Ar butume ispeti jeigu Zemei grestu rimtas pavojus?

Pradėjo Benamis, spalio 29, 2013, 20:10:09

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Kiekviena diena isgirstame, kad atrastas nedidelis asteroidas praleks pro Zeme mazu atstumu uz X dienu ir pns. Taigi noreciau pradeti nauja diskusija kurios pagrindinis klausimas skambetu taip:

Kaip manote, ar butume ispeti jeigu Zemei, o kartu ir zmonijos likimui grestu rimtas pavojus?

Tarkime jeigu viena diena pasaulio kosmoso tyrinejimo organizacijos atrasu asteroida, kuris be jokios abejones po 5 metu susidurtu su Zeme sukeldamas toki sprogima, kad zmonijos populiacija sumazetu 90%, ar informuotu apie tai mus - Zemes gyventojus? Kaip manote ir kodel? :)

.L.U.T.H.O.R.

Aš tai neinformuočiau, bereikalinga panika. tada pasaulio pabaiga ateitų greičiau nei asteroidas nukristų.

Teroras

Sakyciau labai idomus klausimas kuris toli grazu nera is tolomos fantastikos srities :) Butu mano valia, irgi neinformuociau, bet klausimas ar ilgai pavyktu tai paslepti nuo paprastu pilieciu? Yra gi labai daug pasaulyje astronomijos gerbeju...

.L.U.T.H.O.R.

Na anksčiau ar vėliau išaiškėtų :) Bet jeigu tikrai nebūtų išeities, tai nematau reikšmės žmonių gąsdinti, nes tikrai prasidėtų panika. Arba praneštų, kad gali trenktis, bet neaišku ar trenksis :D

czech-kuolis

Manau, kad nebūtume, nes iš tiesų, visiškai sutinku, prasidėtų chaosas. Tas pats, jei dabar netikėtai 7 mlrd + žmonių sužinotų sergantys mirtina liga ir mirsiantys po penkių metų..
Na, bet tie, kam prieinama tokia informacija, pasidarytų savo išvadas. Tik klausimas, kaip jie elgtųsi - čia jau vieta fantazijai.

D.W. I know

Jaučiu, būtų kaip per filma 2012
Visi sakytų, kad viskas okay, taip toliau ir pan., o iš tiesų būtų kritinė situacija ir visiem kapai
Jie, nekeldami panikos ir chaoso, gelbėtūsi patys(valstybes vadovai)

Aukštyn