nufotografavote tą vietą?

ta prasme rytą? ne. dieną prieš fotografavom ežerą, pakrantes, paukščius, voveres visokias ir panašiai, gal ir ta vieta pakliuvo, reik žiūrėt fotkes, nepamenu. ką tai duos?
CitataPaminėjote indėnų mitologines būtybes - ar tikite dvasiomis, vaiduokliais ir kitais panašiais paranormaliais reiškiniais?
mano suvokimas apie tai kas gali ar negali egzistuoti gali keistis priklausomai nuo to kaip keičiasi mano žinių ir patirties bagažas.




Benamis

Idomi patirtis sakyciau :)

rimas_ba

Tikrai ne eilinė. Labai ačiū, kad pasidalinote!

Aukštyn